Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Bosz: 'Nog niet eens een hand gegeven'

SJvanveen, 17-02-2017 om 17:01, 7159 views, Ajax TV | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Peter Bosz denkt niet dat David Neres er zondag bij is bij Vitesse - Ajax. De coach kent zijn nieuwe vleugelspeler nog niet en Bosz geeft bij Ajax TV aan dat Neres nog moet wennen. 

'Ik heb hem nog niet gezien. Ik heb hem nog niet eens een hand gegeven. Normaalgesproken zal hij niet meegaan en laten we hem wennen en dan gaan we zien hoe hij ervoor staat', spreekt de oefenmeester klare taal. Wie er wel zondag weer bij is, is Joël Veltman. De verdediger speelde niet tegen Legia wegens ziekte, maar hij nadert wedstrijdfitheid. 'Het ging op de dag van de wedstrijd (donderdag red.) al wat beter met hem. We denken dat hij kan herstellen en er dan bij is zondag.' 

Zondagmiddag wacht Vitesse-uit, een traditioneel lastig affiche voor Ajax en voor Bosz tevens een ontmoeting met zijn oude werkgever. 'Het is een van de betere ploegen in de Eredivisie. Ze hebben wisselend gepresteerd, maar ze hebben wel Feyenoord uitgeschakeld voor de beker. Het is een goede ploeg, die zeker in thuiswedstrijden goed voetbal laat zien. Toch gaan we ons eigen spel spelen. Dat doen we overal. We zullen kijken wie de beste is.' 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Goed om te horen over het herstel van Veltman. Want tegen Vitesse 'uit' kunnen we zo'n 'slimmigheidje' van Joël vast goed gebruiken om de winst binnen te halen.
0 0
Ajax412
Joel "The Brain" Veltman.
0 0
HZMKK
12 miljoen, topfit, wil graag en dan niet meenemen. Wat een dwazen lopen er toch bij Ajax rond!!!!
Geef die jongen een plek in de selectie en laat hem 15 minuten invallen!!
Jullie zijn de fans VEEL schuldig na de ongelofelijke wanprestatie donderdag!
1 -2
ajaxminimax
nounou, je doet net dat Ajax dik verloor in Polen...
0 0
RobbertB
Dit meen je?....

Neres kent dit klimaat en de velden hier nog niet. Hij spreekt geen Engels of Nederlands, is wel handig qua coaching. En hij heeft bovendien een enorme Jetlag. Hij is er zelf nog niet klaar voor hoor!

Heeft Ajax morgen een volledige training met partijspel waarbij Bosz hem goed kan bekijken? Heeft hij überhaubt al een werkvergunning? Nog wat van die "kleine" dingen..

Je kan hem onmogelijk dit weekend al meenemen.

Doe normaal.
1 -1
RobbertB
Z'n horloge heet ook "Black Magic" ...

https://tinyurl.com/jfwp5nw

Ben wel benieuwd geworden naar deze speler!
0 0
sdds
Altijd meenemen om te wennen aan ploeg genoten mag toch extra wissels op de bank zetten.
1 0
Kingoffdatoilet
Ik zou Veltman nog even sparen met Vitesse. Tete lekker laten spelen en Veltman donderdag weer. Voor de rest dezelfde achterhoede en dan rond de 60/70 e minuut Riedewald dr in voor Sinkgraven. Hij mag ook wel af en toe wat rust krijgen en zo krijgt Riedewald z'n minuten. Traore speelde erg bagger en mag ook wel een wedstrijdje banken. Ziyech mag ook een wedstrijdje banken, wat speelde hij slecht gisteren zeg. Cassiera een keer voor Dolberg want die verdient ook rust aangezien hij weer tegen een aantal slagers mag donderdag.
1 -1
3*stars*3
Zou mooi zijn als hij er tegen Legia bij is.
In ieder geval een secret weapon erbij.

0ff-Hij haalt nu al bloed onder nagels vandaan bij de kakkerlakken op VI want hij heeft geroepen dat Ajax en PSV, grotere clubs zijn dan fey.
Good dude ;-)
2 0
Ajax412
Ik zou Veltman wat extra tijd geven om uit te zieken en Tete de kans geven om de frustratie wat van hem af te spelen. Neres zou ik wel mee nemen om hem aan de ambiance, de spelersgroep en de speelstijl te laten wennen vanaf de bank. Kan hij mooi wat socialisen en de speelstijl bekijken. Ook zou ik Kluivert in de basis zetten om zijn teleurstelling eruit te laten voetballen en om Traore zijn welverdiende rust te geven zodat hij tegen Legia scherp is. Verder zou het niet onverstandig zijn om Donny te laten spelen voor bijvoorbeeld Klaassen of Ziyech, ze spelen beide met veel energie en het is heel kort na Donderdag. Het complete team omgooien is wat extreem misschien, maar ik zou wel één of twee omzettingen doen.
2 -3
Rujar
Haha kom op man het zijn profs anders moeten ze maar lekker bij moeders thuis op de bank gaan zitten
0 0
Ajax412
Je hebt ook gewoon te maken met de limitaties van het menselijk lichaam, dat heeft niks te maken met het prof zijn of niet. Ik ben het wel met je eens dat dit mentaal geen probleem mag zijn, maar je glycogeen waarden en dergelijken herstellen zich gewoon niet voldoende in zo'n korte tijd. Guardiola quote nog een paar leuke onderzoekjes in zijn boek, ik heb de onderzoeken gelezen en het is geen pretje voor je lijf als je dit schema van wedstrijden aanhoud. Nu moet het nog geen echt probleem zijn, maar toch zouden wat verse krachten geen kwaad kunnen.
0 0
SanchezBeastOfAjax
Eén of twee omzettingen zouden prima moeten kunnen en pakken misschien nog wel goed uit ook. Donny ipv de momenteel wat mindere Ziyech lijkt me bijvoorbeeld wel een goede.

Tete en Kluivert er in zetten omdat ze een beetje gefrustreerd zijn vind ik dan weer onzin. Je moet gewoon je rol kunnen accepteren vind ik.
1 -1
Ajax412
Heb je ook wel gelijk in, al mijn genoemde omzettingen tegelijk is ook wat veel, het zijn maar wat voorbeeldjes. We shall see wat Bosz doet, hij is de trainer.
0 0
SanchezBeastOfAjax
Ik hoop in ieder geval op vroege wissels mocht het weer niet helemaal lekker lopen of er tekenen van vermoeidheid zijn.
0 0
Ajax412
Ja klopt, of sowieso als je de wedstrijd al op slot hebt gegooid. Dat gebeurt de laatste tijd alleen niet meer, maar het wordt tijd dat er mensen een beetje gespaard worden af en toe.
0 0
Harrie Nak
De sponsor was er ook gauw bij zie ik.
1 0
FlyingDutchMan
In de basis en de aanvoerdersband, niet voor niks zoveel pegels betaald!
3 -1
RusselWestbrook
Ook meteen maar rugnummer 14, fock it.
2 -7
MickS
ze snappen je sarcasme niet, RusselW. :-)!
0 0
Ajax4life16
Een grap over JC gaat te ver gezien die minnetjes haha
0 0
GhostInsideAFCA
Aanvoerdersband vind ik meteen overdreven. Hij kent zijn ploeggenoten en de taal hoogst waarschijnlijk niet goed, terwijl de aanvoerder juist voor de communicatie moet zorgen (ook met de arbitrage).
0 0
Biss
Denk dat het sarcasme is van FlyingDutchMan
1 0
FlyingDutchMan
Zekers haha, als Neres aan die band komt geeft Spijkerman hem een tik ;)
0 0
gi0vanni
Dat is het zeker en anders: Don't feed the troll. :d
0 0
GhostInsideAFCA
Dat zou natuurlijk kunnen, maar van achter een telefoon is t vaak moeilijk genoeg om dat af te leiden haha
0 0
Altijdbrutaalenarrogant
rustig aan hij kent de taal nog geneens
1 0
Leo252
Als je daar op moet wachten dan duurt het nog wel een tijdje hoor.
0 0