Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Bosz: 'Volgende week vijfenvijftigduizend'

SJvanveen, 17-02-2017 om 07:00, 4100 views, Ajax TV | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Peter Bosz wil in Amsterdam de klus klaren. De oefenmeester zag zijn ploeg donderdagavond in de Europa League 0-0 spelen bij Legia Warschau. Wat rest is een overwinning in de thuiswedstrijd, zo stelt Bosz bij Ajax TV.

'Legia speelde zoals verwacht. Als een ploeg die ervaren en fysiek sterk is, vanuit de omschakeling speelt... Ik denk dat wij solide hebben gespeeld, niet heel goed, maar dat was met dit veld ook moeilijk. In de ArenA zullen we het moeten afmaken. Je weet dat je nog vol aan de bak moet. 0-0 is geen slecht resultaat, maar je hebt zelf niet gescoord.' 

'Als zij scoren, dan moet je er al twee maken, maar dat is mogelijk. We moeten het bewijzen volgende week. Ik heb begrepen dat het uitverkocht is. Hier waren het er dertigduizend, volgende week vijfenvijftigduizend', vervolgt Bosz, die ook nog even kort inhaakt op de goal van Klaassen die onterecht werd afgekeurd. 'Je kunt wel twaalf man om het veld heen zetten, maar ze hadden het moeten zien. Ik denk dat de vijfde man het erg koud had.' (video voor app-gebruikers)

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jariafca020
Vijfentwintigduizend?
0 0
gi0vanni
Nee 55000.
0 0
jariafca020
Het is nu aangepast idd
0 0