Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Tete baalt: 'Wat overkomt mij nou weer?'

BVeenstra, 16-02-2017 om 23:15, 3628 views, RTL 7 | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Ajax-verdediger Kenny Tete was na afloop van het Europa League-duel tussen Legia Warschau en Ajax (0-0) niet bepaald blij met de rode kaart die hij vlak voor tijd kreeg. Bovendien ging hij in op zijn moeilijke situatie bij de Amsterdamse club.

'Nee, niet terecht. Helemaal niet. We hielden elkaar een beetje vast. Hij geeft hem, dus ik werd genaaid waar ik bij stond en toen kon ik weer naar binnen', reageert de Amsterdammer tegenover RTL 7. 'Wat ik dan denk? Ik kijk naar boven en denk "wat overkomt mij nou weer?". Aan de andere kant lach ik: ik heb mezelf laten zien. In het begin was het wat onwennig, maar daarna groeide ik.'

De verdediger legt verder uit dat hij in een lastige situatie verkeert. 'Het is heel moeilijk, maar het voetballen ben ik niet verleerd. Het is vervelend als je niet speelt of als iemand het niet in je ziet zitten. Mijn familie steunt me, dus ik blijf doorgaan', aldus Tete, die het wel eens is met zijn eerdere gele kaart in het duel. 'Die eerste moest ik pakken, want anders was het een goal. Iemand liet zijn man lopen, dus dan grijp je als teamspeler in. Over de tweede ga ik eigenlijk niet eens praten.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
theflyingdutchm
Ik vond dit zijn slechtste wedstrijd ooit.Hij kan veel beter, maar het ontbreekt hem gewoon aan vertrouwen en hij is niet geschikt voor de rol die nodig is in het systeem van Bosz. Ik gun hem wel een transfer, want ik denk dat als hij in een systeem speelt waarin hij puur hoeft te verdedigen dat hij echt wel bij een subtopper in een grote competitie een basisplek kan bemachtigen.
0 0
Freddy Al
Kenny moet eens gaan leren dat hij de oorzaak bij zichzelf moet zoeken als dingen fout gaan.
De tweede gele kaart was overdreven maar vooral dom , hij vindt dat hij opgesteld moet worden maar laat in wedstrijden dat hij meedoet niet zien waarom.
Zijn puberhouding vol misplaatste macho trekjes laat zien dat hij er nog niet klaar voor is.
1 -1
Ruff Rhythim
Ik had eigenlijk de hele wedstrijd wel het idee dat hij erbij liep en zich afvroeg: "wat overkomt mij nou weer?"
0 0
Web
Deze jongen heeft geen 90% gelijk dat hij weg wil onder deze trainer maar 100 % .Iedereen is lovend over Bosz, hij is heel slecht in het managen van wissel spelers, ik heb heel vaak mijn bedenkingen , waarom maakt Tete niet wat minuten.

Zelden zie ik Ajax leuk voetballen met deze goede selectie, soms stukken in een wedtrijd maar meer niet, de laaste weken Roda, PEC, ADO, Sparta allemaal zeer matig, zelfs in deze matige ploegen kunnen wij het doelsaldo nog niet verbeteren, nee maar Bosz doet alles goed?????

Tete heeft totaal geen zelfvertrouwen , vind je het gek, speelt nooit onder Bosz, verdedigend is hij super goed, aanvallend komt hij te kort maar dat geld ook voor Veltman

Ik voorspel jullie dat de volgende speler waar hij problemen mee krijgt is Ziyech , deze speler speelt ver onder zijn kunnen, en dat gaat niet goed komen onder DR Bosz.

Gisteren was Ajax weer zwaar onder de maat, Viergever komt zwaar te kort als voetballer , verdedigend doet hij het redelijk, zeker niet beter dan Tete, maarvolgens onze kenners doet Viergever het goed, ik lees wekelijks de beste, zegt dan genoeg over de rest, die zwaar onder de maat voetballen.

En dan Sinkgraven, prima voetballer, maar absoluut geen back, je loopt er zo langs, stapelt fout op fout, komt soms leuk op, maar zeker niet meer, maar iedereen vind hem weer goed, men heeft het zelfs over de nieuwe linksback van Oranje, belachelijk.

Gisteren waren er twee spelers die goed waren, zelfs uitstekend Onana en Sánchez , ook Younes speelde goed, schone was gisteren niet goed , maar is normaal onze beste speler.

Ik hou mijn hart vast voor zondag, ik hoop dat ik het mis heb, maar ik denk dat wij zondag 8 punt achter staan op Feyenoord, en dan met deze selectie.

Het is misschien niet eerlijk om Bosz daar op af terekenen, maar deze trainer is geen type om lang bij een ploeg te zitten, dat voorspel ik jullie.

1 -2
Ajax27
Wat een slecht verhaal. Bosz slecht met z'n wissels? ipv tactische wissels moet ie maar alle plekken in het team regelmatig wisselen zodat z'n wisselspelers om de beurt aan de beurt komen. Rot toch op man... wat een slechte analyse. Tete valt dit jaar ff buiten de boot, nou boehoe. als ie een jaartje geduld heeft maakt Veltman een transfer en is hij de eerste erachter. Wat is dat toch met die nieuwe generatie die totaal geen geduld meer heeft. Als aan het einde van het seizoen Klaassen, Ziyech en Schöne niet allemaal vertrekken, moeten de jonkies erachter dan maar allemaal vertrekken? Als volgend seizoen vooral Neres speelt en Kluivert minder aan bod komt, moet ie maar met 18 jaar vertrekken naar het buitenland omdat ie hier niet de kans krijgt? Geduld is een schone zaak... maar dat begrip kent het gros van de millenium generatie niet.. en ja, daar tel ik ook al de jongetjes van 97-99 bij.
0 0
Ajaccus
Veltman gaat als hij wijs is einde seizoen zijn transfer maken en Tete moet zich nog even concentreren op zijn mancos zodat hij zijn basisplaats volgend seizoen nog beter kan invullen. Jonge spelers moeten geduld oefenen en beseffen dat je er niet zomaar in een keer staat. Dat je die gasten speeltijd moet gunnen lijkt me duidelijk om het gevoel te houden en anders wel voor de sfeer in de selectie. Geef ze een doel, aandachtspunten en een perspectief. Communiceer.
0 0
Gregoboy
weetje waar jij slecht in bent? verhalen schrijven
0 -3
gebruikersnaam
ik dacht bij die eerste dat het een directe rode kaart zou worden en dat werd geel en bij die tweede kwam een kaart niet eens bij me op.
1 0
insectenverdelg
had de vrije trap ook mee kunnen krijgen.
1 0
WyZynDeBeste
Verdedigend is hij ijzersterk, met bal weinig toegevoegde waarde. Tweede geel vond ik ook belachelijk.

Uit interview proef je aan alles dat hij er klaar mee is onder Bosz.
0 0
afca-mark1990
beste is om in de zomer weg te gaan mits een transfer van veltman
0 0
Ferd
Hij is al 15 maanden bezig met een transfer deze zomer want hij weigert al 15 maanden om verder te praten over een nieuw contract.
0 0
gi0vanni
Als je hem zo hoort wil hij zelf weg. En Bosz kan hem niet opstellen omdat hij in dit systeem de mindere is.
0 0
Gijzz
tenzij
1 0
insectenverdelg
yup die gaat deze zomer weg.

Verder snap ik Ziyech niet. dit is t podium waar hij zich echt in de kijker moet spelen. En dan lever je zo'n pot af....
3 0
Altijdbrutaalenarrogant
begon slecht maar kwam er steeds meer in!
2 0
insectenverdelg
werd steeds meer een knokken wedstrijd ipv goed positiespel. Dan is Tete een goede verdediger.
0 0
Tian1Sky
100% gelijk heeft hij. Ik vond hem goed spelen, maakte veel goed achterin en je ziet dat hij zijn best doet om aanvallend beter te worden.
0 0
Ferd
Hij speelde zwak, werkelijk geen bal naar voren gespeeld, alleen maar achteruit met die hele vreemde terugspeelbal waarop Onana maar net kon ingrijpen als dieptepunt. Tete liet zien waarom Veltman de voorkeur krijgt.
1 0
gi0vanni
Dat is het probleem. Hij is niet geschikt voor het huidige systeem van Ajax. Ik hoop dat hij een mooie club vind waar hij alleen moet verdedigen want op dat punt is hij prima.
0 0
Bram410
Niets aan toe te voegen.
0 -1
Bram410
Niets aan toe te voegen.
0 -1
Ziyech22
Wat gedraagd hij zich vreemd voor een camera zeg..
5 -3
Barra
Haha valt op dat heel veel van zijn generatiegenoten zich allemaal een stoer uiterlijk aanmeten en compleet achterlijk voor een camera gedragen. Ze kunnen niet eens meer een normaal gesprek aangaan zonder al die nep slang en rare praat.
0 0
insectenverdelg
t leek wel of ie 10 pillen in zn mik had man.
1 0
jvs
Viel mij ook op. teksten zijn wel ok. Maar hij begint wel op hele vreemde momenten te lachen.
2 0
Keffie L
Haha klopt
1 0
Djabber
Doet ie altijd. Weet zichzelf geen houding te geven. Kijk maar alle interviews met 'm na, hij is vrijwel nooit op z'n gemak. Daarbij zal ie nu ook nog wel flink pissed zijn.
2 0