Ajax-shirts Dolberg en Kluivert verkopen het best

TomWinter, 16-02-2017 om 17:00, 3087 views, AS | Heb je al een sjaal van Ajax-Nice

De selectie van Ajax heeft er dit seizoen weer twee publiekslievelingen bij. Kasper Dolberg en Justin Kluivert kunnen qua persoonlijkheden haast niet meer van elkaar verschillen, maar toch zijn de introverte, stoïcijnse Deen en de Amsterdamse branieschopper beide immens populair bij de supporters. In de officiële webshop van Ajax zijn dit momenteel veruit de twee meest verkochte wedstrijdshirts.

Het Deense toptalent staat dit seizoen volop in de schijnwerpers en dat is niet onopgemerkt gebleven bij de achterban. Sinds zijn hattrick in de thuiswedstrijd tegen NEC gaan de shirts met Dolberg op de rug dan ook als warme broodjes over de toonbank. Een andere nieuweling die erg populair is, is de jonge Justin Kluivert. De 17-jarige zoon van voormalig Ajacied en wereldspits Patrick Kluivert, debuteerde op 15 januari van dit jaar in het eerste van Ajax en is direct uitgegroeid tot één van de publiekslievelingen. Zijn Kluivert of Dolberg ook jouw favoriete Ajacieden? Ga dan snel naar de Ajaxshop en wordt de trotse eigenaar van hetzelfde wedstrijdshirt als waarin deze twee helden schitteren.

Met het oog op het naderende tweeluik met Legia Warschau biedt de Ajaxshop tevens een gloednieuwe wedstrijdsjaal aan met daarop het prachtige affiche afgebeeld wat ons te wachten staat. Nadat er vanavond wordt gespeeld in Warschau wacht volgende week donderdag de return in een uitverkochte Arena. Steun Ajax in deze tweestrijd en zorg dat jij in het bezit bent van deze wedstrijdsjaal.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WyZynDeBeste
Ik kocht bijna elk seizoen het shirt van mijn favoriete speler, maar sinds ze de shirts nog duurder hebben gemaakt ben ik uit principe afgehaakt.
0 0
Fredschuit1
Gestopt met het kopen van deze shirts. Belachelijk duur!
1 0
schujoy
Je bent een supporter of je bent geen supporter
0 -3
WyZynDeBeste
Kopen van shirts maakt je geen supporter.
0 0
Ajax#1900
Zo denken de fabrikanten wel ja. 100 euro vragen voor een shirt dag max 5 euro kost om te maken, maar waarschijnlijk eerder 1 euro.
0 0
Dwergje48
Tegen de tijd dat de shirts een beetje schappelijk geprijsd zijn komen de shirts voor volgend seizoen er alweer bijna aan. Pure geldverspilling. Al vind ik het uitshirt van dit jaar een van de mooiste die ik me kan herinneren.
0 0
Jornnn
Dus iemand met shirt is we supporter en iemand zonder niet?
2 0
Raikkonen94
Mooi dat Dolberg zo populair is, ondanks zijn introverte houding. Wat een topper gaat dat worden.
0 0
trodat4030
Ik denk dat dat juist dankzíj zijn introverte houding is. Althans, ík kan er wel van genieten dat hij bij elke overtreding die op hem wordt gemaakt, gewoon opstaat en zich weer opstelt, ipv te gaan zeiken om kaarten of aan de overtreder gaat vragen waar het op sloeg of op een andere manier ruzie gaat zoeken.. Als verdediger trap je hem neer, maar je krijgt geen enkel respons. Alsof ie t amper opmerkt.. En iemand terugpakken heb ik hem ook nog niet zien doen, ik vind dat echt sterk.
1 0
AFCAsphere
Ik denk persoonlijk ook dat dat zijn sterke punt is.
0 0
svenafca1995
Ik heb dit seizoen toch gekozen voor van de Beek #30
0 0
Stibba020
Ga er een halen met Sanchez achterop. Dat is op dit moment mijn favoriete speler.
0 0
Ajax#1900
Ik kan mij voorstellen dat er ook vanuit het buitenland wel Kluivert shirtjes worden verkocht. Zijn debuut is overal ook uitgebreid in de media gekomen.
0 -1
Ajax#1900
Verkocht moet gekocht zijn natuurlijk. Hoewel er vast ook wel namaak zooi wordt verkocht aan de costa haha
1 0