Ajacieden met Oranje in slotfase onderuit

FinnDekker, 12-02-2017 om 20:38, 2020 views, OnsOranje |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Verscheidene Ajacieden hebben dit weekend weer niet weten te winnen met 'hun' Oranje. Daishawn Redan ging met Oranje O17 het schip in tegen de leeftijdsgenoten van Portugal, terwijl Liam van Gelderen, Enric Llansana, Quinten Maduro en Venitchio Sint met Oranje O16 eveneens verloren van de Portugezen.

Met Redan als invaller en met Bakker langs de kant wist O17 geen goed resultaat weten te bewerkstelligen tegen het gastland. Het jeugdteam begon de wedstrijd goed door de openingstreffer te maken, maar ging vervolgens twee keer in de fout, waarvan één twee minuten voor tijd. De wedstrijd eindigde in 2-1.

Onder 16 kwam vlak voor tijd op 1-1, maar gaf dit vervolgens weer weg in de blessuretijd. Door het verlies is toernooiwinst in de Algarve niet meer mogelijk, iets wat van tevoren wel werd verwacht. Llansana en Sint speelde de volledige wedstrijd mee, terwijl van Gelderen en Maduro na een uur werden vervangen. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wolterx
Jammer dat de u17 zoveel spelers rust gaf ( met oog op de wedstrijd tegen Engeland over 2 dagen? ) Deze u17 heeft spelers als Redan, Boadu, Aboukhlal en el Bouchataoui nodig om aanvallend iets van betekenis te spelen. Achterin mistte ze Pierie en Bakker wel, vul die 2 aan met Geertruida en Daverveld en je hebt best een degelijke verdediging, Schendelaar is een geweldenaar op doel. Vind het middenveld wel lastig, had graag Familio-Castillo met El Bouchataoui en Haspolat gezien, lijkt me best mogelijke middenveld.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Is Aboukhlal echt een groot talent? Verkoos PSV boven Ajax.
0 0
wolterx
Ik vind hem een leuke speler om te zien, heel erg tweebenig met dat Marokkaanse in zijn spel erbij. Is een buitenspeler die toch wel doelgericht is en technisch vaardig te noemen is, is niet gek dat er belangstelling voor was. Verwacht hem bij de u19 van PSV wat toch wel wat zegt, hij is namelijk een B-junior. Willem II heeft laatste jaren toch wat talent gehad hoor, denk hierbij aan namen als De Jong, Locadia, die jongen van Vitesse ( Mitchell van Bergen ) en dan zal ik er vast nog vergeten. Niet slecht.
0 0