Winter kreeg berichten: 'Juve is angstig'

JesseTH, 06-02-2017 om 15:40, 4868 views, Ajax.nl |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Jeugdtrainer Aron Winter kijkt uit naar de ontmoeting tussen Ajax O19 en de leeftijdsgenoten van Juventus, die dinsdagavond gespeeld wordt in de UEFA Youth League. Op Ajax.nl blikt hij alvast vooruit op het duel met de Italiaanse topclub.

'Dat we tegen Juventus spelen is natuurlijk fantastisch. Het is een club met een grote staat van dienst. Voor ons zijn topwedstrijden zoals deze een goed moment om te zien waar we staan.' Winter zelf heeft natuurlijk een verleden als speler in Italië, waardoor deze wedstrijd voor hem extra bijzonder is. 'Voor de jongens is het een speciale wedstrijd omdat Juventus een grote naam in het mondiale voetbal is. Het is een club die tot de verbeelding spreekt.'

Vanuit zijn ervaring weet Winter als geen ander hoe de Italianen het voetbal benaderen. 'Het blijven altijd lastige wedstrijden om te spelen. Italianen geven weinig ruimte weg en zijn meesters in het verdedigen. Vanuit de omschakeling proberen ze ons pijn te doen, daar moeten we voor waken', waarschuwt hij.

Waar men in Nederland vooral waakt voor de manier van spelen van de Italianen, merkt Winter dat dit andersom ook het geval is. 'Ik kreeg direct berichten van vrienden en supporters van Juventus. Ze vinden het mooi dat ik coach ben, maar zijn tegelijkertijd angstig over de ontmoeting met ons.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
geronimo
Hebben ze geen andere foto van Winter dan deze met een scheve mond?
0 0
mistermiyagi
Ajax moet dit toernooi eens gaan winnen, een uithangbord voor je opleiding.

Talenten zien dit, willen naar Ajax!
0 0
Mokum_32
Zeggen ze ook gewoon een beetje om respect te tonen natuurlijk
0 0
Jack Reynolds
Ik hoop alleen dat dan de sterkste opstelling mogelijk speelt. Het team lijkt nu erg verbrokkelt met spelers die al bij jong en het eerste zijn. En ook spelers van onder 17 die al zijn doorgeschoven. Het is volgens mij wat je dan meer belangrijker vindt. Maar ervoor gaan is natuurlijk een voorwaarde.
0 0
Leo252
Afslachten die spaghetti vreters.
1 0
Zaanse Ajacied
Wordt het nog ergens uitgezonden?
0 0
HoutenKlaassen
Het wordt op Ziggo Sport Select uitgezonden en op Youtube als je een vpn gebruikt.
0 0
didierajax020
Ik gok AjaxTv en anders even goed zoeken online, staat al wel aangegeven op enkele sites
0 0
Biss
Zo hoort het!
0 0