Lang blij: 'Elke week meetrainen met Jong'

BVeenstra, 06-02-2017 om 14:45, 3359 views, Wasserman Netherlands | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax-middenvelder Noa Lang is erg blij met zijn eerste contract bij de Amsterdamse club. De creatieveling, die dit seizoen normaal uitkomt voor Ajax O19, gaat bovendien meetrainen met Jong Ajax.

'Ik ben enorm blij met dit contract. Vanaf de eerste dag dat ik bij Ajax kwam, heb ik het gevoel gehad dat de club vertrouwen in mij had', begint Lang, die zijn eerste contract ziet als een mooie beloning. 'In november was de deal al rond en vandaag heb ik dus getekend. Geweldig', aldus de middenvelder op de website van Wasserman Netherlands.

De bedoeling is dat Lang de rest van het seizoen zal blijven spelen bij Ajax O19, maar wie weet zit er nog meer in. 'Het is wel zo dat ik elke week ook ga meetrainen bij Jong Ajax. En dan ook dit seizoen al zoveel mogelijk speelminuten maken', klinkt hij hoopvol, waarna hij tot slot vertelt over zijn favoriete positie. 'Op 10 dus, maar op 8 kan ook. Dat maakt me niet zoveel uit.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ST
Wat is Noa lang zeg.
0 0
Prethoofd123
Arrogant ventje..
0 0
Ajax#1900
Misschien ben ik de enige, maar vind deze jongen wel een hele enge uitstraling hebben zeg. Komt op mij iig totaal niet sympathiek over. Zolang ie kan voetballen is dat niet zo'n probleem, maar het viel mij gewoon op. Herkennen jullie je hier in?
2 0
Altijdbrutaalenarrogant
is een jongen van de straat komt wel goed later het straalt ook zelfvertrouwen uit
0 0
EVH
Geeft niks. Er is vanzelf iemand die hem een paar keer voor zijn flikker schopt. Gaat het vast over.
0 0
Ajax#1900
Dat hoop ik ook, maar er lopen tegenwoordig nog maar weinig voetballers met gezag rond in de ED. Het is ook nog maar afwachten of ie überhaupt het eerste gaat halen natuurlijk, maar mag hopen dat hij zich dan op een normale manier weet te presenteren. Ik ben echt allergisch voor dit soort types haha
0 0
HoutenKlaassen
Daar herken ik me zeer zeker in.
1 0
DannTheDon020
Was dit niet een flankspeler?
0 0
Onpartijdig
Nee, werd daar neergezet omdat ze het bij O19 niet aandurfden hem en antonucci op het middenveld te zetten. Dani de Wit kreeg op het middenveld de voorkeur. Nu speelt Lang er wel weer, het is ook geen buitenspeler, daarvoor mist hij snelheid en lichtvoetigheid imo.
0 0
FlyingDutchMan
Siem?
0 0
Dennisjez
Jong Ajax weer miet live vanavond.......
0 0
JesusZoonVanGod
Oké, hoever gaat de contractverlenging van Lang uitgemolken worden op AS? Hoeveel artikelen gaat dat opleveren?
0 0
AdK
Zo zeg... jij hebt vast een rotdag of niet? :-S ?!?
0 0
JesusZoonVanGod
Slechte maand :p
0 0