Profiteer nu van korting tot 60% in Ajax-shop!

michielschuiling, 31-01-2017 om 15:05, 2698 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Sale in de webshop van Ajax.nl! Uiteenlopende producten, oplopend tot een korting van 60% en tevens geldt voor deze producten gratis verzending. Van pyjama's tot aan wedstrijdshirts en van mutsen tot aan zwembroeken.

Mocht je binnenkort van plan zijn om producten uit de officiële Ajax-webshop aan te schaffen, dan kan dit weleens het juiste moment zijn. Fanartikelen als sweaters, polo's, pyjama's, mutsen, petten en badjassen zijn in de aanbieding in de webshop tegen hoge kortingen! Daarnaast zijn producten als polo's en zwembroeken met het échte Ajax-logo ook afgeprijsd!

Bovendien is het prachtige thuis- en uitshirt van het huidige seizoen te koop tegen een korting van 30%. Mocht er binnenkort iemand in familie- of vriendenkringen jarig zijn of wil je gewoon het shirt van Kasper Dolberg aanschaffen, dan is het nemen van een kijkje in de webshop zeker een aanrader! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Suarez16_
Waarom kun je bij het tenue niet de "badge of honour" er op laten zetten (badge met de CL titels op de mouw)? Denk dat veel fans dat er wel bij op laten zetten voor €5,- in tegenstelling tot zo'n nutteloze Eredivisie badge.
0 0
BennJii020
ik wacht nog steeds op dat witte of beige vest wat Koen Weijland toen aanhad dat hij tekende bij Ajax ( Ja die fifa speler, gaat mij om het vest..)
0 0
MBAFCA11
Is wel te koop in de adidas store volgens mij.
0 0
BennJii020
kan m niet vinden, toch bedankt
0 0