Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Oranje O15 met 10 Ajacieden tegen Ierland

BvdPloeg, 25-01-2017 om 10:38, 4581 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Oranje O15 treedt volgende week aan met maar liefst tien Ajacieden in twee oefenwedstrijden tegen Ierland O15. Coach Peter van der Veen kiest voor zeven spelers uit Ajax O15, één uit O16 en twee spelers uit Ajax O17.

De selectie van Oranje bestaat uit 22 spelers. Uit Ajax O15 zijn Nuri Emre Aksit, Niyi Scholten, Calvin Raatsie, Max de Waal, Kenneth Taylor, K-Jana Hoever en Sontje Hansen van de partij. Brian Brobbey speelt zijn wedstrijden doorgaans bij Ajax O16 en van Ajax O17 staan Ryan Gravenberch en Hossein Zamani op de lijst.

De oefenwedstrijden tegen Ierland worden afgewerkt op het complex van DVS '33 in Ermelo. Op 31 januari om 16.00 uur staat het eerste duel gepland, op 2 februari om 15.00 uur speelt Oranje de tweede wedstrijd. De toegang tot het complex is gratis.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Donnyvdbeek10
Ik zie melayro bogarde ook op de lijst staan bij de knvb selectie. Die speelt helaas bij die kakkerlakken uit 010 maar die heb ik vorige week zien spelen tegen onze u16 en dat is een topper zeg. Groot en sterk in de duels en voetballend ook nog eens uitstekend. Weet iemand als hij famillie van Winston Bogarde is? Zoja mag hij hem wel overhalen voor ajax te kiezen!
1 0
TheFootballScout
Melayro is het neefje van Winston. Zeker een jongen met veel potentie!
0 0
WZAWZDB02020
Brobbey, de Waal, Scholten en Hansen grootste talenten van deze lichting in mijn optiek.
0 -1
wolterx
Ik heb Gravenberch hoog zitten, ook Zamani is op een goede dag niet af te stoppen. In vorm de beste speler uit deze groep schat hem ook het hoogste in van deze groep, technisch een van de beste bij de club. Zowel in functionele als die straattechniek van hem is om van te smullen.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Behoort Zamani wekelijks bij de uitblinkers als hij met de u17 meespeelt?
0 0
wolterx
Ik heb Zamani dit jaar minder mogen aanschouwen als laatste 2 jaar, toch zal dat weinig af doen aan mijn mening. Misschien waren meer wedstrijden B2 niet slecht geweest maar bij gebrek aan anders kan het simpelweg niet anders. Zamani heeft wel echt iets speciaals in zijn spel, denk dat iedereen dat wel kan zien. Hij ziet oplossingen aan de bal die andere niet kunnen zien en kan die uitvoeren terwijl een ander het als onmogelijk zou ervaren. Denk dat als 14-jarige (nu 15) hij net nog iets te jong was om al basis te spelen week in week uit in de B1 die al niet zo lekker draaide.
1 0
NouriVandeBeek
Brobbey heeft wel heel veel profijt van zijn fysiek. Technisch is die niet verfijnd.
1 0
blava
Is eigenlijk een aanklacht tegen de jeugdopleiding in Nederland. Andere clubs slapen?
0 0
trodat4030
Snap niet waarom Warmerdam niet geselecteerd wordt. Echt 1 van de besten in deze toch al heel talentvolle lichting. En Aksit wel, dat maakt het nog vreemder imo.. Niet dat ik Aksit een slechte speler vind, maar vind Donny wel 2 klasses beter. Kan me niet voorstellen dat er elders nog betere rechtsbenige cv's rondlopen en dat de spoeling bij de linkspoten zo dun is. Dan zou zelfs een compleet rechtsbenig centrum een optie moeten zijn imo.
1 0
NouriVandeBeek
Sterke lichting natuurlijk. Ook de lichting daaronder is zeer talentvol met Unuvar.
0 0
Keizer020
Hoever ken ik niet
0 0