Dekker tekent vierjarig contract bij Nike

BVeenstra, 11-01-2017 om 19:05, 5091 views, Instagram |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Jong Ajax-aanvaller Vince Gino Dekker heeft een contract voor vier jaar getekend bij kledingsponsor Nike. Dat laat de buitenspeler weten op zijn eigen Instagram-account.

Ondanks het feit dat de kledingsponsor van Ajax Adidas is, zal Dekker de komende jaren gaan spelen op voetbalschoenen van Nike. De buitenspeler kampt op dit moment met een blessure aan zijn knie, waarvan hij nog altijd herstellende is. Wanneer hij zijn rentree kan gaan maken, is nog niet duidelijk.

 

Done deal ?? 4 year contract @nikefootball ?⚽️

Een foto die is geplaatst door Vince Gino Dekker (@vincegino) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sammy Sosa
Wat zou hij pakken met zo´n contract? Niet alleen gratis schoenen en kleding neem ik aan.
0 -1
dondonny
volgens mij krijgen zulke spelers schoenen wanneer ze willen en krijgen ze een budget per jaar voor bijvoorbeeld kleding. Het gaat zo'n nike er vooral om dat zulke spelers in hun kleding/schoenen zijn te zien, dus volgens mij komt er bij zulke spelers als Dekker geen salaris bij kijken.
0 0
Elflashy
5K
0 0
iammike
Denk niet dat t ooit wat word. Denk dat die t zelfde probleem krijgt als Kishna. Ze hebben allebei erg zwakke knieën.. hopelijk voor hem kan die ook nog een keer wat wedstrijden in Ajax 1 spelen en een transfer met 5jaar contract naar een Europese club afdwingen. Met een zaakwaarnemer van formaat moet dat wel te doen zijn voor hem.
1 -1
gi0vanni
Deze speler zou een redelijke snelheid hebben maar wat veel buitenspelers zoals Kishna tegenwoordig niet meer hebben zou Dekker moeten bezitten. Namelijk een perfecte voorzet.
0 -1
altijdwelwat
Heeft een nog veel groter probleem als Kishna want die kan wel voetballen, bij Dekker vind ik het allemaal gemaakt overkomen. Wel een mooie traptechniek , maar verder kan hij er niet zo heel veel van. Maar zolang hij bij Ajax geen 4 jarig contract tekent vind ik het prima.
1 -1
FlyingDutchMan
Vrees voor hem dat hij ook eindigt in de Nike shop, als hij zo doorgaat. Heel zwak seizoen tot nu toe bij Jong, al is het zijn eerste jaar. Wie weet krijgen we nog Clement taferelen!
1 -1
Jaxie95
Kan mij het wat schelen, lekker op zwarte schoenen spelen.
2 0
Redrum
Yes, eindelijk contractnieuws!
1 0
KingJames23
Zou hij niet omgeturnd kunnen worden naar een links back? Of is hij daar te traag voor? Hij heeft namelijk wel 1 van de beste voorzetten wat ik ooit heb gezien
4 0
Bram410
Geen verkeerd idee, hij is vrij snel en heeft een goede voorzet.
4 -1
OpNaarNummer4
Hij is niet zo traag hoor, dat lijkt mij ook de beste optie voor hem.
1 -1
insectenverdelg
is ie fel genoeg in verdedigend opzicht?
2 0
Superjood410
Geen gek idee inderdaad. Gino is rap zat imo. Alba en Alaba waren ook geen verdedigers, maar zitten er zo fel en agressief op dat ze vaak hun buitenspelers de baas zijn. Ze maken ze ook moe door continue op te komen, daar moet je wel de conditie van die jongens voor hebben. Sinkgraven kan dat bijvoorbeeld al niet
0 -3
WestlandforAjax
ohh gelukkig bij nike, van mij mag die na dit seizoen vertrekken.
2 -2
Suarez16_
Ik las eerst nice. Jammer. Gaat hem niet worden. One trick pony.
3 -1