Nouri: 'Wil graag spelen in Champions League'

BVeenstra, 11-01-2017 om 17:10, 3163 views, Ajax.nl | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?

Ajax-middenvelder Abdelhak Nouri heeft ambitieuze plannen voor het jaar 2017. De kleine spelmaker kende een prima 2016 - het jaar waarin hij zijn officiële debuut maakte in Ajax 1 - en wil zich in het kalenderjaar 2017 nog meer gaan laten gelden, zo vertelt hij in gesprek met Ajax.nl.

'Ik denk dat ik in ieder geval goed bezig ben. Ik heb stappen gemaakt en ik wil stappen blijven maken', aldus Nouri, die daarna zijn verwachting uitspreekt. 'Ik denk dat ik meer ga spelen dan dat ik nu heb gespeeld. Ik moet al vaker warmlopen en ik zit de laatste tijd steeds vaker op de bank. Tot nu toe heb ik al drie keer in de basis gestaan.'

Vervolgens geeft de geboren Amsterdammer antwoord op de vraag welke drie dingen hij aan het eind van dit jaar bereikt hoopt te hebben. 'Ten eerste wil ik basisspeler zijn en ten tweede moeten we de schaal in onze handen hebben. Ten derde wil ik meedoen aan andere toernooien, zoals de Champions League. Verder moet mijn linkerbeen krachtiger worden', vertelt Nouri, die vindt dat Ajax in de Eredivisie de beste club is. 'De Jupiler League met Jong Ajax is fantastisch, maar als ik moet kiezen, kies ik in de tweede seizoenshelft wel voor Ajax 1 en het kampioenschap.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Eduard
Heel mooi streven Nouri. Het is je gegunt. Als het je motivatie geeft en kracht ga d'r voor.

En blijf ook bij de feiten van nu. Probeer een volwaardig lid van de eerste selectie te worden. Vecht je in de basis etc.. Mensen die ik over je hoor vinden dat je een groot potentieel hebt. Ok! Haal er alles uit en laat t zien elke wedstrijd weer. Dat is (echt ook nog wel) stap 1!!
1 0
dondonny
Appie ga het krachthonk nou in! Jongens als Xavi en iniesta zijn ook klein maar zijn fysiek veel verder en hebben meer body
3 0
Afcadam14
Zijn ook volwassen en al volgroeid.
0 -1
blessure
Op de eerste plaats, komt het kampioenschap, Nouri en niet jij.
1 -3
Ruff Rhythim
Ik vind dat Nouri nu net even iets tè vaak zichzelf in de basis loopt te praten.

Er spreekt steeds meer ongeduld uit zijn worden. Hij pusht de zaak teveel.
Begrijp me goed, hij kan een topper worden maar de concurrentie op het middenveld blijft groot. Hij heeft echt nog geen onaantastbare status verworven, soms lijkt het erop alsof hij dat zelf wel vind.

3 -1
willieovertoom
Dit is puur wennen voor Appie. Patronen moeten nog ingeslepen worden. Hij moet er nog achter komen dat Dijks hem nooit zal inspelen zoals dat bij Jong wel gewoon gebeurd. Ontsnapt nu nog moeilijk aan de dekking maar dat was de eerste maanden bij Jong ook zo.

Gaat een sensatie worden.
1 -3
3*stars*3
Ik hoop het echt!
1 0
RH1900
Precies wat je zegt. Toen Appie begon bij JA, waren de reacties hetzelfde als nu. Kwestie van tijd voordat hij die twijfels wegneemt, deze jongen gaat het vertrouwen terugbetalen en de tijd geven om te wennen.
1 -2
Cvitaa
Zet je playstation aan en doe je ding!!!
3 -7
Marcoryn
Wij zijn AJAX, wij MOETEN in de CL spelen.
Gas erop tweede seizoen helft.
4 -1