'Cillessen niets wijzer geworden van transfer'

BvdPloeg, 11-01-2017 om 07:58, 5648 views, Algemeen Dagblad | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?

Joop Hiele kijkt met interesse naar de situatie van Jasper Cillessen bij FC Barcelona. De oud-goalie van Ajax was jarenlang de eerste keuze onder de lat bij Oranje, maar sinds zijn overstap naar Spanje ligt die positie weer helemaal open.

Cillessen moet het, bovendien na enkele blessures, nog steeds doen met een plek op de bank achter Marc-André ter Stegen. 'Daar zal hij zich van tevoren wel op hebben ingesteld, maar je hoopt altijd dat het net even anders loopt. En dat je daardoor bij het Nederlands elftal in beeld blijft. Nu kun je zeggen dat hij niet wijzer is geworden van zijn stap naar Spanje. Op dit moment, hè', stelt Hiele in het Algemeen Dagblad.

De concurrentiestrijd is er bij Oranje alleen maar groter op geworden en ook Cillessen lijkt nog niet uitgesloten. 'Kijk, in detail verschillen de momenteel beschikbare keepers natuurlijk wel van elkaar, maar globaal zou je kunnen zeggen dat ze allemaal rond hetzelfde niveau hangen. En niemand is op dit moment categorie Europese top. Los van blessures is het dan niet gek dat er geen uitgesproken nummer 1 is. Dat is natuurlijk nooit goed. Zeker nu heeft Oranje baat bij een stabiele fundering.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Leviathan
Hij speelt er dan ook al een half jaar...
0 0
Bijgoochem
Ik snap nooit zo dat ze zo paranoia doen over wel of niet voor oranje te worden geselecteerd. Zeker in de staat zoals NL nu is, met dat clownspubliek op de tribune altijd. Je club lijkt me veel belangrijker, die betalen je salaris en daar ben je het hele jaar door. Er was zelfs een tijd dat spelers zelfs bij de bondscoach advies gingen vragen of een club wel geschikt zou zijn voor hun kansen om in oranje te spelen.
0 0
Tinuz78
Pecunia pecunia!
0 0
PowNed
Volgens mij is Stekelenburg nu gewoon weer (terecht) de eerste keeper van Oranje?!
2 -2
je
Stekelenburg daar komt die hoge bal wat be doel je stompt ie hem of laat hij hem uit Zijn grote handschoenen vallen.
0 0
Ferd
Terecht? Slappe hap die Stekelenburg, overal gefaald, op 1 goed seizoen bij Ajax na.
1 -1
FlyingDutchMan
Hoop het!
1 0