[Update] Media los op Lozano, Verweij ontkent

BvdPloeg, 11-01-2017 om 08:15, 46245 views, De Telegraaf | Bestel het nieuwe uitshirt in de officiële fanshop van Ajax.

De Mexicaanse journalist Daniel Gironès van FOX Sports laat via Twitter weten dat de Mexicaan Hirving Lozano te duur is voor Ajax. Zijn huidige werkgever, CF Pachuca, vraagt namelijk twaalf miljoen euro voor de buitenspeler, terwijl Ajax 'slechts' zeven miljoen euro over zou hebben voor de aanvaller.

Het verschil tussen vraag en aanbod lijkt er voorlopig voor te zorgen dat er geen transfer zal plaatsvinden. In het verleden zou PSV ook geïnteresseerd zijn geweest in Lozano, maar ook de Eindhovenaren haakten af vanwege de hoge vraagprijs van de Mexicaan.

Het is inmiddels geen geheim meer dat Ajax op zoek is naar een extra buitenspeler. Bertrand Traoré is op dit moment afwezig vanwege zijn deelname aan de Afrika Cup, terwijl Vaclav Cerny kwakkelt met blessures. Ajax-trainer Peter Bosz heeft daardoor op dit moment alleen Amin Younes en Anwar El Ghazi uit zijn A-selectie tot zijn beschikking. Hierdoor nam hij talenten Pelle Clement en Justin Kluivert al mee op trainingskamp.

Update - 08.08 uur (11 januari)
De Spaanstalige media hebben het maar wat druk met de geruchten rondom Ajax en Hirving Lozano. In de afgelopen dagen werden allerlei mensen aan het woord gelaten over een mogelijke transfer, de speler zelf gaf aan dat hij klaar is bij zijn huidige club CF Pachuca, maar een tweetje van Ajax-watcher Mike Verweij bracht dinsdag voorlopig rust in de tent.

De journalist liet weten dat Lozano op dit moment 'totaal niet' in beeld is bij Ajax, dat de laatste dagen aan veel buitenspelers wordt gelinkt. De Amsterdammers zijn op zoek naar een buitenspeler en een linksback, maar vooralsnog kwam er geen versterking. Volgens Verweij berusten ook de verhalen over Lozano op niets en zou de club van de aanvaller mogelijk in zijn gegaan op alle geruchten om de prijs van hem op te drijven. Ajax is wel degelijk bezig met versterkingen, maar zolang er niets concreets is, schiet Verweij naar eigen zeggen liever niet met hagel.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
lauw
Geef nu eens wat van die poen uit Marc. Deze jongen verkoop je over 3 jaar gewoon voor het dubbele. De vleugels zijn veel te dun bezet nu.
1 0
JoodTotDood14
15 miljoen maximaal, anders verder kijken...
0 0
Pinkeltje38
voor dat bedrag is wel wat beters te halen lijkt mij
0 0
JoodTotDood14
Noem eens een speler, die wel hier naartoe wilt!
0 0
Pinkeltje38
Dat is het hem juist en als ze willen dan is het salaris vaak een struikelblok. Ajax is wel een interessante en mooie club. maar denk dat Ajax het meer van scouten moet hebben. en talenten maar moet zeggen er breken maar weinig van de aangetrokken talenten door.
1 0
JoodTotDood14
Daarom, Lozano is een goede speler voor Ajax en Ajax een goede club voor Lozano, je kan hem waarschijnlijk uiteindelijk alsnog voor meer verkopen, ik zeg doen!
0 0
Pinkeltje38
Denk dat Ajax achter die Hervin ogenda aanzit van PSG
die zal het wel worden.
1 -1
Zlatan1900
Haha zou ik totaal niet ontevreden mee zijn.
0 -1
J00DT0TMIJND00D
Was een groot talent, maar ik heb mijn twijfels of hij ons echt sterker maakt.
2 0
Pinkeltje38
indd denk het niet
2 0
Kupke
Jij zei dat Lozano gwn kwam?
3 0
Pinkeltje38
klopt maar krijg nu wel me twijfels nu ze opeens 20 miljoen Willen maar goed we zullen zien.
1 0
J00DT0TMIJND00D
Nu beweert die Yhkim van PSV netwerk (die volgens vele doorgaans goed geïnformeerd is) dat Lozano zelf al rond is met Ajax. Wat een soap wordt dit zeg..
1 0
Pinkeltje38
Ja echt he ik las het ook tis trouwens opeens helemaal stil over lozano naar Ajax op Twitter. denk dat het allemaal ijdele hoop is dat er gewoon niks bijkomt.of El ghazi moet gaan. en dan nog twijfel ik of er iemand .bijkomt
1 0
NemanjaG
Ik ben overigens sowieso van mening dat, ook al blijft el Ghazi, dat er sowieso een buitenspeler bij moet komen. Ajax moet eigenlijk iedere transferperiode versterken. Hoe graag ik ook jeugdspelers zie doorbreken vind ik toch dat je na iedere transferperiode sterker moet zijn geworden. Bij feyenoord zie je nu dat heel veel jongens op de top van hun kunnen presteren. Ze versterken zich nu niet dus zodra er dadelijk een paar blessures of spelers uit vorm zijn zullen ze nooit zo sterk eindigen als dat ze begonnen zijn.
1 0
NemanjaG
Wat moest Bailey ook alweer kosten? 15 Miljoen? Mocht Ajax toch een bedrag van rond de 12 durven uit te geven waarom dan niet nog een keer Bailey proberen. Andere optie misschien Moses Daddy proberen. Niet dat ik het Belgisch voetbal op de voet volg, maar die schijnt het ook aardig te doen.
1 0
Suarez16_
Bailey gaat al naar 20.
1 0
chrisjuhhh
was toen al 20
0 0
Pinkeltje38
zal onderhand al wel meer wezen
0 0
Pinkeltje38
Op Twitter staan nu steeds meer berichten over dat ze nu opeens 20 miljoen in plek van 12 willen. dan mag die van mij wel wegblijven.
1 0
AYounes11
19 miljoen Euro.
0 0
Pinkeltje38
Zijn gek of niet dan ?
0 0
JoodTotDood14
Lozano zelf heeft er wel oren naar.
http://m.soccernews.nl/news/378903/Lozano_onthult_of_Ajax-transfer_eraan_zit_te_komen
0 0
GinoAFCA
Soccernews moet je al helemaal niet serieus nemen
1 0
JoodTotDood14
Inderdaad, maar het zijn de woorden van Lozano hé. ;)
1 0
cruijffthebest1
Jaja, Ajax is bezig met versterkingen.............maar zoals zo vaak komt er waarschijnlijk weer niets of van een niveau wat we niet nodig hebben, want we hebben ECHTE versterkingen nodig en niets anders!!!
We moeten er zeker beter op worden!!!
1 0
strafschop
Dus welke beschikbare speler is in jouw ogen een echte versterking?
0 0
Pinkeltje38
Als dit waar is laat maar lekker weg dan heb het vertaald van Spaans naar Nederlands

Irving Lozano keert terug naar Midden-Europese reflectoren, na het leren van belang zijn voor Ajax Amsterdam te nemen van de diensten van de speler Pachuca.

Bronnen dicht bij de hidalguense instelling bleek dat de Nederlandse box, en deed een bod van 12 miljoen dollar voor de 21 jaar. Echter, het beleid doos Tuzos wil 20 miljoen dollars.

Pachuca heeft al gezegd dat de speler niet vertrekken voor minder dan 20 miljard dollar en dat het ook vroeg de Manchester United team dat in de buurt kwam aan het inhuren van de Mexicaanse mid-2016.
De speler bleek dat zijn vertrek schatting weten of een concreet aanbod.

"Het zou alles moeten beoordelen, want er zou zijn en van daaruit om ja of nee te zeggen. De truth'm erg enthousiast en helemaal klaar om er naartoe te gaan, maar om te zien wat er gebeurt deze dagen
0 0
strafschop
Dit is een vertaling naar het Nederlands?
0 0
Pinkeltje38
haha ja zo kreeg ik het maar snap er ook weinig van kan er alleen uithalen dat die 20 miljoen moet kosten opeens.
0 0
strafschop
Niet op eens. De journalist in kwestie heeft al eerder over een vraagprijs van 20 miljoen dollar gesproken. Er zou vorig seizoen een bod van 15 miljoen door ManU geweigerd zijn.
0 0
Pinkeltje38
Aha hoe ze dan bij 12 komen snap ik ook niet ze willen nu 19 miljoen vind ik veel teveel kunnen ze net zo goed Bailey kopen.
1 0
chuckie88
Mijn laatste bericht over Lozano. Voor ons fans blijft het uiteindelijk toch gissen. Bedenk hoe Ajax als een beursgenoteerde onderneming zich (moet) opstellen. Indien Ajax deze speler graag zou willen inlijven, dan moet men juist zo weinig mogelijk naar buiten brengen. Dat maakt slapende honden wakker en zal de prijs doen opdrijven, vandaar ook nog geen enkele officiele info vanuit Ajax en de watchers. Maar waar komt dan alle onrust en geruchten vandaan? Juist, alleen van diegene die er belang bij hebben... Pachuca en kamp Lozano. Zij willen zodoende eventueel druk zetten achter de onderhandelingen en eventueel meer gegadigden wakker schudden.
let wel: bij vrijwel alle transfers die Ajax de laatste 2 a 3 jaar gemaakt hebben zowel inkomende als uitgaande kwam vrijwel uit het niets het nieuws naar buiten. Tot nu toe heeft dat goed uitgepakt, dus ook in deze hele situatie heb ik vertrouwen in de Ajax leiding om dit eventueel tot een goed einde te brengen. Ik denk wel dat in dit gehele plaatje het al dan niet vertrekken van Anwar de key is.
1 0
Pinkeltje38
Pachuca bekend nu ook zelf dat er geen interesse is van Ajax voor Lozano. 3 minuten geleden geplaatst op Twitter
0 0
3*stars*3
Kom met de juiste link dan want heb net ff gegoogled en officiële twitteraccount van Pachucha heeft 11uur geleden voor het laatst een tweet eruit gegooid.
Of krijg jij persoonlijke berichten van Pachucha?
-_-

https://mobile.twitter.com/Tuzos
0 0
Pinkeltje38
Zal wel niet een rechtstreeks bericht zijn van Pachuca maar die site waar ik naar toe werd verwezen zegt dat.of het waar is geen idee.
1 0
3*stars*3
Nee joh, die site tikt onzin.
Of mensen van Pachucha hebben iets geroepen in de media en dan hebben "jouw mensen", het gequote en op twitter gegooid.
Welke site zat je?
0 0
Pinkeltje38
zat gewoon op Twitter dacht ff kijken of er nieuws is omtrend Lozano. typte bij de zoekbalk Hirving lozano Ajax in. laatste nieuws omtrend lozano was die link.
0 0
3*stars*3
ah ik zie al dat je link hieronder heb geplakt.
Zo ff checken.

Zit op app, dus kon mijn vorige reactie niet meer bewerken.
0 0
Pinkeltje38
is goed maar kan goed niet waar zijn allemaal word zo wel een soap.
1 0
Pinkeltje38
http://estrategadeportes.com/no-hay-nada/
0 0
J00DT0TMIJND00D
Man man man, lekker dan..
0 0
Marcus
Heb je een link?
Kan wat je zegt niet vinden namelijk.
0 0
Pinkeltje38
http://estrategadeportes.com/no-hay-nada/

weet niet of het betrouwbaar is hoor had Hirving lozano Ajax ingetypt bij zoeken.
0 0
Zlatanistje
Wie heeft Verwij de god van ajax nieuws gemaakt?
1 0
Bil

Een nieuwe dag, een nieuw verhaal over Anwar El Ghazi in de Italiaanse media. Corriere dello Sport is ervan overtuigd dat de 21-jarige Ajax-aanvaller deze maand naar Rome verhuist. SS Lazio zou aandringen op een huurdeal.


AS Roma, AC Milan en Lazio - diverse grootmachten uit de Serie A worden al wekenlang gelinkt aan El Ghazi, die niet tevreden is over zijn reservestatus in Amsterdam en daarom op zoek is naar een vertrek. Lazio lijkt momenteel de beste papieren te hebben om de viervoudig Oranje-international in te lijven.

Het plan van de werkgever van Ricardo Kishna, Wesley Hoedt en Stefan de Vrij is om El Ghazi tot komende zomer te huren. Als de aanvaller voldoet, heeft Lazio vervolgens in juni de optie om El Ghazi voor een slordige negen miljoen euro definitief in te lijven. De Romeinen zijn op zoek naar nieuwe voorhoedespelers, omdat spits Filip Djordjevic en vleugelflitser Keita Baldé op een wintertransfer mikken.

0 0
Ajax#1900
Het is een verplichte optie tot koop. Anders zou Ajax het nooit doen natuurlijk. De kans dat hij daar gaat slagen is niet al te groot.
0 0
Bil
Hopelijk hierdoor wel Lozano!
2 0
AFCACBS1900
Ken hem niet echt. Heeft wel heerlijke stats op FIFA ;-)
0 0
sdds
hij zegt zelf dat ie bezig is met onderhandelen komende dagen meer duidelijkheid.
5 0
AFCA.
Ajax is druk bezig op de transfermarkt, maar ik schiet liever niet met hagel.
5 0
klopper
Probleem is dat Ajax, zoals vaker, helemaal niet lijkt te schieten...
4 0
theflyingdutchm
Dit is nu echt een speler die direct wat kan toevoegen net zoals Sanchez. Echter Lozano komt pas in beeld als het weer eens te laat is. Dan koopt Ajax weer in paniek een dag voor de deadline, met een met alle respect, een middelmaat speler van AZ zoals bijv. Haps. Die het ongetwijfeld leuk zal doen, maar totaal niks extra's toevoegt aan Ajax 1 en de jeugd weer in de weg zal staan. Marc roept dat de selectie weer rond is en dat een speler als Haps absoluut geen paniek aankoop was, maar dat er nog veel dingen speelden op de laatste dagen voor het sluiten van de transfermarkt en dat hij anticipeerden op eventueel vertrek van spelers. En wederom is er geen visie of lijn te bekennen bij Ajax. Nu zullen vele zeggen El Ghazi moet eerst verkocht worden, voor een speler als Lozano gekocht kan worden. Ook dit is onzin. We hebben Gudelj en Bazoer verkocht, we willen geen nieuwe middenvelders, dan kan dat geld toch geïnvesteerd worden in een speler zoals Lozano. Zelfs de RvC heeft aangegeven dat er geïnvesteerd mag worden.
3 0
han23
Oh wat zal ik blij zijn als die markt weer dicht is. Die soap rond die mexicaan waar iedereen om loopt te schreeuwen maar nog nooit heeft zien spelen ben ik nu al meer dan zat!!
2 -4
Noxin
Ik heb 'm zien spelen en van mij mag tie voor 12 miljoen komen, hoor.
4 0
bazza25
Haha mensen vullen van alles in.. Verweij weet 7 van de 10 dingen en heeft dan de scoops dus feitelijk gezien is de kans nihil dat lozano komt..
0 -1
Ferd
Verweij riep ook dat Ajax niet met Ziyech bezig was.
0 0
GvanAchteren
Een grote naam alleen als El Gazi vertrekt, wat men eigenlijk liever wil voorkomen. Anders 'alleen ' een jong talent, die je nog op de bank kunt zetten als backup van Younes.
OT: het wordt tijd dat Bosz eens leert om met een goed roulatie systeem te werken. Ik snap best dat je eerst de basis goed wil hebben, maar op dit niveau heb je meer dan elf basisspelers nodig , die speeltijd en vertrouwen moeten krijgen.
0 0
Finalvoetbal
In de beker en in de EL is al behoorlijk veel gerouleerd. In competitie is het niet nodig om te rouleren. Je kunt wel in de 60 a 70 min. water vaker volledig wisselen in plaats van slechts 1 man te wisselen.
0 0
GvanAchteren
Ik vind een heel B team - hoe goed ze het ook deden- inzetten toch wel anders dan rouleren met 15-16 volwaardige basisspelers. Zolang Bosz dit niet voldoende doet heeft verbreding van de basis geen nut en leidt alleen tot onvrede en te weinig vertrouwen op de bank en dus tot kapitaalvernietiging. En kikkers.
1 0
chrisjuhhh
Dus je verwoord het goed eerst de basis en daar is hij nu mee bezig .
0 0
AYounes11
El Ghazi naar Lazio?
0 0
Arie Vink
Verweij is voorzichtiger geworden. Volgens mij heeft ie op z'n donder gekregen en probeert ie het nu rustiger aan te doen om zijn bronnen te behouden....
0 0
Pinkeltje38
Riccardo Orsolini ;-)
0 0
chrisjuhhh
Hoe moeilijk is het nou ?
Neem eens notie van onderstaand en dan wordt het veel duidelijker hoe alles gaat .

Wat is marktmisbruik en waarom is het belangrijk om dat te melden bij de AFM?
Handel met voorwetenschap en marktmanipulatie noemen we marktmisbruik. Voor het vertrouwen in de financiële markten is het belangrijk dat alle partijen integer handelen. Het is voor iedereen verboden om de markt te manipuleren of te handelen met voorkennis. Realiseer je dat er ook over jou gemeld kan worden op het moment dat je opvallend handelt.

Meldpunt voor consumenten
megafoon
Meld marktmisbruik bij het Meldpunt

Wat is marktmanipulatie en wat is handel met voorwetenschap?

Als een belegger probeert een koers oneerlijk te beïnvloeden, dan is er sprake van marktmanipulatie.

Handel met voorwetenschap is het gebruiken van informatie die niet openbaar gemaakt is. Het is verboden voor een belegger te proberen winst te behalen of verlies te vermijden op basis van deze niet-openbare informatie. Dat betekent dat je niet mag (proberen te) handelen op of buiten de beurs op basis van deze (voor)wetenschap. Deze informatie/voorwetenschap mag je ook niet doorgeven aan anderen.
etc etc etc er is zelfs een meldpunt voor !
1 -1
Koenniiee
Op het moment dat Mike Verweij met Lozano zou komen dan is de deal al zo goed als rond, inderdaad. En dat is (dus) niet..
1 -2
chrisjuhhh
Juist en dan maak je eruit op dat Mike Verweij uit zijn nek klets of aandacht zoek , of gok .
1 0
fanvooraltijd
M.I. wil marc geen over grote selectie (te duur ) dus eerst zal El Gazhi verkocht worden voor ze een nieuwe dure speler kopen. Straks heb je El Gazhi,Traore en Cerny voor rb.
0 -2
Noxin
Als Bosz te weinig buitenspelers heeft, lijkt het me onlogisch om eerst een buitenspeler te verkopen voordat er een nieuwe komt. 2 min 1 plus 1 is nog altijd 2. Maar goed, ik verbaas me nergens meer over met deze RvC.
0 0
Ajax#1900
Bosz heeft te weinig goede buitenspelers. Als je El Ghazi kunt ruilen voor Lozano moet je dat altijd doen. Ga je er kwalitatief op vooruit. Ook moet er nog een linksbuiten komen natuurlijk.
1 0
J00DT0TMIJND00D
En op links? Cerny op links is niks en Kluivert is er nog niet klaar voor, dan heb je alleen Younes voor op links.
0 0
chrisjuhhh
Beste Mike Bron graag ?
1 0
Leviathan
Mike verweij denkt soms dat hij Marc overmars heet.
1 0
Redrum
Er speelt niks volgens Mike Verweij. Weet je wat er wel speelt? De eredivisie, komend weekend. Als Ajax al de intentie had om nieuwe spelers aan te trekken dan zijn ze daar nu eigenlijk al weer te laat mee. Ze gaan vrolijk verder waar ze gebleven waren..
6 -2
Marcus
Idd. Ik ken de krantenkoppen nog.
In de herfst: 'Overmars zinspeelt op versterkingen in de winterstop'.
En in december: 'Ajax wil buitenspeler en eventueel spits en back'

Nu zijn we 4 dagen voor de begin van de competitie en we hebben nog niks. Come on, als je wat wilt, regel het dan iig voor het trainingskamp om zulke spelers te laten wennen aan de groep.


4 0
Marcoryn
Doodziek word je er idd van. Iedereen ziet dat er versterking bij moet, Marc roept het zelf ook, transferperiode breekt aan en het blijft angstvallig stil.
Ongetwijfeld bieden ze weer 4 miljoen op een speler die 15 miljoen waard is en that's it. Ze denken dat de selectie eigenlijk wel compleet is.

Competitie gaat beginnen en we zullen zien dat er toch eigenlijk wat kwaliteit had bij gemoeten,maar de transferperiode is nu gesloten.

Dat is het nadeel van het hebben van een RvC. Alles draait om de centjes. Staf, groep en supporters willen andere spelers..RvC wil meer geld. Lang leve Ajax, de club geregeerd door eng bekken.
0 0
klopper
Terwijl nu goed investeren juist die centjes voor de komende jaren dichterbij brengen, zo niet zelfs veiligstellen. Maar regeren is vooruitzien, dat is lastig voor Ajax.
0 0
ajaccied4life
Ik heb niet het gevoel dat Hirving Lozano werkelijk naar Amsterdam komt, echter moeten we Mike Verheij niet op het paard gaan hijsen en doen alsof hij te allen tijde, van alle ins and outs op de hoogte.
0 0
koreem
Waar rook is, is vuur.
2 0
GinoAFCA
Daarom! Dhr Verweij lult vaker maar wat
3 0
iammike
Ik hoop op dit scenario:

Nu Cerny geblesseerd is hebben we El Ghazi nodig. Zeker de komende 2 zware wedstrijden. Na de wedstrijd mag Ajax de 9 miljoen accepteren van lazio en direct lozano kopen voor 12. Dan hebben we de selectie rond en hebben we miss 30 miljoen verdiend en hooguit 15 uitgegeven (met die aangetrokken jeugdspelers etc..) aangezien het dan nog zeker 2/3 weken duurt eer dat lozano een werkvergunning heeft hoop ik dat Traore er mer Burkina Faso na de groepsfase eruit ligt en dat we de wedstrijd tegen ADO en Roda over hem kunnen beschikken.
2 0
strafschop
Je gaat je bijna afvragen waarom Lazio dan niet achter Lozano aan zit.
3 0
AYounes11
'Niet met hagel schieten' betekent kort gezegd, gewoon het niet weten.
0 0
AJAIXIXIXI
Ik weet dat hij eigenlijk een linksbuiten buiten is maar kan hij ook vanaf rechts uit de voeten?
0 0
iammike
Heeft bij Mexico ook al op rechts gespeeld en is op beide flanken vaak de uitblinker
1 0
El Cazador
@fduboer @AFCAjax reporters from pachuca are now saying that its close. And the sporting director has said that their is a lot of interest
0 0
kolan
Ykhim meldde dat (oa) Ajax met Lozano bezig is (heb ik in PB met hem besproken) voordat het in de media speelde. Boeren forum. Ze willen hem ook graag bij hebben maar zijn afhankelijk van verkoop narshing.
3 0
Redrum
Haha ja als ze Narsingh verkopen voor 10 miljoen kunnen ze hem misschien halen, maar dat gaat dus niet lukken.
0 0
rexxo
Idd net even gelezen ze zijn daar erg bang dat mocht het waar zijn Lozano idd naar Ajax komt. Het is een calimero met zware hete peper in zijn donder een zeer interessante speler met snelheid en scorend vermogen.
0 0
sdds
elke 3.49 wedstrijd een doelpunt voor een buitenspeler vind ik best goed .
0 0
strafschop
Dat is ruim minder dan bijvoorbeeld El Ghazi bij Ajax. Die staat op 1 goal per 219 speelminuten in de Eredivisie.
1 -1
AYounes11
Ook Lozano heeft voor camera's aangegeven, graag naar Europa willen te vertrekken. Ik denk dan Mike niks weet en net zoveel als ons dus.
4 0
Pinkeltje38
Mike zei wel vooralsnog dat Ajax geen interesse had maar hij doet altijd zo vaag
0 0
AYounes11
1. Of Mike weet niks.
2. Mike vertelt niks, omdat hij zijn eigen scoop wilt.
Hij krijgt denk ik niet meer zoveel info, als in het verleden. Kijk met de transfer van Ziyech en ook van Sanchez en Cassierra zal hij niet helemaal juist, wat ook kan is dat er wel wat speelt maar Mike het nog niet heeft doorggekregen.
1 0
iammike
Denk 2. Mike en zn collega's zijn sinds dit seizoen ook op alles kritisch en vooral op PB. Ik denk dat ze dat pijn doet op de redactie..
0 0
Pinkeltje38
Zou indd kunnen we moeten maar afwachten we hebben toch 0,0% invloed op het hele transfer gebeuren.of voetbal inside moet 1000x zeggen die Hirving lozano is wel wat voor Ajax dan valt vast het kwartje ;-)
0 0
AYounes11
hahah.
0 0
El Cazador
El interés del Ajax de Holanda por Hirving Lozano es real, y en próximos días podrían darse noticias; el cierre de registros, el 31 de enero

@betoperezlanda , radioverslaggever en fan van Pachuca geloof ik. 4.135 volgers.
2 0
sdds
en betekent.?
1 0
El Cazador
Belangstelling van Ajax is nu echt. Komende dagen volgt er nieuws en zou de transfer nog deze periode plaats vinden voor 31 januari.
3 0
Pinkeltje38
Komt vast niet hoor..anders hadden we allang iets bij hoofdnieuws.gezien valt me ook op dat er best veel mensen tegen zijn komst zijn op deze site..of die een echt Ajax hart hebben weet ik niet?.weet wel dat er een soort van Angst bij de PSV fans hangt. die zijn bang dat Ajax hem haalt..die hopen dat Ajax het met jeugdspelers gaat doen..dan ruiken hun natuurlijk bloed. want die jeugdspelers zijn wel de toekomst maar heel wisselvallig.maar dat mag je hiero niet zeggen ..dan gaan die jonk aanhangers lopen janken.. en een aantal van die PSV fans gaan dan lopen trollen.
2 -2
chrisjuhhh
Ajax breng pas iets naar buiten als het of rond is of niet door ga , niet eerder of anders .
Beurs genoteerd bedrijf met voor kennis mag niet !
0 0
Cisco
Hahahhaha

"alt me ook op dat er best veel mensen tegen zijn komst zijn op deze site..of die een echt Ajax hart hebben weet ik niet"

Gap, als mensen de prijs te hoog vinden dan is dat best te begrijpen. De reacties van jou zijn zo lachwekkend. Pinkeltje38, de grote van je lul en 38 de hoogte van je IQ?
1 0
chrisjuhhh
Ze mogen zich ook wel eens verdiepen in wat een beurs genoteerd bedrijf inhoud , scheel ook een hoop .
0 0
Sammy Sosa
Pinkeltje doet zo hard zijn best om constant te ontkennen dat hij een Lampje of kakkie is. Maar ondertussen constant Calimero opmerkingen of roepen om harde werkers. Hij zal idd wel een Pinkeltje in zijn broek hebben XD
0 0
AYounes11
Mike weet er niet zoveel van, geloof me maar.
5 0
Pinkeltje38
zullen straks wel komen aanzetten met 1 of andere youtube speler uit een 2e Liga waar we nog nooit van gehoord hebben.
3 -4
D4nny
Laten we het hopen, volgens mij noemen ze dat scouten....
0 -1
J00DT0TMIJND00D
Ik heb de hoop grotendeels opgegeven, ben bang dat het iemand anders wordt helaas :(
3 0
Pinkeltje38
Kluivert is bij het 1e gehaald dus ik verwacht niemand meer
1 -1
Kupke
Hij mag meetrainen, net zoals elk groot talent. Dit zegt niks. Er komt sws iemand, waarschijnlijk wordt dat Larsson.
1 0
Pinkeltje38
dat hoop ik niet dan liever niks
2 -2
Jajijdaar
Mike Verweij bevestigd op Twitter dat Ajax totaal niet geïnteresseerd is in Lozano.
Maar de vraag is nu, waarom bevestigd de technisch directeur van Pachuca de gesprekken met Ajax dan?
1 0
rexxo
Ja tuurlijk,Marc O gaat Mike V bellen om te zeggen met welke spelers ze gaan praten. Wat denk jezelf? Mike V weet helemaal niks, interessant gedoe elke transferperiode. Op zijn Kiefts '' IK WORDT DAAR ZO MOE VAN''
1 0
Pinkeltje38
had iemand tegen hem op Twitter ook gezegd toen zei Mike met Ziyech had ik toch ook gelijk
0 -1
Jajijdaar
Ik geloof niet dat Mike zijn geloofwaardigheid op het spel zet daardoor.
Hij zal heus wel goed geïnformeerd zijn. Denk dat Ajax op dit moment met een andere buitenspeler bezig is en daar al bijna mee rond is. Waardoor Mike zeker weet dat Lozano niet aan de orde is.
0 0
afcas
waarom ga jij er blind vanuit dat een journalist (die vaker fout zat) geen fouten maakt?
0 0
han23
Gelukkig maar toch? Mensen hebben een keer op fifa een leuke speler gezien enngaan
Lopen schreeuwen dat ajax hem zou moeten halen. Ajax heeft zelf toch nooit aangegeven om hem te willen ofwel?
1 -7
Pinkeltje38
Zal wel bij het spel horen want zodra Ajax interesse toont is opeens heel Europa wakker Lozano komt gewoon.
3 -2
AYounes11
Lozano niet in beeld bij Ajax.
0 -2
Pinkeltje38
Bron ?
0 0
AFCZlatan
Mike Verweij op twitter
1 0
Lennardlourens
Mike Verweij heeft totaal geen ingang meer bij Ajax die roept volgens mij maar wat
4 0
Pinkeltje38
Juist die wil gewoon interessant doen die weet net zoveel als de rest buiten Ajax helemaal. niks dus !
2 -1
Pinkeltje38
Ja zag het net er zijn wel andere namen zegt die maar die verteld die niet. pas als de krant ermee komt ach die kwamen ook met Haps en samba Sam..Lozano komt gewoon.
0 -1
Kupke
Haps en Larsson kwamen van de VI. Nee, zet Lozano maar uit je hoofd. Die komt niet, helaas
0 0
Pinkeltje38
Jawel komt wel is gewoon een tactiek als Ajax zegt interesse te hebben is heel Europa opeens wakker en willen ze opeens allemaal Lozano..en trouwens Ajax zou Mike alles gaan vertellen. denk het niet!
1 -1
Lennardlourens
volgens verwij was ajax ook niet geïnteresseerd in Zyech
1 0
bazza25
http://m.soccernews.nl/news/378834/Club_bevestigt:_sensationele_Ajax-transfer_dichtbij

Waarom bevestigd de td van panchuca dan onderhandelingen?
1 0
Pinkeltje38
ik snap er allemaal de ballen niet meer van
1 -1
El Cazador
Het schijnt dat Overmars vandaag een gesprek heeft met de zaakwaarnemer van Everton Felipe, de Braziliaan waar Ajax mee bezig is.

Volgens de zaakwaarnemer moer Everton Felipe 12 miljoen kosten.
0 -2
AJAIXIXIXI
everton felipe heeft ajax (en alle fan accounts) al ontvolgd op instagram dus ik denk dat je daar niet meer op hoeft te rekenen.
0 0
Pinkeltje38
Dan ga ik mezelf echt afvragen of Overmars wel spoort ! 12 miljoen voor Everton felipe is dan niet te duur! en 12 miljoen voor een speler die zowat 1op 1 scoort wel.
1 -1
AYounes11
:-/ Kun je zo goed Lozano halen.
2 0
Pinkeltje38
Wou net zeggen
1 -1
sdds
hoop ik niet.
1 0
Mokum31
Soms moet je risico nemen! Zeker met gevulde bankrekening. 1 vd grootste talenten op deze aardkloot volgens de geleerden.
2 0
Pinkeltje38
Hoop alleen dat die het in de Eredivisie ook kan laten zien..hij is wel snel en behendig maar Fysiek niet zo sterk maar heeft wel een sterk schot.en erg doelgericht alleen hij voetbalt vaak met zijn hoofd naar beneden. verliest dan vaak het overzicht voor medespelers. moet wel zeggen tis een zeer fel mannetje ook kwa verdedigen schuwt een tackle niet.
0 -1
Jajijdaar
De directeur van Pachuca heeft bevestigd dat hij gesproken heeft met Ajax.
De verstandshouding tussen beide clubs zijn goed doordat ze een goede relatie met Ajax hebben opgebouwd in 2009 toen Ajax Cvitanich voor een 'prikkie' verkocht aan Pachuca. Verder noemt de directeur Ajax een zeer stabiele en fijne club om mee te praten. De contactpersonen zijn hetzelfde als toen. Dit gebeurt door Hans Westerhoff namens Ajax.

Ajax is heel dichtbij in het overnemen van Lozano en een transfer is opkomend.

Bron: Foxsports Mexico

http://www.foxsports.com.mx/news/287906-marco-garces-sobre-el-interes-de-ajax-por-hirving-lozano
2 0
rexxo
Voorzitter de broer van Sonny Silooy?
0 0
AJAIXIXIXI
dit had ik ook al gelezen iemand binnen Pachuca had aangegeven dat de kans groot is dat Lozano deze maand naar ajax kwam.
2 0
DannTheDon020
Ja de technisch directeur
2 0
El Cazador
DEPORTES: #Ajax realiza una oferta 12M€ al #Pachuca por Hirving Lozano.

@radioatalaya680
5 0
3sterrenAjax1
komt niet! veel te duur. en je hebt jeugd klaar staan. die zijn bekend met het spelletje van bosz door jonk. haal met het geld jonk maar terug!
0 -7
Ajax27
Wat staat er in de jeugd klaar dan? Cerny die totaal uit vorm is? Of Kluivert met 17 jaar?
3 0
J00DT0TMIJND00D
Kluivert is er 'nog' niet klaar voor, Cerny is geblesseerd en niet in vorm, Dekker komt te kort, Nunnely begint in vorm te raken bij de A1 maar vooralsnog nog lang niet klaar voor het eerste en Lang is geen buitenspeler..
2 -1
Pinkeltje38
Indd zo is dat ! je vergat Clement maar die komt ook tekort.
2 -1
J00DT0TMIJND00D
Haha oja, ik wist dat ik iemand was vergeten.
1 0
ElFlaco14
MEXSPORT
Hirving Lozano habría levantado el interés del Ajax
El equipo de Ámsterdam ofrecería 12 millones de euros a Pachuca, según medios holandeses.

Volgens de mexicaanse media bereid Ajax een bod van 12 miljoen, vernomend uit de NL media.
Dus het zijn speculaties.
3 0
DannTheDon020
Mike Verweij negeert alle vragen. Vanavond brengt hij dus iets naar buiten gok ik
2 0
JoodTotDood14
Ik keek effe op een site en heb vertaald, er stond dat Ajax binnen een aantal dagen een bod ging uitbrengen van 12 miljoen, alleen ze gingen het nog wel voorleggen aan het bestuur... Ik hoop dat hij komt!
2 0
Willem Alexander
AFCA Headlines meld nog niets, dus de kans is groot dat de geruchten nu wel kloppen.
6 0
Pinkeltje38
Ken Overmars zelf niet eens een keer hiero reageren..Neem aan dat die ook wel eens deze site checkt kijkt toch de hele dag op zijn telefoon. zou wel zo netjes wezen want van de fans moet Ajax het hebben.
2 -1
kolan
Op youtube staat er ook nu: https://m.youtube.com/watch?v=HCgPkayoM0A
0 0
Pinkeltje38
Als ik op YouTube intik Hirving lozano Ajax krijg je opeens allemaal. van die maffe filmpjes met hem eredivisie Ajax in beeld ken het alleen allemaal niet verstaan.
1 -1
kolan
https://m.youtube.com/watch?v=HCgPkayoM0A
0 0
Jajijdaar
Alle Mexicaanse media twitteren nu dat Ajax een bod van 12 miljoen nu heeft gedaan.
http://www.futuroscracks.com/es/noticia/ajax_ofertaria_12_millones_por_lozano/449470/
4 0
Pinkeltje38
Ben benieuwd wel apart dat er niks van Ajax zelf gemeld word.
1 -1
robert R.
Dat is een grote vis. Hebben 449.034 volgers op twitter.
2 0
DannTheDon020
Freek Vonk: "STEEK HEM IN Z'N RUG"
1 -1
kolan
http://mundoejecutivo.com.mx/ocio-diversi-n/2017/01/09/hirving-lozano-se-encuentra-mira-ajax

Ajax bereid bod
Van 12 mil
2 0
Pinkeltje38
Staat er indd dat Ajax bereid is 12ml te betalen maar vraag me af of die site betrouwbaar is ach we zullen zien..we hebben als fans sowieso 0.0% inspraak op transfer.
1 -1
EazyMe
Er staat dat zij dat van een Nederlandse media bron hebben vernomen (De Godenzonen) dat Ajax 12 miljoen wil neertellen ...
0 0
Pinkeltje38
haha Denk dat ze met Godenzonen Ajax zelf bedoelen het vertalen van het Spaans op Twitter leverd soms rare dingen op.
0 -1
Kupke
Nee ze verwijzen allemaal naar Ajaxtotaal en die heeft het van iemand van het forum. Wat een ophef om niks hahha
0 0
Lorenzo010
Ajax gaat voor Hector Vilalba , Jeisson Vargas of Harald Preciado.

Als linksback Emmanuel Mas.

1 -3
AjaxIsBeast
Bron?
0 0
Chesterson93
Als het Villalba wordt, schot in de roos. Dát is zo'n topper (aan het worden). En ik had juist gedacht - in de zomer - dat Ajax eerder Preciado dan Cassierra zou halen. Was voor minder geld te kopen.
3 0
Pinkeltje38
Klopt die Villalba is wel goed die andere 2 vind ik niet zo bij Ajax passen.
2 -1
Sammy Sosa
De Kerstbonussen zijn net uitgekeerd, blijft er nog 7 miljoen over zo te zien. Maar goed van dat geld kan je de tweelingbroer van Sanchez kopen. Komt goed
1 -1
Noxin
Z'n cijfers zijn uitstekend, als hij zich nog verder ontwikkelt is 12 miljoen een logische investering die je er straks minimaal dubbel uithaalt. Daarnaast vergeten sommige mensen hier dat 12 miljoen helemaal geen gek bedrag meer is voor een speler met potentie. Heerenveen gaat straks ook gewoon met droge ogen 10 miljoen vragen voor Larsson, een bovengemiddelde Eredivisie-speler.
2 0
Santiago
Leg 12 milj. neer voor deze jongen. Prima prijs
4 0
Pinkeltje38
dit stond toen op het PSV netwerk


Deze posting is niet nieuw sinds je vorige bezoekGepost op 12 mei 2016 om 00:49:34. Profiel Stuur een privébericht Wijzig deze posting Quote deze posting in je reactie
HR
Een post speciaal voor @Tijn, die in het Narsingh-topic een verzoek indiende tot een gedetailleerder profiel van Hirving Lozano.

Laat ik beginnen bij het begin. 20-jarige rechtsbenige aanvaller, kan eigenlijk op alle aanvallende posities uit de voeten. Ik heb hem op zowel links en rechts zien excelleren. Speelt bij zijn eigen club het vaakst op linksbuiten en maakt van daaruit acties. Potentieel probleem is dat er in de Mexicaanse competitie vaak op een groot veld wordt gespeeld. Daarmee bedoel ik te zeggen dat er veel ruimte is om acties te maken, om met dribbels langs verdedigers te rennen. Die ruimte heb je in de Eredivisie veel minder. MITS PSV weer puur vanuit de counter speelt, maar daar kom ik zo nog op terug.

Met 10 goals en 9 assists in 34 wedstrijden kun je hem qua statistieken vergelijken met de buitenspelers die we bij PSV hebben, met de opmerking dat Lozano wél standaard in de basis staat en daarmee op de eindbalans wat meer minuten maakt dan onze buitenspelers. In dat licht moet ik ook opmerken dat Pachuca, zijn werkgever, ook tot de betere ploegen hoort in een competitie die qua niveau niet heel erg veel onderdoet voor de Eredivisie. Prima om deze speler dus naast onze eigen buitenspelers te leggen. Of zijn statistieken stroken met de hype die rond hem heerst? Misschien, misschien niet. Ik vind dat hij dit seizoen kan teren op redelijk tot goede statistieken, evenals dat ik dat vind van Narsingh, Locadia en Pereiro.

Genoeg over de statistieken, ik neem aan dat er meer interesse is voor zijn kwaliteiten!

Hij heeft redelijk scorend vermogen, maar zoals net al aangegeven is het niet overweldigend. In mijn ogen komt dat vooral door het feit dat hij vaak zijn acties maakt met z'n hoofd naar beneden. Hij is vooral gefocust op de bal en zijn tegenstander, de focus ligt bij hem dus voornamelijk op het maken van de actie en erlangs komen. Als je dat vergelijkt met Pereiro, dan zie je dat Pereiro tijdens de actie ook oog heeft voor het doel. Hij weet precies waar de goal is, waar de keeper staat en wat hij dus met de bal moet doen. Dat overzicht mis ik bij Lozano een beetje. Als een talentvolle speler dat niet van nature heeft, dan komt dat vaak met de jaren. Tenzij je Eljero Elia heet natuurlijk :B

Qua voetbaltechnische kwaliteiten valt er verder niet veel op aan te merken. Heeft de bal aan een touwtje (niet zo fabelachtig als Pereiro though) en kan die balcontrole uitstekend combineren met zijn snelheid. Als je dat vergelijkt met iemand in Nederland, dan denk ik toch vooral aan Narsingh vóór zijn blessure of iemand als El Ghazi in vorm. Komt ook bij dat Lozano een prima voorzet en een prima pass in huis heeft.

Verder heeft Lozano een vrij matige fysiek, evenals Narsingh. Het opmerkelijke is echter dat Lozano wél schotkracht heeft. Vaak zie je dat een speler óf fysiek sterk is en dat hij ook een sterk schot heeft óf allebei niet. Als Lozano een bal op doel schiet, dan doet hij dat met overtuiging. Maar het pure fysieke aspect behoeft nog flink wat aandacht.

Tot slot een niet onbelangrijk aspect: arbeid. Lozano verdedigt mee en kan ook ontzettend fel zijn. Hij zal een tackle niet schuwen en vaak voert hij zo'n tackle ook nog eens met succes uit. Verder maakt hij meters voor de ploeg als dat nodig is.

Als je al deze aspecten bij elkaar optelt, dan kun je min of meer stellen dat Lozano een prima vervanger zou zijn voor Lestienne. Ze zijn in een hoop opzichten te vergelijken en als Lestienne vertrekt, dan denk ik dat PSV er goed aan zou doen om Lozano vast te leggen. Maar bedenk wel dat Lozano ook zal moeten acclimatiseren, maar vooral qua cultuur. Qua voetbal en tempo zal hij niet lang nodig hebben aangezien het Mexicaanse voetbal dus niet al te veel onderdoet voor het Nederlandse voetbal. But then again: het zou voor hem heel gunstig zijn als PSV net als vorig seizoen weer op de counter gaat spelen. Dat soort spel past het best bij hem.

Wat hij moet kosten weet ik niet precies, maar grofweg geschat ergens tussen 6 en 10 miljoen euro. Een forse investering, maar je krijgt er ook wat voor terug. In Mexico is men niet voor niets laaiend enthousiast over het feit dat ze in de toekomst Corona en Lozano op de flanken kunnen posteren. Dat enthousiasme deel
2 -1
AjaciedForLive
te veel tijd?
0 0
Sammy Sosa
hahahahh. Ik beeld me dan in dat die glibberige kwal Jan Joost van Gangelen dat vraagt
0 0
Pinkeltje38
jups griep te pakken
0 -1
Chesterson93
Heerlijk verslag van je, kerel.
1 0
Pinkeltje38
hahaha stiekem gepikt
0 -1
Leo252
Beter goed gejat dan slecht bedacht.
Goed artikel, hier worden we (nog) wijzer van.
0 0
MankeNelis
Er hangt natuurlijk een hele colonne zaakwaarnemers aan vast waarvan je waarschijnlijk niet weet wie wie is. Het verbaast mij niet als er een slordige 5 milj aan fees aan kleeft.
0 0
milantenhave1
Die stats, 16 wedstrijden 10 goals 4 assists. ik zou m halen
0 0
Pinkeltje38
18 wedstrijden 12 doelpunten en 6 x een assist.
2 -1
cruijffthebest1
Komt dus niet, er komt helemaal niets zoals altijd!
2 -4
Sammy Sosa
Klopt. Sanchez is namelijk ook eigen opleiding...
0 0
JoostEmpty
Zoals altijd? Er komt altijd wel iets toch? Huurspelertje op z'n minst.
1 -1
Leo252
Smaakte het die azijn ?
0 -1
Mr.P.
12 miljoen kunnen ze betalen maar probleem bij die mexicanen is als je 12 zegt dan kan er ook nog wel wat bij, je moet kunnen onderhandelen met ze, 10 miljoen is een goed bedrag heb ik al eerder gezegd plus prestatie bonussen, niks mis mee
1 0
Chesterson93
Tja, als het zulke erge "wezens" zijn, "die Mexicanen", dan gaat 10 miljoen ook niet lukken, toch?
0 -2
jhgw79
Wat ben jij toch altijd snel op je pikje getrapt.
1 0
Chesterson93
Heerlijk, je "kent" mij nu al. En ik dacht nog wel dat ik een lange weg te gaan had. Maar vertel eens, op mijn pik getrapt? Waar schijn ik gepikeerd over te zijn?
0 0
jhgw79
Waar ben jij niet gepikeerd over?

Simons is er niets bij.
0 0
Chesterson93
Oké, en ik ben - volgens jou - gepikeerd omdat ik vind dat je mensen normaal kan benaderen in plaats van misplaatste benamingen? Ah, dan ben ik gepikeerd inderdaad. Maar normaal doen, is dat te veel gevraagd? En om jou een plezier te doen: ik zal niet "gepikeerd" doen over je vergelijking van mij met een dame die als TMF-VJ door alle Nederlanders geaccepteerd werd toen zij generaliseerde en aangaf dat Nederlandse mannen "beter" zijn dan donkere mannen vanwege hun agressie en nadat zij zich - als één van de laatste en bekende donkere BN'ers - uitlaat over de ZP-discussie nog meer schade en haat zou zaaien dan onze islamvriendelijke vriend uit het Zuiden. Cheers, Geoff.
0 0
Ajax4life16
Ze kunnen het niet maken om nu gierig te gaan doen. Als je dit betaald hou je alsnog 9 miljoen over, en misschien nog het dubbele als el ghazi weg gaat.
1 0
MarkCarolus
Nog een keer, die jongen gaat het niet lukken bij Ajax.
1 -3
Pinkeltje38
Bij PSV wel he ?
0 -1
MarkCarolus
Bij PSV maakt geen enkele buitenspeler het echt groots.
0 0
Raoul14
Wat ik mij afvraag, waarom heeft een Europese topclub die € 12 mln nog niet afgetikt als hij echt zo goed is als wordt gezegd? Voor veel clubs is zo'n bedrag tegenwoordig een schijntje, al kopen ze hem maar gewoon om een ander voor te zijn. Dus of hij is dit bedrag überhaupt (nog) niet waard of de rest ligt te slapen. We gaan het zien.
1 0
Chesterson93
Manchester United had interesse, maar wou het bedrag niet betalen als zij 60(Martial), 34 miljoen(Depay) nog op de bank hadden. Tottenham wou een poging wagen, maar haalde N'Koulou omdat ie eerder toehapte. Er is wel degelijk interesse. En als je hem binnenhaalt, heb je een topspeler in de maak. Het zou bijna een wonder zijn, want dit zijn bedragen die in de Nederlandse competitie niet (meer) betaald worden, op Ziyech na.
1 0
Pinkeltje38
Kan maar 1 ding bedenken meeste grote clubs hebben al buitenspelers van een aantal miljoenen zowel. op het veld en op de bank..die gaan geen speler kopen van 12 miljoen voor op de bank..dat is kapitaalvernietiging..andere rede zou ik niet weten.
1 0
Pinkeltje38
Hirving lozano 21 jaar
18 wedstrijden
12 doelpunten
6 x een assist

best netjes toch?
7 0
Raoul14
Dat lijkt op 1 op 1....
1 -1
Kingoffdatoilet
Dit heet onderhandelen. Die 12 miljoen gaan ze van Ajax niet krijgen in iedergeval
0 0
MBAFCA11
Uitkomen op 10 dan maar?
3 0
wendoo9
Meer Zuid amerikaans gif erin zou ik zeggen ! Je hebt het geld van een bankzitter gekregen en nu heb een goeie speler voor terug ! Weet wel niet wat deze gast verdient, maar lijkt me wel een goeie versterking voor Ajax !
3 0
Pinkeltje38
Bazoer heeft al 12 miljoen opgebracht en die zat indd op de bank dus Ajax kan het makkelijk betalen lijkt mij.
4 0
Patrick78
Lozano is een top speler! Come on Marc 10-11 miljoen miljoen en "Chucky" is ajacied!
6 0
chuckie88
Toch blijft het tegenstrijdig zoals Ajax in deze opstelt. Ze willen max 7 miljoen betalen maar verwachten wel dat de speler die ze kopen wel een directe versterking is tov bv Younes of El Ghazi.
Voor 7 miljoen vis je gewoon in de vijver van Larsson, Narsing, Berghuis. En zelf willen ze 9 miljoen voor El Ghazi. Anyway hoop ik toch dat op de een of andere manier hij alsnog wordt binnen gehaald. Als je gewoon naar de stats kijkt en het nivo waarop hij speelt is hij niet minder waard dan een Ziyech of Baliey, waar Ajax toch ook meer voor over had. Ik denk dan ok dat niet de transfervergoeding maar de fee voor zaakwaarnemers en zijn salaris het struikelblok zijn.
4 0
eros
Dat gerucht is ook uit de wereld,...
0 -3
boris
Ken deze speler niet, maar als die echt zo goed is zou ik de gok wagen, je hebt voor 2 bankzitters 18 miljoen gekregen durf het maar te investeren, als younes 2 februari z'n been breekt hebben we echt een probleem
4 0
Ruff Rhythim
Gewoon die hamer afslaan op 9 a 10 miljoen, zoiets...
4 0
han23
Gelukkig. Zijn we hopelijk ook van al dat gejank om hem te halen hier af!!
0 -10
Chesterson93
Dacht het niet.
1 0
Pinkeltje38
Je kunt rechtsboven ook gewoon uitloggen hoor !
4 -2
ZeeuwseAjacied
12 miljoen is ook gewoon teveel, dit zijn Sulejmani bedragen.
0 -5
Pinkeltje38
Die koste
wel wat meer maar had ook een instelling van Jan met de korte achternaam.
1 0
ZeeuwseAjacied
Ik vind 12 miljoen gewoon veel voor een (buiten)speler, dat is wat ik probeer te zeggen. Maar eerlijk is eerlijk ik ken Lozano niet goed genoeg, als het een uitzonderlijk talent is zal hij met goede begeleiding meer waard worden maar het is gewoon een groot risico wat je neemt.
0 -1
DappreStryder
Dat ook. En die Mexicanen hebben over het algemeen een veel betere instelling dan Servische spelers...
3 0
DappreStryder
Niet dat dat moeilijk is
1 0
DappreStryder
Niet dat dat moeilijk is
0 0
DappreStryder
Ten eerste was het bij Sulejmani 17 miljoen volgens mij, dus in vergelijking met dat bedrag is het echt nog een heel groot verschil. Ten tweede gaat het hier om de vraagprijs, dus als Ajax doorzet komt het transferbedrag mogelijk lager te liggen wat het verschil nog groter maakt. Ten derde is dit een zeer realistische vraagprijs. Als je kijkt naar de bedragen die rondgaan voor Bailey, die in een kortere periode minder bewezen heeft, of wat Depay opgeleverd heeft, dan is dit gewoon een erg goedkoop koopje. Ook voor die 12 miljoen. Het niveau in Mexico is zeker niet lager dan in de Eredivisie en als er bij ons een speler 3 jaar lang zo presteerde (ook in de nationale elftallen) dan was de transfersom ruim het dubbelen. Die 12 miljoen is echt niet gek om voor hem te betalen, zeker niet als Ajax dat afgelopen zomer al makkelijk wilde uitgeven aan Bailey.
3 0
chuckie88
Daarnaast heeft Sulejmani ook nog eens een keer 5 x 1,8 miljoen aan salaris opgestreken en is hij transfervrij vertrokken. Totaal dus een strop van 26 miljoen. De houding die Ajax nu in neemt komt door deze transfer. En terecht alleen met dien verstande dat er ook sprake dient te zijn van voortschrijdend inzicht. De tijden en bedragen veranderen in rap tempo.
1 0
Redrum
Zakelijk meesterbrein Marcel Brands probeerde eerder al om de Mexicaan binnen te hengelen. Hij bood 1,5 miljoen plus 10 parkeerplaatsen naast het Philips Stadion en 4 hotdogstands in het stadion. Helaas voor hem gingen de Mexicanen hier niet mee akkoord.
4 0
Pinkeltje38
Hahahah die is goed PSV vond toen 5 miljoen in 2015 al teveel die kunnen zich nu wel voor hun kop slaan.
0 0
PetrosQ
Dit hoort gewoon bij 'het spelletje'. Het geeft tevens aan dat Ajax bezig is om Lozano te strikken. Met een beetje scepsis durf ik te stellen dat Ajax en Pachuca aan het onderhandelen zijn, er niet uitkomen en dat die laatste de media opzoekt om een druk te zetten op Ajax of andere clubs.
1 -1
ajaccied4life
Ik denk dat de wens vader is van de gedachte.
0 -3
A Cohen
Ajax wil wel 12 miljoen ontvangen voor een speler maar nooit investeren.
Ik ken de kwaliteiten niet van deze Lozano.
Maar zie het zo. We ruilen Bazoer in voor Lozano.
Dan maar wat minder bonus voor de commissarissen.
Als die Lozano werkelijk zo goed is hé.
4 0
Pinkeltje38
Dat soort dingen mag je hier niet typen..
daarmee schop je sommige mensen mee tegen hun zere been. hier zal me niks verbazen dat het familie is van de RVC of dat ze het zelf zijn.
1 0
HeavenlyDivine
Het lijkt hier erg populair om te roepen dat we Lozano moeten halen, maar volgens mij is half europa geinteresseerd. Bij Ajax komt ie wel aan spelen toe, maar of hij er zo over denkt?
0 -2
Pinkeltje38
Geen idee als die jongen leeft voor het voetbal kiest die voor Ajax als die financieel onafhankelijk wil zijn..dan gaat die naar Engeland Duitsland Portugal of Frankrijk en Spanje. en China ligt tegenwoordig ook al tot de mogelijkheden.
0 0
Chesterson93
Maar Frankrijk en Engeland zullen hem ook de kans geven. Gap is international. Men denkt echt dat je van voetbal houdt als je naar Nederland gaat en alles boven die competitie is geldzoekerij. Men moet die bubbel echt verlaten, want dat is waarom voetballers van deze tijd minder binden hebben hier. De dingen die gezegd worden bij vertrek naar het buitenland gaan nergens over.
0 0
paulajax
De tweet geeft geen informatie over hoeveel Ajax geboden heeft. Alleen dat de vraagprijs op 12 miljoen ligt en dat het Ajax dat historisch gezien nog nooit heeft uitgegeven voor zo'n speler. Dus dat Ajax maar 7 miljoen over zou hebben voor deze speler is nog onbekend.
1 -2
Pinkeltje38
Op voetbal primeur staat dat Ajax 5 miljoen te weinig geboden heeft dus denk dat ze wel 7 miljoen hebben geboden.
0 -2
strafschop
Je kan toch zelf het twitter bericht lezen? Daar heeft VP ook haar informatie vandaan.
1 -1
paulajax
Voetbal primeur heeft duidelijk google translate gebruikt. Maar dit is onjuist, Daniel Gironès (de twitteraar) heeft zelf aangegeven dat hij niets heeft gezegd over de geboden transfersom (https://twitter.com/dgirunews). Alleen speculaties over hoeveel Ajax mogelijk over heeft voor Lozano.
1 0
Kupke
Lees die tweet eens. Ze hebben nog niks genoden. Paulajax heeft gelijk.
4 0
Pinkeltje38
Ken goed zijn dat ze nog helemaal niet geboden hebben. anders stond het wel bij hoofdnieuws. word dan de zelfde soap als met Bailey. dagen lang hoopgevend en dan opeens hij komt niet.
1 0
Afstandsschot
Ik vind dit nieuws eigenlijk nog best hoopgevend. Typisch Overmars dat hij eerst zo'n schijntje biedt, om vervolgens die Mexicanen het gevoel te geven dat ze voor 10 miljoen een prima deal hebben. Overmars zou stom zijn om meteen 12 te bieden.
11 0
CPLP
Tsja, of Overmars mag maar max 7/8m spenderen...
Het is helaas niet zo dat alles van overmars afhangt... die RVC zorgt er ook voor dat een hoop spelers niet haalbaar zijn.
0 -1
Altijdbrutaalenarrogant
lozano of bailey? bailey kunnen we wel vergeten en hij kost 20mil waarschijnlijk en al is lozano net zo goed of zelfs beter voor maar 12mil dan maar een keer investeren.
1 -1
Pinkeltje38
Bailey moet je ook helemaal niet willen met kritische supporters zoals bij Ajax. 1x Bailey uitfluiten en die stiefvader gaat al dreigen. met een vertrek van Bailey.
0 0
chrisjuhhh
Zoals ik al zei het salaris zal wel het struikelblok zijn en ik lees net ook zijn zaakwaarnemer ja die wil ook geld .
Dus
Salaris
Tekengeld
Zaakwaarnemer
Al deze 3 punten bij elkaar is te veel voor Ajax
0 -1
Pinkeltje38
Geen idee er is geld vrijgekomen door verkoop van spelers dus ook minder salarissen wat ze moeten betalen.
Ajax zet natuurlijk lager in kwa bod..natuurlijk zou elke club doen.alleen Jammer als Ajax iets verkoopt zetten ze hoog in. en zodra Ajax klant is moet het minder minder..zo werkt het natuurlijk niet .
En kwaliteit kost gewoon geld.maar dat weet Overmars wel maar ligt veel aan de RVC. die hebben volgens mij alleen verstand van zaken doen maar niet van voetballen.
0 -1
mickey2602
Zou niet iedere club dat doen,bij verkoop hoog inzetten en bij koop laag inzetten?
Als je dat anders zou doen,bijv bij verkoop laag inzetten,dan ben je jezelf toch te stom af. Tenzij je van die speler af wil.
Bovendien zijn er afgelopen jaren al meerdere spelers voor te weinig verkocht,noem alleen al eens een Vermeer. Die gozer was wel 1 van de betere keepers van Nederland,zat standaard bij het Nederlands elftal(niet dat ie speelde maar was wel international)en dan voor maar 1 miljoen weg.
0 -1
chrisjuhhh
ach we gaan het meemaken en als hij kom prima speler en kom hij niet verder zoeken toch ?
0 0
Pinkeltje38
Dat sowieso denk dat er niet veel soeps verder rond huppelt. en wat wel interessant is word vaak door grote clubs weg gekocht. en onbetaalbaar voor Ajax.
0 0
chrisjuhhh
nou zag pas een 21 jarig mannetje en ik dacht uit Peru of Colombia was best een aardig spelertje waar veel rek in zat .
Het mooie is wel dat hij transfer vrij is of aflopend contract geen idee meer , maar na wat google zag ik wel een Ajax speler erin .
0 0
Luie
ben al de hele dag aan het verversen hopend op een update
1 0
Pinkeltje38
Dan zou ik maar stoppen met verversen. want het staat bij bijzaken en geruchten. zodra het bij hoofdnieuws staat ken je gaan verversen ;-)
1 -1
Biss
Moet je toch verversen om te zien of het bij hoofdnieuws staat...? 0_o
1 0
Gonzo
Vond hem beter dan Everton Felipe. Allebei fantastische dribbelaars maar Lozano is effectiever. Halen die man.
Gudelj, Bazoer en Antonucci hebben al het dubbele opgeleverd.
2 0
Pinkeltje38
indd die 3 transfers hebben al 20 of 21 miljoen opgebracht.
1 -1
3*stars*3
Iemand had het hier laatst ober Ntep van Rennes en ik zag hem paar keer voorbijkomen bij Eurosport.
Prima flankspeler, sterk, snel, actie en overzicht maar te laat want Wolfsburg heeft hem nu al binnen gehaald.

Ajax moet ook vaker scouten in de grote EU competities.
Zo hebben ze Milik en Younes ook binnen gehaald.
Mahrez heeft dit seizoen een mindere fase maar was vorig seizoen geweldig en Leicester pikte hem zelfs op uit Lique2.
0 -1
BrandjeXL
Younes was puur toeval want ze zaten op de tribune voor een totaal andere speler. Bovendien is Younes "gescout" bij een wedstrijd van Jong Duitsland.
1 0
3*stars*3
Yup, ze gingen kijken naar Sisto en Younes viel toen juist op.
Maar destijds was hij een Bundesliga (2?) speler.
Milik liep daar ook rond en imo moest Ajax doorpakken en verder gaan met scouten in die landen.
0 0
Web
Zo gaat het vaak, niks mis mee
1 0
RaynoFischer
Idd, Groningen kwam voor iemand anders, maar toen zagen ze Suarez lopen ;)
1 0
strafschop
Ntep is Frans internantional en speelde week in week uit bij een Franse middenmoter.

Niet te vergelijken met de situaties waarin die andere spelers zaten.
0 0
3*stars*3
Klopt, niet te vergelijken met die andere spelers maar ik bedoel maar te zeggen dat Ajax vaker in die grotere landen moet scouten.
Toevallig pikte Ajax destijds Escudé ook op bij Rennes en die Ntep heeft maar 1 oefenpot gespeeld voor Frankrijk.
Lozano is toch ook een Mexicaans international?

Ajax blijft eem grote naam in EU en een grotere club dan Rennes.
We moeten ons bij voorbaat niet kansloos achten om niet moeite te doen voor zulke spelers en je geeft ook een signaal af aan de rest.

0 0
strafschop
De realiteit is dat Ajax in de Eredivisie speelt en modale salarissen betaald voor een grote club in 2017. Ajax is voor heel veel van dit soort spelers hooguit een beperkte stap voorwaarts.

Overigens heeft Ntep 2 interlands op zijn naam staan.
0 0
AFCA1510
Als ie zo goed is als iedereen beweert zou ik die 5m extra gewoon neertellen. Dan heb je echt wat in huis als ik de meeste hier mag geloven. Heb hem zelf nog niet zien spelen om eerlijk te zijn, maar een snelle, dribbelaar is zeker welkom.
1 0
Jojo14
Laten we dan maar hopen dat Overmars (net als met Ziyech) toch wint & niet het volle bedrag hoeft te betalen.
4 0
wladimir
Die gaat komen dus, maar alleen wanneer El Ghazi wordt verkocht voor 12 miljoen.
1 -1
Pinkeltje38
Dan gaat die dus niet komen voor El ghazi krijgen ze van hun levensdagen geen 12 miljoen.
0 -2
wladimir
Waarom zou Ajax op dit moment El Ghazi voor minder dan de gelimiteerde transfersom laten gaan met een contract tot 2019, Muric tot aan het einde van het seizoen verhuurd, Cerny geblesseerd en Traore op de Afrika Cup?

Gokken op El Ghazi is zekerder dan gaan voor een dure Mexicaan zonder garanties, tenzij voor El Ghazi 12 miljoen wordt betaald. Dan is dat kennelijk de waarde van een talentvolle en veel scorende buitenspeler.
0 0
Pinkeltje38
Die Dure Mexicaan heeft ook al meerdere interlands gespeelt voor Mexico..En El ghazi is een tijdje geleden teruggezet naar Jong Ajax. ivm probleem. met Bosz. dat krijgt de media allemaal mee dus andere clubs ook.die gaan echt geen 12 miljoen dokken voor een eventuele moeilijke jongen.met 9 miljoen mag Ajax al in de handen klappen.
1 -1
Duif63
Kruideniersmentaliteit. Zo gaat het al jaren bij de rvc
4 0
chrisjuhhh
Denk toch echt dat het om salaris ga en niet de transfers .
0 0
Marcoryn
Inderdaad, wie klein denkt zal nooit groot worden.
4 0
DappreStryder
Lozano is die 12 miljoen meer dan waard. Dit is zo'n speler die tot de buitenkansjes behoort. Hetzelfde geldt voor Ziyech en Sanchez. Spelers die, met veel geluk, niet opgepikt worden door andere clubs en financieel haalbaar zijn, tenminste, als Ajax durft te investeren. Als ze afgelopen zomer dik 14 miljoen over hadden voor Bailey, moeten ze er nu voor maximaal 12 miljoen ook wel uitkomen. Ik schat de kans groter in dat Lozano een succes wordt dan Bailey. Lozano laat het al enkele jaren zien in een competitie die qua niveau zeker niet minder is dan de Eredivisie en ook bij de nationale elftallen maakt hij indruk. Dit zou een directe versterking zijn en, gezien de bedragen die tegenwoordig al gevraagd worden, is dit eigenlijk een koopje. Als hij hetzelfde in een Europese competitie als Nederland of België zou presteren, zou hij het dubbelen kosten. Ik zou het wel weten.
3 0
bazza25
Overmars krijgt never nooit groen licht van de rvc om 12 miljoen neer te leggen voor een speler buiten de EU.. Ik denk dat we maar moeten stoppen met dromen.. Ik denk dat er niks bij komt, dan kan het altijd mee vallen..
1 0
chrisjuhhh
Denk meer het salaris dan transfersom , want deze bedragen worden volop betaald heden ten dagen .
1 0
3sterren
Inderdaad, want Ajax verlangt dat bedrag ook voor El Gazhi.
Als die inderdaad gaat vertrekken en ze ontvangen € 12 miljoen, dan lijkt me de Mexicaanse vleugelspits een fantastische vervanger (afgaande op hetgeen ik heb gezien op Youtube).
Kan in ieder geval zowel op rechts als op links uit de voeten en schiet bovendien zowel met rechts als met links.

Maar Ajax en filmpjes, niet altijd een gelukkige combinatie...
1 0
chrisjuhhh
nee idd hahahaha , maar zal me niets verbazen als Guardado en Moreno hier achter zitten .
Zoiets van 'niet doen man anders kunnen we helemaal geen kampioen meer worden ' hahaha .
0 0
robert R.
12 miljoen. Als Ajax echt overtuigd is van zijn kwaliteiten en potentie moeten ze dat gewoon neer durven te leggen.
6 0
fc Barcelona_ke
Gewoon 10 mln inc bonussen.. niet gelukt dan hoge procent doorverkooe
1 0
JoodTotDood14
Halen deze man! Ik heb filmpjes, maar ook hele wedstrijden van hem gezien, hij is bijna elke wedstrijd de uitblinker. Maar qua statistieken niet, dat komt niet omdat hij niet goed speelt, maar zijn team kan er vrij weinig van. Dat kan je zien in dit filmpje (wel uit 2016) maar de kansen die hij creëert die vliegen er bij Ajax wel in, met hem scoort Dolberg er makkelijk 20 in 1 seizoen. https://youtu.be/Pjhpv3koQn8
3 -1
Redrum
Ajax heeft het geld om een dergelijke 'gok' te nemen. Als Ajax het altijd maar op safe blijft spelen zoals de afgelopen jaren komt er nooit meer een serieuze versterking bij. Met Ziyech hebben ze gelukkig al laten zien dat ze meer durven, maar het is zaak om nu door te pakken als je echt een verschil wil maken.
0 -1
Toon meer reacties