[Update] Media los op Lozano, Verweij ontkent

BvdPloeg, 11-01-2017 om 08:15, 49144 views, De Telegraaf | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.

De Mexicaanse journalist Daniel Gironès van FOX Sports laat via Twitter weten dat de Mexicaan Hirving Lozano te duur is voor Ajax. Zijn huidige werkgever, CF Pachuca, vraagt namelijk twaalf miljoen euro voor de buitenspeler, terwijl Ajax 'slechts' zeven miljoen euro over zou hebben voor de aanvaller.

Het verschil tussen vraag en aanbod lijkt er voorlopig voor te zorgen dat er geen transfer zal plaatsvinden. In het verleden zou PSV ook geïnteresseerd zijn geweest in Lozano, maar ook de Eindhovenaren haakten af vanwege de hoge vraagprijs van de Mexicaan.

Het is inmiddels geen geheim meer dat Ajax op zoek is naar een extra buitenspeler. Bertrand Traoré is op dit moment afwezig vanwege zijn deelname aan de Afrika Cup, terwijl Vaclav Cerny kwakkelt met blessures. Ajax-trainer Peter Bosz heeft daardoor op dit moment alleen Amin Younes en Anwar El Ghazi uit zijn A-selectie tot zijn beschikking. Hierdoor nam hij talenten Pelle Clement en Justin Kluivert al mee op trainingskamp.

Update - 08.08 uur (11 januari)
De Spaanstalige media hebben het maar wat druk met de geruchten rondom Ajax en Hirving Lozano. In de afgelopen dagen werden allerlei mensen aan het woord gelaten over een mogelijke transfer, de speler zelf gaf aan dat hij klaar is bij zijn huidige club CF Pachuca, maar een tweetje van Ajax-watcher Mike Verweij bracht dinsdag voorlopig rust in de tent.

De journalist liet weten dat Lozano op dit moment 'totaal niet' in beeld is bij Ajax, dat de laatste dagen aan veel buitenspelers wordt gelinkt. De Amsterdammers zijn op zoek naar een buitenspeler en een linksback, maar vooralsnog kwam er geen versterking. Volgens Verweij berusten ook de verhalen over Lozano op niets en zou de club van de aanvaller mogelijk in zijn gegaan op alle geruchten om de prijs van hem op te drijven. Ajax is wel degelijk bezig met versterkingen, maar zolang er niets concreets is, schiet Verweij naar eigen zeggen liever niet met hagel.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
lauw
Geef nu eens wat van die poen uit Marc. Deze jongen verkoop je over 3 jaar gewoon voor het dubbele. De vleugels zijn veel te dun bezet nu.
1 0
JoodTotDood14
15 miljoen maximaal, anders verder kijken...
0 0
NemanjaG
Ik ben overigens sowieso van mening dat, ook al blijft el Ghazi, dat er sowieso een buitenspeler bij moet komen. Ajax moet eigenlijk iedere transferperiode versterken. Hoe graag ik ook jeugdspelers zie doorbreken vind ik toch dat je na iedere transferperiode sterker moet zijn geworden. Bij feyenoord zie je nu dat heel veel jongens op de top van hun kunnen presteren. Ze versterken zich nu niet dus zodra er dadelijk een paar blessures of spelers uit vorm zijn zullen ze nooit zo sterk eindigen als dat ze begonnen zijn.
1 0
NemanjaG
Wat moest Bailey ook alweer kosten? 15 Miljoen? Mocht Ajax toch een bedrag van rond de 12 durven uit te geven waarom dan niet nog een keer Bailey proberen. Andere optie misschien Moses Daddy proberen. Niet dat ik het Belgisch voetbal op de voet volg, maar die schijnt het ook aardig te doen.
1 0
Suarez16_
Bailey gaat al naar 20.
1 0
chrisjuhhh
was toen al 20
0 0
JoodTotDood14
Lozano zelf heeft er wel oren naar.
http://m.soccernews.nl/news/378903/Lozano_onthult_of_Ajax-transfer_eraan_zit_te_komen
0 0
chuckie88
Mijn laatste bericht over Lozano. Voor ons fans blijft het uiteindelijk toch gissen. Bedenk hoe Ajax als een beursgenoteerde onderneming zich (moet) opstellen. Indien Ajax deze speler graag zou willen inlijven, dan moet men juist zo weinig mogelijk naar buiten brengen. Dat maakt slapende honden wakker en zal de prijs doen opdrijven, vandaar ook nog geen enkele officiele info vanuit Ajax en de watchers. Maar waar komt dan alle onrust en geruchten vandaan? Juist, alleen van diegene die er belang bij hebben... Pachuca en kamp Lozano. Zij willen zodoende eventueel druk zetten achter de onderhandelingen en eventueel meer gegadigden wakker schudden.
let wel: bij vrijwel alle transfers die Ajax de laatste 2 a 3 jaar gemaakt hebben zowel inkomende als uitgaande kwam vrijwel uit het niets het nieuws naar buiten. Tot nu toe heeft dat goed uitgepakt, dus ook in deze hele situatie heb ik vertrouwen in de Ajax leiding om dit eventueel tot een goed einde te brengen. Ik denk wel dat in dit gehele plaatje het al dan niet vertrekken van Anwar de key is.
1 0
Bil

Een nieuwe dag, een nieuw verhaal over Anwar El Ghazi in de Italiaanse media. Corriere dello Sport is ervan overtuigd dat de 21-jarige Ajax-aanvaller deze maand naar Rome verhuist. SS Lazio zou aandringen op een huurdeal.


AS Roma, AC Milan en Lazio - diverse grootmachten uit de Serie A worden al wekenlang gelinkt aan El Ghazi, die niet tevreden is over zijn reservestatus in Amsterdam en daarom op zoek is naar een vertrek. Lazio lijkt momenteel de beste papieren te hebben om de viervoudig Oranje-international in te lijven.

Het plan van de werkgever van Ricardo Kishna, Wesley Hoedt en Stefan de Vrij is om El Ghazi tot komende zomer te huren. Als de aanvaller voldoet, heeft Lazio vervolgens in juni de optie om El Ghazi voor een slordige negen miljoen euro definitief in te lijven. De Romeinen zijn op zoek naar nieuwe voorhoedespelers, omdat spits Filip Djordjevic en vleugelflitser Keita Baldé op een wintertransfer mikken.

0 0
Ajax#1900
Het is een verplichte optie tot koop. Anders zou Ajax het nooit doen natuurlijk. De kans dat hij daar gaat slagen is niet al te groot.
0 0
Bil
Hopelijk hierdoor wel Lozano!
2 0
AFCACBS1900
Ken hem niet echt. Heeft wel heerlijke stats op FIFA ;-)
0 0
sdds
hij zegt zelf dat ie bezig is met onderhandelen komende dagen meer duidelijkheid.
5 0
AFCA.
Ajax is druk bezig op de transfermarkt, maar ik schiet liever niet met hagel.
5 0
klopper
Probleem is dat Ajax, zoals vaker, helemaal niet lijkt te schieten...
4 0
theflyingdutchm
Dit is nu echt een speler die direct wat kan toevoegen net zoals Sanchez. Echter Lozano komt pas in beeld als het weer eens te laat is. Dan koopt Ajax weer in paniek een dag voor de deadline, met een met alle respect, een middelmaat speler van AZ zoals bijv. Haps. Die het ongetwijfeld leuk zal doen, maar totaal niks extra's toevoegt aan Ajax 1 en de jeugd weer in de weg zal staan. Marc roept dat de selectie weer rond is en dat een speler als Haps absoluut geen paniek aankoop was, maar dat er nog veel dingen speelden op de laatste dagen voor het sluiten van de transfermarkt en dat hij anticipeerden op eventueel vertrek van spelers. En wederom is er geen visie of lijn te bekennen bij Ajax. Nu zullen vele zeggen El Ghazi moet eerst verkocht worden, voor een speler als Lozano gekocht kan worden. Ook dit is onzin. We hebben Gudelj en Bazoer verkocht, we willen geen nieuwe middenvelders, dan kan dat geld toch geïnvesteerd worden in een speler zoals Lozano. Zelfs de RvC heeft aangegeven dat er geïnvesteerd mag worden.
3 0
han23
Oh wat zal ik blij zijn als die markt weer dicht is. Die soap rond die mexicaan waar iedereen om loopt te schreeuwen maar nog nooit heeft zien spelen ben ik nu al meer dan zat!!
2 -4
Noxin
Ik heb 'm zien spelen en van mij mag tie voor 12 miljoen komen, hoor.
4 0
bazza25
Haha mensen vullen van alles in.. Verweij weet 7 van de 10 dingen en heeft dan de scoops dus feitelijk gezien is de kans nihil dat lozano komt..
0 -1
Ferd
Verweij riep ook dat Ajax niet met Ziyech bezig was.
0 0
GvanAchteren
Een grote naam alleen als El Gazi vertrekt, wat men eigenlijk liever wil voorkomen. Anders 'alleen ' een jong talent, die je nog op de bank kunt zetten als backup van Younes.
OT: het wordt tijd dat Bosz eens leert om met een goed roulatie systeem te werken. Ik snap best dat je eerst de basis goed wil hebben, maar op dit niveau heb je meer dan elf basisspelers nodig , die speeltijd en vertrouwen moeten krijgen.
0 0
Finalvoetbal
In de beker en in de EL is al behoorlijk veel gerouleerd. In competitie is het niet nodig om te rouleren. Je kunt wel in de 60 a 70 min. water vaker volledig wisselen in plaats van slechts 1 man te wisselen.
0 0
GvanAchteren
Ik vind een heel B team - hoe goed ze het ook deden- inzetten toch wel anders dan rouleren met 15-16 volwaardige basisspelers. Zolang Bosz dit niet voldoende doet heeft verbreding van de basis geen nut en leidt alleen tot onvrede en te weinig vertrouwen op de bank en dus tot kapitaalvernietiging. En kikkers.
1 0
chrisjuhhh
Dus je verwoord het goed eerst de basis en daar is hij nu mee bezig .
0 0
AYounes11
El Ghazi naar Lazio?
0 0
Arie Vink
Verweij is voorzichtiger geworden. Volgens mij heeft ie op z'n donder gekregen en probeert ie het nu rustiger aan te doen om zijn bronnen te behouden....
0 0
chrisjuhhh
Hoe moeilijk is het nou ?
Neem eens notie van onderstaand en dan wordt het veel duidelijker hoe alles gaat .

Wat is marktmisbruik en waarom is het belangrijk om dat te melden bij de AFM?
Handel met voorwetenschap en marktmanipulatie noemen we marktmisbruik. Voor het vertrouwen in de financiële markten is het belangrijk dat alle partijen integer handelen. Het is voor iedereen verboden om de markt te manipuleren of te handelen met voorkennis. Realiseer je dat er ook over jou gemeld kan worden op het moment dat je opvallend handelt.

Meldpunt voor consumenten
megafoon
Meld marktmisbruik bij het Meldpunt

Wat is marktmanipulatie en wat is handel met voorwetenschap?

Als een belegger probeert een koers oneerlijk te beïnvloeden, dan is er sprake van marktmanipulatie.

Handel met voorwetenschap is het gebruiken van informatie die niet openbaar gemaakt is. Het is verboden voor een belegger te proberen winst te behalen of verlies te vermijden op basis van deze niet-openbare informatie. Dat betekent dat je niet mag (proberen te) handelen op of buiten de beurs op basis van deze (voor)wetenschap. Deze informatie/voorwetenschap mag je ook niet doorgeven aan anderen.
etc etc etc er is zelfs een meldpunt voor !
1 -1
Koenniiee
Op het moment dat Mike Verweij met Lozano zou komen dan is de deal al zo goed als rond, inderdaad. En dat is (dus) niet..
1 -2
chrisjuhhh
Juist en dan maak je eruit op dat Mike Verweij uit zijn nek klets of aandacht zoek , of gok .
1 0
fanvooraltijd
M.I. wil marc geen over grote selectie (te duur ) dus eerst zal El Gazhi verkocht worden voor ze een nieuwe dure speler kopen. Straks heb je El Gazhi,Traore en Cerny voor rb.
0 -2
Noxin
Als Bosz te weinig buitenspelers heeft, lijkt het me onlogisch om eerst een buitenspeler te verkopen voordat er een nieuwe komt. 2 min 1 plus 1 is nog altijd 2. Maar goed, ik verbaas me nergens meer over met deze RvC.
0 0
Ajax#1900
Bosz heeft te weinig goede buitenspelers. Als je El Ghazi kunt ruilen voor Lozano moet je dat altijd doen. Ga je er kwalitatief op vooruit. Ook moet er nog een linksbuiten komen natuurlijk.
1 0
J00DT0TMIJND00D
En op links? Cerny op links is niks en Kluivert is er nog niet klaar voor, dan heb je alleen Younes voor op links.
0 0
chrisjuhhh
Beste Mike Bron graag ?
1 0
Leviathan
Mike verweij denkt soms dat hij Marc overmars heet.
1 0
Redrum
Er speelt niks volgens Mike Verweij. Weet je wat er wel speelt? De eredivisie, komend weekend. Als Ajax al de intentie had om nieuwe spelers aan te trekken dan zijn ze daar nu eigenlijk al weer te laat mee. Ze gaan vrolijk verder waar ze gebleven waren..
6 -2
Marcus
Idd. Ik ken de krantenkoppen nog.
In de herfst: 'Overmars zinspeelt op versterkingen in de winterstop'.
En in december: 'Ajax wil buitenspeler en eventueel spits en back'

Nu zijn we 4 dagen voor de begin van de competitie en we hebben nog niks. Come on, als je wat wilt, regel het dan iig voor het trainingskamp om zulke spelers te laten wennen aan de groep.


4 0
Marcoryn
Doodziek word je er idd van. Iedereen ziet dat er versterking bij moet, Marc roept het zelf ook, transferperiode breekt aan en het blijft angstvallig stil.
Ongetwijfeld bieden ze weer 4 miljoen op een speler die 15 miljoen waard is en that's it. Ze denken dat de selectie eigenlijk wel compleet is.

Competitie gaat beginnen en we zullen zien dat er toch eigenlijk wat kwaliteit had bij gemoeten,maar de transferperiode is nu gesloten.

Dat is het nadeel van het hebben van een RvC. Alles draait om de centjes. Staf, groep en supporters willen andere spelers..RvC wil meer geld. Lang leve Ajax, de club geregeerd door eng bekken.
0 0
klopper
Terwijl nu goed investeren juist die centjes voor de komende jaren dichterbij brengen, zo niet zelfs veiligstellen. Maar regeren is vooruitzien, dat is lastig voor Ajax.
0 0
koreem
Waar rook is, is vuur.
2 0
iammike
Ik hoop op dit scenario:

Nu Cerny geblesseerd is hebben we El Ghazi nodig. Zeker de komende 2 zware wedstrijden. Na de wedstrijd mag Ajax de 9 miljoen accepteren van lazio en direct lozano kopen voor 12. Dan hebben we de selectie rond en hebben we miss 30 miljoen verdiend en hooguit 15 uitgegeven (met die aangetrokken jeugdspelers etc..) aangezien het dan nog zeker 2/3 weken duurt eer dat lozano een werkvergunning heeft hoop ik dat Traore er mer Burkina Faso na de groepsfase eruit ligt en dat we de wedstrijd tegen ADO en Roda over hem kunnen beschikken.
2 0
strafschop
Je gaat je bijna afvragen waarom Lazio dan niet achter Lozano aan zit.
3 0
AYounes11
'Niet met hagel schieten' betekent kort gezegd, gewoon het niet weten.
0 0
El Cazador
@fduboer @AFCAjax reporters from pachuca are now saying that its close. And the sporting director has said that their is a lot of interest
0 0
kolan
Ykhim meldde dat (oa) Ajax met Lozano bezig is (heb ik in PB met hem besproken) voordat het in de media speelde. Boeren forum. Ze willen hem ook graag bij hebben maar zijn afhankelijk van verkoop narshing.
3 0
Redrum
Haha ja als ze Narsingh verkopen voor 10 miljoen kunnen ze hem misschien halen, maar dat gaat dus niet lukken.
0 0
rexxo
Idd net even gelezen ze zijn daar erg bang dat mocht het waar zijn Lozano idd naar Ajax komt. Het is een calimero met zware hete peper in zijn donder een zeer interessante speler met snelheid en scorend vermogen.
0 0
sdds
elke 3.49 wedstrijd een doelpunt voor een buitenspeler vind ik best goed .
0 0
strafschop
Dat is ruim minder dan bijvoorbeeld El Ghazi bij Ajax. Die staat op 1 goal per 219 speelminuten in de Eredivisie.
1 -1
AYounes11
Ook Lozano heeft voor camera's aangegeven, graag naar Europa willen te vertrekken. Ik denk dan Mike niks weet en net zoveel als ons dus.
4 0
El Cazador
El interés del Ajax de Holanda por Hirving Lozano es real, y en próximos días podrían darse noticias; el cierre de registros, el 31 de enero

@betoperezlanda , radioverslaggever en fan van Pachuca geloof ik. 4.135 volgers.
2 0
sdds
en betekent.?
1 0
El Cazador
Belangstelling van Ajax is nu echt. Komende dagen volgt er nieuws en zou de transfer nog deze periode plaats vinden voor 31 januari.
3 0
AYounes11
Mike weet er niet zoveel van, geloof me maar.
5 0
Jajijdaar
Mike Verweij bevestigd op Twitter dat Ajax totaal niet geïnteresseerd is in Lozano.
Maar de vraag is nu, waarom bevestigd de technisch directeur van Pachuca de gesprekken met Ajax dan?
1 0
rexxo
Ja tuurlijk,Marc O gaat Mike V bellen om te zeggen met welke spelers ze gaan praten. Wat denk jezelf? Mike V weet helemaal niks, interessant gedoe elke transferperiode. Op zijn Kiefts '' IK WORDT DAAR ZO MOE VAN''
1 0
Jajijdaar
Ik geloof niet dat Mike zijn geloofwaardigheid op het spel zet daardoor.
Hij zal heus wel goed geïnformeerd zijn. Denk dat Ajax op dit moment met een andere buitenspeler bezig is en daar al bijna mee rond is. Waardoor Mike zeker weet dat Lozano niet aan de orde is.
0 0
afcas
waarom ga jij er blind vanuit dat een journalist (die vaker fout zat) geen fouten maakt?
0 0
han23
Gelukkig maar toch? Mensen hebben een keer op fifa een leuke speler gezien enngaan
Lopen schreeuwen dat ajax hem zou moeten halen. Ajax heeft zelf toch nooit aangegeven om hem te willen ofwel?
1 -7
AYounes11
Lozano niet in beeld bij Ajax.
0 -2
bazza25
http://m.soccernews.nl/news/378834/Club_bevestigt:_sensationele_Ajax-transfer_dichtbij

Waarom bevestigd de td van panchuca dan onderhandelingen?
1 0
El Cazador
Het schijnt dat Overmars vandaag een gesprek heeft met de zaakwaarnemer van Everton Felipe, de Braziliaan waar Ajax mee bezig is.

Volgens de zaakwaarnemer moer Everton Felipe 12 miljoen kosten.
0 -2
AYounes11
:-/ Kun je zo goed Lozano halen.
2 0
sdds
hoop ik niet.
1 0
Mokum31
Soms moet je risico nemen! Zeker met gevulde bankrekening. 1 vd grootste talenten op deze aardkloot volgens de geleerden.
2 0
Jajijdaar
De directeur van Pachuca heeft bevestigd dat hij gesproken heeft met Ajax.
De verstandshouding tussen beide clubs zijn goed doordat ze een goede relatie met Ajax hebben opgebouwd in 2009 toen Ajax Cvitanich voor een 'prikkie' verkocht aan Pachuca. Verder noemt de directeur Ajax een zeer stabiele en fijne club om mee te praten. De contactpersonen zijn hetzelfde als toen. Dit gebeurt door Hans Westerhoff namens Ajax.

Ajax is heel dichtbij in het overnemen van Lozano en een transfer is opkomend.

Bron: Foxsports Mexico

http://www.foxsports.com.mx/news/287906-marco-garces-sobre-el-interes-de-ajax-por-hirving-lozano
2 0
rexxo
Voorzitter de broer van Sonny Silooy?
0 0
El Cazador
DEPORTES: #Ajax realiza una oferta 12M€ al #Pachuca por Hirving Lozano.

@radioatalaya680
5 0
3sterrenAjax1
komt niet! veel te duur. en je hebt jeugd klaar staan. die zijn bekend met het spelletje van bosz door jonk. haal met het geld jonk maar terug!
0 -7
Ajax27
Wat staat er in de jeugd klaar dan? Cerny die totaal uit vorm is? Of Kluivert met 17 jaar?
3 0
J00DT0TMIJND00D
Kluivert is er 'nog' niet klaar voor, Cerny is geblesseerd en niet in vorm, Dekker komt te kort, Nunnely begint in vorm te raken bij de A1 maar vooralsnog nog lang niet klaar voor het eerste en Lang is geen buitenspeler..
2 -1
ElFlaco14
MEXSPORT
Hirving Lozano habría levantado el interés del Ajax
El equipo de Ámsterdam ofrecería 12 millones de euros a Pachuca, según medios holandeses.

Volgens de mexicaanse media bereid Ajax een bod van 12 miljoen, vernomend uit de NL media.
Dus het zijn speculaties.
3 0
DannTheDon020
Mike Verweij negeert alle vragen. Vanavond brengt hij dus iets naar buiten gok ik
2 0
JoodTotDood14
Ik keek effe op een site en heb vertaald, er stond dat Ajax binnen een aantal dagen een bod ging uitbrengen van 12 miljoen, alleen ze gingen het nog wel voorleggen aan het bestuur... Ik hoop dat hij komt!
2 0
Willem Alexander
AFCA Headlines meld nog niets, dus de kans is groot dat de geruchten nu wel kloppen.
6 0
kolan
Op youtube staat er ook nu: https://m.youtube.com/watch?v=HCgPkayoM0A
0 0
kolan
https://m.youtube.com/watch?v=HCgPkayoM0A
0 0
Jajijdaar
Alle Mexicaanse media twitteren nu dat Ajax een bod van 12 miljoen nu heeft gedaan.
http://www.futuroscracks.com/es/noticia/ajax_ofertaria_12_millones_por_lozano/449470/
4 0
robert R.
Dat is een grote vis. Hebben 449.034 volgers op twitter.
2 0
DannTheDon020
Freek Vonk: "STEEK HEM IN Z'N RUG"
1 -1
kolan
http://mundoejecutivo.com.mx/ocio-diversi-n/2017/01/09/hirving-lozano-se-encuentra-mira-ajax

Ajax bereid bod
Van 12 mil
2 0
Lorenzo010
Ajax gaat voor Hector Vilalba , Jeisson Vargas of Harald Preciado.

Als linksback Emmanuel Mas.

1 -3
AjaxIsBeast
Bron?
0 0
Chesterson93
Als het Villalba wordt, schot in de roos. Dát is zo'n topper (aan het worden). En ik had juist gedacht - in de zomer - dat Ajax eerder Preciado dan Cassierra zou halen. Was voor minder geld te kopen.
3 0
Sammy Sosa
De Kerstbonussen zijn net uitgekeerd, blijft er nog 7 miljoen over zo te zien. Maar goed van dat geld kan je de tweelingbroer van Sanchez kopen. Komt goed
1 -1
Noxin
Z'n cijfers zijn uitstekend, als hij zich nog verder ontwikkelt is 12 miljoen een logische investering die je er straks minimaal dubbel uithaalt. Daarnaast vergeten sommige mensen hier dat 12 miljoen helemaal geen gek bedrag meer is voor een speler met potentie. Heerenveen gaat straks ook gewoon met droge ogen 10 miljoen vragen voor Larsson, een bovengemiddelde Eredivisie-speler.
2 0
Santiago
Leg 12 milj. neer voor deze jongen. Prima prijs
4 0
MankeNelis
Er hangt natuurlijk een hele colonne zaakwaarnemers aan vast waarvan je waarschijnlijk niet weet wie wie is. Het verbaast mij niet als er een slordige 5 milj aan fees aan kleeft.
0 0
milantenhave1
Die stats, 16 wedstrijden 10 goals 4 assists. ik zou m halen
0 0
Mr.P.
12 miljoen kunnen ze betalen maar probleem bij die mexicanen is als je 12 zegt dan kan er ook nog wel wat bij, je moet kunnen onderhandelen met ze, 10 miljoen is een goed bedrag heb ik al eerder gezegd plus prestatie bonussen, niks mis mee
1 0
Chesterson93
Tja, als het zulke erge "wezens" zijn, "die Mexicanen", dan gaat 10 miljoen ook niet lukken, toch?
0 -2
Ajax4life16
Ze kunnen het niet maken om nu gierig te gaan doen. Als je dit betaald hou je alsnog 9 miljoen over, en misschien nog het dubbele als el ghazi weg gaat.
1 0
MarkCarolus
Nog een keer, die jongen gaat het niet lukken bij Ajax.
1 -3
Raoul14
Wat ik mij afvraag, waarom heeft een Europese topclub die € 12 mln nog niet afgetikt als hij echt zo goed is als wordt gezegd? Voor veel clubs is zo'n bedrag tegenwoordig een schijntje, al kopen ze hem maar gewoon om een ander voor te zijn. Dus of hij is dit bedrag überhaupt (nog) niet waard of de rest ligt te slapen. We gaan het zien.
1 0
Chesterson93
Manchester United had interesse, maar wou het bedrag niet betalen als zij 60(Martial), 34 miljoen(Depay) nog op de bank hadden. Tottenham wou een poging wagen, maar haalde N'Koulou omdat ie eerder toehapte. Er is wel degelijk interesse. En als je hem binnenhaalt, heb je een topspeler in de maak. Het zou bijna een wonder zijn, want dit zijn bedragen die in de Nederlandse competitie niet (meer) betaald worden, op Ziyech na.
1 0
Kingoffdatoilet
Dit heet onderhandelen. Die 12 miljoen gaan ze van Ajax niet krijgen in iedergeval
0 0
MBAFCA11
Uitkomen op 10 dan maar?
3 0
wendoo9
Meer Zuid amerikaans gif erin zou ik zeggen ! Je hebt het geld van een bankzitter gekregen en nu heb een goeie speler voor terug ! Weet wel niet wat deze gast verdient, maar lijkt me wel een goeie versterking voor Ajax !
3 0
Patrick78
Lozano is een top speler! Come on Marc 10-11 miljoen miljoen en "Chucky" is ajacied!
6 0
chuckie88
Toch blijft het tegenstrijdig zoals Ajax in deze opstelt. Ze willen max 7 miljoen betalen maar verwachten wel dat de speler die ze kopen wel een directe versterking is tov bv Younes of El Ghazi.
Voor 7 miljoen vis je gewoon in de vijver van Larsson, Narsing, Berghuis. En zelf willen ze 9 miljoen voor El Ghazi. Anyway hoop ik toch dat op de een of andere manier hij alsnog wordt binnen gehaald. Als je gewoon naar de stats kijkt en het nivo waarop hij speelt is hij niet minder waard dan een Ziyech of Baliey, waar Ajax toch ook meer voor over had. Ik denk dan ok dat niet de transfervergoeding maar de fee voor zaakwaarnemers en zijn salaris het struikelblok zijn.
4 0
eros
Dat gerucht is ook uit de wereld,...
0 -3
boris
Ken deze speler niet, maar als die echt zo goed is zou ik de gok wagen, je hebt voor 2 bankzitters 18 miljoen gekregen durf het maar te investeren, als younes 2 februari z'n been breekt hebben we echt een probleem
4 0
Ruff Rhythim
Gewoon die hamer afslaan op 9 a 10 miljoen, zoiets...
4 0
han23
Gelukkig. Zijn we hopelijk ook van al dat gejank om hem te halen hier af!!
0 -10
Chesterson93
Dacht het niet.
1 0
ZeeuwseAjacied
12 miljoen is ook gewoon teveel, dit zijn Sulejmani bedragen.
0 -5
DappreStryder
Ten eerste was het bij Sulejmani 17 miljoen volgens mij, dus in vergelijking met dat bedrag is het echt nog een heel groot verschil. Ten tweede gaat het hier om de vraagprijs, dus als Ajax doorzet komt het transferbedrag mogelijk lager te liggen wat het verschil nog groter maakt. Ten derde is dit een zeer realistische vraagprijs. Als je kijkt naar de bedragen die rondgaan voor Bailey, die in een kortere periode minder bewezen heeft, of wat Depay opgeleverd heeft, dan is dit gewoon een erg goedkoop koopje. Ook voor die 12 miljoen. Het niveau in Mexico is zeker niet lager dan in de Eredivisie en als er bij ons een speler 3 jaar lang zo presteerde (ook in de nationale elftallen) dan was de transfersom ruim het dubbelen. Die 12 miljoen is echt niet gek om voor hem te betalen, zeker niet als Ajax dat afgelopen zomer al makkelijk wilde uitgeven aan Bailey.
3 0
chuckie88
Daarnaast heeft Sulejmani ook nog eens een keer 5 x 1,8 miljoen aan salaris opgestreken en is hij transfervrij vertrokken. Totaal dus een strop van 26 miljoen. De houding die Ajax nu in neemt komt door deze transfer. En terecht alleen met dien verstande dat er ook sprake dient te zijn van voortschrijdend inzicht. De tijden en bedragen veranderen in rap tempo.
1 0
Redrum
Zakelijk meesterbrein Marcel Brands probeerde eerder al om de Mexicaan binnen te hengelen. Hij bood 1,5 miljoen plus 10 parkeerplaatsen naast het Philips Stadion en 4 hotdogstands in het stadion. Helaas voor hem gingen de Mexicanen hier niet mee akkoord.
4 0
PetrosQ
Dit hoort gewoon bij 'het spelletje'. Het geeft tevens aan dat Ajax bezig is om Lozano te strikken. Met een beetje scepsis durf ik te stellen dat Ajax en Pachuca aan het onderhandelen zijn, er niet uitkomen en dat die laatste de media opzoekt om een druk te zetten op Ajax of andere clubs.
1 -1
A Cohen
Ajax wil wel 12 miljoen ontvangen voor een speler maar nooit investeren.
Ik ken de kwaliteiten niet van deze Lozano.
Maar zie het zo. We ruilen Bazoer in voor Lozano.
Dan maar wat minder bonus voor de commissarissen.
Als die Lozano werkelijk zo goed is hé.
4 0
HeavenlyDivine
Het lijkt hier erg populair om te roepen dat we Lozano moeten halen, maar volgens mij is half europa geinteresseerd. Bij Ajax komt ie wel aan spelen toe, maar of hij er zo over denkt?
0 -2
paulajax
De tweet geeft geen informatie over hoeveel Ajax geboden heeft. Alleen dat de vraagprijs op 12 miljoen ligt en dat het Ajax dat historisch gezien nog nooit heeft uitgegeven voor zo'n speler. Dus dat Ajax maar 7 miljoen over zou hebben voor deze speler is nog onbekend.
1 -2
Afstandsschot
Ik vind dit nieuws eigenlijk nog best hoopgevend. Typisch Overmars dat hij eerst zo'n schijntje biedt, om vervolgens die Mexicanen het gevoel te geven dat ze voor 10 miljoen een prima deal hebben. Overmars zou stom zijn om meteen 12 te bieden.
11 0
CPLP
Tsja, of Overmars mag maar max 7/8m spenderen...
Het is helaas niet zo dat alles van overmars afhangt... die RVC zorgt er ook voor dat een hoop spelers niet haalbaar zijn.
0 -1
Altijdbrutaalenarrogant
lozano of bailey? bailey kunnen we wel vergeten en hij kost 20mil waarschijnlijk en al is lozano net zo goed of zelfs beter voor maar 12mil dan maar een keer investeren.
1 -1
chrisjuhhh
Zoals ik al zei het salaris zal wel het struikelblok zijn en ik lees net ook zijn zaakwaarnemer ja die wil ook geld .
Dus
Salaris
Tekengeld
Zaakwaarnemer
Al deze 3 punten bij elkaar is te veel voor Ajax
0 -1
Luie
ben al de hele dag aan het verversen hopend op een update
1 0
Gonzo
Vond hem beter dan Everton Felipe. Allebei fantastische dribbelaars maar Lozano is effectiever. Halen die man.
Gudelj, Bazoer en Antonucci hebben al het dubbele opgeleverd.
2 0
3*stars*3
Iemand had het hier laatst ober Ntep van Rennes en ik zag hem paar keer voorbijkomen bij Eurosport.
Prima flankspeler, sterk, snel, actie en overzicht maar te laat want Wolfsburg heeft hem nu al binnen gehaald.

Ajax moet ook vaker scouten in de grote EU competities.
Zo hebben ze Milik en Younes ook binnen gehaald.
Mahrez heeft dit seizoen een mindere fase maar was vorig seizoen geweldig en Leicester pikte hem zelfs op uit Lique2.
0 -1
BrandjeXL
Younes was puur toeval want ze zaten op de tribune voor een totaal andere speler. Bovendien is Younes "gescout" bij een wedstrijd van Jong Duitsland.
1 0
3*stars*3
Yup, ze gingen kijken naar Sisto en Younes viel toen juist op.
Maar destijds was hij een Bundesliga (2?) speler.
Milik liep daar ook rond en imo moest Ajax doorpakken en verder gaan met scouten in die landen.
0 0
Web
Zo gaat het vaak, niks mis mee
1 0
RaynoFischer
Idd, Groningen kwam voor iemand anders, maar toen zagen ze Suarez lopen ;)
1 0
strafschop
Ntep is Frans internantional en speelde week in week uit bij een Franse middenmoter.

Niet te vergelijken met de situaties waarin die andere spelers zaten.
0 0
3*stars*3
Klopt, niet te vergelijken met die andere spelers maar ik bedoel maar te zeggen dat Ajax vaker in die grotere landen moet scouten.
Toevallig pikte Ajax destijds Escudé ook op bij Rennes en die Ntep heeft maar 1 oefenpot gespeeld voor Frankrijk.
Lozano is toch ook een Mexicaans international?

Ajax blijft eem grote naam in EU en een grotere club dan Rennes.
We moeten ons bij voorbaat niet kansloos achten om niet moeite te doen voor zulke spelers en je geeft ook een signaal af aan de rest.

0 0
strafschop
De realiteit is dat Ajax in de Eredivisie speelt en modale salarissen betaald voor een grote club in 2017. Ajax is voor heel veel van dit soort spelers hooguit een beperkte stap voorwaarts.

Overigens heeft Ntep 2 interlands op zijn naam staan.
0 0
AFCA1510
Als ie zo goed is als iedereen beweert zou ik die 5m extra gewoon neertellen. Dan heb je echt wat in huis als ik de meeste hier mag geloven. Heb hem zelf nog niet zien spelen om eerlijk te zijn, maar een snelle, dribbelaar is zeker welkom.
1 0
Jojo14
Laten we dan maar hopen dat Overmars (net als met Ziyech) toch wint & niet het volle bedrag hoeft te betalen.
4 0
wladimir
Die gaat komen dus, maar alleen wanneer El Ghazi wordt verkocht voor 12 miljoen.
1 -1
Duif63
Kruideniersmentaliteit. Zo gaat het al jaren bij de rvc
4 0
chrisjuhhh
Denk toch echt dat het om salaris ga en niet de transfers .
0 0
Marcoryn
Inderdaad, wie klein denkt zal nooit groot worden.
4 0
DappreStryder
Lozano is die 12 miljoen meer dan waard. Dit is zo'n speler die tot de buitenkansjes behoort. Hetzelfde geldt voor Ziyech en Sanchez. Spelers die, met veel geluk, niet opgepikt worden door andere clubs en financieel haalbaar zijn, tenminste, als Ajax durft te investeren. Als ze afgelopen zomer dik 14 miljoen over hadden voor Bailey, moeten ze er nu voor maximaal 12 miljoen ook wel uitkomen. Ik schat de kans groter in dat Lozano een succes wordt dan Bailey. Lozano laat het al enkele jaren zien in een competitie die qua niveau zeker niet minder is dan de Eredivisie en ook bij de nationale elftallen maakt hij indruk. Dit zou een directe versterking zijn en, gezien de bedragen die tegenwoordig al gevraagd worden, is dit eigenlijk een koopje. Als hij hetzelfde in een Europese competitie als Nederland of België zou presteren, zou hij het dubbelen kosten. Ik zou het wel weten.
3 0
bazza25
Overmars krijgt never nooit groen licht van de rvc om 12 miljoen neer te leggen voor een speler buiten de EU.. Ik denk dat we maar moeten stoppen met dromen.. Ik denk dat er niks bij komt, dan kan het altijd mee vallen..
1 0
chrisjuhhh
Denk meer het salaris dan transfersom , want deze bedragen worden volop betaald heden ten dagen .
1 0
3sterren
Inderdaad, want Ajax verlangt dat bedrag ook voor El Gazhi.
Als die inderdaad gaat vertrekken en ze ontvangen € 12 miljoen, dan lijkt me de Mexicaanse vleugelspits een fantastische vervanger (afgaande op hetgeen ik heb gezien op Youtube).
Kan in ieder geval zowel op rechts als op links uit de voeten en schiet bovendien zowel met rechts als met links.

Maar Ajax en filmpjes, niet altijd een gelukkige combinatie...
1 0
chrisjuhhh
nee idd hahahaha , maar zal me niets verbazen als Guardado en Moreno hier achter zitten .
Zoiets van 'niet doen man anders kunnen we helemaal geen kampioen meer worden ' hahaha .
0 0
robert R.
12 miljoen. Als Ajax echt overtuigd is van zijn kwaliteiten en potentie moeten ze dat gewoon neer durven te leggen.
6 0
fc Barcelona_ke
Gewoon 10 mln inc bonussen.. niet gelukt dan hoge procent doorverkooe
1 0
JoodTotDood14
Halen deze man! Ik heb filmpjes, maar ook hele wedstrijden van hem gezien, hij is bijna elke wedstrijd de uitblinker. Maar qua statistieken niet, dat komt niet omdat hij niet goed speelt, maar zijn team kan er vrij weinig van. Dat kan je zien in dit filmpje (wel uit 2016) maar de kansen die hij creëert die vliegen er bij Ajax wel in, met hem scoort Dolberg er makkelijk 20 in 1 seizoen. https://youtu.be/Pjhpv3koQn8
3 -1
Redrum
Ajax heeft het geld om een dergelijke 'gok' te nemen. Als Ajax het altijd maar op safe blijft spelen zoals de afgelopen jaren komt er nooit meer een serieuze versterking bij. Met Ziyech hebben ze gelukkig al laten zien dat ze meer durven, maar het is zaak om nu door te pakken als je echt een verschil wil maken.
0 -1
Eduard
Ik vind 11Mio ook een hoop geld voor een club als Ajax. Maar toch hoop ik stiekem dat Ajax zal toeslaan. Deze jongen en Hakim Ziyech(ook 11 Mio Toch) gaan toch weer voor meer de deur uit over drie jaar (hopelijk erg veel meer nu prijzen ook nog eens opgedreven worden door China).

Maar stel je voor Sanchez, de Ligt, Zyech, Lozano, Dolberg allemaal spelers die echt iets extra s brengen de komende jaren!!! En wellicht voegen anderen zich daarbij (vd Beek, Riedewalt, Sinkgraven als ie echt wil gaan vor die positie, Kluivert....)

Sportief zou het geweldig zijn. !!
4 0
Bijgoochem
Lijkt me best vet die baan van Overmars, potje rondbellen naar al die club directeurs en zaakwaarnemers om te onderhandelen. Je moet wel ballen hebben.
0 0
Ajaxbrl
te duur XD
0 0
rexxo
Iedereen hier zuchten en piepen.
Is er 1 betrouwbare bron?
Laat Mark O weten dat ze aan het onderhandelen zijn?
Heeft MIke V iets gemeld?
Gewoon afwachten meer kan je niet doen.
Fans hebben 0% invloed op deze zaken.
Tot die tijd zijn het geruchten van o.a. VZ en Twitter.

1 0
Johan5Derksen
De 3 goals afgelopen zaterdag van Lozano; https://www.youtube.com/watch?v=4AxlRmgy9p4

Off; Weer gebannen.. want? Omdat Russel niet tegen de feiten kan wat men vindt.
3 0
FWAjacied
De journalist zegt niet dat Ajax een bod heeft gedaan van 7 miljoen. Alleen dat hij denkt dat Ajax tot zover zal gaan in een mogelijk bod gezien het verleden.
0 0
tijger19
Als je voor Bailey 19 miljoen wilde betalen, dan kan je voor deze man ook wel voor 12 miljoen gaan. ik zou hem graag zien komen.
2 0
koreem
Gewoon halen deze man. Waarom zou je het stuk laten gaan om een paar miljoen. Voor bailey wilden ze hetzelfde bedrag wel op tafel leggen. Enige conclusie die ik kan trekken is dat ze Lozano niet goed genoeg vinden.
2 -1
Ferd
Enige conclusie die ik kan trekken is dat Ajax een bod gedaan heeft om te peilen wat die Mexicanen willen en nu verder gaan onderhandelen.
0 0
pjs
Halen. Wat is nou 12 mln. Groot talent. Pak het goed uit kun je hem later voor 40 mln verkopen
4 -3
achterlijn
ik heb een filmpje bekeken van zijn hoogtepunten.....ik gaf die 12 miljoen ook niet.
Zo veel bijzonders over een tijdstek van 2 jaar was het niet.
0 -3
Kupke
Hahahahahah. Deze gast is zo goed.
4 0
achterlijn
hahaha als die gast zo goed is dan was hij nu al onhaalbaar voor Ajax!.... dacht jij werkelijk dat hij Barca, Madrid manu. etc. etc. dan boven het nietige Ajax en nederland verkoos.... droom verder zou ik zeggen.
0 -2
Djabber
Sanchez?
6 0
RaynoFischer
Die wees Barca af omdat hij naar Barca B zou gaan dacht ik
Idd dus ;)
2 0
mvdk
Precies
0 0
achterlijn
Hoo...... of Sanchez die absolute top aankan moeten we ook nog maar afwachten. (ik denk van wel)
Maar een verdediger is niet te vergelijken met een aanvaller, aanvallers zijn de meest gewilde prooien van de topclubs en waar ze bereid voor zijn om diep in de buidel te tasten
0 -4
DaniAjax
Wel grappig dat bijna iedereen hier brult 'smijten, kopen, doen, 12 is niks!', om vervolgens Overmars bij het eerste vormdipje van Lozano af te kraken en hem als miskoop neerzetten.
13 -1
Ajax#1900
Bij paniekaankoop Ziyech was 11mln niet te veel
2 -4
achterlijn
Was geen paniekaankoop gezien zijn voetballende kwaliteiten, zijn voetballende kwaliteiten had hij al laten zien.

Van die Mexicaan is niks anders te vinden dan een aantal hoogtepunten, en in die hoogtepunten is niet te zien dat hij buitensporig goed is.
0 -4
Ajax#1900
Als je zo laat nog een speler haalt is het wel een paniekaankoop hoor. Wil niet zeggen dat het geen goede aankoop was natuurlijk. Ging mij meer om het feit dat 11 of 12 miljoen wel kan. Het is wel de bovengrens denk ik, maar in de huidige situatie moet je dit soort bedragen gewoon betalen. In het ergste geval komt het er niet echt uit en verkoop je m voor 6 mln door, want hij heeft z'n naam al op de kaart gezet.
0 0
wolterx
Wat is buitensporig goed? Hij heeft in zijn tijd genoeg verdedigers dolgedraaid. Heeft een goed schot, hele goede techniek en is dodelijk in de 1 op 1, zo'n speler hebben we hier al jaren nietmeer gehad. Hij koppelt rendement aan zijn acties en is daarmee de absolute sterkhouder van zijn team.
2 0
mvdk
Die gaat ook minimaal het dubbele opleveren. Denk zelfs het drievoudige.
1 0
wolterx
Ziyech gaat geen 33 opleveren, als hij zo speelt als voor de winter zal hij niet meer als 22 opleveren.
1 0
Knalpot
Tuurlijk wel Kluivert gaat ons heus wel een beetje matsen als we zn zoon maar een paar kansjes geven ;)
0 0
wolterx
Ziyech lijkt hier soms beetje als een god te worden afgebeeld maar hij valt mij tot nu toe ( op het begin na ) aardig tegen. Zeker laatste wedstrijden is het gewoon ondermaats, is geen slechte transfer, verre van, maar brengt minder al gehoopt en zie hem daarom niet voor die belachelijk hoge bedragen gaan als mensen hier soms lijken te denken. Omdat we
Milik na een EK ( en meerdere goede prestaties bij Polen ) voor 10 miljoen te veel hebben verkocht lijkt men te denken dat dat normaal is. Zie mensen ook vaker teruggrijpen naar absurde bedragen als in Engeland, dat is hier gewoon niet mogelijk. Onze topsalarissen liggen niet hoog genoeg om de contractwaarde omhoog te stuwen en in de topwedstrijden ( Europa ) brengen we niet genoeg. Ik zou er serieus over denken om Ziyech binnen anderhalf jaar te verkopen.
0 0
klopper
Het kan zomaar 33 worden. Ziyech heeft zijn beste voetbal nog niet laten zien...daarnaast is de transfermarkt zwaar overspannen en dat wordt alleen maar gekker met het extra geld van de Engelsen en Chinezen. Zeker als Ajax een keer leuk gaat presteren in Europa, dan vliegt de waarde omhoog. We zullen zien.
0 0
AFCABart
Ik vraag me steeds af wat de waarde van de toevoeging paniekaankoop is.
Het zegt werkelijk niks over ziyech of het geld dat ie waard is.
Als Messi een paniekaankoop zou zijn voor 25 miljoen is ie nog steeds elke euro waard.
Ziyech is voor 11 miljoen gewoon een zekerheid. Die is dat geld in de huidige markt met gemakt waard, en is zonder enig probleem met winst verkoopbaar. Voetbaltechnisch gezien lijkt het me verder overigens ook geen discussie of ie van toegevoegde waarde is of niet...
1 -1
wolterx
En zo zien veel mensen Lozano dus ook, dat is zijn punt.
0 0
achterlijn
Hoe kan je een punt hebben over een voetballer waarvan je veel te weinig gezien hebt?
Hoogtepunten in een filmpje over 2 jaar is te weinig om deze jongen te beoordelen, want als dat al zijn hoogtepunten zijn in die 2 jaar wat in die filmpjes te zien is dan is dat niet veel.
0 0
wolterx
Jij hebt er te weinig van gezien, hij misschien niet. Ik heb hem en wedstrijd of 5 gezien en kan je zeggen dat hij technisch top is. Heb hem bij Mexico zien spelen, in de Noord-Amerikaanse beker en tegen Monarcas, Tigris en Pumas en wat ik daar zag was veelbelovend, effectiviteit gekoppeld aan goede techniek zowel met ruime als in kleinere ruimte. Kan omgaan met dubbele dekking en is met afstand hun beste speler.
2 0
wolterx
Het niveau in Mexico is best respectabel, A-international, talentvol en genoeg Interesse gehad voorheen. Een kwalitatief betere speler zal je niet snel vinden, zeker niet voor 7 miljoen. Als El Ghazi verkocht wordt dan zou ik serieus overwegen Lozano te halen.
2 0
WyZynDeBeste
Iedereen heeft zijn mening alweer klaar, maar vergeet dat Overmars keihard kan onderhandelen. Ook als het voor tonnen of 1-2 miljoen is.

Zodra de speler naar Ajax wil komt er vanzelf druk op die Mexicaanse club.

Rustig blijven.
1 -1
afcas
deze speler heeft interesse genoten van grote clubs met de daarbij behorende financien. denk je echt dat die club zich nog onder druk laat zetten?
1 0
Toon meer reacties