Van de Beek traint door in 'vakantie'

Donny van de Beek vult zijn vrije dagen voordat hij met Ajax 1 op trainingskamp gaat naar Portugal productief in. Op Instagram plaatste trainer Harm Greving een foto na afloop van een training met de jonge middenvelder.

Greving stoomt vaker talenten van Ajax (en andere clubs) klaar voor een nieuw seizoen of een hervatting ervan. De meest bekende namen zijn die van Van de Beek zelf en Vince Gino Dekker, buitenspeler van Jong Ajax.

Om fit te blijven tijdens de korte vakantie tijdens de feestdagen, traint Van de Beek dus buiten in de vrieskou. Op 2 januari moet de Ajax-selectie zich melden om op trainingskamp te gaan naar Portugal. De selectie wordt later bekendgemaakt. 

 

Super getraind in de kou in Nijkerkerveen en Donny is klaar voor het trainingskamp in Portugal.toy toy toy.

Een foto die is geplaatst door Harm Greving (@harmgreving) op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxfan4life82
Dit zijn de echten, houden van het spelletje, en er alles aan doen om beter te worden.. Niet zeiken dat het zo koud is, maar gewoon je energie die je hebt, steken in het voetbal.. Mooi om te horen dat jij zo door gaat, hopelijk blijf jij nog heel wat jaren bij ons..
1 0
Jornnn
Ik vraag me af of doortrainen de juiste beslissing is voor zo'n jonge speler.
0 0
Ajax27
Een paar dagen rust is prima voor je lichaam.. maar dat hebben ze met de kerst vast gehad. Een paar weken niets doen is gewoon een terugslag op je fysieke en conditionele gesteldheid.
2 0
Rood Gevaar
mijn idee.
rust is de meest onderschatte training
1 0
Kingoffdatoilet
Zodra je het ook voor je lol doet is het toch geen probleem
0 0
Piejotter
Super Donny!
0 0
J00DT0TMIJND00D
Topper!
2 0