'Harder gelachen dan broers van Feyenoord'

SJvanveen, 23-12-2016 om 16:34, 8615 views, Ajax Life |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Hakim Ziyech is geen speler met liefde voor een club. Zo heeft de spelmaker zelf gezegd in gesprek met Ajax Life. 'Ik heb mijn ambities, mijn dromen. Dat weten ze ook wel bij Ajax.' 

'Ik ga geen clublogo kussen. Dit is mijn werk. Als ik scoor, ook al is het tegen mijn oude ploeg, dan juich ik gewoon. Dat vier ik dan met mijn team. Ik ben nu speler van Ajax', vervolgt Ziyech, die maximaal een of twee seizoenen in Amsterdam blijft. 

'Ik was er qua voetbalkwaliteit wel klaar voor', doelt de Marokkaan op een buitenlandse overstap. 'Maar je moet je er ook echt goed bij voelen. Als je je niet goed voelt, kun je niet presteren. Het is een totaalpakket. Ik ben tot de conclusie gekomen dat nog een of twee jaar in Nederland de beste keuze was.' 

Anekdote
Ook vertelt Ziyech over de thuissituatie vroeger, waar hij een fikse strijd had met zijn broer welk team te supporten. 'Mijn broer trok mij altijd bij zijn Ajax-groepje. Het kon er wel eens heftig aan toe gaan, vielen er nare woorden. Maar meestal bleef het bij grappen maken. Wij hebben als Ajax-groepje inderdaad wel meer gelachen dan mijn broers van Feyenoord.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dubbelvla
lekker eerlijk wel, maar hij moet ook weer niet tè arrogant worden. dat ie klaar is voor een stap naar t buitenland valt nog maar te bezien. spelers als Assaidi dachten dat ook en zaten ook bij de top (qua aantrekkelijk spel) van NL, maar kijk waar die nu speelt. probeer eerst maar eens zo onmisbaar te worden als een eriksen/vertonghen/alderweireld, want tot op heden doet twente het ook gewoon weer prima zonder hem.
0 0
DaenerysTargaryen
I appreciate his honesty
0 0
Causio
Geen liefde voor Ajax? Geen liefde voor Zyech!
0 -3
Truth
Wat een onzin. Supporters hebben clubliefde. Voor spelers is het gewoon werk hoor. Voel jij liefde voor je werkgever??
0 0
Lazell
Als het nou eens van zijn inzet af ging, kon ik het begrijpen. Maar die kerel vecht voor elke meter, als creatieve voetballer. Daar begint het mee. Daar bovenop uitzonderlijke kwaliteiten.

Of denk je dat Sanchez en Onana wel in een Ajax pyjama sliepen?
2 0
Hillie99
Heb je liever dat iemand doet alsof?
2 0
de-Ajacied
Ik heb liever wél echte ajacieden zoals Klaassen Veltman vd Beek of Sjaak Swart
Maar als Zyech nuttig voor Ajax is en Ajax voor hem is het goed dat hij dat eerlijk zegt
0 -1
3*stars*3
Mooi meegenomen als hij een Ajax hart heeft maar ik hou van eerlijke mensen,die het niet mooier maken dan het is.
Ziyech is zo'n eerlijk mannetje.
0 0
Dwergje48
Ik ben er van overtuigd dat Klaassen, Veltman en van de Beek net als Ziyech uiteindelijk ook naar het buitenland gaan/willen.
1 0
MankeNelis
Daar houden we van bij Ajax! Laat het Ajax-groepje ook dit seizoen weer lachen Hakim!
0 0
godezonensuper
Ziyech zegt waar het op staat en wat ie vindt.
Het is geen Dirk Kuijt die voor de camera de sociaal wenselijke antwoorden staat te brallen of een Kenneth Vermeer die meteen wilde scoren bij het feyenoord publiek met goedkope teksten.
2 -1
Masthab
Hakim is gewoon een Amsterdammer.
0 -5
RusselWestbrook
Ik begin wel een beetje van deze man te houden. Zo eerlijk.
3 -2
Myers
Ik ook. Ik dacht dat we hem niet konden gebruiken omdat: Hij niet de enige goede voetballer zou zijn bij ons, hoe gaat hij daar mee om. Ik had nooit verwacht dat hij zo hard zou terug verdedigen en ik had een beetje een hekel aan zijn overdreven trekjes. Maar sinds hij bij ons speelt ben ik 180 graden gedraaid.

Er zit een hele goeie kop op, wat ik dus niet verwacht had. Hopen dat hij nog minimaal 1,5 jaar blijft.
0 0
Afstandsschot
Vind dit eigenlijk bijna net zo mooi als spelers met échte clubliefde. Gewoon realistisch zijn en achteraf geen misselijkmakend hypocriet gelul. Netjes.
2 0
3*stars*3
Mooizo, geen hypocriet gelul en dat blabla gedoe maar gewoon eerlijk zijn.

Moet ook niet te gek worden, zoals zo'n Theo Janssen die de kampioenschaal niet eens omhoog wou houden.
Had trouwens altijd al gevoel dat Theo meer een type voor de kuip was en totaal geen Ajax speler.
2 0
BaronKoek
Ja idd Theo stond zelfs buiten het podium, totaal niet onder de indruk. Zeg wel eerlijk dat destijds de huldigingen op het Leidseplein zelfs een 010er bijna fan lieten worden!!
0 0
AjaciedForLive
Leidseplein kan nooit alle Ajacieden aan! Tussen al die honderden mensen zitten er ook veel met kwade bedoelingen. Het zou inderdaad wel prachtig zijn.
0 0
3*stars*3
Pfff gouwe ouwe tijden en hopen dat die weer terugkomen want Ajax blijft natuurlijk de gtootste club en verdiend 100.000+ fans, bij zo'n huldiging.

@godenzonensuper, Kuijt die vroeger met zijn pa in Arena zat?
Gewoon een heel sneaky mannetje.
Die riep voor hun laatste EL pot, tegen een Turkse reporter dat Fener de grootste blijft.
1 -1
Ajax meister
Ach je kan de meeste aandachtshoeren er wel tussen uit vissen. Ze hebben aandacht nodig en hoe maakt ze uiteindelijk niet uit. Liefst een vrouw die veel in de media komt, veel geld uitgeeft aan weet ik veel wat en vele vriendinnen heeft. Zo hard mogelijk roepen dat dat hun club is en dat dat eigenlijk al vanaf de geboorte is. Gaan ze naar de concurrent dan is dat ineens hun club van hun leven. "roepen dat ze hun oude club elke week volgen wordt je ook gek van"
Krijgen ze een keertje geen aandacht dan verzinnen ze wel iets om aandacht te krijgen. Beetje jammer is dat weer.
0 -1