Serious Request veilt speciale Ajax-items

BVeenstra, 21-12-2016 om 16:10, 3301 views, 3FM Serious Request |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Net als vorig jaar worden er ook dit jaar tijdens 3FM Serious Request weer enkele Ajax-gerelateerde zaken geveild. Zo kan er onder meer worden geboden op een mascotte-arrangement voor de wedstrijd tussen Ajax en AZ van woensdag 5 april.

Wat houdt dat in? Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Ajax en AZ mag een kind tussen de zes en tien jaar met de spelers het veld oplopen. Uiteraard geldt: de hoogste bieder wint. Verder kan er in de Serious Request-veiling geboden worden op twee shirts van FC Barcelona, waarvan de een is gesigneerd door Jasper Cillessen en de ander door Luis Suárez en Lionel Messi.

Ook kan je bieden op een potje FIFA tegen meervoudig kampioen Koen Weijland, tevens E-gamer bij Ajax, en een bal gesigneerd door onder meer Marlous Pieëte en Merel van Dongen, speelsters van de Ajax Vrouwen. Dit jaar staan dj's Frank van der Lende en Domien Verschuuren van 3FM met het Glazen Huis in Breda en zamelt men geld in voor kinderen die onnodig sterven aan een longontsteking.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Duif63
Geven al die dj's die tonnen per jaar verdienen en er alleen ter meerdere eer en glorie van zichzelf gaan zitten zelf ook nog wat of kloppen ze alleen zielige kleine kinderen geld uit hun spaarpot?
2 -1