Dolberg: 'We leven in bevoorrechte positie'

HarryVlug, 21-12-2016 om 07:45, 6953 views, Ajax.nl |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Ook Kasper Dolberg reist weer terug naar zijn geboorteland Denemarken om daar kerst te vieren met zijn familie. 'Ja, ik vier kerst bij mijn ouders in Silkeborg. Dat doe ik elk jaar. De hele kerstvakantie spendeer ik met mijn ouders, mijn zusje en veel andere familieleden', vertelt hij tegenover Ajax.nl.

Wat er dit jaar op het kerstmenu staat bij de familie Dolberg is nog de vraag. 'Veel families hebben traditionele recepten die elk jaar met kerst terugkeren. Bij ons is dat niet zo. We pakken wel altijd flink uit. Het kerstdiner ziet er in onze familie elk jaar anders uit. Toch staat er wel vaak eend of gans op het menu. Heerlijk! Je hoort mij niet klagen.'

'In Denemarken beginnen we pas met wensen op Oudejaarsdag. Met kerst is dat niet zo gebruikelijk bij ons', vertelt de Ajax-spits nadat hij gevraagd wordt naar zijn kerstwens. 'Mijn wens voor komend jaar? Dat de wereld er weer wat rooskleuriger uit gaat zien voor velen die het moeilijk hebben. We moeten ons maar goed beseffen in wat voor bevoorrechte positie we hier leven.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tecmessa
Toppertje! Ik heb denk ik het nieuwsbericht gemist, weten we nu al hoe ernstig zijn blessure is?
0 0
Ajacied1989
Over het algemeen heb je maximaal 2 weken last als iemand je een ijsbeentje heeft gegeven. Kan iets langer duren, vaak is het korter, maar hij heeft er in ieder geval geen last meer van als de competitie wordt hervat.
0 0
DJMokum
Er zijn er veel die wat kunnen opsteken van onze Kasper....top gozer!!
0 0
AFCA.
Ik ben zo'n enorme fan van deze jongen zeg! Fantastische voetballer. Snel, goede actie, sterk, geweldig schot, goede kopbal, kan goed meevoetballen, zeikt niet op de scheids of ploeggenoten, rustige jongen, doet geen gekke dingen en is dankbaar dat hij bij Ajax mag voetballen.
0 0
Causio
En een gouden karakter. Mooie woorden voor een 19-jarige.
8 0
FlyingDutchMan
Ouwe Deen, laat je maar lekker verwennen door je familie zodat je uitgerust terugkeert.
1 0