Sportfakt: 'Zenit wil Gudelj overnemen'

BVeenstra, 15-12-2016 om 23:25, 4978 views, Sportfakt |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het Russische Zenit Sint-Petersburg zou Nemanja Gudelj uit het slop bij Ajax kunnen halen. Volgens Sportfakt is de Russische club namelijk de onderhandelingen met Ajax begonnen over een mogelijke transfer van de Servische middenvelder.

Bij Zenit ziet men in Gudelj een mogelijke vervanger van aanvoerder Miguel Danny en Oleg Shatov. Beide middenvelders kampten de laatste tijd met blessures, zijn inmiddels weer fit, maar desondanks wil men bij Zenit de selectie in de breedte sterker maken. Bovendien aast de Belg Axel Witsel nog altijd op een vertrek uit Rusland.

Gudelj is bij Ajax sinds de komst van Hakim Ziyech op een zijspoor beland. De middenvelder kwam op de bank te zitten, maar al snel bleek hij dat mentaal niet aan te kunnen. Het gevolg daarvan was dat hij uit de selectie werd gezet.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kibbahimovic
Ik ben een van de weinige ajacieden die dit vind maar ergens begrijp ik Gudelj wel.. je komt als een *ster*( dat dacht hij waarschijnlijk) de club binnen, er blijkt geen chemie te zijn met de overige spelers, je weet niet echt hoe je je rol het best kan invullen in dienst van Ajax en vervolgens verlies je je basisplek en als je om je heen kijkt dan zie je ook meteen dat daar niet zo snel verandering in gaat komen. Dan begrijp ik wel dat t mentaal zwaar voor je is, dan snap ik wel dat je weg wilt en t liefst zo snel mogelijk. Ajax had hem gewoon niet moeten halen.. we moeten die jongen niet opeens helemaal gaan afzeiken, het geld dat Ajax verlies draait door hem is de verantwoordelijkheid van Marc en niet die van ons. Ik ben in ieder geval wel blij dat hij niet meer speelt en dat hij geen vrije trappen meer de tribune in schiet.. hij moet nu gewoon naar een andere club en Marc moet nu zijn verlies nemen en hem verkopen aan een buitenlandse club. Het heeft geen zin om die jongen bij Ajax te houden en het heeft helemaal geen zin voor ons om hem te gaan aanvallen, hij zal heus niks tegen de ajax supporters hebben
0 0
Lazell
Volgens mij zit één van de Gudelj broertjes toch stiekem op AS, minnetjes te geven op elke vervelende reactie op Nemanja.
0 -2
Kibbahimovic
Nee hoor, er zijn gewoon veel mensen op AS die overal wel minnetjes op geven.. vind t eigenlijk ook best triest op AS.. ik zou gewoon alleen plusjes zetten op de forum, bespaart een boel negativiteit
0 -1
Kingoffdatoilet
ruilen voor witsel :p
0 0
DolbergVoorBallonDor
Als zenit hem wil mogen ze gaan dokken van mij
0 0
boye04
Lekker nog minimaal 1,5 jaar op de tribune laten zitten. Dit gedrag kan je niet toelaten. Dan verdampen er maar miljoenen.
4 -2
Eljo
Mee eens. Want als we hem verkopen, komt morgen de volgende ontevreden speler
0 0
Dino123
Misschien is het daar beter om op de bank te zitten....lijkt me sterk met -20
1 0
zuidzuid
Met een ton netto per maand zit t toch wat lekkerder denk ik...
0 -1
Rood Gevaar
super doei!
0 -1
WyZynDeBeste
We kunnen enkel hopen.
0 -1
WestlandforAjax
Misschien leuk om een landelijke uitzwaaidag voor meneer Gudelj te organiseren.
2 -1
Rood Gevaar
zo lang je er niks in zet wat mogelijk beledigend is of als beledigd kan worden opgevat in dit (te) linkse land.
want met satire kom je tegenwoordig niet meer weg :)
0 -1
RusselWestbrook
Sterk verhaal.

Iemand halen voor de breedte die het niet op kan brengen om op de bank te zitten.

Wie verzint zoiets?
3 -2
mvdk
Nou ja, een zak met geld zit denk ik een stuk zachter dan die mercedesstoelen in de Arena.
0 -1
Koekepeer
Hangt ervanaf of je stapeltjes maakt, of dat je het in propjes in die zak doet..
0 0
ajax.championsl
Misschien kan hij het voor 2 miljoen extra per jaar wel opbrengen.
0 -1
FlyingDutchMan
Toch een strik eromheen :p
0 -1