Klich tipt Legia: 'Vertrouwen op de counter'

BvdPloeg, 13-12-2016 om 08:53, 3669 views, Interia Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mateusz Klich kan er sinds afgelopen zondag over meepraten; als je Ajax wil verslaan, doe je er goed aan om als ploeg op de counter te spelen. De Poolse middenvelder adviseert Legia Warschau dan ook om dat vooral te gaan doen.

'Ajax zal het spel maken, want het is aanvallend gezien een ontzettend gevaarlijke ploeg', begint Klich in gesprek met Interia Sport. 'In Amsterdam is er blijdschap, want er waren sterkere tegenstanders mogelijk. Maar Legia zal revanche willen nemen voor de uitschakeling in 2015. Het worden interessante wedstrijden en ik ga zeker kijken in Amsterdam als de agenda dat toelaat.'

Klich heeft Ajax goed bestudeerd voor de wedstrijd van FC Twente afgelopen weekend. 'Het is een erg jong team, tegen ons zat Justin Kluivert zelfs op de bank. Ajax speelt vol op de aanval, dus je moet vertrouwen op de counter. Dat zal voor Legia al moeilijk genoeg zijn.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pcknaller
Klich is aan alle kanten geholpen door de scheidsrechter, naar mijn mening had deze pannekoek al 3 keer geel moeten hebben. Lekker met 11 man verdedigen, anti voetbal spelen. Dan kom je er wel. Goede tip prutser.
0 0
deMeester
Ja achteraf praten is lekker makkelijk en wat ga je doen als je 2-0 achterstaat? Nog steeds op de counter spelen
0 -1
chrisjuhhh
Ook Counteren is een kunst !
Twenthe heeft gewonnen door een penal laatste minuut en een niet scherp Ajax .
Goede analyse van Klich
0 -1
Labrador
ach. meneer klich heeft ook een grote mond gekregen
1 -6
Tinus
Duidelijk een reactie op basis van de titel. Lees eerst even het hele stukje, dan zul je zien dat dit helemaal niet het geval is.
3 0