Ajax live kijken

Op deze pagina zet Ajax Showtime op een rijtje waar je zowel de binnenlandse als Europese wedstrijden van Ajax live kan kijken in het seizoen 2021-2022. Dit kan onder andere middels RTL7, maar ook bij Ziggo en ESPN.

ESPN heeft rechten Eredivisie

Voor alle Eredivisie en TOTO KNVB Beker-wedstrijden van Ajax kan je terecht bij ESPN. De volledige Eredivisie en TOTO KNVB Beker worden uitgezonden op de kanalen van ESPN. Sinds januari kunnen alle Ziggo-klanten gratis het hoofdkanaal van ESPN bekijken. 

Live online Ajax kijken

Ben je niet in staat om vanaf de TV naar Ajax te kijken? Gelukkig zijn er alsnog mogelijkheden om alle wedstrijden live te kunnen volgen. Via NLZiet Live kun jij de Champions League wedstrijden van Ajax zien. Daarnaast kunnen ook alle Ziggo klanten via Ziggo Go naar de wedstrijden kijken.

Als abonnementhouder van ESPN kun jij middels ESPN Watch ook de Eredivisie en TOTO KNVB Beker-wedstrijden van Ajax online bekijken. 

Live Champions League kijken

Ook dit seizoen hoef je geen wedstrijd in de Champions League te missen. Sinds dit seizoen heeft RTL7 de uitzendrechten voor de samenvattingen en wedstrijden van de Champions League. Presentator Humberto Tan zal samen met afwisselende gasten de wedstrijden analyseren. Alle wedstijden van Ajax in het Europese miljardenbal zijn live te zien op deze zender. Na afloop zullen ook de samenvattingen van de overige wedstrijden getoond worden.

Ajax is dit Champions League seizoen ook te volgen via Ziggo Sport Voetbal. Op deze betaalde zender is de wedstrijd live te zien inclusief voor- en nabeschouwing. Op het openbare Ziggo kanaal worden de overige wedstrijden in de achtste finales van de Champions League worden uitgezonden.