Ajax Showtime Homepage Apple Store Ajax Showtime Google Play Ajax Showtime
Home » Voetbalnieuws »

Vitesse onderuit in Heerenveen

Vitesse onderuit in Heerenveen

  • , 22-12-2012 20:48
  • , 2950 views
  • , Ajax Showtime |
  • Nu 40% korting op meer dan 100 artikelen in de officile Ajax-shop.

Ajax kan zondagmiddag een gat van vier punten slaan met Vitesse. De Amsterdammers gaan dan op bezoek bij FC Utrecht. Vitesse ging zaterdagavond onderuit bij SC Heerenveen.

In Friesland zette Filip Djuricic Heerenveen op 1-0, waarna Guram Kashia de gelijkmaker voor rust maakte. Na de rust kwam Heerenveen dik verdiend op 2-1, door een afstandsschot van Alfred Finnbogason.

Tags

Heb je tips, vragen, wil je adverteren of samenwerken? Mail ons: info@ajaxshowtime.com.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn, heeft u nog geen account kunt u zich hieronder registreren.

Login

Registreren

Beschikbaarheid van gebruikersnaam   E-mail adres nieuw   Wachtwoord validatie  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties

Laatste video's:

Betweters: 'Ajax loopt drie punten in op PSV'Arek Milik tekent tot medio 2019Samenvatting Oranje Onder 19 - Zwitserland (4-0)Leeuwenburgh tekent nieuw contract tot medio 2018Kies Ajax-doelpunt van de maand maartSchne in vorm op training
Avatar van Winston Bogarde
Door Winston Bogarde, zondag 23 december 2012 12:25
Gezegend zij San Marco
Avatar van MarkvanVelzen
Door MarkvanVelzen, zondag 23 december 2012 12:07
Heerlijke wedstrijd... Had na eerste helft al 5-0 moeten staan... Heerenveen erg slordig met de kansen... Dankzij BK gratis kunnen genieten van een heerlijke voetbalavond..
Avatar van Daantje Makkes
Door Daantje Makkes, zondag 23 december 2012 11:45
Hahaha
Avatar van AFCA19
Door AFCA19, zondag 23 december 2012 11:26
Ach Vitesse word nooit kampioen
Avatar van 3*stars*3
Door 3*stars*3, zondag 23 december 2012 11:21
Reactie op Joko, zondag 23 december 2012 10:40
Stars buddy, het komt goed ... 3 punten gaan lekker mee terug.
I really hope so buddy!.

@geronimo-Jaja lekker bijdehand....
Avatar van Joko
Door Joko, zondag 23 december 2012 10:40
Reactie op 3*stars*3, zondag 23 december 2012 08:13
Pfff...Ik leg toch uit waarom ik er zo over denk?! Heeft niks met wantrouwen te maken. 6overwinningen op rij nu ja maar moest toch wel tegen clubs zoals;VVV, Roda, Zwolle en goede overwinningen op sterkere ploegen zoals P$V en 2x Groningen. Utrecht uit is van een andere categorie. Als we vandaag winnen in Utrecht is dat een top prestatie, Utrecht staat toch knap 6e...
Stars buddy, het komt goed ... 3 punten gaan lekker mee terug.
Avatar van geronimo
Door geronimo, zondag 23 december 2012 10:38
Reactie op 3*stars*3, zaterdag 22 december 2012 23:27
Tuurlijk hoop ik dat wij 3punten meenemen maar ik heb het vaker gezegd, Ajax is niet te peilen. Hoop echt dat onze boys het jaar goed afsluiten hoor maar met dit Ajax weet je het nooit. Maar heeft niks te maken met vertrouwen in Ajax want ze hebben dit seizoen vaak punten weggegooid alsof het afval is..
Natuurlijk weet je het nooit als de wedstrijd nog gespeeld moet worden.
Avatar van Dennis_Gijs12
Door Dennis_Gijs12, zondag 23 december 2012 10:29
Reactie op AjaxD1986, zaterdag 22 december 2012 21:51
Wat is die Perez toch een nep-ajacied met z'n: Ik denk dat PSV kampioen wordt omdat ze de beste ploeg hebben. Bah! Van mij mogen ze die kwal ontslaan met z'n anti-Ajax commentaar iedere keer bij EL! Ook dat gezeik over Fisher iedere keer vind ik echt stuitend vooral omdat als je een beetje verstand van voetbal hebt je deze onzin niet uitkraamt. Ik vind dat als je zoveel commentaar hebt op een club als Ajax je er ook niet moet gaan werken (stage lopen).
De enige die hier onzin uitkraamt ben jij. Je moet als analist gewoon objectief kunnen zijn in deze. En dat is Kenneth gewoon kijk naar jongens als die Waterkneus en Vermeulen PSV en AZ geil en alles wat Ajax aangaat is kut en drama. Perez snapt het spelletje heel goed nooit wegdoen als Ajax zijnde.
Avatar van 3*stars*3
Door 3*stars*3, zondag 23 december 2012 08:13
Reactie op Cello, zondag 23 december 2012 00:29
Volgens mij heeft dit Ajax, waarover jij het hebt, nu 6 wedstrijden in de competitie op rij gewonnen.....maar dat schijnt totaal niet mee te tellen bij jou. Wat jij wel laat tellen is de periode daarvoor. Hoeveel moet ons aller Ajax eerst winnen op rij, voordat je wel vertrouwen hebt?. 7? 8? 10? 14 wedstrijden?. Of ben je van nature wantrouwend naar de prestatie's van ons Ajax?.
Pfff...Ik leg toch uit waarom ik er zo over denk?!
Heeft niks met wantrouwen te maken.
6overwinningen op rij nu ja maar moest toch wel tegen clubs zoals;VVV, Roda, Zwolle en goede overwinningen op sterkere ploegen zoals P$V en 2x Groningen.

Utrecht uit is van een andere categorie.

Als we vandaag winnen in Utrecht is dat een top prestatie, Utrecht staat toch knap 6e...
Avatar van AjaxD1986
Door AjaxD1986, zondag 23 december 2012 03:29
Reactie op 020AFCA, zaterdag 22 december 2012 23:47
Hij zit daar toch als analist, niet als Ajaxsupporter. En of je nou bij Ajax werkt of niet, als zijn mening is dat Psv kampioen wordt, dan mag dat. Dan is het aan de selectie om het tegendeel te bewijzen.
Als je Ajax (trainers, spelers en beleid) zo vaak loopt af te zeiken als zogenaamd analist zijnde en het altijd beter weet, moet je daar gewoon ook geen stage gaan lopen!
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zondag 23 december 2012 02:48
Reactie op Cello, zaterdag 22 december 2012 22:05
Gewoon een gebrek aan vertrouwen van jouw kant. Kan het niet anders noemen. Ik zie ze morgen 'gewoon' dus wel winnen in Utrecht. Waarom?. Omdat ik wel vertrouwen heb in mijn cluppie....en het ook steeds beter begint te draaien. Ik zat net PSV uit tegen NAC te kijken, maar daar ben ik al mee gestopt. Als je dan ziet hoe matig NAC speelt, hoe weinig motivatie ervan uitgaat om te geloven in een goed resultaat.....dan heb je niets te zoeken als (voor die wedstrijd dan) neutrale toeschouwer. Immers het is nu geen enkele wedstrijd. NAC geeft gewoon PSV (zoals PSV dat wel vaker heeft) de punten kado. Kijk je naar de wedstrijden van Ajax dan valt het toch inmiddels iedereen wel op, dat iedere tegenstander altijd gemotiveerd is en dat men nooit de punten als het ware kado doet. Vanavond hoeft PSV niet eens goed te voetballen, want het foutenfestival garandeert ze al niet te missen kansen, wat ze dan ook gewoon verzilveren. NAC staat gemiddeld genomen PSV op steeds een meter of 10 te dekken, de spelers van PSV kunnen derhalve zonder enige druk nadenken en spelen, naar welke medespeler dan ook, die op zijn beurt ook niet of nauwelijks gedekt wordt....... Tsjah..... op die manier speel je geen voetbal zoals NAC dat doet en op die manier staan de meeste teams uit de Eredivisie ruim vr met de rust hadden zij er vanavond gestaan...... Vergelijk het voor het gemak met de manier hoe strak Heerenveen op de Vitesse-spelers dekte, alleen dat is al een wereld van verschil..... NAC gaat op deze manier van niemand winnen.
Met alle respect, maar dat over NAC vind ik een beetje onzin. Heb ook de eerste helft gekeken (daarna niet meer, omdat ik zag dat PSV wel zou winnen) en dat NAC werd gewoon helemaal scheel getikt bij vlagen. Dat heeft te maken met kwaliteit en aanvallend heeft PSV dat gewoon en NAC verdedigend niet, daar mag je wel eerlijk in zijn. Het is een derby, echt wel dat NAC daar 100% inzet toont,

En over Utrecht, dat is traditioneel lastig voor Ajax, heeft weinig met on-Ajax te maken, meer met realisme. Ik gok zelf op een kleine overwinning (1-2), maar begrijp het pessimisme in deze wel.
Avatar van Pettersson1963
Door Pettersson1963, zondag 23 december 2012 01:43
Cello, jouw analyse van Breda-Eindhoven had het niveau van een Nederlandse snelkookcursus voor allochtonen! Vergeet overigens niet om de verlichting aan te steken in jouw JC Kerstboom, voor je het weet wordt het een eenzame Kerst zonder de onzin van Jaap en Johan. Ik ben benieuwd of je nog kan genieten van een speler als Filip Djuricic en zijn wereldgoal tegen Vitesse? Djuricic speelt helaas bij de concurrent, maar liet in een aantal bewegingen zien wat voetbal zo aantrekkelijk maakt!
Avatar van AfcaLdam
Door AfcaLdam, zondag 23 december 2012 01:17
Reactie op Cello, zondag 23 december 2012 00:23
Een typische Pettersson1963 reaktie. Die me eigenlijk toch al nooit boeit vanwege de immer en altijd negatieve toon danwel ondertoon. Jij kan immers niet anders. Zal wel iets dwangmatigs zijn....... Valt me iig wel weer mee dat je in bovenstaande reaktie je niet in een kronkel gewerkt hebt om ergens Cruijff de schuld van te geven..... maar dat zal morgen wel komen dan, wanneer jouw (en Myajax') negatieve gevoel uitkomt..... dan is Cruijff weer aan de beurt gok ik zo...... En om met jouw woorden van 'Wishfull thinking' te spreken.....met wishfull thinking krijg je ook Cruijff niet onder de zoden bij Ajax.....hoe graag jij dat ook ziet en hoe je ook je best doet om dat te bewerkstelligen in je posts...... En vorig seizoen is vorig seizoen. Behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie's toch?. Dan waarom teruggrijpen op vorig seizoen?. Of van mij part de seizoenen daarvoor?. Als de historie daadwerkelijk een rol zou spelen dan waren we doorgaans in ieder duel veruit de favoriet.... alleen weten we beter, dat dat niet zo is........het gaat om het hier en nu en morgen wbt Utrecht. Die wedstrijd moet nog gespeeld worden, maar bij jullie is die waarschijnlijk al gespeeld want de stelligheid waarmee jullie proberen een ieder te waarschuwen is van ver beneden alles wast ik ken als Ajax-waardig. Pfffffff de angst druipt er werkelijk vanaf..... ajacieden, de echte dan wel te verstaan, die zijn voor niemand bang!.
Ik ben het inhoudelijk best met je eens, maar waarom zo'n cynische reactie man. Waar is de liefde? you know, bob marley style! ;-)
Avatar van Cello
Door Cello, zondag 23 december 2012 00:29
Reactie op 3*stars*3, zaterdag 22 december 2012 23:27
Tuurlijk hoop ik dat wij 3punten meenemen maar ik heb het vaker gezegd, Ajax is niet te peilen. Hoop echt dat onze boys het jaar goed afsluiten hoor maar met dit Ajax weet je het nooit. Maar heeft niks te maken met vertrouwen in Ajax want ze hebben dit seizoen vaak punten weggegooid alsof het afval is..
Volgens mij heeft dit Ajax, waarover jij het hebt, nu 6 wedstrijden in de competitie op rij gewonnen.....maar dat schijnt totaal niet mee te tellen bij jou. Wat jij wel laat tellen is de periode daarvoor. Hoeveel moet ons aller Ajax eerst winnen op rij, voordat je wel vertrouwen hebt?. 7? 8? 10? 14 wedstrijden?.
Of ben je van nature wantrouwend naar de prestatie's van ons Ajax?.
Avatar van Cello
Door Cello, zondag 23 december 2012 00:23
Reactie op Pettersson1963, zondag 23 december 2012 00:01
Cello, de wens is de vader van de gedachte en met "Wishfull Thinking" wordt je geen kampioen van Nederland! Ik lees net jouw commentaar van 22.05 waarin je de wedstrijd NAC-PSV analyseert en met droge ogen durft te beweren dat PSV de punten weer kado krijgt. Normaal gesproken is NAC altijd een lastige tegenstander voor PSV en is het seizoen voor de NAC Supporter al geslaagd wanneer NAC twee keer weet te winnen van PSV. Dat PSV de afgelopen avond geen strobreed in de weg werd gelegd zegt voldoende over de kwaliteit van PSV en het abominabele niveau van de NAC selectie! Ik denk dat Myajax realistisch is wanneer hij er van uit gaat dat het morgen lastig wordt in Utrecht, vorig seizoen tegen Utrecht en Den Haag waren we ook beter op papier...
Een typische Pettersson1963 reaktie. Die me eigenlijk toch al nooit boeit vanwege de immer en altijd negatieve toon danwel ondertoon. Jij kan immers niet anders. Zal wel iets dwangmatigs zijn.......
Valt me iig wel weer mee dat je in bovenstaande reaktie je niet in een kronkel gewerkt hebt om ergens Cruijff de schuld van te geven..... maar dat zal morgen wel komen dan, wanneer jouw (en Myajax') negatieve gevoel uitkomt..... dan is Cruijff weer aan de beurt gok ik zo......

En om met jouw woorden van 'Wishfull thinking' te spreken.....met wishfull thinking krijg je ook Cruijff niet onder de zoden bij Ajax.....hoe graag jij dat ook ziet en hoe je ook je best doet om dat te bewerkstelligen in je posts......

En vorig seizoen is vorig seizoen. Behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie's toch?. Dan waarom teruggrijpen op vorig seizoen?. Of van mij part de seizoenen daarvoor?. Als de historie daadwerkelijk een rol zou spelen dan waren we doorgaans in ieder duel veruit de favoriet.... alleen weten we beter, dat dat niet zo is........het gaat om het hier en nu en morgen wbt Utrecht. Die wedstrijd moet nog gespeeld worden, maar bij jullie is die waarschijnlijk al gespeeld want de stelligheid waarmee jullie proberen een ieder te waarschuwen is van ver beneden alles wast ik ken als Ajax-waardig. Pfffffff de angst druipt er werkelijk vanaf..... ajacieden, de echte dan wel te verstaan, die zijn voor niemand bang!.
Avatar van Pettersson1963
Door Pettersson1963, zondag 23 december 2012 00:01
Cello, de wens is de vader van de gedachte en met "Wishfull Thinking" wordt je geen kampioen van Nederland! Ik lees net jouw commentaar van 22.05 waarin je de wedstrijd NAC-PSV analyseert en met droge ogen durft te beweren dat PSV de punten weer kado krijgt. Normaal gesproken is NAC altijd een lastige tegenstander voor PSV en is het seizoen voor de NAC Supporter al geslaagd wanneer NAC twee keer weet te winnen van PSV. Dat PSV de afgelopen avond geen strobreed in de weg werd gelegd zegt voldoende over de kwaliteit van PSV en het abominabele niveau van de NAC selectie! Ik denk dat Myajax realistisch is wanneer hij er van uit gaat dat het morgen lastig wordt in Utrecht, vorig seizoen tegen Utrecht en Den Haag waren we ook beter op papier...
Avatar van 020AFCA
Door 020AFCA, zaterdag 22 december 2012 23:47
Reactie op AjaxD1986, zaterdag 22 december 2012 21:51
Wat is die Perez toch een nep-ajacied met z'n: Ik denk dat PSV kampioen wordt omdat ze de beste ploeg hebben. Bah! Van mij mogen ze die kwal ontslaan met z'n anti-Ajax commentaar iedere keer bij EL! Ook dat gezeik over Fisher iedere keer vind ik echt stuitend vooral omdat als je een beetje verstand van voetbal hebt je deze onzin niet uitkraamt. Ik vind dat als je zoveel commentaar hebt op een club als Ajax je er ook niet moet gaan werken (stage lopen).
Hij zit daar toch als analist, niet als Ajaxsupporter. En of je nou bij Ajax werkt of niet, als zijn mening is dat Psv kampioen wordt, dan mag dat. Dan is het aan de selectie om het tegendeel te bewijzen.
Avatar van 3*stars*3
Door 3*stars*3, zaterdag 22 december 2012 23:27
Reactie op Cello, zaterdag 22 december 2012 22:05
Gewoon een gebrek aan vertrouwen van jouw kant. Kan het niet anders noemen. Ik zie ze morgen 'gewoon' dus wel winnen in Utrecht. Waarom?. Omdat ik wel vertrouwen heb in mijn cluppie....en het ook steeds beter begint te draaien. Ik zat net PSV uit tegen NAC te kijken, maar daar ben ik al mee gestopt. Als je dan ziet hoe matig NAC speelt, hoe weinig motivatie ervan uitgaat om te geloven in een goed resultaat.....dan heb je niets te zoeken als (voor die wedstrijd dan) neutrale toeschouwer. Immers het is nu geen enkele wedstrijd. NAC geeft gewoon PSV (zoals PSV dat wel vaker heeft) de punten kado. Kijk je naar de wedstrijden van Ajax dan valt het toch inmiddels iedereen wel op, dat iedere tegenstander altijd gemotiveerd is en dat men nooit de punten als het ware kado doet. Vanavond hoeft PSV niet eens goed te voetballen, want het foutenfestival garandeert ze al niet te missen kansen, wat ze dan ook gewoon verzilveren. NAC staat gemiddeld genomen PSV op steeds een meter of 10 te dekken, de spelers van PSV kunnen derhalve zonder enige druk nadenken en spelen, naar welke medespeler dan ook, die op zijn beurt ook niet of nauwelijks gedekt wordt....... Tsjah..... op die manier speel je geen voetbal zoals NAC dat doet en op die manier staan de meeste teams uit de Eredivisie ruim vr met de rust hadden zij er vanavond gestaan...... Vergelijk het voor het gemak met de manier hoe strak Heerenveen op de Vitesse-spelers dekte, alleen dat is al een wereld van verschil..... NAC gaat op deze manier van niemand winnen.
Tuurlijk hoop ik dat wij 3punten meenemen maar ik heb het vaker gezegd, Ajax is niet te peilen.
Hoop echt dat onze boys het jaar goed afsluiten hoor maar met dit Ajax weet je het nooit.
Maar heeft niks te maken met vertrouwen in Ajax want ze hebben dit seizoen vaak punten weggegooid alsof het afval is..
Avatar van Myajax
Door Myajax, zaterdag 22 december 2012 22:52
Reactie op Cello, zaterdag 22 december 2012 22:37
Juist. En het is zelfs nog zo, dat je eerder tegen dat soort tegenstanders in de beker onderuitgaat (omdat het wedstrijden op zichzelf staand zijn) dan dat je er in de competitie dan zomaar tegen verliest. Maar we hebben nu 6 keer op rij gewonnen, dus het team geeft totaal geen aanleiding te denken dat we morgen wel even zullen verliezen. Degene die dat roepen hebben angst.... en laat nu juist angst erg ajax-onwaardig zijn, ja zelfs voor supporters!.
Angst Ajax-onwaardig? Misschien heb je gelijk. Het is alleen geen angst, maar realisme en verstand van voetbal.
Hoe vaak heeft Ajax de afgelopen jaren gewonnen bij Utrecht? Zelfs in de Arena heeft Ajax de laatste jaren veel punten verloren tegen Utrecht. Dat komt omdat de speelstijl van Utrecht ons totaal niet ligt. Dus niks angst, maar gewoon reel zijn.
Avatar van Myajax
Door Myajax, zaterdag 22 december 2012 22:46
Reactie op Cello, zaterdag 22 december 2012 22:33
Fantastisch, dat vertrouwen dat je hebt in onze boys!. En dan te benoemen, dat een eventueel verlies morgen betekent dat we een enorme tik oplopen....hoe noemde jij die achterstand van 10 en 9 punten begin november op Twente en PSV dan?. Met alle respect hoor, maar als je je club een beetje had gevolgd de afgelopen weken dan had je kunnen waarnemen, dat men toch echt wel beter aan hets pelen is en dat het vertrouwen bij de mannen aan het toenemen is. Dat je er geen vertrouwen in hebt zegt dus iets meer over jezelf dan over redenen die het team aan signalen afgeeft. Heel jammer hoor.
Tegen een ploeg die met heel veel druk probeert te spelen, heeft Ajax gewoon erg veel moeite. Als je tegen Willem 2 al moet billenknijpen, dan voorspelt dat niet veel goeds tegen Utrecht. Groningen liet Ajax een beetje komen en dan kan Ajax rustig wachten op een gaatje of een fout van Groningen, en dat gebeurde ook.
Ga alle wedstrijden maar na tegen ploegen die wel durfde te storen en druk te zetten. Tel daar de zwakke verdediging bij op en dan is Utrecht uit gewoon een hele moeilijke wedstrijd.
Avatar van Cello
Door Cello, zaterdag 22 december 2012 22:37
Reactie op Jajijdaar, zaterdag 22 december 2012 22:30
Dat dachten we ook in de beker tegen Utrecht, vooral met die mooie lasershow en keiharde muziek van DJ pannekoek. En dat ging heel simpel, heerlijk 0-3 gewonnen toen.
Juist. En het is zelfs nog zo, dat je eerder tegen dat soort tegenstanders in de beker onderuitgaat (omdat het wedstrijden op zichzelf staand zijn) dan dat je er in de competitie dan zomaar tegen verliest.

Maar we hebben nu 6 keer op rij gewonnen, dus het team geeft totaal geen aanleiding te denken dat we morgen wel even zullen verliezen. Degene die dat roepen hebben angst.... en laat nu juist angst erg ajax-onwaardig zijn, ja zelfs voor supporters!.
Avatar van Cello
Door Cello, zaterdag 22 december 2012 22:33
Reactie op Myajax, zaterdag 22 december 2012 22:25
Als we morgen winnen, zie ik het rooskleurig in. Sigthorsson, Boilesen, Klaasen en Serero wellicht in januari terug. Als we morgen verliezen, krijgen we toch een behoorlijke tik. Dan ga je met een enorme kater Kerst vieren. Helaas denk ik dat Utrecht thuis te sterk is voor Ajax. In de Galgenwaard krijg je geen tijd om lekker te tikken zoals tegen Groningen, dan moet je ook strijd leveren. Dat kunnen onze lichtgewichten helaas niet.
Fantastisch, dat vertrouwen dat je hebt in onze boys!.
En dan te benoemen, dat een eventueel verlies morgen betekent dat we een enorme tik oplopen....hoe noemde jij die achterstand van 10 en 9 punten begin november op Twente en PSV dan?.

Met alle respect hoor, maar als je je club een beetje had gevolgd de afgelopen weken dan had je kunnen waarnemen, dat men toch echt wel beter aan hets pelen is en dat het vertrouwen bij de mannen aan het toenemen is.
Dat je er geen vertrouwen in hebt zegt dus iets meer over jezelf dan over redenen die het team aan signalen afgeeft.

Heel jammer hoor.
Avatar van Jajijdaar
Door Jajijdaar, zaterdag 22 december 2012 22:30
Reactie op Myajax, zaterdag 22 december 2012 22:25
Als we morgen winnen, zie ik het rooskleurig in. Sigthorsson, Boilesen, Klaasen en Serero wellicht in januari terug. Als we morgen verliezen, krijgen we toch een behoorlijke tik. Dan ga je met een enorme kater Kerst vieren. Helaas denk ik dat Utrecht thuis te sterk is voor Ajax. In de Galgenwaard krijg je geen tijd om lekker te tikken zoals tegen Groningen, dan moet je ook strijd leveren. Dat kunnen onze lichtgewichten helaas niet.
Dat dachten we ook in de beker tegen Utrecht, vooral met die mooie lasershow en keiharde muziek van DJ pannekoek.

En dat ging heel simpel, heerlijk 0-3 gewonnen toen.
Avatar van Myajax
Door Myajax, zaterdag 22 december 2012 22:25
Als we morgen winnen, zie ik het rooskleurig in. Sigthorsson, Boilesen, Klaasen en Serero wellicht in januari terug. Als we morgen verliezen, krijgen we toch een behoorlijke tik.
Dan ga je met een enorme kater Kerst vieren. Helaas denk ik dat Utrecht thuis te sterk is voor Ajax. In de Galgenwaard krijg je geen tijd om lekker te tikken zoals tegen Groningen, dan moet je ook strijd leveren. Dat kunnen onze lichtgewichten helaas niet.
Avatar van Pettersson1963
Door Pettersson1963, zaterdag 22 december 2012 22:12
Djuricic is een geniale voetballer en wil weg bij Heerenveen. Snel halen deze jongen, hij is goedkoper dan Maher en van hetzelfde niveau. Jammer dat Heerenveen zo slordig in de afronding was, anders hadden ze met 5-1 gewonnen. Gun het San Marco van harte.
Avatar van Cello
Door Cello, zaterdag 22 december 2012 22:05
Reactie op 3*stars*3, zaterdag 22 december 2012 21:20
Mooi zo en ik hoop het natuurlijk wel maar zie ons morgen niet winnen. Ik weet niet wat het is met Ajax dit seizoen maar beker wedstrijden winnen ze gemakkelijk maar in eredivisie zijn ze onvoorspelbaar. Waneer je denkt dat Ajax makkelijk gaat winnen, leveren ze punten in. Als je denkt dat Ajax het moeilijk gaat krijgen, winnen ze toch(Twente, P$V, City den Groningen/Utrecht beker).
Gewoon een gebrek aan vertrouwen van jouw kant. Kan het niet anders noemen.

Ik zie ze morgen 'gewoon' dus wel winnen in Utrecht. Waarom?. Omdat ik wel vertrouwen heb in mijn cluppie....en het ook steeds beter begint te draaien.

Ik zat net PSV uit tegen NAC te kijken, maar daar ben ik al mee gestopt. Als je dan ziet hoe matig NAC speelt, hoe weinig motivatie ervan uitgaat om te geloven in een goed resultaat.....dan heb je niets te zoeken als (voor die wedstrijd dan) neutrale toeschouwer. Immers het is nu geen enkele wedstrijd.
NAC geeft gewoon PSV (zoals PSV dat wel vaker heeft) de punten kado. Kijk je naar de wedstrijden van Ajax dan valt het toch inmiddels iedereen wel op, dat iedere tegenstander altijd gemotiveerd is en dat men nooit de punten als het ware kado doet.
Vanavond hoeft PSV niet eens goed te voetballen, want het foutenfestival garandeert ze al niet te missen kansen, wat ze dan ook gewoon verzilveren. NAC staat gemiddeld genomen PSV op steeds een meter of 10 te dekken, de spelers van PSV kunnen derhalve zonder enige druk nadenken en spelen, naar welke medespeler dan ook, die op zijn beurt ook niet of nauwelijks gedekt wordt.......
Tsjah..... op die manier speel je geen voetbal zoals NAC dat doet en op die manier staan de meeste teams uit de Eredivisie ruim vr met de rust hadden zij er vanavond gestaan......

Vergelijk het voor het gemak met de manier hoe strak Heerenveen op de Vitesse-spelers dekte, alleen dat is al een wereld van verschil..... NAC gaat op deze manier van niemand winnen.
Avatar van Wayout
Door Wayout, zaterdag 22 december 2012 22:04
Reactie op AjaxD1986, zaterdag 22 december 2012 21:51
Wat is die Perez toch een nep-ajacied met z'n: Ik denk dat PSV kampioen wordt omdat ze de beste ploeg hebben. Bah! Van mij mogen ze die kwal ontslaan met z'n anti-Ajax commentaar iedere keer bij EL! Ook dat gezeik over Fisher iedere keer vind ik echt stuitend vooral omdat als je een beetje verstand van voetbal hebt je deze onzin niet uitkraamt. Ik vind dat als je zoveel commentaar hebt op een club als Ajax je er ook niet moet gaan werken (stage lopen).
Ik heb Perez eiegenlijk nooit als een echte Ajacied gezien, laat maar lullen doe gozer
Avatar van AjaxD1986
Door AjaxD1986, zaterdag 22 december 2012 21:51
Wat is die Perez toch een nep-ajacied met z'n: Ik denk dat PSV kampioen wordt omdat ze de beste ploeg hebben. Bah! Van mij mogen ze die kwal ontslaan met z'n anti-Ajax commentaar iedere keer bij EL! Ook dat gezeik over Fisher iedere keer vind ik echt stuitend vooral omdat als je een beetje verstand van voetbal hebt je deze onzin niet uitkraamt. Ik vind dat als je zoveel commentaar hebt op een club als Ajax je er ook niet moet gaan werken (stage lopen).
Avatar van 3*stars*3
Door 3*stars*3, zaterdag 22 december 2012 21:20
Mooi zo en ik hoop het natuurlijk wel maar zie ons morgen niet winnen.
Ik weet niet wat het is met Ajax dit seizoen maar beker wedstrijden winnen ze gemakkelijk maar in eredivisie zijn ze onvoorspelbaar.
Waneer je denkt dat Ajax makkelijk gaat winnen, leveren ze punten in.
Als je denkt dat Ajax het moeilijk gaat krijgen, winnen ze toch(Twente, P$V, City den Groningen/Utrecht beker).
Avatar van driesterren***
Door driesterren***, zaterdag 22 december 2012 21:08
vitesse had ook niets te vertellen! heerenveen was gewoon goed vanavond, had het niet verwacht na de bekerwedstrijd van vander week!
Avatar van seandebom
Door seandebom, zaterdag 22 december 2012 21:05
Mooi begin van mijn zaterdagavond :)
Avatar van geronimo
Door geronimo, zaterdag 22 december 2012 21:04
Blij voor Marco.
Avatar van Intec
Door Intec, zaterdag 22 december 2012 20:57
Eerlijk gezegd wat een geweldige speler die djuricic wat een drive heeft hij,
Zie ik liever komen als maher mooiste is beiden,
Avatar van Wayout
Door Wayout, zaterdag 22 december 2012 20:55
Theo zei dat hij Ajax snel gaat vergeten. Wij gaan vitesse snel vergeten, in de top van de eredivisie
altianet.com