Ajax Showtime Homepage Apple Store Ajax Showtime Google Play Ajax Showtime
Home » Voetbalnieuws »

Koeman: 'Jozefzoon kan top alsnog halen'

Koeman: 'Jozefzoon kan top alsnog halen'

  • , 7-12-2012 18:54
  • , 4906 views
  • , VI |
  • Nu 40% korting op meer dan 100 artikelen in de officiële Ajax-shop.

Volgens Erwin Koeman zal het niet lang duren voordat Florian Jozefzoon een speler zal zijn die het goed zal doen bij een Nederlandse topclub.

'Florian is enorm leergierig en heel bewust met zijn vak bezig', vertelt Koeman aan Voetbal International. 'Hij wil echt in zichzelf investeren. Ik denk dat Florian op termijn zeker de top van Nederland haalt. Al is hij, denk ik, wel iemand die zich op zijn gemak moet voelen om te presteren. Bij RKC is dat volgens mij het geval.'

'Als Florian op dreef is, denkt hij niet na', vervolgt Koeman. 'Dan blijft hij gewoon zijn acties maken en dat is een kenmerk van topsporters. Die denken nooit na, maar doen het gewoon.'

Tags

Heb je tips, vragen, wil je adverteren of samenwerken? Mail ons: info@ajaxshowtime.com.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn, heeft u nog geen account kunt u zich hieronder registreren.

Login

Registreren

Beschikbaarheid van gebruikersnaam   E-mail adres nieuw   Wachtwoord validatie  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties

Laatste video's:

Het hakje van BulykinGoals & Skills Patrick KluivertVAK410 AJAX - Paris Saint-GermainChé Nunnely: Mooiste goals en actiesHighlight Oranje U19 - Servië U19 (1-0)Top 10: 115 jaar Ajax
Avatar van Chachiboy
Door Chachiboy, zondag 9 december 2012 16:31
Reactie op Simon1, zaterdag 8 december 2012 06:52
Precies wat Erwin Koeman zelf al zegt, hij moet een warm gevoel hebben. Die jongen heeft dus veels te weinig discipline om zich bij een top club te scharen, want daar is het nooit zo warm als bij een club als RKC, simpelweg doordat daar prijzen dienen te worden gehaald. Als het dus even niet gaat, dan hoor je dat luidt en duidelijk. Als een prof die je daarmee om te kunnen gaan. Natuurlijk is er een tijd nodig voor een speler om aan te passen, maar daarna dient hij er wel mee om te gaan. Dat zal dus waarschijnlijk ook de reden zijn waarom Jozefzoon niet doorbrak. Ik begrijp trouwens nu ook waarom Erwin Koeman niks bereikt als trainen. Wie wilt er in godsnaam nou een speler die niet nadenkt. o_O Ik ben zelf ook topsporter geweest en je dient altijd na te denken. Echter dien je daar véél sneller over na te denken. Deels train je daarop zodat je situaties direct herkent en het een automatische wordt, maar een groot deel kan niet worden getraind doordat de situatie in het veld vaak anders is. Gebruik je hoofd en pas je daaraan aan. In aanvallend opzicht dien je als speler ook je kop te gebruiken om het voor jezelf en je team veel gemakkelijker te maken en voor de tegenstander veel moeilijker. Alles (dus ook de loopbeweging richting de vrije ruimte) dien je precies te timen. Sta je in het veld tijdens de aanval niet na te denken dan kan je beter naar de bank toegaan. Dus Erwin, ga voortaan niet zeggen dat ze niet moeten denken, maar dat ze hun durf moeten behouden in de acties, je weet wel, ballen krijgen, vermannen en ervoor gaan. Niet denkende spelers zijn nutteloze "objecten" in het veld.
bla bla bla en nog eens bla
Avatar van Magic1963
Door Magic1963, zondag 9 december 2012 14:26
Gewoon in de gaten blijven houden. Kan het toch echt wel. Ik vind Hupperts van Roda JC ook wel een interessante speler voor ons aller Ajax.
Avatar van TUFACADEMY
Door TUFACADEMY, zaterdag 8 december 2012 19:08
jawel is wel een topper, hij heeft meer goocheme dan gemiddeld.
Avatar van TurboUrby
Door TurboUrby, zaterdag 8 december 2012 18:34
RKC is zijn niveau, meer gaat t niet worden.
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 8 december 2012 14:25
Denk het niet, leuke speler, maar geen topper. Meer zo'n jongen die net tussen top en subtop valt.
Avatar van Daantje Makkes
Door Daantje Makkes, zaterdag 8 december 2012 13:34
Ik denk niet dat Koeman hier gelijk heeft want het lijkt me niet meer dan een talentje leuk voor een Nederlandse club maar net te kort komt voor een echte topclub. Ik vind het wel leuk om hem te zien spelen en vergeet nooit meer dat doelpunt van hem vanaf de rechtervleugel die waarschijnlijk als voorzet was bedoeld.. Dat was geloof ik nog in de tijd van Jol en nota bene in een bekerwedstrijd.

Kortom, ik vind Jozefzoon meer een spelertje-net niet
Avatar van Simon1
Door Simon1, zaterdag 8 december 2012 06:52
Precies wat Erwin Koeman zelf al zegt, hij moet een warm gevoel hebben. Die jongen heeft dus veels te weinig discipline om zich bij een top club te scharen, want daar is het nooit zo warm als bij een club als RKC, simpelweg doordat daar prijzen dienen te worden gehaald. Als het dus even niet gaat, dan hoor je dat luidt en duidelijk. Als een prof die je daarmee om te kunnen gaan. Natuurlijk is er een tijd nodig voor een speler om aan te passen, maar daarna dient hij er wel mee om te gaan. Dat zal dus waarschijnlijk ook de reden zijn waarom Jozefzoon niet doorbrak.

Ik begrijp trouwens nu ook waarom Erwin Koeman niks bereikt als trainen. Wie wilt er in godsnaam nou een speler die niet nadenkt. o_O Ik ben zelf ook topsporter geweest en je dient altijd na te denken. Echter dien je daar véél sneller over na te denken. Deels train je daarop zodat je situaties direct herkent en het een automatische wordt, maar een groot deel kan niet worden getraind doordat de situatie in het veld vaak anders is. Gebruik je hoofd en pas je daaraan aan. In aanvallend opzicht dien je als speler ook je kop te gebruiken om het voor jezelf en je team veel gemakkelijker te maken en voor de tegenstander veel moeilijker. Alles (dus ook de loopbeweging richting de vrije ruimte) dien je precies te timen. Sta je in het veld tijdens de aanval niet na te denken dan kan je beter naar de bank toegaan. Dus Erwin, ga voortaan niet zeggen dat ze niet moeten denken, maar dat ze hun durf moeten behouden in de acties, je weet wel, ballen krijgen, vermannen en ervoor gaan. Niet denkende spelers zijn nutteloze "objecten" in het veld.
Avatar van Drankmajoor
Door Drankmajoor, vrijdag 7 december 2012 19:52
Zag destijds wel wat potentie maar had t idee dat meneer Jozefzoon destijds dacht er wel te zijn.
Niet genoeg discipline.
Af en toe een leuke actie maakt nog geen goede voetballer!
altianet.com