Ajax Showtime Homepage Apple Store Ajax Showtime Google Play Ajax Showtime

EK 2020 definitief in meerdere landen

  • NP
  • , 6-12-2012 18:19
  • , 559 views
  • , Ajax Showtime |
  • Nu 40% korting op meer dan 100 artikelen in de officiële Ajax-shop.

Het EK voetbal van 2020 wordt in meerdere landen gespeeld en niet zoals gebruikelijk is in één of twee landen. Het idee UEFA-voorzitter Michel Platini is donderdag goedgekeurd door het uitvoerend comité van de Europese voetbalbond.

Er is voor deze speciale opzet gekozen om de zestigste verjaardag van het Europees Kampioenschap te vieren. In welke landen de wedstrijden gespeeld gaan worden, wordt waarschijnlijk in het voorjaar van 2014 bekendgemaakt. Eerder liet de UEFA al weten dat de halve finales en de finale wel in één land gespeeld gaan worden.


Archief Ajax Showtime

Heb je tips, vragen, wil je adverteren of samenwerken? Mail ons: info@ajaxshowtime.com.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn, heeft u nog geen account kunt u zich hieronder registreren.

Login

Registreren

Beschikbaarheid van gebruikersnaam   E-mail adres nieuw   Wachtwoord validatie  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties

Laatste video's:

Top 10: 115 jaar Ajax Ajax C1 slacht PSV in Eindhoven (Ajax TV)Viktor Fischer ✖ Ajax Wonderkid ✖ Highlights ✖ HDAjax terugblik seizoen 2011/2012Mido krijgt warme groeten van De BoerAjax: twaalf trainers in tien jaar (2000-2010)
Avatar van B_02097
Door B_02097, donderdag 6 december 2012 23:08
ga naar bed, ik heb een mening en jij hoeft me nit met je uitgetrokken argumenten om te lullen.

Ik vind het idioot, weg prestige van een EK of WK. Weg het idee van een land krijgt een kans om zich te bewijzen dat het grote dingen kan organiseren en zo ook een structuur kan aanbrengen inde samenleving en economie.

En nee Europa is lang niet zo groot nee, maar wel als je om de 4 dagen een topprestatie moet afleveren waarbij je niet om de dag of 2 moet reizen, trainen, wedstrijd spelen en dat maal 3 wedstrijden in 10 dagen. Sportief onmogelijk of je moet aan de doping zitten.

Wel de trein die neerstort neem ik aan ;)
Avatar van B_02097
Door B_02097, donderdag 6 december 2012 21:41
Reactie op OKP-AFCA, donderdag 6 december 2012 19:17
Jammer dat ik de reactie waar jij op reageert niet kan lezen, maar goed. Dit zullen toch waarschijnlijk weer de grote stadions van de grote clubs worden of niet dan... Madrid, Barcelona, Arsenal, United ofzo... Mijn ervaring met de UEFA is niet zo heel positief eerlijk gezegt, ik denk dat ze de zeer mooie middelgrote stadions alsnog negeren. Ik ben nog niet echt lyrisch over dit concept.
Die was van mij en die is zomaar verwijderd

Ik zei boycotten, waarom; afstanden, reistijden zullen groot zijn, spelers kunnen niet optimaal presteren, weinig rusten grotere kans op blessures. meer mensen inhuren, bewaking, stewards, waar is je thuisbasis als landenteam.
Is gewoon pure waanzin. Een Eindtoernooi houd je toch al 100 jaar lang in 1 of 2 landen? Nu is het gewoon een verkapte Europa League + was niet het idee om het EK uit te breidden naar 32 teams of iig te verdubbelen

Plus ze doen het alleen maar voor geld, denk dat landen als nederland, belgie, portugal niet eens aan de beurt komen en alles bij het grote geld word gepleurd.

Maarja @Psychotje als jij lekker voor een eintoernooi 20.000 euro aan tickets, vluchten, hotels en consumptie wilt betalen, jij je zin.
Avatar van OKP-AFCA
Door OKP-AFCA, donderdag 6 december 2012 19:17
Jammer dat ik de reactie waar jij op reageert niet kan lezen, maar goed.

Dit zullen toch waarschijnlijk weer de grote stadions van de grote clubs worden of niet dan... Madrid, Barcelona, Arsenal, United ofzo...

Mijn ervaring met de UEFA is niet zo heel positief eerlijk gezegt, ik denk dat ze de zeer mooie middelgrote stadions alsnog negeren. Ik ben nog niet echt lyrisch over dit concept.
Avatar van Wimmel
Door Wimmel, donderdag 6 december 2012 19:02
Hangt af van de opzet.

Wat nu wanneer alle organiserende landen een poulehoofd positie krijgen? Indien dat zo is, dan is dit heel slecht voor het toernooi.

Indien men hier vanaf wijkt dan geen probleem in mijn ogen.
altianet.com