Ajax Showtime Homepage Apple Store Ajax Showtime Google Play Ajax Showtime
Home » Voetbalnieuws »

Gepasseerde Sneijder negeert twitterverbod

Gepasseerde Sneijder negeert twitterverbod

  • NP
  • , 5-12-2012 20:35
  • , 3682 views
  • , Gazetta dello Sport |
  • Nu 40% korting op meer dan 100 artikelen in de officiële Ajax-shop.

Wesley Sneijder is buiten de selectie van Internazionale gelaten voor de Europa Leaguewedstrijd tegen Neftci PFK uit Azerbeidzjan. De ex-Ajacied leeft in onmin met zijn club over een contractverlenging en een salarisverlaging en speelt daardoor al enige tijd niet.

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Europa Leaguewedstrijd, waarbij voor Inter niks meer op het spel staat omdat ze al zijn geplaatst, werd trainer Andrea Stramaccioni gevraagd naar de situatie rondom Sneijder. 'Alle keuzes over Sneijder, maar ook bijvoorbeeld over Cassano, Milito en Zanetti worden door mij gemaakt', zegt de trainer in Gazetta dello Sport. 'Sneijder traint prima. Als ik wil dat hij morgen zou spelen, dan speelt hij. Het bestuur heeft daar geen invloed op. Nogmaals, u bent op zoek naar een waarheid die niet bestaat. De waarheid is heel simpel. Ik beslis of hij speelt of niet. Ik kies voor Cassano op de positie van aanvallende middenvelder.'

Sneijder besloot maandag definitief niet in te gaan op het contractvoorstel van Inter. En hij lijkt nu ook de confrontatie te zoeken met de club uit Milaan. Ondanks een twitterverbod dat Inter hem in november oplegde, bevestigde de middenvelder woensdag op twitter in het Italiaans dat hij niet bij de selectie zit voor de wedstrijd van donderdag. En in het Nederlands wenste Sneijder iedereen een fijne pakjesavond.Archief Ajax Showtime

Heb je tips, vragen, wil je adverteren of samenwerken? Mail ons: info@ajaxshowtime.com.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn, heeft u nog geen account kunt u zich hieronder registreren.

Login

Registreren

Beschikbaarheid van gebruikersnaam   E-mail adres nieuw   Wachtwoord validatie  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties

Laatste video's:

Betweters: 'Ajax loopt drie punten in op PSV'Arek Milik tekent tot medio 2019Samenvatting Oranje Onder 19 - Zwitserland (4-0)Leeuwenburgh tekent nieuw contract tot medio 2018Kies Ajax-doelpunt van de maand maartSchöne in vorm op training
Avatar van jeremaiafca
Door jeremaiafca, donderdag 6 december 2012 14:49
helemaal mee eens wesley!!!
Avatar van Randy428
Door Randy428, donderdag 6 december 2012 12:37
Reactie op Rogyros, donderdag 6 december 2012 09:27
Dat moet ik nog zien. Eriksen is een stuk belangrijker voor AJAX dan Suleymani. Bovendien is de situatie anders. Sneijder in Inter hebben beiden met hun volle verstand het contract getekend dat tot en met zomer 2015 loopt. Dat duurt dus nog 2,5 jaar. Daarbij is Sneijder de belangrijkste man geweest in de overwinning van de CL. Hij is veruit de beste speler van Inter en heeft zich altijd met ziel en zaligheid ingezet voor zijn ploeg. Dan verbaast het mij ook dat de harde kern van Inter het kennelijk redelijk makkelijk accepteert. In de winter is Sneijder weg. Ik gok PSG. Sneijder achter Zlatan. Ik ken slechtere combinaties.
Idd. Eerst een vet contract overeenkomen zodat hij niet weg gaat, en daarna huilen over de hoogte van het salaris. Los van het feit dat zo'n salaris ook buiten alle proporties is, staat het inderdaad in een overeenkomst die door beide partijen bij volle verstand is getekend.

Het is vervelend voor Sneijder, maar ook voor zijn club. Die laten hem nu buiten de selectie, en betalen dus bewust een gigantisch salaris voor een speler die niet speelt. Kansloos.
Avatar van Rogyros
Door Rogyros, donderdag 6 december 2012 09:27
Reactie op mikesweers, donderdag 6 december 2012 09:23
Als hij niet verlengd en in de zomer niet vertrekt gaat hij ook op de bank..
Dat moet ik nog zien. Eriksen is een stuk belangrijker voor AJAX dan Suleymani. Bovendien is de situatie anders. Sneijder in Inter hebben beiden met hun volle verstand het contract getekend dat tot en met zomer 2015 loopt. Dat duurt dus nog 2,5 jaar.

Daarbij is Sneijder de belangrijkste man geweest in de overwinning van de CL. Hij is veruit de beste speler van Inter en heeft zich altijd met ziel en zaligheid ingezet voor zijn ploeg. Dan verbaast het mij ook dat de harde kern van Inter het kennelijk redelijk makkelijk accepteert.

In de winter is Sneijder weg. Ik gok PSG. Sneijder achter Zlatan. Ik ken slechtere combinaties.
Avatar van mikesweers
Door mikesweers, donderdag 6 december 2012 09:23
Reactie op ajax19, woensdag 5 december 2012 21:52
Ik vraag me af wanneer hun harde kern iets gaat doen. Stel je voor dat De Boer nou zomaar Eriksen eruit zet, doen wij toch ook iets.
Als hij niet verlengd en in de zomer niet vertrekt gaat hij ook op de bank..
Avatar van seandebom
Door seandebom, donderdag 6 december 2012 00:18
Lekker Wes
Avatar van Leviathan
Door Leviathan, woensdag 5 december 2012 22:56
Zijn neus is een stuk langer geworden van die pizza calzione.
Avatar van ajax19
Door ajax19, woensdag 5 december 2012 21:52
Ik vraag me af wanneer hun harde kern iets gaat doen. Stel je voor dat De Boer nou zomaar Eriksen eruit zet, doen wij toch ook iets.
Avatar van tommiej94
Door tommiej94, woensdag 5 december 2012 21:08
En terecht. Snel weg daar uit milaan.
altianet.com