Ajax Showtime Homepage Apple Store Ajax Showtime Google Play Ajax Showtime
Home » Voetbalnieuws »

De Boer: 'Situatie Sneijder is doodzonde'

De Boer: 'Situatie Sneijder is doodzonde'

  • , 3-12-2012 18:50
  • , 4165 views
  • , Ajax Showtime |
  • Nu 40% korting op meer dan 100 artikelen in de officiële Ajax-shop.

Tijdens de persconferentie van Frank de Boer in aanloop naar Real Madrid - Ajax, vroeg een Spaanse verslaggever naar De Boers mening inzake de situatie van Wesley Sneijder bij Internazionale. Het wordt Sneijder momenteel moeilijk gemaakt in Milaan, aangezien de club van de speler af wil.

'Het is natuurlijk doodzonde als een speler zoals Wesley Sneijder niet aan spelen toekomt', vertelde De Boer. 'Hij is misschien wel één van de beste middenvelders ter wereld op dit moment. Het is voor ons al helemaal jammer dat hij nu niet speelt, omdat het een ex-Ajacied is.'

'Sneijder is een jeugdproduct van Ajax en daar is men trots op. Ik hoop gewoon van harte dat ze er uit komen, daar in Milaan', aldus De Boer.

Tags

Heb je tips, vragen, wil je adverteren of samenwerken? Mail ons: info@ajaxshowtime.com.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn, heeft u nog geen account kunt u zich hieronder registreren.

Login

Registreren

Beschikbaarheid van gebruikersnaam   E-mail adres nieuw   Wachtwoord validatie  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties

Laatste video's:

VAK410 AJAX - Paris Saint-GermainChé Nunnely: Mooiste goals en actiesHighlight Oranje U19 - Servië U19 (1-0)Top 10: 115 jaar Ajax Ajax C1 slacht PSV in Eindhoven (Ajax TV)Viktor Fischer ✖ Ajax Wonderkid ✖ Highlights ✖ HD
Avatar van AFCA19
Door AFCA19, dinsdag 4 december 2012 20:49
Zo jammer van inter...willen ze geen kampioen worden
Avatar van Randy428
Door Randy428, maandag 3 december 2012 21:22
Reactie op , maandag 3 december 2012 21:02
Helemaal mee eens! Het irriteerde mij ook erg dat hij ging juichen voor Utrecht terwijl Rodney niet scoorde of een assist gaf... Als mijn broertje voor zo'n anti Ajax club (010,ADO,Groningen,Utrecht etc.) zou spelen tegen Ajax en zou scoren, zou ik klapen voor hem maar niet zo belachelijk doen voor camera van NOS omdat een teamgenoot scoort. Als dit zou gebeuren met bijv:Vaart, Heitinga of zelfs Klaas Jan, zou ik het vervelend vinden maar Wesley heeft het zelf gefucked, bij de meeste fans. Ach ja als Yo maar happy is...
Tsja. Wesley blijft natuurlijk een van de beste spelers van de laatste jaren van Ajax. En dat hij blij is als zijn broertje scoort kan ik me voorstellen. Maar het geluk straalde er van af, en het was uiterst ongepast.

Maar goed, die jongen kan nog makkelijk mee op het hoogste niveau. Een paar jaar zijn zakken vullen, ik geef hem groot gelijk. Net als John trouwens. Voor hem is het ook nog te vroeg om terug te keren.

En over 2 of 3 jaar hebben we ook echt nog wel wat aan John. Als hij dan een Ooijer-rol vervult, waarbij hij respecteert dat jeugd voor gaat, en hij belangrijk is in de kleedkamer en buiten het veld, is dat prima.

Maar goed, ik vind Sneijder echt iemand die zijn carrière afsluit in een zandbak, omdat hij daar nog even extra geld kan pakken. In plaats van dat hij de club, de fans, waar hij groot is geworden iets teruggeeft. Ik hoop dan ook niet op zijn terugkomst, dat is verspilde energie.
Avatar van Randy428
Door Randy428, maandag 3 december 2012 20:15
Mensen die denken dat 'Wes' nu al terugkomt naar NL -> stop waisting your time.
Mensen die denken dat hij onder het gezag van Yolanthe voor zoveel minder salaris mag aantreden, die kunnen het beste snel wakker worden.

Bovendien wil deze Utrechter, die alles te danken heeft aan Ajax, liever juichen voor het elftal uit Utrecht als die ploeg scoort tegen Ons Aller Ajax. En als dat zijn broertje was geweest, dan had ik er nog in kunnen komen. Maar nee, het was gewoon een medespeler. En dan helemaal uit je naad gaan als er gescoord wordt tegen de club die er voor heeft gezorgd dat je nu bakken met geld verdient.
Als klap op de vuurpijl sluit hij zijn carrière liever af in Utrecht dan bij Ons Aller Ajax.

Gelukkig is zingt zijn broertje met zijn arrogante belachelijke gedrag inmiddels een paar toontjes lager.
Avatar van RoodWit
Door RoodWit, maandag 3 december 2012 20:10
Het is aan Sneijder en Ajax, Eriksen die niet wil verlengen en moeilijk gaat doen? Dan verkopen.

En dan is Wesley natuurlijk meer dan welkom, heeft ook meer pit dan Eriksen, gelijk aanvoerder maken.
Avatar van Ganggino
Door Ganggino, maandag 3 december 2012 19:53
Hoi Wesley, kom maar terug als vervanger voor Christian tegen een salaris van max. 1,5 miljoen per jaar.

Groetjes Gino.
altianet.com