Ajax Showtime Homepage Apple Store Ajax Showtime Google Play Ajax Showtime

Dood grensrechter wereldnieuws (Sky)

Tags

Heb je tips, vragen, wil je adverteren of samenwerken? Mail ons: info@ajaxshowtime.com.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn, heeft u nog geen account kunt u zich hieronder registreren.

Login

Registreren

Beschikbaarheid van gebruikersnaam   E-mail adres nieuw   Wachtwoord validatie  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties

Laatste video's:

Top 10 Goals Patrick KluivertAjax - Excelsior, een cruciale zege (4-1)Samenvatting Ajax A1 - F'noord A1 (Ajax TV)Luis Suarez Barcelona Goals & Skills Ajax A2 blijft in de top meedraaienDe Boer tevreden met centrale duo
Avatar van bassiejood
Door bassiejood, vrijdag 7 december 2012 17:37
Heb ook weleens tegen een team blanke idioten gevoetbald. Regio 010 altijd leuk opgefokte kaalnekken. Was er een zelfs militair .Schopte op alles wat los en vast zat lekker voorbeeld.Maar wel janken als hij een schop terug kreeg .Ik moet morgen werken zij die dan .Ja ik ook ook sukkel sta morgen ook weer doodleuk om 5 uur op terwijl jij uit kan slapen van ons belasting geld.Moest je ze bek eens zien kakkerlak .

Maar wat er met die grensrechter gebeurt is is gewoon vreselijk .Die mannetjes zijn niet opgevoed heb trouwens bij veel van dat soort ventjes het idee dat de opvoeding tekort schiet .Wat ik me wel afvraag is waarom het veel Marokkaanse gasten zijn ik bedoel er moet toch een verklaring voor zijn .Heb ook weleens tegen een elftal Marokkanen gevoetbald en was niks mis mee was gewoon een stevige sportieve wedstrijd zonder onnodig gezeik .Waarom zijn er dan toch nog zoveel die het dan weer voor zulke goede gasten verkloten ??
Avatar van ajax19
Door ajax19, woensdag 5 december 2012 11:35
Reactie op Crusader, woensdag 5 december 2012 00:39
Waarom waren het weer de Marokkanen die het beter vonden om de grensrechter voor de ogen van zijn zoon te vermoorden, i.p.v. de scheidsrechter te bedanken, zoals de andere spelers dat wél deden? Ongelooflijk dat de nos niet meldt dat het om Marokkanen gaat. Als het om Christenen of Joden was gegaan was Nederland te klein geweest. Positieve discriminatie... om moe van te worden. Met familie en al het land uit zetten. Dit moeten we niet op onze velden willen hebben, pardon in onze maatschappij geheel niet.
Tuurlijk, lekker verantwoordelijk is dat, het probleem afschuiven en op afstand zetten. Dan heb je alsnog niks opgelost, die gasten sporen niet en moeten kwaadschiks op dat spoor gezet worden. Gewoon 25 jaar TBS met dwangverpleging (incl. lijfstraffen, waar zij zo kapot van zijn) en dan flikken ze het nooit meer.
Avatar van Crusader
Door Crusader, woensdag 5 december 2012 00:39
Waarom waren het weer de Marokkanen die het beter vonden om de grensrechter voor de ogen van zijn zoon te vermoorden, i.p.v. de scheidsrechter te bedanken, zoals de andere spelers dat wél deden? Ongelooflijk dat de nos niet meldt dat het om Marokkanen gaat. Als het om Christenen of Joden was gegaan was Nederland te klein geweest. Positieve discriminatie... om moe van te worden.
Met familie en al het land uit zetten. Dit moeten we niet op onze velden willen hebben, pardon in onze maatschappij geheel niet.
Avatar van ajax19
Door ajax19, dinsdag 4 december 2012 19:49
Staan we weer lekker erop in het buitenland. Een donkere bladzij. Onze gedachten zijn uiteraard bij zijn dierbaren. Ver-schrik-ke-lijk.
Avatar van driesterren***
Door driesterren***, dinsdag 4 december 2012 16:12
Dit kunnen ze niet met met de kinderrechter afdoen! als je bewust met een paar man een grensrechter te lijf gaat ben je er ook bewust van dat je gestraft word dus gewoon als volwassenen bestraffen. Liefst zie ik ze het land verlaten en hun straf in marrokko uitzitten!

Familie heel veel sterkte in de moeilijke tijd!
altianet.com