AdBlock

AdBlock

Veel mensen die adblockers gebruiken doen dit vanwege opvallende en zware advertenties die op sommige sites draaien. Denk aan pop-ups en advertenties die automatisch geluid afspelen. AjaxShowtime.com heeft strenge advertentievoorwaarden en staat dat soort uitingen niet toe. Wij willen u daarom vragen wanneer u een adblocker gebruikt AjaxShowtime.com uit te zonderen. Wij beloven u dan onze advertenties streng te blijven controleren en kunnen met uw steun gratis nieuws blijven maken.

Hieronder ziet u een aantal populaire adblockers, waarbij u AjaxShowtime.com als uitzondering kunt toevoegen.

Gebruikt u AdBlock? Dan kunt u de extensie in uw browser openen als u op deze pagina zit. Vervolgens kiest u voor 'Blokkeer niets op pagina's van dit domein' en drukt u op 'uitsluiten'. U schakelt dan advertenties in voor alle pagina's van AjaxShowtime.com.

 

AdBlock Plus

Gebruikt u AdBlock Plus? Dan kunt u de extensie in uw browser openen wanneer u op deze pagina zit. U ziet dan 'Ingeschakeld op deze site' staan. Klikt u daarop, dan schakelt u Adblock Plus voor alle pagina's van AjaxShowtime.com uit.

 

AdBlock Pro

Gebruikt u AdBlock Pro? Dan kunt u de extensie in uw browser openen wanneer u op deze pagina zit. Kies vervolgens voor 'Uitschakelen voor deze websites' om advertenties op alle pagina's van AjaxShowtime.com toe te staan.