Ajax Showtime Homepage Apple Store Ajax Showtime Google Play Ajax Showtime

Wat als Ajax meer geluk had gehad?

Maarten Wijffels vraagt zich in het Algemeen Dagblad af wat er was gebeurd als Ajax meer gelukt had gehad met de loting. Waarschijnlijk was Ajax dan zelfs door de groepsfase van de Champions League heen gekomen.

'Maar is het daarom ook meteen alweer een utopie voor volgende jaren? Als je deze CL-campagne van Ajax in zijn totaliteit bekijkt, kun je daar tch een glimp van nieuwe hoop aan ontlenen. De beide wedstrijden tegen Manchester City en de uitwedstrijd in Dortmund; ze hebben hoe dan ook nieuwsgierig gemaakt. Nieuwsgierig naar wat er mogelijk is als de loting een iets lichtere poule uitserveert', schrijft hij in zijn column.

Heb je tips, vragen, wil je adverteren of samenwerken? Mail ons: info@ajaxshowtime.com.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn, heeft u nog geen account kunt u zich hieronder registreren.

Login

Registreren

Beschikbaarheid van gebruikersnaam   E-mail adres nieuw   Wachtwoord validatie  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties

Laatste video's:

Lucky Ajax wint van Feyenoord! (Ajax TV)Ajax werkt toe naar bekerfinaleTop 10: Ajax in bekerfinales (Ajax TV)Viktor scheurt in een Mercedes (Ajax TV)Broertjes De Boer dissen Feyenoord Blind wil de triple (Ajax TV)
Avatar van Jowen
Door Jowen, vrijdag 7 december 2012 16:41
het moet allemaal wel meezitten, maar het is zeker mogelijk hoor. We blijven het proberen!
Avatar van stijnos
Door stijnos, donderdag 6 december 2012 12:58
Tja dat blijft gissen, net zoals het de afgelopen jaren ook al niet bepaald mee zat in de poules. Vorig jaar was te doen met een Lyon die niet meer zo goed was als voorheen maar dan kregen we die ellende in Zagreb en onze blinde grensrechter er weer bij.