Ajax Showtime Homepage Apple Store Ajax Showtime Google Play Ajax Showtime
Home » Opinie »

Derksen: 'Transfer Bazoer afgang voor PSV'

Derksen: 'Transfer Bazoer afgang voor PSV'

  • , 19-11-2012 21:38
  • , 8444 views
  • , VI |
  • Nu 40% korting op meer dan 100 artikelen in de officiële Ajax-shop.

Johan Derksen heeft de transfer van de 16-jarige Riechedly Bazoer naar Ajax maandagavond tot een 'afgang voor PSV' bestempeld. In de televisie-uitzending van Voetbal International ging de hoofdredacteur in op de opmerkelijke transfer.

'Het is absoluut niet chique van Ajax geweest om hem binnen te halen', sprak Derksen. 'Maar niemand houd zich aan de afspraken om elkaars spelers niet te benaderen. Bovendien begrijp ik die Bazoer wel. Bij PSV breekt er bijna nooit iemand door uit de eigen jeugd, terwijl het bij Ajax barst van de doorgebroken talenten. Dit was gewoon een afgang voor PSV.'

'Daarnaast heeft Frank de Boer ook met Bazoer gesproken en dat heeft indruk gemaakt. Ook weet ik zeker dat Ajax hem een riant salaris heeft aangeboden, want anders was hij wel naar het eveneens geďnteresseerde Manchester City gegaan', aldus Derksen.

Tags

Heb je tips, vragen, wil je adverteren of samenwerken? Mail ons: info@ajaxshowtime.com.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn, heeft u nog geen account kunt u zich hieronder registreren.

Login

Registreren

Beschikbaarheid van gebruikersnaam   E-mail adres nieuw   Wachtwoord validatie  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties

Laatste video's:

Top 10: 115 jaar Ajax Ajax C1 slacht PSV in Eindhoven (Ajax TV)Viktor Fischer ✖ Ajax Wonderkid ✖ Highlights ✖ HDAjax terugblik seizoen 2011/2012Mido krijgt warme groeten van De BoerAjax: twaalf trainers in tien jaar (2000-2010)
Avatar van leon_9_9
Door leon_9_9, woensdag 21 november 2012 18:28
geef deze jongen groot gelijk.. bij welke andere club krijgt een jonge speler (jeugd of aankoop) nou echt een kans om door te breken in het eerste!? dat zijn er niet zoveel meer.. en zoals we weten is het bij psv momenteel de tijd van alles aankopen.. ik kan eigenlijk alleen Willems en de grootste kneus op de nederlands velden Olie B bommel bedenken op dit moment.. Dus tuurlijk kies je dan voor de mooiste club van nederland waar ontwikkeling en doorstroming naar het eerste één van de grootste prioriteiten is dit moment!
Avatar van Ajaxaddicted
Door Ajaxaddicted, dinsdag 20 november 2012 07:02
Je vergeet één ding Derksen. Ajax is gewoon de mooiste club! Daar wil je voor voetballen!
Avatar van wesley_ajax93
Door wesley_ajax93, maandag 19 november 2012 22:48
Reactie op nigelboy020, maandag 19 november 2012 22:12
Bij deze even een nieuwtje over de afspraak over elkaars spelers afpakken. Deze video is van iemand van die bijna alles weet van psv. http://www.omroepbrabant.nl/?video/78244652/Geen+sprake+van+Gentlemans+Agreement.aspx
ja dat is thijs slegers van VI
Avatar van Cello
Door Cello, maandag 19 november 2012 22:25
Reactie op dezengene, maandag 19 november 2012 22:03
'Daarnaast heeft Frank de Boer ook met Bazoer gesproken en dat heeft indruk gemaakt. Ook weet ik zeker dat Ajax hem een riant salaris heeft aangeboden, want anders was hij wel naar het eveneens geďnteresseerde Manchester City gegaan', aldus Derksen. Vreemde redenering. Derksen gaat ervan uit dat voor Bazoer geld op plaats 1 staat, vervolgens komt de rest. Enkel op die manier zou hij Manchester City hebben kunnen afwijzen; als Ajax evenveel bood. Echter, is het niet logisch dat hij kiest voor het geld (City), of voor zijn ontwikkeling (Ajax)?
Daarnaast verschillen de financiele aanbiedingen zeker daar waar het PSV, Ajax en Feyenoord bijvoorbeeld betreft niet eens zo heel veel hoor......dan heb je het echt niet over tonnen verschil, hooguit in byzondere gevallen misschien een paar 10.000 euro op jaarbasis (en zelfs dat zal nog ruim genomen zijn).

Bazoer's grootste bezwaren waren de opleiding en dan voornamelijk de kans op doorstroming.....
Wanneer Geld echt de motivatie zou zijn geweest was namelijk Ajax ook kansloos geweest tov een Manchester City en al die andere PL clubs die ook oren hadden naar Bazoer.
Avatar van nigelboy020
Door nigelboy020, maandag 19 november 2012 22:12
Bij deze even een nieuwtje over de afspraak over elkaars spelers afpakken.
Deze video is van iemand van die bijna alles weet van psv.
http://www.omroepbrabant.nl/?video/78244652/Geen+sprake+van+Gentlemans+Agreement.aspx
Avatar van dezengene
Door dezengene, maandag 19 november 2012 22:03
'Daarnaast heeft Frank de Boer ook met Bazoer gesproken en dat heeft indruk gemaakt. Ook weet ik zeker dat Ajax hem een riant salaris heeft aangeboden, want anders was hij wel naar het eveneens geďnteresseerde Manchester City gegaan', aldus Derksen.

Vreemde redenering. Derksen gaat ervan uit dat voor Bazoer geld op plaats 1 staat, vervolgens komt de rest. Enkel op die manier zou hij Manchester City hebben kunnen afwijzen; als Ajax evenveel bood. Echter, is het niet logisch dat hij kiest voor het geld (City), of voor zijn ontwikkeling (Ajax)?
Avatar van Sterretje73
Door Sterretje73, maandag 19 november 2012 22:02
Reactie op boye04, maandag 19 november 2012 21:47
Dus volgens die afspraak mag je zelfs niet met spelers spreken ook al willen ze weg? Lekker 'afspraak' dan.
Tja...was ik ook niet met 'm eens. Bazoer mag van hemn kennelijk wel naar City of andere clubs maar ajax was niet chique ? Vreemde stelling bij een speler die transfervrij is/word en zelf weg wil =-s
Avatar van boye04
Door boye04, maandag 19 november 2012 21:47
Dus volgens die afspraak mag je zelfs niet met spelers spreken ook al willen ze weg? Lekker 'afspraak' dan.
altianet.com