Ajax Showtime Homepage Apple Store Ajax Showtime Google Play Ajax Showtime
Home » Opinie »

Stuy: 'Vermeer overdrijft af en toe'

Stuy: 'Vermeer overdrijft af en toe'

  • , 16-11-2012 19:32
  • , 4650 views
  • , Elf |
  • Nu 40% korting op meer dan 100 artikelen in de officiële Ajax-shop.

Heinz Stuy, voormalig doelman van Ajax, heeft vrijdag aan ELF Voetbal verteld dat hij soms met samengeknepen billen zit te kijken wanneer Kenneth Vermeer aan de bal komt. 'Vermeer kan goed meevoetballen, maar hij overdrijft het af en toe', sprak Stuy. 'Hij moet de bal af en toe gewoon een lekkere peer naar voren geven. Zoiets moet zijn trainer hem eigenlijk influisteren, want hij mag geen risico nemen.'

'In het verleden is dat wel een paar keer gebeurd', vervolgde Stuy. 'Ajax is daar wel een paar keer de boot mee ingegaan.' Vermeer, die woensdag zijn debuut maakte voor het Nederlands elftal in de oefeninterland tegen Duitsland, staat momenteel vierde met Ajax op de ranglijst. Zaterdagavond wacht de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo, maar dit duel mist de keeper omdat hij ziek is.

Tags

Heb je tips, vragen, wil je adverteren of samenwerken? Mail ons: info@ajaxshowtime.com.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn, heeft u nog geen account kunt u zich hieronder registreren.

Login

Registreren

Beschikbaarheid van gebruikersnaam   E-mail adres nieuw   Wachtwoord validatie  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties

Laatste video's:

Betweters: 'Ajax loopt drie punten in op PSV'Arek Milik tekent tot medio 2019Samenvatting Oranje Onder 19 - Zwitserland (4-0)Leeuwenburgh tekent nieuw contract tot medio 2018Kies Ajax-doelpunt van de maand maartSchöne in vorm op training
Avatar van 1eringzuid2
Door 1eringzuid2, zondag 18 november 2012 12:02
Kenneth "nooit de nul" Vermeer.............
Avatar van Obnoxious
Door Obnoxious, zaterdag 17 november 2012 16:00
Vermeer werd vorig seizoen juist verboden om op de lange bal te spelen.. Gelukkig geeft hij dit jaar wat vaker de lange bal als er druk wordt gezet door de tegenstander.

Off-topic: Wordt Vermeer deze zomer verkocht? Ik denk dat Ajax hem wel kwijt wil, om Cillessen te brengen. (op die manier hebben ze het meeste winst.)
Avatar van Daluniz10
Door Daluniz10, zaterdag 17 november 2012 09:00
'Zoiets moet zijn trainer hem eigenlijk influisteren'

ik heb eerlijk gezegd de indruk dat het juist de trainer is, waardoor vermeer en de verdedigers de bal niet de arena uitschoppen als de situatie daarom vraagt. de boer wil alles voetballend oplossen met alle nodige risico's . daarom heft hij volgens mij ook een moisander gehaal inplaats van een echte killer-verdediger die zijn man uitschakeld.

maar goed
Avatar van jm93
Door jm93, vrijdag 16 november 2012 19:41
Tuurlijk maakt hij foutjes, maar ik vind dat we onze handjes dicht mogen knijpen met Vermeer en Cillessen. Als je kijkt wat de concerentie op goal heeft staan.
altianet.com