Ajax Showtime Homepage Apple Store Ajax Showtime Google Play Ajax Showtime

'Als Cruijff gewoon Van der Sar wil?'

  • GH
  • , 10-11-2012 12:13
  • , 3273 views
  • , Het Parool |
  • Nu 40% korting op meer dan 100 artikelen in de officiële Ajax-shop.

Voetbaljournalist Henk Spaan heeft zijn bedenkingen bij de benoemingsprocedure van Edwin van der Sar. 'Profiel? Benoemingscommissie? Jeminee, wat een moeilijke woorden allemaal. Het was zo eenvoudig: als Cruijff en De Telegraaf nu gewoon Van der Sar willen?'

'De procedure bij een serieus bedrijf is het formuleren van een profielschets door de raad van commissarissen (rvc). Die stelt vervolgens een benoemingscommissie aan. Profiel? Benoemingscommissie? Jeminee, wat een moeilijke woorden allemaal. Het was zo eenvoudig: als Cruijff en De Telegraaf nu gewoon Van der Sar willen?'

'Ik vraag me af hoe het profiel van de nieuwe ceo is geschetst. Stond daar bijvoorbeeld: het strekt tot aanbeveling wanneer de kandidaat uit Voorhout komt? Of: de kandidaat moet ooit een penalty van Anelka hebben gestopt? En: de beoogde kandidaat moet hebben rondgelopen op de Johan Cruyff University, want anders kennen ze beter thuisblijven?'

De raad van comissarissen heeft één ding gemeen volgens Spaan: 'Het vermogen om gezamenlijk en synchroon ja te knikken. (...) Toen moet er iemand met knikken zijn gestopt. 'Mogen we alsjeblieft iemand aanstellen om Edwin een heel klein beetje in te werken? Wij zijn namelijk aansprakelijk voor wanbeleid, Johan en Jaap, en jullie niet. Edwin zelf wil ook graag hulp'.'

Ook neemt Spaan ondernemer Michael Kinsbergen niet serieus. 'Ik kan me nauwelijks voorstellen dat de laatste gelukkig zou zijn met de door De Telegraaf gebruikte term 'ad interim'. Dan zou hij zichzelf niet serieus nemen.'


Archief Ajax Showtime

Heb je tips, vragen, wil je adverteren of samenwerken? Mail ons: info@ajaxshowtime.com.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn, heeft u nog geen account kunt u zich hieronder registreren.

Login

Registreren

Beschikbaarheid van gebruikersnaam   E-mail adres nieuw   Wachtwoord validatie  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties

Laatste video's:

Het hakje van BulykinGoals & Skills Patrick KluivertVAK410 AJAX - Paris Saint-GermainChé Nunnely: Mooiste goals en actiesHighlight Oranje U19 - Servië U19 (1-0)Top 10: 115 jaar Ajax
Avatar van insectenverdelg
Door insectenverdelg, maandag 12 november 2012 17:27
Reactie op Am*, maandag 12 november 2012 16:46
Als het AD de redactie van het Parool overneemt dan is dat toch een overname. En dat Spaan een individuele column heeft dat klopt. En dat is ook apart. Hij geeft ook regelmatig zijn mening aan het AD. En het is de hele kliek samen. Zoals ik al zei: Het gaat erom dat Henk Spaan een persoonlijke vete heeft, een vriend van Coronel en veel in contact staat met het AD. Het Ad heeft vaak nieuws van diezelfde Henk Spaan, die weer werkt bij Sanoma media (SBS6) waar ook Peter R de Vries werkt en Römer. Hij vroeg zich af waarom het Parool negatief was over Ajax. Ik weet het niet. Maar ik weet wel waar het aan kan liggen. Coronel-Spaan-SBS-samenwerking Parool en AD
Nogmaals het AD heeft niet de redactie overgenomen van het Parool.

Het zijn 2 onafhankelijke redacties die soms content uitwisselen om kosten te besparen, maar het AD heeft 0,0 te zeggen over de inhoud van het Parool. Ze zijn beide geheel autonoom, en kunnen zelf kiezen wat ze wilen. De enige uitzondering is de redactie voor den Haag, voor de politiek, die is samengevoegd (wederom om kosten te drukken), maar dat lijkt me mbt dit artikel nou niet echt uitmaken.

Daarnaast is Spaan geheel in dienst van het Parool, die zijn informatie echt niet bij het AD vandaan haalt.Hij is wel columnist, en die heeft meer vrijheden om zijn mening te geven. De krant heeft hem aangesteld (heeft het AD dus niets mee te maken), en dat kan je bekritiseren.

Dat hij vriendjes is van Coronel en dat hij iets tegen Cruijff heeft, dat klopt. dat zeg ik volgens mij ook al, hij had vroeger veel primeurtjes, en die lijn is weggesneden nu. Ongeveer alles gaat via Jaap de Groot. En daar heeft Spaan (en ook van nijnatten) veel moeite mee. Maar Om nu het AD te gaan betrekken in de rede dat het Parool (Wat volgens mij ook voornamelijk Spaan die Freelancer is, als columnist), dus negatief over Ajax bericht, lijkt me nou niet de waarheid. Je kan bij hoog en laag beweren dat het anders is, maar geloof me, het AD heeft niks, maar dan ook niks met de mening van Spaan te maken, of dat ze van de zelfde eigenaar zijn en op sommige vlakken samenwerken.
Avatar van Am*
Door Am*, maandag 12 november 2012 16:46
Reactie op insectenverdelg, maandag 12 november 2012 15:02
Nee, je stelt dat het Parool is overgenomen door het AD. Dat is pertinent onzin. Je verkondigt of dit komt doro het parool. das dus niet waar. Spaan heeft een Clumn in het Parool. Dat is dus iets dat geheel zelfstandig werkt. Verder heeeft hij geen functie binnen de sportredactie. Columnisten hebben oo kong vrijheid binnen ene krant om een eigen mening te uiten. Of Spaan lezers wint voor Parool, dat is een andere discussie, maar je onderbouwing slaat wal nog kant. Het hele AD heeft niks met de column van Spaan te maken.
Als het AD de redactie van het Parool overneemt dan is dat toch een overname. En dat Spaan een individuele column heeft dat klopt. En dat is ook apart. Hij geeft ook regelmatig zijn mening aan het AD. En het is de hele kliek samen.

Zoals ik al zei:
Het gaat erom dat Henk Spaan een persoonlijke vete heeft, een vriend van Coronel en veel in contact staat met het AD.

Het Ad heeft vaak nieuws van diezelfde Henk Spaan, die weer werkt bij Sanoma media (SBS6) waar ook Peter R de Vries werkt en Römer.

Hij vroeg zich af waarom het Parool negatief was over Ajax.
Ik weet het niet.
Maar ik weet wel waar het aan kan liggen.

Coronel-Spaan-SBS-samenwerking Parool en AD

Avatar van insectenverdelg
Door insectenverdelg, maandag 12 november 2012 15:02
Reactie op Am*, maandag 12 november 2012 12:03
Ze werken samen en delen nieuws. Dus dat wil zeggen dat ze veel contact hebben. En ze hebben een gezamenlijke redactie dat is precies wat ik zeg die schrijven de stukken. En natuurlijk kunnen ze niet alle artikelen hetzelfde maken dan verkoopt het niet meer. Het gaat erom dat Henk Spaan een persoonlijke vete heeft, een vriend van Coronel en veel in contact staat met het AD. Het Ad heeft vaak nieuws van diezelfde Henk Spaan, die weer werkt bij Sanoma media (SBS6) waar ook Peter R de Vries werkt en Römer. En zo valt alles in elkaar.
Nee, je stelt dat het Parool is overgenomen door het AD. Dat is pertinent onzin. Je verkondigt of dit komt doro het parool. das dus niet waar.

Spaan heeft een Clumn in het Parool. Dat is dus iets dat geheel zelfstandig werkt. Verder heeeft hij geen functie binnen de sportredactie.

Columnisten hebben oo kong vrijheid binnen ene krant om een eigen mening te uiten. Of Spaan lezers wint voor Parool, dat is een andere discussie, maar je onderbouwing slaat wal nog kant. Het hele AD heeft niks met de column van Spaan te maken.
Avatar van Am*
Door Am*, maandag 12 november 2012 12:03
Reactie op insectenverdelg, maandag 12 november 2012 11:08
Dat is onzin. Ze zijn van 1 bedrijf, namelijk de Persgroep. Maar beide hebben nog steeds op een hoop gebieden autonome redacties. Echter zijn er een aantal zaken (zoals bijvoorbeeld buitenland beleid) waarop ze wel samen werken, om kosten te besparen. Maar als je je bron goed gelezen had, had je ook deze regel gelezen: De samenwerking blijft beperkt tot het uitwisselen van artikelen. De titels en het uiterlijk van de dagbladen blijven onveranderd. “Het gaat niet om kopij die de identiteit van de kranten bepaalt”, zegt Barbara van Beukering. Wel wordt één redactie samengevoegd: de parlementaire. Verslaggevers van Het Parool trekken in bij die van het AD. Dan zie je dus dat ze louter van elkaar artikelen "Lenen" op de politiek na. Als jezelf ene beetje slim nadenkt, weet je dat Hen Spaan al jaar en dag bij het Parool zit, en dat dit dus niets, maar dan ook niets met het AD te maken heeft. Dit is gewoon ene persoonlijke fete van dhr. Spaan jegens Cruijff. Jammer dus dat je op deze goedkope manier stemmingmakerij probeert te maken. Verdiep je eerst s in de materie voordat je schreeuwt.
Ze werken samen en delen nieuws. Dus dat wil zeggen dat ze veel contact hebben. En ze hebben een gezamenlijke redactie dat is precies wat ik zeg die schrijven de stukken.
En natuurlijk kunnen ze niet alle artikelen hetzelfde maken dan verkoopt het niet meer.

Het gaat erom dat Henk Spaan een persoonlijke vete heeft, een vriend van Coronel en veel in contact staat met het AD.

Het Ad heeft vaak nieuws van diezelfde Henk Spaan, die weer werkt bij Sanoma media (SBS6) waar ook Peter R de Vries werkt en Römer.

En zo valt alles in elkaar.


Avatar van insectenverdelg
Door insectenverdelg, maandag 12 november 2012 11:08
Reactie op Am*, zondag 11 november 2012 14:49
Heel simpel het Parool is overgenomen door het AD. En brengen samen nieuws. http://www. medianed.com/2010/12/07/ad-gaat-samenwerken-met-het-parool/
Dat is onzin.

Ze zijn van 1 bedrijf, namelijk de Persgroep. Maar beide hebben nog steeds op een hoop gebieden autonome redacties. Echter zijn er een aantal zaken (zoals bijvoorbeeld buitenland beleid) waarop ze wel samen werken, om kosten te besparen.

Maar als je je bron goed gelezen had, had je ook deze regel gelezen:

De samenwerking blijft beperkt tot het uitwisselen van artikelen. De titels en het uiterlijk van de dagbladen blijven onveranderd. “Het gaat niet om kopij die de identiteit van de kranten bepaalt”, zegt Barbara van Beukering. Wel wordt één redactie samengevoegd: de parlementaire. Verslaggevers van Het Parool trekken in bij die van het AD.


Dan zie je dus dat ze louter van elkaar artikelen "Lenen" op de politiek na.

Als jezelf ene beetje slim nadenkt, weet je dat Hen Spaan al jaar en dag bij het Parool zit, en dat dit dus niets, maar dan ook niets met het AD te maken heeft. Dit is gewoon ene persoonlijke fete van dhr. Spaan jegens Cruijff.

Jammer dus dat je op deze goedkope manier stemmingmakerij probeert te maken. Verdiep je eerst s in de materie voordat je schreeuwt.
Avatar van Am*
Door Am*, maandag 12 november 2012 10:16
Reactie op heinp, maandag 12 november 2012 09:37
Blijf het dom vinden ,want wanneer ze wat positiever over Ajax zijn zal de krant automatisch beter verkopen in Amsterdam lijkt mij?
Het is heel logisch.
Het AD en Parool verkopen landelijk.
Ze werken samen met nieuws.
Eerst hadden ze insiders bij Ajax, die hebben ze constant verdedigd en de Cruijff visie en mensen aangevallen zodat hun insider(s) konden blijven zitten.
Nu ze niet meer met hun neus op het vuur zitten is de rancune groot.

Er zijn allemaal links tussen de negatieve mensen.
Cruijff ruzie Vermeulen-NOS-Römer-SBS-Peter-R de Vries. AD-Parool-Henk Spaan-Coronel enz.
Avatar van heinp
Door heinp, maandag 12 november 2012 09:37
Reactie op Am*, zondag 11 november 2012 14:49
Heel simpel het Parool is overgenomen door het AD. En brengen samen nieuws. http://www. medianed.com/2010/12/07/ad-gaat-samenwerken-met-het-parool/
Blijf het dom vinden ,want wanneer ze wat positiever over Ajax zijn zal de krant automatisch beter verkopen in Amsterdam lijkt mij?
Avatar van ajax19
Door ajax19, zondag 11 november 2012 18:26
Godzijdank is het Plan Cruijff in werking. Lekker voor al die nep-Ajacieden die vroeger alles op de club bepaalden, dat ze geen moer meer te zeggen krijgen. Zij hadden 17 jaar wanbewind op hun naam staan, dus over 17 jaar hebben zij weer recht van spreken als er dan even weinig is teweeggebracht. Jammer voor je? Hè, Henkie Spaan?
Avatar van Am*
Door Am*, zondag 11 november 2012 14:49
Reactie op heinp, zondag 11 november 2012 13:28
Waarom geeft het Parool geen goeie reactie richting van der Sar ,als iemand een rechtschapen persoonlijkheid heeft is hij het toch.Het Parool als Amsterdamse krant zou dit moeten toe juichen in plaats van hem indirect negatief te benaderen en om Cruijf wederom een plaagstoot uit te delen.Dat laatste is voor het Parool de hoofmoot terwijl Cruijf zich daar helemaal niets van aantrekt zal het Ajax gebeuren lees TH steeds meer afstandzal gaan nemen van het Parool ,iets wat ze nog meer zal storen. Nu hadden ze de kans om positief te zijn maar nee anti -Cruijf vinden ze toch nog belangrijker schijnbaar. Nou Spaan het ga je goed en vergeet je pilletjes niet vanavond in te nemen.
Heel simpel het Parool is overgenomen door het AD. En brengen samen nieuws.
http://www. medianed.com/2010/12/07/ad-gaat-samenwerken-met-het-parool/
Avatar van Cello
Door Cello, zondag 11 november 2012 13:29
Reactie op RoodWit, zondag 11 november 2012 13:02
RoodWit heeft zijn bedenkingen bij de constant negatieve uitspraken van Henk Spaan betreft Ajax.
Dat heb ik ook. En Cruijff zal heus bij de huidige RvC 'zijn lijstje' met gedroomde kandidaten hebben kenbaar gemaakt, waar overigens ook niets mis mee is. Maar toch maakt hij, Spaan dus, maar wat graag karikaturen van de huidige RvC als zouden het marionetten van Cruijff zijn èn dat laatste, dat is nu net iets wat er niet in gaat bij mij. Sp[aan noemt het 'het vermogen synchroon ja te knikken', terwijl deze mensen los van Cruijff, toch echt een zelf opgebouwde reputatie hebben en hun strepen in de politiek, het bedrijfsleven, etc, etc verdiend hebben.
Dat ze zich solidair hebben verklaard aan en met de visie van Cruijff betekent derhalve niet, dat de heren niet meer zelfstandig een beslissing kunnen en mogen nemen en continu 'aan het handje' van Cruijff lopen. Degene die dat geloven, die zijn wel heel erg goedgelovig en kun je waarschijnlijk van alles wijsmaken.
Avatar van heinp
Door heinp, zondag 11 november 2012 13:28
Waarom geeft het Parool geen goeie reactie richting van der Sar ,als iemand een rechtschapen persoonlijkheid heeft is hij het toch.Het Parool als Amsterdamse krant zou dit moeten toe juichen in plaats van hem indirect negatief te benaderen en om Cruijf wederom een plaagstoot uit te delen.Dat laatste is voor het Parool de hoofmoot terwijl Cruijf zich daar helemaal niets van aantrekt zal het Ajax gebeuren lees TH steeds meer afstandzal gaan nemen van het Parool ,iets wat ze nog meer zal storen.
Nu hadden ze de kans om positief te zijn maar nee anti -Cruijf vinden ze toch nog belangrijker schijnbaar.
Nou Spaan het ga je goed en vergeet je pilletjes niet vanavond in te nemen.
Avatar van RoodWit
Door RoodWit, zondag 11 november 2012 13:02
RoodWit heeft zijn bedenkingen bij de constant negatieve uitspraken van Henk Spaan betreft Ajax.
Avatar van insectenverdelg
Door insectenverdelg, zaterdag 10 november 2012 23:22
Henkie is goeie vriendjes met coronel. Dat is algemeen bekend. Zo kreeg hij vroeger regelmatig een primeurtje. Met de huidige koers zit dat er helaas niet meer in. Nu gaan ze naar Jaapie van de telegraaf. Tja dat is lastig te verkroppen, en dan ga je maar in t wilde weg lopen schieten.
Avatar van laurens24
Door laurens24, zaterdag 10 november 2012 19:15
Een bedrijf leiden is geen rocket science hoor. En daarnaast is het op de eerste plaats gewoon een voetbalclub. v/d sar is een man met een gezond verstand en wordt binnen ajax vertrouwd. Hele stap vooruit lijkt mij.
Avatar van KJH23
Door KJH23, zaterdag 10 november 2012 19:13
Ik word zo langzamerhand doodmoe van Henk Spaan. Hij denkt overal mening over te moeten hebben. Vooral als het over Cruijff gaat. Geef hem en het tecnisch hart de tijd en kans om hun werk te doen. En kom over drie jaar terug met je mening.
Avatar van Randy428
Door Randy428, zaterdag 10 november 2012 18:01
Reactie op TurboUrby, zaterdag 10 november 2012 16:21
Mensen die gewoon met elkaar over voetbal lullen en af en toe een kritische noot kraken, is niks mis mee. Henk Spaan die elke week een hatemailtje als 'column' in Het Parool plaatst is gewoon triiest. Die man zegt inhoudelijk HELEMAAL NIETS. Henk Spaan is negatief om het negatief zijn. De man is blijkbaar een keer gekwetst door iets wat met Ajax te maken heeft en schrijft nu wekelijks deze huilebalk stukjes. Misselijk mannetje... Bijna elke Ajacied is kritisch, zit een beetje in onze aard. Maar Henk Spaan is gewoon een lulletje rozewater...
Tsja. Bijna iedere Ajacied is kritisch, maar waar over?
Die kritieken hebben vooral te maken met opstelling, aankoop, verkoop, en uiteraard de wedstrijd/prestatie zelf.

Maar wat ik vooral merk hier op het forum, is dat het, zodra het gaat om de aanstelling van een oud-speler van de club, direct ontvangen en omarmd wordt. Zolang diegene maar x aantal wedstrijden in het eerste heeft gespeeld, dan wordt er verder amper gekeken naar capaciteiten/competenties van diegene voor de betreffende positie.

Maar goed, je mening over Spaan is helder, en daar kan ik me ook zeker in vinden. Al kan ik deze kritische column wel waarderen.
Avatar van TurboUrby
Door TurboUrby, zaterdag 10 november 2012 16:21
Reactie op , zaterdag 10 november 2012 13:41
Ik ben blij dat er tenminste iemand kritische kanttekeningen maakt al is dat niet gewenst lijkt het.
Mensen die gewoon met elkaar over voetbal lullen en af en toe een kritische noot kraken, is niks mis mee. Henk Spaan die elke week een hatemailtje als 'column' in Het Parool plaatst is gewoon triiest. Die man zegt inhoudelijk HELEMAAL NIETS. Henk Spaan is negatief om het negatief zijn. De man is blijkbaar een keer gekwetst door iets wat met Ajax te maken heeft en schrijft nu wekelijks deze huilebalk stukjes. Misselijk mannetje...

Bijna elke Ajacied is kritisch, zit een beetje in onze aard. Maar Henk Spaan is gewoon een lulletje rozewater...
Avatar van Archie
Door Archie, zaterdag 10 november 2012 16:09
Reactie op , zaterdag 10 november 2012 15:16
Laatste 15 jaar is een mantra wat maar steeds herhaalt wordt, ik denk dat het ook te maken heeft dat er bij Ajax nooit rust is geweest, niet in de laatste plaats onder de fans. Wij zijn Ajax, wij zijn de beste, dat is inderdaad wel de meest trieste erfenis van de titel van 95, het idee dat je altijd maar kampioen wordt en meedraait in de top van Europa. Waar bij Ajax bluf en brutaliteit vervangen werd door arrogantie en domheid. Zie nog die stupide 1 op de stropdas. Zo had ik graag van Basten zien blijven bij Ajax. Met de jeugdopleiding heeft dat naar mijn mening nooit wat te maken gehad.
En nu gaat men terug naar de basis voor de beursgang namelijk een voetbalclub
en wordt die Mantra losgelaten en dan is het ook niet goed ?

Geef het tijd
en laat die arrogantie bluf bravour weer gebaseerd zijn op individuele kwaliteiten en Ajax waardig voetbal samenspel.

In plaats de voetbaldoctrine dat balverlies dodelijk is.
Ajax moet weer gaan voetballen met de intentie (veel) meer goals te maken dan de tegenstander
en niet meer op balbezit zodat de tegenpartij niet kan scoren.

Want wat heb je aan een Ajax team met TIPS eenheidsworsten die alleen maar de verantwoordelijkheid, zijnde de bal, in elkaars voeten schuiven. En zelf geen oplossing meer kunnen bedenken. Daar moeten tegenwoordig dan buitenstaanders voor aangetrokken worden.

Het is alleen zo pijnlijk dat het +15 jaar duurt voordat men bij dat de AFC Ajax eindelijk eens inzag.

N juist Henk Spaan, die altijd zo prat gaat op zijjn kennis van de Toekomst, heeft zich door TIPS al jaren in slaap laten sussen.

Dus hij is eigenlijk de laatste die nu nog commentaar mag geven.
Avatar van alibabba
Door alibabba, zaterdag 10 november 2012 14:15
Reactie op Archie, zaterdag 10 november 2012 13:58
BoBo het maakt je niet eens wat er gezegd wordt, als er maar een tegengeluid is . Maar kan jij misschien uitleggen wat hebben al die gehanteerde vooral bestuurlijk gedreven functieprofielen de Ajax NV dan de laatste 15 jaar aan constructiefs en succes vols gebracht ? Laat Henk zich daar eens op richten als hij echt ooit nog een serieus genomen wil worden. Spaan is gelijk aan veel BN'rs die nu de TV Cameras & lichten hen niet meer beschijnen,nog steeds alle mogelijke moeite blijven doen om toch nog maar wat aandacht te krijgen, ongeacht of je een karikatuur van jezelf wordt. En voor Henk is dat nu ook al te laat, want van zijn eigen geloofwaardigheid heeft hij zelf geen spaan meer heel gelaten. En wat rest is een Spaan die de onbedwingbare drang heeft om als een incontinent vals keffertje over ieder Ajax onderwerp een azijnplasje te moeten doen.
Je krijgt een duimpje omlaag maar ik vraag me af welk onbenul dat nou doet...met name wat je zegt wat de laatste 15 jaar nou heeft opgebracht, kunnen criticasters van het huidige beleid nooit fatsoenlijk uitleggen...degene die die duimpjes omlaag geven zijn van hetzelfde soort als ten Have en co en ik ben dolblij dat dat soort gasten verdreven zijn bij onze club..
Avatar van BigDaddy84
Door BigDaddy84, zaterdag 10 november 2012 13:59
Reactie op , zaterdag 10 november 2012 13:41
Ik ben blij dat er tenminste iemand kritische kanttekeningen maakt al is dat niet gewenst lijkt het.
Kritische kanttekeningen zijn van harte welkom. Maar wel graag gebouwd op gefundeerde feiten en niet gebouwd op gebrabbel van een blaaskaak die er niks van snapt.

Ook ik heb mijn twijfels bij deze aanstelling en dat is geen schande. Hij heeft immers totaal geen ervaring met het leiden van 'bedrijf' zoals Ajax. Neemt niet weg dat hij begeleidt gaat worden, er een RvC zit die bomvol ervaring zit, hij de papieren heeft die nodig zijn en hij altijd al interesse heeft getoond in de bedrijfskundige kant van een voetbalclub. Al deze punten in combinatie met zijn uitstraling in de voetbalwereld kunnen hem wel degelijk een goede AD maken. Dus waarom deze jongen geen kans geven?
Avatar van Archie
Door Archie, zaterdag 10 november 2012 13:58
BoBo het maakt je niet eens wat er gezegd wordt, als er maar een tegengeluid is .

Maar kan jij misschien uitleggen
wat hebben al die gehanteerde vooral bestuurlijk gedreven functieprofielen de Ajax NV dan de laatste 15 jaar aan constructiefs en succes vols gebracht ?

Laat Henk zich daar eens op richten als hij echt ooit nog een serieus genomen wil worden.

Spaan is gelijk aan veel BN'rs die
nu de TV Cameras & lichten hen niet meer beschijnen,nog steeds alle mogelijke moeite blijven doen om toch nog maar wat aandacht te krijgen, ongeacht of je een karikatuur van jezelf wordt.
En voor Henk is dat nu ook al te laat, want van zijn eigen geloofwaardigheid heeft hij zelf geen spaan meer heel gelaten.

En wat rest is een Spaan die de onbedwingbare drang heeft om als een incontinent vals keffertje over ieder Ajax onderwerp een azijnplasje te moeten doen.

Avatar van Am*
Door Am*, zaterdag 10 november 2012 13:21
Komt die Spaan weer aan met zijn "bedrijf"
Het moet weer een voetbalclub worden. Geleid door mensen met voetbalkennis die het laatste woord hebben over alles wat ook maar een beetje met het voetbalgedeelte te maken heeft.


Avatar van alibabba
Door alibabba, zaterdag 10 november 2012 12:54
Geef die Spaan een speen....wat een vervelende man is dat zeg met zijn bedrijf...opdonderen Spaan en ga in Eindhoven op de tribune zitten..
Avatar van AfcaOss
Door AfcaOss, zaterdag 10 november 2012 12:21
Hebben we die spaan ook weer. Vermoeiende man
altianet.com