Ajax Showtime Homepage Apple Store Ajax Showtime Google Play Ajax Showtime

Riante achterstand

Je hebt allemaal wel eens van die fases, dat je het even niet meer ziet zitten. Dat je denkt 'ze bekijken het allemaal maar.' Zeker als Fred Rutten net is langs geweest. Dat was bij PSV al geen fuifnummer, maar nu bij Vitesse zou je heleml depressief van hem worden, vooral in de ArenA. Ik heb dat momenteel totaal niet. Ben druk met de dingen van alledag ja, dat wel. En daarom komt voetbal (lees: Ajax) op een plannetje lager dan ik normaal gewend ben. In gedachte zie ik je herkennend knikken. Of afkeurend met het hoofd schudden, dat kan ook. Dat is misschien wel afhankelijk van je leeftijd.

In februari van dit jaar leek het me een swingend idee, om weer eens Eredivisie Live te nemen. Ik had toen even tijd zat. En aangezien ik weliswaar een fanatieke, maar tevens uitermate luie Ajacied ben, bekijk ik mijn Ajax bij voorkeur vanaf de bank. Hoef ik na de wedstrijd niet terug te rijden. Eigenlijk zoals Frank de Boer en Dennis Bergkamp, alleen kijk ik er wat minder somber bij, ongeacht de stand. Maar ik rapporteer dan ook niet aan Johan Cruijff, moet ik heel eerlijk bekennen. Ng niet, zeg ik erbij. Ik ken namelijk mensen die met hem golfen, en ik sta op het punt het nummer van zijn iPod te bemachtigen. is een kwestie van dagen.

Mij lijkt het dan leuk, om ineens voor zijn poort in Barcelona te staan en hem uit zijn lit-jumeau te bellen, als ze die niet ook gejat hebben. Natuurlijk wl op het moment dat ik weet dat hij thuis is, anders is er niks aan. Vraag dat maar aan Babel. Ik zou Johan de nieuwste iPhone gratis aanbieden en meteen even wifi bij hem aanleggen. Ik ben er dan tch. Als WEP2-beveiligingssleutel kies ik voor huize Cruijff 'Campon_2013', dat is logisch. Op die smartphone kan hij op een groter scherm namelijk zien, hoe we met Ajax alweer volledig op schema liggen. De achterstand van tien punten op FC Twente is inmiddels riant te noemen.

Het moge duidelijk zijn...

Lees verder extern

Tags

Heb je tips, vragen, wil je adverteren of samenwerken? Mail ons: info@ajaxshowtime.com.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn, heeft u nog geen account kunt u zich hieronder registreren.

Login

Registreren

Beschikbaarheid van gebruikersnaam   E-mail adres nieuw   Wachtwoord validatie  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties

Laatste video's:

De kopbal van Klaassen: 1-1De Klassieker Feyenoord B1 - Ajax B1 (AjaxTV)Opstootje Jong Ajax - NECSamenvatting Jong Ajax - NEC (1-1)Ajax op weg naar Parijs (Ajax TV)De weergaloze panna van Kishna (Ajax TV)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
altianet.com