Ajax Showtime Homepage Apple Store Ajax Showtime Google Play Ajax Showtime

Wat een flater!

  • ploeg
  • , 10-06-2012 20:44
  • , 4023 views
  • , ajax1.nl |
  • Nu 40% korting op meer dan 100 artikelen in de officiële Ajax-shop.

De Oranje column van Remko van der Ploeg voor www.Ajax1.nl Na het behaalde kampioenschap van Ajax was het een tijdje wachten op een serieus potje voetbal. Oké, Copa Amsterdam was leuk. Oefenwedstrijden zijn wedstrijden waar geen spanning in zit. Het hele land leek te wachten op het Europees kampioenschap in Polen en Oekraďne. Oranje is naar het voormalig Oostblok gekomen met een missie: het behalen van de Europese titel.

Tegen de Bulgaren werd verloren, tegen de Slowaken werd een plichtmatige overwinning geboekt en tegen het campingelftal van de Noord-Ieren werd vertrouwen getankt. We waren er klaar voor!

De bondscoach, Bert van Marwijk, met zijn twee PSV marionetten naast hem op de bank was er ook uit. Onze nationale knuffel-Marrokaan, die liefkozend door het trio ‘IBI’ wordt genoemd, moest spelen. Net zoals natuurlijk al meer dan een jaar vast staat, dat we de lastpost uit Londen tevreden moeten houden met een basisplaats, anders gaat hij muiten. U weet toch hoop ik wel wie ik bedoel? Ik bedoel de man, die alleen in het shirt van Arsenal het net weet te vinden, maar dan ook voornamelijk in

Lees verder extern

Tags

Heb je tips, vragen, wil je adverteren of samenwerken? Mail ons: info@ajaxshowtime.com.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn, heeft u nog geen account kunt u zich hieronder registreren.

Login

Registreren

Beschikbaarheid van gebruikersnaam   E-mail adres nieuw   Wachtwoord validatie  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties

Laatste video's:

Top 10: 115 jaar Ajax Ajax C1 slacht PSV in Eindhoven (Ajax TV)Viktor Fischer ✖ Ajax Wonderkid ✖ Highlights ✖ HDAjax terugblik seizoen 2011/2012Mido krijgt warme groeten van De BoerAjax: twaalf trainers in tien jaar (2000-2010)
Avatar van jm93
Door jm93, dinsdag 12 juni 2012 19:43
hij is duidelijk geen fan van Van Persie, dat mag natuurlijk maar om te gaan roepen dat hij niets heeft laten zien in grote wedstrijden is echt onzin, neem bijvoorbeeld zijn hattrick tegen chelsea en doelpunten tegen man utd en liverpool, zijn geen degradatie kandidaten volgens mij.

Feit blijft natuurlijk wel wanneer hij alleen al iets oranjes ziet hij er niks meer van bakt (neem aan dat hij ook geen oranje interieur thuis heeft)
Avatar van pieke
Door pieke, maandag 11 juni 2012 11:45
Van der Vaart die heeft geschitterd in de Champions League???

Inderdaad: Wat een flater!
Avatar van IamLegend
Door IamLegend, zondag 10 juni 2012 21:17
Geweldig stuk!! The Hunter moet spelen!!! Alleen dan kunnen we winnen van de duitsers!
altianet.com