Reiziger positief: 'Genoeg pluspunten gezien'

ArthurV, 20-11-2017 om 23:06, 6248 views, FOX Sports | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Na de wedstrijd van Jong Ajax tegen Jong AZ stond een balende Michael Reiziger FOX Sports te woord. De beloften van Ajax gaven een 0-2 voorsprong weg, wat resulteerde in een 4-2 nederlaag. Ondanks het verlies zag Reiziger echter ook positieve dingen.

'Voor de rust hadden wij gedeeltes van de wedstrijd onder controle,' begint Reiziger. 'In de tweede helft beginnen we goed en hebben wij de volledige controle. Dan mag je dat niet meer weggeven. Maar na de aansluitingstreffer van AZ liepen we onszelf voorbij. Dan zijn we verbaasd en worden de linies te groot.'

De oefenmeester heeft niet het idee dat zijn ploeg na de 0-2 voorsprong te makkelijk dacht. 'Nee, dat gevoel had ik niet. na de 0-2 had ik juist het idee dat we de derde treffer gingen maken. Daarom is het zo belangrijk dat we in de Jupiler League spelen. Want hier worden alle fouten afgestraft.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
carel romijn
Dan ben je waarschijnlijk de enige
0 0
flyingsoccer
Het valt mij op dat de trainers snel tevreden zijn met de gang van zaken. Je staat 2-0 voor en verliest met 4-2 hoezo pluspunten je had dit verder moeten uitbouwen.
Huidige Ajax trainers scoren een vette min vooral Keizer die is echt geen people manager en het lijkt wel of Reiziger ermee besmet is geraakt.
0 0
Web
Het is leuk als je alles wind.
Maar het gaat puur om het doorontwikkeling van de grootste talenten.
De rest is aanvulling, en die heb je nodig om er 11 op te stellen.
0 0
chuckie88
Dit is precies wat er verdomme mis is met onze opleiding in Nederland.. 0 - 2 voorstaan waarbij het eigenlijl al 0 - 4 moet zijn...vervolgens aan de broek krijgen met 4 - 2 ... en dan een trainer die weer diverse pluspunten heeft gezien.... waarschijnlijk ktijgen ze al deze dooddoeners als bonus mee bij hun trainersdiploma van de KNVB... met al dit pedagogisch sociaal positief gelul creeer je nooit winnaarsmentaliteit ... Ajax creert alleen maar doetjes en mooiweervoetballers en nu blijkbaar ook bijpassende trainers... Ajax gaat met deze visie nooit aansluiten bij wie of war dan ook... wat een drama instelling...
2 0
Lagasj
Ajax geen slachtoffer van AZ maar van de Ajax opleiding.
Deze elf zijn vormen een volkomen talentloos elftal!
Draai er niet om heen.
We zijn niet blind.
1 -1
BobaAjax
Bijna allemaal geen Ajax 1 materiaal inderdaad . Eiting, cassiera zijn uitzonderingen, Bergsma en mazraoui beginnen wel echt er bovenuit te steken. Allebei goed genoeg om het voordeel van de twijfel te krijgen.

Flemming, doekhi , Bijleveld, sidoel, zeefuik , Vince Gino dekker , nunnely ( komt denk ik echt tekort) mees de wit nog een jaar laten spelen in jong.

Dankerlui, dijks, de wit, savastano , Alblas , Schouten , marusiwa afscheid van nemen.
0 0
altijdwelwat
Genoeg minpunten ook ...
4 0
ST
Liever deze Alfred j Kwak dan Flappie :)
1 -8