Ajax Showtime Homepage Apple Store Ajax Showtime Google Play Ajax Showtime
Home » Hoofdnieuws »

Debutant Daddy maakt indruk en scoort

Debutant Daddy maakt indruk en scoort

  • JipVR
  • , 13-07-2013 18:00
  • , 95951 views
  • , Ajax Showtime |
  • Nu 40% korting op meer dan 100 artikelen in de officiële Ajax-shop.

NIEUWE NR.7 - VIDEO - De 18-jarige Nigeriaanse vleugelaanvaller Simon Moses Daddy heeft in de wedstrijd tegen De Graafschap al een klein visitekaartje afgegeven. De aankoop, die nog moet tekenen, stond in de 64e minuut koud in het veld of hij maakte al de 0-3 in Doetinchem. Daarnaast was hij de smaakmaker in de tweede helft met mooie acties op snelheid en techniek. Ajax won met 0-3.

Samenvatting:

Het leek de eerste helft of de Ajacieden nog op vakantie waren. De bal ging rustig rond, heerlijk avondzonnetje op de bol, een klassiek avondje zomervoetbal. De eerste paar minuten probeerde De Graafschap er nog een wedstrijd van te maken,maar zij waren niet bij machte om strijd in de wedstrijd te brengen. De Superboeren probeerde in het begin van de wedstrijd Ajax vroeg onder druk te zetten, later zwakte dit af. In grote kansen resulteerde het niet doordat ze de bal niet langer dan een tiental seconden vast konden houden.

Viktor Fischer had halverwege de eerste helft wat kleine kansjes maar wist ze niet te verzilveren. Vlak voor rust zorgde Ricardo van Rhijn voor een opleving. Hij schoot richting het doel, maar de bal ging ruim over. Aan de andere kant deed Anco Jansen hetzelfde voor De Graafschap, ook hij schoot hoog over. Ajax had het meeste balbezit. maar was voor rust nooit echt gevaarlijk geworden. Zo ging de ploeg van Frank de Boer de rust in met de brilstand nog op het bord.

De tweede helft was interessanter, mede omdat Kolbeinn Sigthorsson vlak na rust de score opende. De IJslander kopte een voorzet van Lesley de Sa binnen. Daarmee was de ban gebroken voor 'een Amsterdams kwartiertje'. Viktor Fischer maakte een knappe combinatie met Siem de Jong en het talent van vorig seizoen schoot de 0-2 in de touwen.

Vanaf de zestigste minuut zaten de Ajax-fans op internet op het puntje van hun stoel, want toen kwamen talenten als Stanislav Lobotka en Simon Moses Daddy in de ploeg en met name de laatste zorgde met zijn dribbels en dreiging voor vuurwerk. Koud in het veld scoorde Moses Daddy de 0-3 uit een corner. Spits Sam Hendriks, die bij De Graafschap vandaan kwam, kreeg ze onder andere van de snelle Nigeriaan op een presenteerblaadje, maar faalde tot twee keer toe.

Afwezigen
Overigens ontbraken Lucas Andersen en Eyong Enoh zaterdag. Volgens Ajax Life heeft Andersen liesklachten en Enoh zou nog te weinig hebben getraind voor een wedstrijd. Dejan Meleg speelt net als Mickey van der Hart op het EK U-19.

Opstelling De Graafschap: Van der Meulen; Van Kouwen, Breinburg, Vincken, Parzyszek, Massop, Maertzdorf, Calvete, Jansen, Van de Kracht, Linssen

Opstelling Ajax:
Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Blind; Schöne, De Jong, Serero; De Sa, Sigthórsson, Fischer.

Na 60e minuut: Cillessen; Nieuwpoort, Gravenberch, Kuipers, Koppers; Sporkslede, De Kamps, Lobatka; Daddy Simon, Hendriks, Höner.

Doelpunten:
'49 Sigthorsson (De Sa)
'61 Fischer (De Jong)
'64 Moses Daddy

Bijzonderheden:
-

Video:
Bekijk de beelden op de site van RTVNH.

Tags

Heb je tips, vragen, wil je adverteren of samenwerken? Mail ons: info@ajaxshowtime.com.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn, heeft u nog geen account kunt u zich hieronder registreren.

Login

Registreren

Beschikbaarheid van gebruikersnaam   E-mail adres nieuw   Wachtwoord validatie  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties

Laatste video's:

Schöne in vorm op trainingMeet and greet met Davy KlaassenC1 wint mini-Klassieker, D1 stevig aan kopHighlight Oranje U19 - Noorwegen U19 (1-1)Dames Ajax halen hard uit (Ajax TV)Het hakje van Bulykin
Avatar van nickwevers
Door nickwevers, maandag 15 juli 2013 00:37
let op deze man mensen.. men noemt hem ook al de Nigeriaanse Ronaldo... we zullen zien ik hoop dat we nog veel gaan zien van Daddy.... ben benieuwt, heb nu al zin in het nieuwe seizoen!
Avatar van ST
Door ST, zondag 14 juli 2013 22:36
Reactie op Flerenc, zondag 14 juli 2013 21:40
Klaassen is niet de speler van de leuke trucjes, maar is een speler met voetbalgogme, die vooral probeert simpel te spelen (waarin Bergkamp een meester in was). Het zegt wel wat dat Cruijff hem naar Barcelona heeft gehaald voor de behandeling van zijn blessure. Ik denk zelf dat deze jongen op de langere termijn beter wordt dan Maher!
Ik denk dat Klaassen nooit een volwaardige basisspeler gaat worden bij Ajax. Maar ik hoop dat je gelijk hebt.
Avatar van Flerenc
Door Flerenc, zondag 14 juli 2013 21:40
Reactie op wesselloveajax, zondag 14 juli 2013 12:47
klaassen.moet gwn eerst ritme krijge wacht maar af frank heeft echt veel vertrouwen in hem.en zag die lob niet dan op de traning pure klasse
Klaassen is niet de speler van de leuke trucjes, maar is een speler met voetbalgogme, die vooral probeert simpel te spelen (waarin Bergkamp een meester in was).

Het zegt wel wat dat Cruijff hem naar Barcelona heeft gehaald voor de behandeling van zijn blessure. Ik denk zelf dat deze jongen op de langere termijn beter wordt dan Maher!
Avatar van wesselloveajax
Door wesselloveajax, zondag 14 juli 2013 12:47
Reactie op robert R., zondag 14 juli 2013 12:00
Ik heb ook geen hoge pet van Klaassen op. Het is een aardige speler, en loopt vaak op de juiste positie. Maar vind hem technisch niet erg sterk. Andersen word denk ik zowiezo een Ajax 1 klant. Die jongen is echt heel erg goed! Moses Daddy is goed begonnen, maar zal denk ik in jong Ajax gaan spelen. We hebben zo langzamerhand wel geweldig veel talent voorin: Honer, De Sa, Daddy, Andersen, Fischer, Hendriks, Meleg, Hoesen en El Ghazi. Allemaal tussen de 18 en 22 jaar. En hebben allemaal nog veel potentie. Al denk ik dat Honer en De Sa nooit basisspelers bij ons zullen worden.
klaassen.moet gwn eerst ritme krijge wacht maar af frank heeft echt veel vertrouwen in hem.en zag die lob niet dan op de traning pure klasse
Avatar van 3*stars*3
Door 3*stars*3, zondag 14 juli 2013 12:40
Reactie op Gregorclegane, zondag 14 juli 2013 11:59
Geef die jongen de tijd. Ik verwacht dat Klaassen binnen nu en twee jaar international is. Hij was samen met Fischer veruit de beste van de vermaarde A1 en De Boer haalde hem al vroeg naar het 1e. Blessures gooiden roet in het eten. Rustig afwachten.
Ja ik wacht ook rustig af hoor maar ik zag nooit echt het talent wat ik bijv van Fischer en Eriksen in A1 wel zag.
Ik vind Davy's handelingssnelheid van een matig niveau, voor een Ajax1 rechtshalf...

@robert R-Zou mooi zijn als Andersen ook zo'n Hoesen programma krijgt om sterker te worden want kwa voetbal, is het van een heel hoog niveau!
Avatar van robert R.
Door robert R., zondag 14 juli 2013 12:00
Reactie op 3*stars*3, zondag 14 juli 2013 11:53
Denk dat Eriksen wel gaat vertrekken maar dat Siem gewoon blijft hoor. Ipv De Sa zie ik Daddy of Andersen bij selectie komen. By the way, gister lette ik op Klaassen en smaken verschillen maar is hij zo goed?!
Ik heb ook geen hoge pet van Klaassen op. Het is een aardige speler, en loopt vaak op de juiste positie. Maar vind hem technisch niet erg sterk.

Andersen word denk ik zowiezo een Ajax 1 klant. Die jongen is echt heel erg goed!

Moses Daddy is goed begonnen, maar zal denk ik in jong Ajax gaan spelen.

We hebben zo langzamerhand wel geweldig veel talent voorin: Honer, De Sa, Daddy, Andersen, Fischer, Hendriks, Meleg, Hoesen en El Ghazi. Allemaal tussen de 18 en 22 jaar. En hebben allemaal nog veel potentie. Al denk ik dat Honer en De Sa nooit basisspelers bij ons zullen worden.
Avatar van Gregorclegane
Door Gregorclegane, zondag 14 juli 2013 11:59
Reactie op 3*stars*3, zondag 14 juli 2013 11:53
Denk dat Eriksen wel gaat vertrekken maar dat Siem gewoon blijft hoor. Ipv De Sa zie ik Daddy of Andersen bij selectie komen. By the way, gister lette ik op Klaassen en smaken verschillen maar is hij zo goed?!
Geef die jongen de tijd. Ik verwacht dat Klaassen binnen nu en twee jaar international is.
Hij was samen met Fischer veruit de beste van de vermaarde A1 en De Boer haalde hem al vroeg naar het 1e. Blessures gooiden roet in het eten.

Rustig afwachten.
Avatar van 3*stars*3
Door 3*stars*3, zondag 14 juli 2013 11:53
Reactie op Gregorclegane, zondag 14 juli 2013 09:38
De selectie heeft ca 8 verdedigers, 8 middenvelders en ca 7 aanvallers nodig in een seizoen. Max 22 a 23 man. Ik zie het zo: boilesen denswil moisander vdhoorn veltman vanrhijn ligeon - blind schone serero klaassen poulsen duarte(=aankoop) fischer - desa meleg hoesen sigthorsson bojan meleg. Ik verwacht dat alderweireld, eriksen en dejong sowieso nog gaan vertrekken. We barsten van het talent.
Denk dat Eriksen wel gaat vertrekken maar dat Siem gewoon blijft hoor.
Ipv De Sa zie ik Daddy of Andersen bij selectie komen.

By the way, gister lette ik op Klaassen en smaken verschillen maar is hij zo goed?!
Avatar van ajaxfandennis
Door ajaxfandennis, zondag 14 juli 2013 10:12
Laat Moses Daddy gelijk morgen maar tekenen.
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zondag 14 juli 2013 10:08
Reactie op ObjectoJood, zondag 14 juli 2013 00:08
Sorry, maar als ik alleen maar gezeik hoor over zo'n medium ga ik t niet aanschaffen, het spijt me zeer...
De samenvatting komt op Ajax TV, niet op Ajax TV Exclusive.

Dus gewoon voor iedereen toegankelijk ;)
Avatar van Gregorclegane
Door Gregorclegane, zondag 14 juli 2013 09:38
Reactie op bonnoajax, zondag 14 juli 2013 02:26
Moses daddy!!!
De selectie heeft ca 8 verdedigers, 8 middenvelders en ca 7 aanvallers nodig in een seizoen. Max 22 a 23 man.

Ik zie het zo:
boilesen denswil moisander vdhoorn veltman vanrhijn ligeon - blind schone serero klaassen poulsen duarte(=aankoop) fischer - desa meleg hoesen sigthorsson bojan meleg.

Ik verwacht dat alderweireld, eriksen en dejong sowieso nog gaan vertrekken.

We barsten van het talent.
Avatar van bonnoajax
Door bonnoajax, zondag 14 juli 2013 02:26
Reactie op Arim_, zondag 14 juli 2013 01:26
Eerste selectie: Vermeer, Cilissen; Van Rhijn, Van der Hoorn, Veltman, Moisander, Blind, Boilesen; De Jong, Schone, Poulsen, Eriksen, Serero, Klaassen; Sana, Bojan, Sigthorsson, Hoessen, Fischer, Boerrigter (20 man) Tweede selectie: Van het Hart, ?; Ligeon, Tete, Gravenberch, Nieuwpoort, Kuipers; De Kamps, Sporkslede, Bazour, Lobotka, Andersen; Simon, Lukoki, De Sa, Honer, Van Kessel, Hendriks, El Hasnaoui, Meleg (20 man) En dan vergeet ik vast nog iemand.
Moses daddy!!!
Avatar van Arim_
Door Arim_, zondag 14 juli 2013 01:26
Eerste selectie: Vermeer, Cilissen; Van Rhijn, Van der Hoorn, Veltman, Moisander, Blind, Boilesen; De Jong, Schone, Poulsen, Eriksen, Serero, Klaassen; Sana, Bojan, Sigthorsson, Hoessen, Fischer, Boerrigter (20 man)

Tweede selectie: Van het Hart, ?; Ligeon, Tete, Gravenberch, Nieuwpoort, Kuipers; De Kamps, Sporkslede, Bazour, Lobotka, Andersen; Simon, Lukoki, De Sa, Honer, Van Kessel, Hendriks, El Hasnaoui, Meleg (20 man)

En dan vergeet ik vast nog iemand.
Avatar van 3*stars*3
Door 3*stars*3, zondag 14 juli 2013 01:06
Reactie op ObjectoJood, zondag 14 juli 2013 00:08
Sorry, maar als ik alleen maar gezeik hoor over zo'n medium ga ik t niet aanschaffen, het spijt me zeer...
Sluit ik me bij aan en 3¤ per maand en 15¤ per seizoen is niks maar dan wil je wel service voor je geld natuurlijk.
Ajax moet gewoon investeren in profs voor Ajax TV en ze plukken daar de vruchten van.
Avatar van Liefhebber
Door Liefhebber, zondag 14 juli 2013 00:50
Ik heb deze wedstrijd helaas niet kunnen zien. Als ik het zo doorlees, waren Moses, Höner en Lobotka best veelbelovend? Zou wat zijn zeg!
Avatar van ObjectoJood
Door ObjectoJood, zondag 14 juli 2013 00:08
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 23:23
Komt sowieso op Ajax TV.
Sorry, maar als ik alleen maar gezeik hoor over zo'n medium ga ik t niet aanschaffen, het spijt me zeer...
Avatar van forajax
Door forajax, zaterdag 13 juli 2013 23:30
Moses Daddy.......... DE NIEUWE FINIDI GEORGE!!!!
Avatar van rickey
Door rickey, zaterdag 13 juli 2013 23:29
Ik wil niet lullig doen maar eind mei is dat niet de competitie al afgelopen?
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 23:23
Reactie op ST, zaterdag 13 juli 2013 22:51
Hoop dat de samenvatting snel ergens online komt.
Komt sowieso op Ajax TV.
Avatar van Jaylen
Door Jaylen, zaterdag 13 juli 2013 23:21
1e helft op vakantie, doet me denken aan de voorgaande 7 jaar, maar dan de eerste seizoenshelft!
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 23:19
Reactie op ST, zaterdag 13 juli 2013 22:29
Blind heeft zo'n goed seizoen achter de rug. Niet voor niets Ajacied van het jaar. Je kunt in mijn ogen niet stellen dat Boilesen beter is, afgaande op die paar wedstrijdjes die hij heeft gespeeld en een jaar later 1 of 2 helften. Ik geloof in allebei.
Ik had het ook over vandaag he, niet over in het algemeen.

Ik denk dat je Blind het beste naar centrum-mid kunt verschuiven, dan gebruik je ze allebei.
Avatar van ajaxfandennis
Door ajaxfandennis, zaterdag 13 juli 2013 23:18
Gravenberch was wel lekker bezig zeg! Moses wanneer gaat hij tekenen????
Avatar van Bky
Door Bky, zaterdag 13 juli 2013 23:06
Reactie op Raiko, zaterdag 13 juli 2013 23:03
Wat is dit dan voor stomme titel? Moses deed het goed, maar laten we Höner niet vergeten.
Mwah, iedereen sprak alleen maar over Moses.. Dus klopt wel ongeveer..
Avatar van pimp
Door pimp, zaterdag 13 juli 2013 23:06
Kan Boilesen zich niet meer gaan focussen op de linkercentrale verdediger positie? Volgend jaar Moisander verkopen en dan Boilesen op zijn plek.

Blind moet gewoon de Maldini van Ajax worden.
Avatar van Raiko
Door Raiko, zaterdag 13 juli 2013 23:03
Wat is dit dan voor stomme titel?

Moses deed het goed, maar laten we Höner niet vergeten.
Avatar van ObjectoJood
Door ObjectoJood, zaterdag 13 juli 2013 23:00
Ben ik de enige die nu zijn twijfels heeft bij de JL?

Zoveel talent en dat gaat straks ten koste van ons eerste elftal.
Avatar van Joduh_Jonguh
Door Joduh_Jonguh, zaterdag 13 juli 2013 22:59
Reactie op ST, zaterdag 13 juli 2013 22:51
Hoop dat de samenvatting snel ergens online komt.
kan nog steeds niets vinden!!
Avatar van grotesmurf
Door grotesmurf, zaterdag 13 juli 2013 22:58
Wat een lange talentjes zeg. FC Smurf ole ole!
Avatar van ST
Door ST, zaterdag 13 juli 2013 22:51
Hoop dat de samenvatting snel ergens online komt.
Avatar van jip
Door jip, zaterdag 13 juli 2013 22:42
moses daddy toch wel goede voetballer
Avatar van NieuweAjax
Door NieuweAjax, zaterdag 13 juli 2013 22:39
Reactie op Joduh_Jonguh, zaterdag 13 juli 2013 22:06
Iemand een idee mischien?? :)
Er komt zeker een samenvatting op ajax.nl.
Avatar van leppe
Door leppe, zaterdag 13 juli 2013 22:31
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 22:28
Haha, tja, als hij de lijn van vandaag doortrekt, gaat het nog wat worden. Volgens mij vond hij het ook wel fijn om met Boilesen te spelen, een zegen voor iedere buitenspeler!
Inderdaad, een paar lekkere acties met en zonder de bal met z'n tweeen. Ben wel benieuwd hoe Fischer het zou doen met Boilesen. Mooi toen Boilesen op de rand van de 16 een paar keer de bal onder z'n voeten door liet gaan, dat heb ik een back eigenlijk nog nooit zien doen en al zeker niet daar, haha.
Avatar van Joduh_Jonguh
Door Joduh_Jonguh, zaterdag 13 juli 2013 22:31
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 22:28
Haha, tja, als hij de lijn van vandaag doortrekt, gaat het nog wat worden. Volgens mij vond hij het ook wel fijn om met Boilesen te spelen, een zegen voor iedere buitenspeler!
maar ik denk niet dat derk onze vaste linksbuiten word....
Avatar van ajaxfandennis
Door ajaxfandennis, zaterdag 13 juli 2013 22:30
Laten we afwachten met Daddy Moses. Iets met Sana en competitie start...
Avatar van ST
Door ST, zaterdag 13 juli 2013 22:29
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 22:12
Ik vond zelf Boilesen een stuk beter dan Koppers, Kuipers en Blind. Sterk aan de bal, altijd vrij, opbouwend goed. Verdedigend maakte hij wel één fout, samen met Eriksen en Denswil, waar de goal uit viel. Gravenberch was vandaag echt verbazingwekkend goed, de verrassing, jammer dat hij nu naar dat jeugdtoernooi moet!
Blind heeft zo'n goed seizoen achter de rug. Niet voor niets Ajacied van het jaar. Je kunt in mijn ogen niet stellen dat Boilesen beter is, afgaande op die paar wedstrijdjes die hij heeft gespeeld en een jaar later 1 of 2 helften. Ik geloof in allebei.
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 22:28
Reactie op Joduh_Jonguh, zaterdag 13 juli 2013 22:20
Dus hij struikelde niet over zijn eigen acties dit x... je snapt wel wat ik bedoel :P
Haha, tja, als hij de lijn van vandaag doortrekt, gaat het nog wat worden. Volgens mij vond hij het ook wel fijn om met Boilesen te spelen, een zegen voor iedere buitenspeler!
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 22:25
Reactie op Professor, zaterdag 13 juli 2013 22:17
Natuurlijk de voorbereiding is voor sommige spelers pas begonnen maar Blind en Sigthorsson zullen echt voor 110% aan de bak moeten. Hoesen wordt echt met de wedstrijd beter en Boilesen speelt na zo een hele lange blessure al opmerkelijk goed. Vind Boilesen erg sterk en kan de linkerkant helemaal bestrijken. Hij kan niet alleen met een een/twee de achterlijn halen maar ook met een individuele aktie wat hij dus voor heeft op Blind
Boilesen is gewoon een beest geworden, niet meer een jochie (wat Blind voor mij nog wel is), maar een echte vent, hoe hij met z'n 7mijlslaarzen de hele linkerkant bestrijkt, is echt een kunst!

Hoesen is echt geweldig in de kaats. Alleen hij moet nog wat constanter worden. Denk dat hij zeker een goede spits voor Ajax kan zijn!
Avatar van NieuweAjax
Door NieuweAjax, zaterdag 13 juli 2013 22:21
Reactie op Joduh_Jonguh, zaterdag 13 juli 2013 22:06
Iemand een idee mischien?? :)
Er komt zeker een samenvatting op ajax.nl.
Avatar van leppe
Door leppe, zaterdag 13 juli 2013 22:21
Reactie op Joduh_Jonguh, zaterdag 13 juli 2013 22:17
Ik heb zijn goals niet echt goed gezien..... maar waren het niet easy goals?? of is Derkie op de weg terug?? Kreeg een punthoofd van hem vorig seizoen!
Eerste goal werd van richting veranderd, tweede was een vrij eenvoudige 1 op 1 situatie met de keeper (alsnog vorig seizoen waarschijnlijk lastig voor hem geweest) en de derde was wel een lekker schot, hoewel de keeper er niet goed uit zag. Naast zijn goals speelde hij verder ook lekker, hoop dat hij dit vast kan houden!
Avatar van Ajax-Hup
Door Ajax-Hup, zaterdag 13 juli 2013 22:20
Reactie op Joduh_Jonguh, zaterdag 13 juli 2013 22:17
Ik heb zijn goals niet echt goed gezien..... maar waren het niet easy goals?? of is Derkie op de weg terug?? Kreeg een punthoofd van hem vorig seizoen!
goal nummer 1 afstandschot dat van richting werd veranderd. Nummer 2 was 1 op 1 goed in geschoten. Nummer 3 na een goede individuele actie door het midden met een mooie lichaams schijnbeweging, waardoor die de verdediger op het verkeerde been zette, en vervolgens goed hard in de hoek schoot.
Avatar van Joduh_Jonguh
Door Joduh_Jonguh, zaterdag 13 juli 2013 22:20
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 22:19
Met de goals had hij ook een beetje geluk, maar hij had ook iets van 3 goede acties, al met al speelde hij gewoon erg goed vandaag.
Dus hij struikelde niet over zijn eigen acties dit x... je snapt wel wat ik bedoel :P
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 22:19
Reactie op Joduh_Jonguh, zaterdag 13 juli 2013 22:17
Ik heb zijn goals niet echt goed gezien..... maar waren het niet easy goals?? of is Derkie op de weg terug?? Kreeg een punthoofd van hem vorig seizoen!
Met de goals had hij ook een beetje geluk, maar hij had ook iets van 3 goede acties, al met al speelde hij gewoon erg goed vandaag.
Avatar van Professor
Door Professor, zaterdag 13 juli 2013 22:17
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:56
Ligeon en Nieuwpoort speelde op rechtsback allebei erg goed, Van Rhijn moet echt wakker worden, anders komt hij op de bank. Op links geld hetzelfde voor Blind, Boilesen was een klasse beter. In de spits gaat het nog spannend worden, Hoesen of Sigthorsson, ik weet op het moment niet wie ik zou kiezen.
Natuurlijk de voorbereiding is voor sommige spelers pas begonnen maar Blind en Sigthorsson zullen echt voor 110% aan de bak moeten. Hoesen wordt echt met de wedstrijd beter en Boilesen speelt na zo een hele lange blessure al opmerkelijk goed. Vind Boilesen erg sterk en kan de linkerkant helemaal bestrijken. Hij kan niet alleen met een een/twee de achterlijn halen maar ook met een individuele aktie wat hij dus voor heeft op Blind
Avatar van Joduh_Jonguh
Door Joduh_Jonguh, zaterdag 13 juli 2013 22:17
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 22:09
Boerrigter was vandaag wel de beste man, geef hem nog maar een kans om zich te bewijzen. Sana en Lukoki gaan helaas afvallen inderdaad.
Ik heb zijn goals niet echt goed gezien..... maar waren het niet easy goals?? of is Derkie op de weg terug??
Kreeg een punthoofd van hem vorig seizoen!
Avatar van NieuweAjax
Door NieuweAjax, zaterdag 13 juli 2013 22:13
Reactie op Joduh_Jonguh, zaterdag 13 juli 2013 22:06
Iemand een idee mischien?? :)
Er komt zeker een samenvatting op ajax.nl.
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 22:12
Reactie op de voetbalkenne, zaterdag 13 juli 2013 22:08
Boilesen speelde vandaag ook niet bijster sterk. Hij was Castelen een aantal keren volledig kwijt, Castelen had wel 2x kunnen scoren. Daarnaast speelde ook Deswil niet echt goed, Gravenberch maakte veel meer indruk.
Ik vond zelf Boilesen een stuk beter dan Koppers, Kuipers en Blind. Sterk aan de bal, altijd vrij, opbouwend goed. Verdedigend maakte hij wel één fout, samen met Eriksen en Denswil, waar de goal uit viel.

Gravenberch was vandaag echt verbazingwekkend goed, de verrassing, jammer dat hij nu naar dat jeugdtoernooi moet!
Avatar van de voetbalkenne
Door de voetbalkenne, zaterdag 13 juli 2013 22:12
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:56
Ligeon en Nieuwpoort speelde op rechtsback allebei erg goed, Van Rhijn moet echt wakker worden, anders komt hij op de bank. Op links geld hetzelfde voor Blind, Boilesen was een klasse beter. In de spits gaat het nog spannend worden, Hoesen of Sigthorsson, ik weet op het moment niet wie ik zou kiezen.
Boilesen speelde vandaag ook niet bijster sterk. Hij was Castelen een aantal keren volledig kwijt, Castelen had wel 2x kunnen scoren. Daarnaast speelde ook Deswil niet echt goed, Gravenberch maakte veel meer indruk.
Avatar van AjaxfanRuben
Door AjaxfanRuben, zaterdag 13 juli 2013 22:12
Reactie op de voetbalkenne, zaterdag 13 juli 2013 22:08
Boilesen speelde vandaag ook niet bijster sterk. Hij was Castelen een aantal keren volledig kwijt, Castelen had wel 2x kunnen scoren. Daarnaast speelde ook Deswil niet echt goed, Gravenberch maakte veel meer indruk.
Boilesen is ook vooral aanvallend heel erg goed, hij heeft een goede balcontrole. Verdedigend zal hij ook nog veel moeten leren. Hij heeft nog maar rond de 10 wedstrijden in Ajax 1 gespeeld. In die 10 wedstrijden liet hij ook verdedigend nog weleens wat steekjes vallen. Boilesen is in potentie een stuk beter dan Blind.
Avatar van ST
Door ST, zaterdag 13 juli 2013 22:10
Reactie op AjaxfanRuben, zaterdag 13 juli 2013 22:07
Toch vind ik Sana makkelijk en snel draaien en goed positiespel spelen. Ik vind alleen dat hij te weinig kracht heeft waardoor elke actie van hem op de verdediger strandt. Ik denk dat Sana gewoon back up wordt achter Bojan (als Derk het al niet overneemt, wanneer Fischer speelt op links) en dat Meleg samen met Moses in de Jupiler League gaan strijden om een plekje.
Sana makkelijk en snel draaien en goed positiespel? Leuk hoor, maar als je als buitenspeler geen goede voorzet hebt en geen passeeractie dan houdt het al snel op.
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 22:09
Boerrigter was vandaag wel de beste man, geef hem nog maar een kans om zich te bewijzen.

Sana en Lukoki gaan helaas afvallen inderdaad.
Avatar van de voetbalkenne
Door de voetbalkenne, zaterdag 13 juli 2013 22:08
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:56
Ligeon en Nieuwpoort speelde op rechtsback allebei erg goed, Van Rhijn moet echt wakker worden, anders komt hij op de bank. Op links geld hetzelfde voor Blind, Boilesen was een klasse beter. In de spits gaat het nog spannend worden, Hoesen of Sigthorsson, ik weet op het moment niet wie ik zou kiezen.
Boilesen speelde vandaag ook niet bijster sterk. Hij was Castelen een aantal keren volledig kwijt, Castelen had wel 2x kunnen scoren. Daarnaast speelde ook Deswil niet echt goed, Gravenberch maakte veel meer indruk.
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 22:08
Op Lobotka na (vond ik nog niks bijzonders) en met Boilesen en De Sa (toch een stuk of 5 goede voorzetten) erbij ben ik het compleet met je eens!

Dit Ajax is in de breedte zo ontzettend sterk, de enige die echt moeilijk vervangbaar is, is Eriksen, voor de rest ligt het niveau heel dicht bij elkaar!
Avatar van AjaxfanRuben
Door AjaxfanRuben, zaterdag 13 juli 2013 22:07
Toch vind ik Sana makkelijk en snel draaien en goed positiespel spelen. Ik vind alleen dat hij te weinig kracht heeft waardoor elke actie van hem op de verdediger strandt. Ik denk dat Sana gewoon back up wordt achter Bojan (als Derk het al niet overneemt, wanneer Fischer speelt op links) en dat Meleg samen met Moses in de Jupiler League gaan strijden om een plekje.
Avatar van afca12
Door afca12, zaterdag 13 juli 2013 22:07
Kan niet wachten tot het seizoen weer begint op naar 4
Avatar van Joduh_Jonguh
Door Joduh_Jonguh, zaterdag 13 juli 2013 22:07
Reactie op 3*stars*3, zaterdag 13 juli 2013 22:02
Haha ach papa, vader of Daddy it's the same dude. Ben blij om te horen dat hij er is en indruk heeft gemaakt en als ik bovenstaand stukje lees, was het op snelheid, techniek + een goede voorzet. Fucked up maar met Fischer, Derk op links en Bojan, Daddy en Meleg op rechts, it's case closed voor Sana en Lukoki maar geweldig voor Ajax.
ja idd, Sana Boerigter en Lukoki door selecteren plz
Avatar van Joduh_Jonguh
Door Joduh_Jonguh, zaterdag 13 juli 2013 22:06
Reactie op bosbes, zaterdag 13 juli 2013 22:02
Komt er nog een samenvatting van deze wedstrijd op fox ? Zo ja hoelaat bvd
Iemand een idee mischien?? :)
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 22:05
Reactie op AjaxfanRuben, zaterdag 13 juli 2013 22:02
Blind en van Rhijn zijn pas sinds woensdag in training. Ligeon, Nieuwpoort, Boilesen en Ligeon al rond de 2 a 3 weken.
Dat klopt, maar vorig seizoen vond ik Van Rhijn ook al niet geweldig.

Ik zou Blind op CVM proberen, vandaag kwam Schöne daar niet goed uit de verf.
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 22:03
Volgens Ajax Life was Lobotka de nr.10 en De Kamps dus de nr. 6.

De Kamps was dus de speler die zo goed speelde de tweede helft.
Avatar van bosbes
Door bosbes, zaterdag 13 juli 2013 22:02
Komt er nog een samenvatting van deze wedstrijd op fox ? Zo ja hoelaat bvd
Avatar van 3*stars*3
Door 3*stars*3, zaterdag 13 juli 2013 22:02
Reactie op forajax, zaterdag 13 juli 2013 21:53
Is dat zijn broer ofzo
Haha ach papa, vader of Daddy it's the same dude.
Ben blij om te horen dat hij er is en indruk heeft gemaakt en als ik bovenstaand stukje lees, was het op snelheid, techniek + een goede voorzet.

Fucked up maar met Fischer, Derk op links en Bojan, Daddy en Meleg op rechts, it's case closed voor Sana en Lukoki maar geweldig voor Ajax.
Avatar van Bky
Door Bky, zaterdag 13 juli 2013 22:02
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:57
Nr. 6 speelde goed, nr. 10 speelde matig. Dus ben wel benieuwd eigenlijk!
Ik vond Lobotka (Nr. 10 wel goed spelen). Liep zich alleen een paar keer onnodig vast..
Avatar van AjaxfanRuben
Door AjaxfanRuben, zaterdag 13 juli 2013 22:02
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:56
Ligeon en Nieuwpoort speelde op rechtsback allebei erg goed, Van Rhijn moet echt wakker worden, anders komt hij op de bank. Op links geld hetzelfde voor Blind, Boilesen was een klasse beter. In de spits gaat het nog spannend worden, Hoesen of Sigthorsson, ik weet op het moment niet wie ik zou kiezen.
Blind en van Rhijn zijn pas sinds woensdag in training. Ligeon, Nieuwpoort, Boilesen en Ligeon al rond de 2 a 3 weken.
Avatar van Tyronetjonaloi
Door Tyronetjonaloi, zaterdag 13 juli 2013 22:01
Bijna zonde dat we Moses en Meleg hebben, moet er toch echt 1 van op de bank zitten.. Maar met onze jeugd maken we over een paar jaar een goede kans in de Champions League
Avatar van AjaxfanRuben
Door AjaxfanRuben, zaterdag 13 juli 2013 22:00
Lobotka 10, De Kamps 6
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:58
Reactie op oudzuid2, zaterdag 13 juli 2013 21:56
dan zitten we met Moses, De Sa, Bojan, Meleg, Cerny en Lukoki de komende jaren wel goed op de rechterflank :)
Lukoki kun je definitief afschrijven denk ik. De Sa, Meleg en Moses Daddy zijn nu al even ver of verder en zijn alledrie jonger. Ik zou hem verkopen.
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:57
Reactie op leppe, zaterdag 13 juli 2013 21:54
Volgens mij speelde hij met nummer 6 hoor, ik meende zijn gezicht in ieder geval te herkennen. Volgens mij was nummer 10 De Kamps.
Nr. 6 speelde goed, nr. 10 speelde matig. Dus ben wel benieuwd eigenlijk!
Avatar van oudzuid2
Door oudzuid2, zaterdag 13 juli 2013 21:56
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:49
Vanaf rechts, en daar moet hij ook blijven, heeft een lekkere voorzet.
dan zitten we met Moses, De Sa, Bojan, Meleg, Cerny en Lukoki de komende jaren wel goed op de rechterflank :)
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:56
Ligeon en Nieuwpoort speelde op rechtsback allebei erg goed, Van Rhijn moet echt wakker worden, anders komt hij op de bank. Op links geld hetzelfde voor Blind, Boilesen was een klasse beter. In de spits gaat het nog spannend worden, Hoesen of Sigthorsson, ik weet op het moment niet wie ik zou kiezen.
Avatar van ST
Door ST, zaterdag 13 juli 2013 21:55
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:51
Klopt, als hij 3 jaar geleden was gekomen, was het gewoon een basisspeler, maar in het nieuwe Ajax zit zoveel talent. Als ik Groningen ofzo was zou ik Sana een jaartje huren, is volgens mij echt wel geschikt voor de (sub)top.
Inderdaad, zou ik ook doen als ik hen was. Volgens mij had Heerenveen eerst interesse in hem. Hij is eigenlijk te oud voor jong Ajax, dus ik zou hem ook eerder verhuren dan in de Jupiler league laten ploeteren.
Avatar van leppe
Door leppe, zaterdag 13 juli 2013 21:54
Reactie op Sjaakvaak, zaterdag 13 juli 2013 21:44
Lobotka speelt op 10
Volgens mij speelde hij met nummer 6 hoor, ik meende zijn gezicht in ieder geval te herkennen. Volgens mij was nummer 10 De Kamps.
Avatar van forajax
Door forajax, zaterdag 13 juli 2013 21:53
Reactie op 3*stars*3, zaterdag 13 juli 2013 21:48
Ben benieuwd naar die papa Moses! Speelt hij vanaf rechts of links? We hebben iig veel keuzes voor op de flanken als hij deze lijn kan doortrekken!
Is dat zijn broer ofzo
Avatar van ST
Door ST, zaterdag 13 juli 2013 21:53
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:49
Frank de Boer gaat een hel van een seizoen tegemoet, wie moet je selecteren, wie moet je weglaten? Met Nieuwpoort, De Sa, Moses Daddy, Meleg, Tete, Veltman, Denswil, Sporkslede, De Kamps, Gravenberch, Höner en noem ze allemaal maar op, heb je echt ongelooflijk veel talent lopen!
Inderdaad wel lastig. Gelukkig spelen ze nu Jupiler league, waardoor ze toch nog het gevoel hebben een stapje omhoog te gaan. Ik denk dat dit seizoen alleen Moses Daddy, Meleg, Veltman en Denswil vast bij de Ajax 1 selectie blijven.
Avatar van l0l
Door l0l, zaterdag 13 juli 2013 21:53
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:46
Sana was vandaag de slechtste flankspeler.
Toch vond ik Sana niet slecht.
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:53
Höner speelde op links ook best aardig trouwens. Goede tweede helft!

Manmanman, wat gaat dat moeilijk worden voor Frank de Boer om hier elke wedstrijd een selectie van 18 uit te maken. Zoveel talent, we mogen blij zijn dat Jong Ajax ook profvoetbal speelt dit seizoen!
Avatar van TurboUrby
Door TurboUrby, zaterdag 13 juli 2013 21:52
Kan de tweede helft helaas niet zien. Kan iemand mij de goals beschrijven van Fischer en Moses? Thx
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:51
Reactie op ST, zaterdag 13 juli 2013 21:48
Ja vond ik ook. Maar heb alleen tegen RKC gezien. Vind het wel echt jammer, gun het hem wel.
Klopt, als hij 3 jaar geleden was gekomen, was het gewoon een basisspeler, maar in het nieuwe Ajax zit zoveel talent.

Als ik Groningen ofzo was zou ik Sana een jaartje huren, is volgens mij echt wel geschikt voor de (sub)top.
Avatar van 3*stars*3
Door 3*stars*3, zaterdag 13 juli 2013 21:50
Reactie op tuttaajax, zaterdag 13 juli 2013 21:46
moses de nieuwe olsen????maar waar moet de boer in vredesnaam beginnen met selecteren,wat een talenten.
Er is nooit teveel aan vrouwen, geld en talenten, hopelijk gaan we een historische seizoen tegemoet buddys!!!
Avatar van ObjectoJood
Door ObjectoJood, zaterdag 13 juli 2013 21:50
Reactie op ST, zaterdag 13 juli 2013 21:48
Ja vond ik ook. Maar heb alleen tegen RKC gezien. Vind het wel echt jammer, gun het hem wel.
Begin vorig seizoen was ie een revelatie, speelde ie verschrikkelijk goed. Maar als hij het niveau van vandaag vast houdt ben ik bang dat t einde oefening is. Maar ik vind wel dat ie kwaliteit heeft, dat zag je vorig seizoen, maar bij Ajax moet je dat waar maken, we zullen zien.
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:49
Reactie op 3*stars*3, zaterdag 13 juli 2013 21:48
Ben benieuwd naar die papa Moses! Speelt hij vanaf rechts of links? We hebben iig veel keuzes voor op de flanken als hij deze lijn kan doortrekken!
Vanaf rechts, en daar moet hij ook blijven, heeft een lekkere voorzet.
Avatar van Multi
Door Multi, zaterdag 13 juli 2013 21:49
Reactie op Sjaakvaak, zaterdag 13 juli 2013 21:44
Lobotka speelt op 10
Lobotka speelt nu op 10 maar kan op het hele middenveld spelen. Maakte tegen RKC ook een goede indruk als controlerende middenvelder.
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:49
Frank de Boer gaat een hel van een seizoen tegemoet, wie moet je selecteren, wie moet je weglaten?

Met Nieuwpoort, De Sa, Moses Daddy, Meleg, Tete, Veltman, Denswil, Sporkslede, De Kamps, Gravenberch, Höner en noem ze allemaal maar op, heb je echt ongelooflijk veel talent lopen!
Avatar van 3*stars*3
Door 3*stars*3, zaterdag 13 juli 2013 21:48
Reactie op Bky, zaterdag 13 juli 2013 21:31
Pff, die Moses Daddy, wat een geweldige acties.
Ben benieuwd naar die papa Moses!
Speelt hij vanaf rechts of links?
We hebben iig veel keuzes voor op de flanken als hij deze lijn kan doortrekken!
Avatar van ST
Door ST, zaterdag 13 juli 2013 21:48
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:46
Sana was vandaag de slechtste flankspeler.
Ja vond ik ook. Maar heb alleen tegen RKC gezien. Vind het wel echt jammer, gun het hem wel.
Avatar van tuttaajax
Door tuttaajax, zaterdag 13 juli 2013 21:46
moses de nieuwe olsen????maar waar moet de boer in vredesnaam beginnen met selecteren,wat een talenten.
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:46
Reactie op ST, zaterdag 13 juli 2013 21:44
Sana gaat de winterstop niet halen bij Ajax denk ik. Die jongen moeten ze echt zo snel mogelijk proberen te verhuren. Desnoods zijn salaris zelf doorbetalen. Mist eigenlijk alles. Wel een hele sympathieke vent, maar nog niet goed genoeg als 4e keus.
Sana was vandaag de slechtste flankspeler.
Avatar van 3*stars*3
Door 3*stars*3, zaterdag 13 juli 2013 21:45
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:30
Hij heeft toch meteen op zijn 18de getekend?
Hijs gister 18 geworden maar ik zie nog nks staan op ajax.nl.
Avatar van Multi
Door Multi, zaterdag 13 juli 2013 21:45
Reactie op ST, zaterdag 13 juli 2013 21:43
Die Gravenbergh speelde tegen RKC ook al sterk. Ik heb wel vertrouwen in deze man. Is vroeger volgens mij ook aanvaller geweest en nu dus verdediger.
Was vroeger een aanvaller ja. En speelt zeker niet onaardig.

Vandaag waren de volgende in mijn ogen positief de volgende 4 het meest positief opgevallen:
Lobotka, Moses daddy, Boerrighter, Liggeon
Avatar van ObjectoJood
Door ObjectoJood, zaterdag 13 juli 2013 21:45
Wat ik begrijp van de comments hier en wat ik gezien heb tegen RKC kunnen we een erg mooi en leuk seizoen tegemoet zien, ik verheug me er nu al zwaar op.

Veel plezier mensen.
Avatar van ST
Door ST, zaterdag 13 juli 2013 21:45
Reactie op Joduh_Jonguh, zaterdag 13 juli 2013 21:44
Zo... zelfs Bojan?? Dayuuum, moet zo echt de sammenvating zien.... iemand een idee waar dat kan ?? (of gewoon de site van Eredivisie live?)
Dat zou ik ook wel willen weten.
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:45
Reactie op Sjaakvaak, zaterdag 13 juli 2013 21:44
Lobotka speelt op 10
Ok, dan is nr. 6 dus De Kamps, speelt erg goed!
Avatar van Lewis Hamilton
Door Lewis Hamilton, zaterdag 13 juli 2013 21:45
Moses Daddy wat een held!
Avatar van 3*stars*3
Door 3*stars*3, zaterdag 13 juli 2013 21:44
Reactie op SR, zaterdag 13 juli 2013 21:35
Gravenberch is de zwarte hulk. Beest
Viel mij ook op tegen RKC.
Als aanvaller vond ik hem matig maar is hij wat voor Ajax1 volgens jullie?
Avatar van ST
Door ST, zaterdag 13 juli 2013 21:44
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:43
Die Moses Daddy heeft echt een drive en een lekker techniek, Bojan, Meleg en Sana mogen oppassen op die rechterflank!
Sana gaat de winterstop niet halen bij Ajax denk ik. Die jongen moeten ze echt zo snel mogelijk proberen te verhuren. Desnoods zijn salaris zelf doorbetalen. Mist eigenlijk alles. Wel een hele sympathieke vent, maar nog niet goed genoeg als 4e keus.
Avatar van Joduh_Jonguh
Door Joduh_Jonguh, zaterdag 13 juli 2013 21:44
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:43
Die Moses Daddy heeft echt een drive en een lekker techniek, Bojan, Meleg en Sana mogen oppassen op die rechterflank!
Zo... zelfs Bojan?? Dayuuum, moet zo echt de sammenvating zien.... iemand een idee waar dat kan ?? (of gewoon de site van Eredivisie live?)
Avatar van Sjaakvaak
Door Sjaakvaak, zaterdag 13 juli 2013 21:44
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:43
Lobotka volgens mij. Valt nu positief op. Edit: Niet zeker, het is Lobotka of De Kamps, kan iemand uitsluitsel geven? Edit2: De Kamps dus.
Lobotka speelt op 10
Avatar van ST
Door ST, zaterdag 13 juli 2013 21:43
Reactie op leppe, zaterdag 13 juli 2013 21:39
Wie is die donkere jongen achterin? Wat een beest man. Moses Daddy en Lobotka vind ik allebei in positieve zin opvallen! Denk dat we daar nog wel wat plezier van gaan beleven. edit: zie hier onder net iemand iets over Gravenbergh zeggen, dat zal hem wel zijn.
Die Gravenbergh speelde tegen RKC ook al sterk. Ik heb wel vertrouwen in deze man. Is vroeger volgens mij ook aanvaller geweest en nu dus verdediger.
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:43
Reactie op SR, zaterdag 13 juli 2013 21:42
Wie speelt met nr6?
Lobotka volgens mij. Valt nu positief op.

Edit: Niet zeker, het is Lobotka of De Kamps, kan iemand uitsluitsel geven? Edit2: De Kamps dus.
Avatar van Joduh_Jonguh
Door Joduh_Jonguh, zaterdag 13 juli 2013 21:43
Reactie op RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:40
Volgens mij wel, lijkt nog steeds een hart voor z'n oude club te hebben en niet te willen scoren, want hij heeft al 2 100% kansen gehad.
ojah, die honer kwam uit duitsland.
Vandaag was wel leuk voor de Ajax fan... net of we in een snoepwinkel konden bekijken wat de lekkere snoepjes in onze winkel zijn (no-h0mo)
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, zaterdag 13 juli 2013 21:43
Die Moses Daddy heeft echt een drive en een lekker techniek, Bojan, Meleg en Sana mogen oppassen op die rechterflank!
Avatar van SR
Door SR, zaterdag 13 juli 2013 21:42
Wie speelt met nr6?
altianet.com