Ajax Showtime Homepage Apple Store Ajax Showtime Google Play Ajax Showtime
Home » Hoofdnieuws »

De Boer laat selectie ongewijzigd

De Boer laat selectie ongewijzigd

  • GH
  • , 24-11-2012 16:05
  • , 5941 views
  • , Ajax.nl |
  • Nu 40% korting op meer dan 100 artikelen in de officiële Ajax-shop.

DEZELFDE NAMEN - Frank de Boer heeft geen wijzigingen aangebracht in zijn selectie voor het duel tegen Roda JC. Het zijn dezelfde namen als de namen die op het formulier stonden voor het Champions League-duel tegen Dortmund.

De wedstrijdselectie bestaat uit de volgende spelers:

Kenneth Vermeer
Toby Alderweireld
Niklas Moisander
Christian Poulsen
Eyong Enoh
Christian Eriksen
Siem de Jong
Daley Blind
Tobias Sana
Lasse Schöne
Derk Boerrigter
Jasper Cillessen
Danny Hoesen
Ricardo van Rhijn
Jody Lukoki
Joël Veltman
Mitchell Dijks
Viktor Fischer

Wedden dat Ajax vanavond wint van Roda JC? Ontvang nu 1,4 keer je inzet als Ajax zegeviert.


Archief Ajax Showtime

Heb je tips, vragen, wil je adverteren of samenwerken? Mail ons: info@ajaxshowtime.com.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn, heeft u nog geen account kunt u zich hieronder registreren.

Login

Registreren

Beschikbaarheid van gebruikersnaam   E-mail adres nieuw   Wachtwoord validatie  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties

Laatste video's:

Goals & Skills Patrick KluivertVAK410 AJAX - Paris Saint-GermainChé Nunnely: Mooiste goals en actiesHighlight Oranje U19 - Servië U19 (1-0)Top 10: 115 jaar Ajax Ajax C1 slacht PSV in Eindhoven (Ajax TV)
Avatar van Robinjo1988
Door Robinjo1988, vrijdag 30 november 2012 18:01
Reactie op boemboem, zaterdag 24 november 2012 18:08
ik ben van mening dat Enoh niet in onze selectie thuis hoort!
Eerder dan die draak van een poulsen...wat een verschrikking zeg..
Avatar van Robinjo1988
Door Robinjo1988, vrijdag 30 november 2012 17:58
Reactie op Viktor-Fischer3, zaterdag 24 november 2012 16:56
Hopelijk: Vermeer van Rhijn-Alderweireld-Moisander-Blind de Jong-Schöne-Eriksen Lukoki-Hoesen-Fischer
Juist!! Dit is denk ik de best mogelijke opstelling.

En na een uurtje Derk en Sana erin..
Avatar van Lazell
Door Lazell, zondag 25 november 2012 12:06
Ik vraag me altijd af waarom Frank spelers niet slachtoffert. Laat een speler die niet presteert maar eens 2 of 3 wedstrijdjes banken, moet je eens opletten wat die ondergrens omhoog gaat.
Avatar van Mano
Door Mano, zondag 25 november 2012 11:24
Vermeer; Van Rhijn-Alderweireld-Moisander-Dijks; De Jong (RAM) - Blind(CVM) - Eriksen(LAM); Lukoki - Hoessen - Boerrigter.
Avatar van ster
Door ster, zondag 25 november 2012 09:58
Zolang hij maar niet die antivoetballer Enoh erin zet! Alleen maar kaarten halen en balletjes terugtikken. Pass over 5 meter is nog te ver voor hem
Avatar van Viktor-Fischer3
Door Viktor-Fischer3, zondag 25 november 2012 09:45
Reactie op afct, zondag 25 november 2012 00:34
Cillessen van rhijn aldrrweireld moisander blind eriksen schöne de jong Fisher hoessen lukoki
Wij denken hetzelfde, alleen Vermeer is de laatste tijd wel goed bezig. Dus laat Vermeer tot de wintestop/zomerstop staan en hij kan worden verkocht.
Avatar van afct
Door afct, zondag 25 november 2012 00:34
Cillessen van rhijn aldrrweireld moisander blind eriksen schöne de jong Fisher hoessen lukoki
Avatar van Bky
Door Bky, zaterdag 24 november 2012 23:58
Misschien maar wel eens een keer met Hoessen in de spits. Gewoon even iemand die die ballen er wel in ramt.

Dan hoop ik dit: Vermeer; van Rhijn - Alderweireld - Moisander - Blind; Enoh - de Jong - Eriksen; Boerrigter - Hoessen - Lukoki
Avatar van dariovanmeetere
Door dariovanmeetere, zaterdag 24 november 2012 21:44
Reactie op ajax19, zaterdag 24 november 2012 21:28
Sporkslede, Denswil, Koppers en Rits hadden mee moeten gaan en in plaats van Enoh, Poulsen, Schöne en Sana. Omdat Siem en Eriksen het dus niet goed doen, en ze steeds niet kunnen toeslaan, omdat Schöne voor geen dreiging zorgt. Ik heb liever dat ze Van Rhijn op 6 opstellen, en dat je voor de rest gevaarlijke spelers kunt opstellen. Omdat je dan situeren, toeslaan en pressie toevoegt aan het elftal, daarmee zorg je dat het elftal meer compleet wordt. Alderweireld kan Veltman, Dijks en Denswil hardstikke goed gebruiken, Eriksen en Lukoki kunnen Koppers goed gebruiken, Boerrigter en Van Rhijn kunnen Rits goed gebruiken. En je bouwt je team om je beste spelers, zodat je uiteindelijk een wedstrijd kunt winnen. Hoe ik het neerzet, is juist zo gestructureerd dat het voetbal boven komt drijven in plaats van het ingraven, het collectieve verdedigen. Boerrigter tegenover Ramzi, dan weet ik zeker dat dit een boost aan zijn zelfvertrouwen gaat opleveren. Van Rhijn tegenover Sitchuin, ook makkelijk te kloppen. En Koppers tegen Donald, kun je ook zien dat Koppers een intelligentere speler is. Jij ontkent de realiteit, houdt vast aan een dogma van een formatie. Terwijl iedereen kan zien dat het zo niet eens in de buurt komt van hoe een Ajax spel eruit ziet, mijlenver verwijderd van topvoetbal. Fischer is een prima talent, maar voor de samenstelling niet nodig, Hoesen ditmaal mee. Poulsen is een vijfde verdediger die geen tegenstander kan oppakken, oftewel gewoon waardeloos. Schöne is een druif, presteert matig en ik durf te wedden dat je een betere hebt als je Ligeon of Andersen op het middenveld zet. Meest belangrijk: Rits, Koppers, Dijks en Denswil laten meespelen. Fischer, Sana, Poulsen, en Schöne hebben in een vervelende wedstrijd geen voet aan de grond, laat hen zich maar weer opladen voor overige duels. En je moet spelen met de punt naar voren, fris de borst vooruit, en daadkracht. Vraagtekens van je afgooien. [Basisopstelling] Vermeer ; Alderweireld, Veltman, Dijks, Denswil ; Van Rhijn, Koppers, Boerrigter ; Rits, Eriksen, Lukoki. [Reservebank] Cillessen, Sporkslede, Sulejmani, Hoesen, Moisander, Siem, Blind. In de jeugd wel vaak overtuigend, dat spiegel ik af tegen hoe de spelers uit de hoofdmacht weten te overtuigen, en die spelers uit de hoofdmacht kunnen zichtbaar minder betekenen. In de Eredivisie krijgen ze nooit de kans, maar ze kunnen het absoluut wel. De pikordes van De Boer zijn dubieus. Jeugdige spelers kunnen nog klasse opbouwen, maar spelers als Poulsen, Enoh en Schöne, daarmee kun je nooit een drie-mans-middenveld bouwen. Eigen kweek presteert meer met pressie, situeren en toeslaan, heeft meer gogme, handigheid en kans te verbazen, dat is serieus zo.
Schöne is erg veelzijdig, als Ajax druk zet is hij goed in combinaties in de kleine ruimte en als Roda loert op de counter is hij balvast. Ik zit ook een beetje te twijfelen want ik zou hoesen ook graag op de nummer 9 zien. als De Boer kiest voor Siem of Cristian in de spits dan zie ik Schöne liever dan Enoh maar als De Boer Hoesen opstelt in de spits zou ik Schöne op de bank laten.
Avatar van ObjectoJood
Door ObjectoJood, zaterdag 24 november 2012 21:39
Reactie op IamLegend, zaterdag 24 november 2012 20:05
tegen een handbal stijl valt niet te voetballen...
Juist, als er 10 man voor t hok hangen is t heel moeilijk om daar tegen te scoren. Wel jammer dat alleen Ajax deze speelstijl altijd tegen over zich krijgt.
Avatar van ajax19
Door ajax19, zaterdag 24 november 2012 21:28
Reactie op dariovanmeetere, zaterdag 24 november 2012 21:23
Lasse doet het goed de laatste tijd,waarom zou hij niet mee gaan?!
Sporkslede, Denswil, Koppers en Rits hadden mee moeten gaan en in plaats van Enoh, Poulsen, Schöne en Sana.

Omdat Siem en Eriksen het dus niet goed doen, en ze steeds niet kunnen toeslaan, omdat Schöne voor geen dreiging zorgt. Ik heb liever dat ze Van Rhijn op 6 opstellen, en dat je voor de rest gevaarlijke spelers kunt opstellen.

Omdat je dan situeren, toeslaan en pressie toevoegt aan het elftal, daarmee zorg je dat het elftal meer compleet wordt. Alderweireld kan Veltman, Dijks en Denswil hardstikke goed gebruiken, Eriksen en Lukoki kunnen Koppers goed gebruiken, Boerrigter en Van Rhijn kunnen Rits goed gebruiken. En je bouwt je team om je beste spelers, zodat je uiteindelijk een wedstrijd kunt winnen.

Hoe ik het neerzet, is juist zo gestructureerd dat het voetbal boven komt drijven in plaats van het ingraven, het collectieve verdedigen. Boerrigter tegenover Ramzi, dan weet ik zeker dat dit een boost aan zijn zelfvertrouwen gaat opleveren. Van Rhijn tegenover Sitchuin, ook makkelijk te kloppen. En Koppers tegen Donald, kun je ook zien dat Koppers een intelligentere speler is. Jij ontkent de realiteit, houdt vast aan een dogma van een formatie. Terwijl iedereen kan zien dat het zo niet eens in de buurt komt van hoe een Ajax spel eruit ziet, mijlenver verwijderd van topvoetbal.

Fischer is een prima talent, maar voor de samenstelling niet nodig, Hoesen ditmaal mee. Poulsen is een vijfde verdediger die geen tegenstander kan oppakken, oftewel gewoon waardeloos. Schöne is een druif, presteert matig en ik durf te wedden dat je een betere hebt als je Ligeon of Andersen op het middenveld zet.

Meest belangrijk: Rits, Koppers, Dijks en Denswil laten meespelen. Fischer, Sana, Poulsen, en Schöne hebben in een vervelende wedstrijd geen voet aan de grond, laat hen zich maar weer opladen voor overige duels. En je moet spelen met de punt naar voren, fris de borst vooruit, en daadkracht. Vraagtekens van je afgooien.

[Basisopstelling] Vermeer ; Alderweireld, Veltman, Dijks, Denswil ; Van Rhijn, Koppers, Boerrigter ; Rits, Eriksen, Lukoki. [Reservebank] Cillessen, Sporkslede, Sulejmani, Hoesen, Moisander, Siem, Blind.

In de jeugd wel vaak overtuigend, dat spiegel ik af tegen hoe de spelers uit de hoofdmacht weten te overtuigen, en die spelers uit de hoofdmacht kunnen zichtbaar minder betekenen. In de Eredivisie krijgen ze nooit de kans, maar ze kunnen het absoluut wel. De pikordes van De Boer zijn dubieus. Jeugdige spelers kunnen nog klasse opbouwen, maar spelers als Poulsen, Enoh en Schöne, daarmee kun je nooit een drie-mans-middenveld bouwen. Eigen kweek presteert meer met pressie, situeren en toeslaan, heeft meer gogme, handigheid en kans te verbazen, dat is serieus zo.
Avatar van dariovanmeetere
Door dariovanmeetere, zaterdag 24 november 2012 21:23
Lasse doet het goed de laatste tijd,waarom zou hij niet mee gaan?!
Avatar van IamLegend
Door IamLegend, zaterdag 24 november 2012 20:05
Reactie op mano41, zaterdag 24 november 2012 19:17
voetbalt ajax wel dan?
tegen een handbal stijl valt niet te voetballen...
Avatar van Randy428
Door Randy428, zaterdag 24 november 2012 19:29
Reactie op trainerdv, zaterdag 24 november 2012 17:12
Ja Enoh en Poulsen mogen op de bank blijven. Alleen zou ik toch Boerrigrter weer laten spelen. Moet zijn vorm weer vinden en Fischer moet niet teveel ineens
Laat hij zijn vorm lekker ergens anders zoeken. Bij Jong Ajax of zo.

Maar goed, we maken geen schijn van kans. Half 1, van de week nog afgedroogd door die Duitsers, Roda uit altijd lastig.
Avatar van mano41
Door mano41, zaterdag 24 november 2012 19:17
Reactie op IamLegend, zaterdag 24 november 2012 19:03
het word te voorspelbaar... weer een saaie wedstrijd met een ploeg die niet wil voetballen tegen ajax!
voetbalt ajax wel dan?
Avatar van IamLegend
Door IamLegend, zaterdag 24 november 2012 19:03
het word te voorspelbaar... weer een saaie wedstrijd met een ploeg die niet wil voetballen tegen ajax!
Avatar van boemboem
Door boemboem, zaterdag 24 november 2012 18:08
ik ben van mening dat Enoh niet in onze selectie thuis hoort!
Avatar van leeke
Door leeke, zaterdag 24 november 2012 17:57
Reactie op trainerdv, zaterdag 24 november 2012 17:12
Ja Enoh en Poulsen mogen op de bank blijven. Alleen zou ik toch Boerrigrter weer laten spelen. Moet zijn vorm weer vinden en Fischer moet niet teveel ineens
zie ieder geval wel graag eens een keer een echte nmr 9 spelen,ja haalt zo een jongen als 2e spits,maak dan gebruik van hem,en een lekker middenveld met eriksen en de jong
Avatar van trainerdv
Door trainerdv, zaterdag 24 november 2012 17:12
Reactie op Viktor-Fischer3, zaterdag 24 november 2012 16:56
Hopelijk: Vermeer van Rhijn-Alderweireld-Moisander-Blind de Jong-Schöne-Eriksen Lukoki-Hoesen-Fischer
Ja Enoh en Poulsen mogen op de bank blijven. Alleen zou ik toch Boerrigrter weer laten spelen.
Moet zijn vorm weer vinden en Fischer moet niet teveel ineens
Avatar van Viktor-Fischer3
Door Viktor-Fischer3, zaterdag 24 november 2012 16:56
Hopelijk:

Vermeer
van Rhijn-Alderweireld-Moisander-Blind
de Jong-Schöne-Eriksen
Lukoki-Hoesen-Fischer
Avatar van TurboUrby
Door TurboUrby, zaterdag 24 november 2012 16:50
Reactie op B_02097, zaterdag 24 november 2012 16:38
is het waar ( las in parool van henk spaan ) dat Sporkslede niet meer op CVM wordt geposteerd maar RCV weer aan het worden is? Wel jammer. Andersen gaat pas debuut maken in 2e seizoenshelft niet te veel druk op die jongen leggen
Nee. Sporkslede is opgeleid als CV. 2 jaar geleden is hij verhuist naar CVM en toen begon hij opeens stappen te maken, en heeft 'ie zelfs t eerste elftal gehaald. Hij kan CV, CVM en rechtsback spelen. Maar is een CVM, zo word hij inmiddels ook door Ajax gezien. In Jong Ajax en Ajax A1 word gerouleerd wat betreft posities. Niet teveel waarde aan hechten...

@Tommiej94, over Andersen: Andersen heeft met Denemarken onder 19 (?) 3 interlands gespeeld in de laatste 2 weken. Hij is dus vertrokken naar Denemarken voor een trainingskamp, heeft vervolgens in 5 dagen tijd 3 interlands gespeeld, en zal nu weer op de weg terug zijn, en even tijd krijgen om af te koelen. Vooral positioneel moet hij zich nog aanpassen aan de Ajax-speelstijl, dus zal waarschijnlijk na de winterstop rustig gebracht worden.
Avatar van De scout
Door De scout, zaterdag 24 november 2012 16:43
Nu de opstelling nog. hopen dat hij vanuit eigen kracht voetbalt en niet aanpassen
Avatar van alibabba
Door alibabba, zaterdag 24 november 2012 16:39
Reactie op tommiej94, zaterdag 24 november 2012 16:22
Schrijf jij die verhaaltjes altijd helemaal zelf? On: Waar is Andersen eigenlijk, speelde pas ook al niet bij jong ajax. Is hij geblesseerd?
Die schrijf ik zelf ja. Andersen weet ik ook niet precies. Ik weet wel dat ie op 5 november speelde bij Jong Ajax tegen Jong Heracles maar toen werd hij gewisseld in de 73e minuut....een paar dagen daarvoor werd ie bij Ajax1 gehaald en wat jij zegt, afgelopen maandag speelde hij niet mee bij Jong Ajax!!
Avatar van B_02097
Door B_02097, zaterdag 24 november 2012 16:38
Reactie op TurboUrby, zaterdag 24 november 2012 16:35
Vermeer; Van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind; De Jong, Enoh, Eriksen; Lukoki, Hoesen, Fischer; Best mogelijke elftal op t moment... Al zie ik graag Denswil en Boccara vast bij de selectie. Boccara of Sporkslede zouden eigenlijk gewoon moeten spelen alsje ziet hoe Poulsen en Enoh presteren op t moment. Andersen verdient ook wel een plekje in de selectie. Schöne verdient t ook wel om te spelen, maar Siem is onomstreden bij Frank, en Eriksen hoort gewoon te spelen. Belangrijke punten...
is het waar ( las in parool van henk spaan ) dat Sporkslede niet meer op CVM wordt geposteerd maar RCV weer aan het worden is? Wel jammer.

Andersen gaat pas debuut maken in 2e seizoenshelft niet te veel druk op die jongen leggen
Avatar van TurboUrby
Door TurboUrby, zaterdag 24 november 2012 16:35
Vermeer; Van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind; De Jong, Enoh, Eriksen; Lukoki, Hoesen, Fischer;

Best mogelijke elftal op t moment... Al zie ik graag Denswil en Boccara vast bij de selectie. Boccara of Sporkslede zouden eigenlijk gewoon moeten spelen alsje ziet hoe Poulsen en Enoh presteren op t moment. Andersen verdient ook wel een plekje in de selectie. Schöne verdient t ook wel om te spelen, maar Siem is onomstreden bij Frank, en Eriksen hoort gewoon te spelen.

Belangrijke punten...
Avatar van B_02097
Door B_02097, zaterdag 24 november 2012 16:22
Hoesen spits Fischer links Lukoki rechts.
Lukoki hoesen kan leuk koppeltje worden en Fischer daar weten we zijn kwaliteiten al van.

Met Schone Eriksen en De jong dan maar op het middenveld.

Gewoon winnen dit ondanks die kuttijd.
Avatar van tommiej94
Door tommiej94, zaterdag 24 november 2012 16:22
Reactie op alibabba, zaterdag 24 november 2012 16:20
Hallo Ajacieden. Na de oorwassing tegen Dortmund zullen we het vizier op scherp moeten zetten om aanspraak te blijven houden op de titel. Voor de winterstop zijn er nog 5 competitiewedstrijden te spelen en daarin moeten minimaal 13 punten gepakt worden. Thuispotjes staan er op het programma tegen PSV en Groningen. De uitmatches worden afgewerkt tegen Roda, Willem II en Utrecht. Om te beginnen zullen we zondag in Kerkrade Roda JC pootje moeten lichten en het aanvangstijdstip is 12:30 uur. Wederom dus een half 1-wedstrijd en ik word er echt schijtziek van dat spelers van Ajax het lastig vinden om al om 12:30 uur af te trappen. De tegenstander heeft hetzelfde 'probleem' en zij kunnen het blijkbaar wel opbrengen om op dat tijdstip de mouwen op te stropen en te laten zien waarvoor ze betaald worden!! Kappen met dat gezeur en bikkelen!! Roda-uit dus...is het makkelijk winnen daar? In het verleden is gebleken van niet, want van de 39x dat deze clash in de competitie op het programma stond won Ajax er maar 15. Maar liefst 16 gelijke spelen staan er te boek en Roda trok 8x aan het langste eind. Het doelsaldo is +11 ( 56 - 45 ). Het volgende filmpje begint met een doelpunt van Derk Boerrigter in de bekerwedstrijd van vorig seizoen in Kerkrade ( 2-4 ). Daaropvolgend komen statistieken in beeld, die ik hierboven heb bijgewerkt. Vervolgens komen 3 wedstrijden aan bod... http://www.youtube.com/watch?v=HO3dMDyChJg Ajax werd ook een keer kampioen in Kerkrade! Het was de 32e wedstrijd van het seizoen 84'85, om precies te zijn op 25-05-1985. Aad de Mos werd na de nederlagen tegen Groningen en Haarlem ontslagen op 06-05-1985. Spitz Kohn, Tonny Bruins Slot en Cor vd.Hart namen het 5 wedstrijden voor het einde van de competitie over en ze slaagden in de missie om kampioen te worden. Martin v.Geel en Ron Jans maakten deel uit van Roda en Ajax speelde met deze 11: Hans Galjé, Peter Boeve, Ronald Spelbos, Walter Meeuws ( Belg, centrale verdediger en alleen in dat seizoen Ajacied ), Sonny Silooy, Frank Rijkaard, Ronald Koeman, Felix Gasselich, Marco van Basten, Rob de Wit en Gerald Vanenburg. Scoreverloop? Edwin Gorter 1-0 ('11), Gasselich 1-1 ('12), Martin v.Geel 2-1 ('41), Koeman 2-2 ('56), Vanenburg 2-3 ('69). SUCCES!!!
Schrijf jij die verhaaltjes altijd helemaal zelf?

On: Waar is Andersen eigenlijk, speelde pas ook al niet bij jong ajax. Is hij geblesseerd?
Avatar van alibabba
Door alibabba, zaterdag 24 november 2012 16:20
Hallo Ajacieden. Na de oorwassing tegen Dortmund zullen we het vizier op scherp moeten zetten om aanspraak te blijven houden op de titel. Voor de winterstop zijn er nog 5 competitiewedstrijden te spelen en daarin moeten minimaal 13 punten gepakt worden. Thuispotjes staan er op het programma tegen PSV en Groningen. De uitmatches worden afgewerkt tegen Roda, Willem II en Utrecht. Om te beginnen zullen we zondag in Kerkrade Roda JC pootje moeten lichten en het aanvangstijdstip is 12:30 uur. Wederom dus een half 1-wedstrijd en ik word er echt schijtziek van dat spelers van Ajax het lastig vinden om al om 12:30 uur af te trappen. De tegenstander heeft hetzelfde 'probleem' en zij kunnen het blijkbaar wel opbrengen om op dat tijdstip de mouwen op te stropen en te laten zien waarvoor ze betaald worden!! Kappen met dat gezeur en bikkelen!! Roda-uit dus...is het makkelijk winnen daar? In het verleden is gebleken van niet, want van de 39x dat deze clash in de competitie op het programma stond won Ajax er maar 15. Maar liefst 16 gelijke spelen staan er te boek en Roda trok 8x aan het langste eind. Het doelsaldo is +11 ( 56 - 45 ).

Het volgende filmpje begint met een doelpunt van Derk Boerrigter in de bekerwedstrijd van vorig seizoen in Kerkrade ( 2-4 ). Daaropvolgend komen statistieken in beeld, die ik hierboven heb bijgewerkt. Vervolgens komen 3 wedstrijden aan bod...

http://www.youtube.com/watch?v=HO3dMDyChJg

Ajax werd ook een keer kampioen in Kerkrade! Het was de 32e wedstrijd van het seizoen 84'85, om precies te zijn op 25-05-1985. Aad de Mos werd na de nederlagen tegen Groningen en Haarlem ontslagen op 06-05-1985. Spitz Kohn, Tonny Bruins Slot en Cor vd.Hart namen het 5 wedstrijden voor het einde van de competitie over en ze slaagden in de missie om kampioen te worden. Martin v.Geel en Ron Jans maakten deel uit van Roda en Ajax speelde met deze 11: Hans Galjé, Peter Boeve, Ronald Spelbos, Walter Meeuws ( Belg, centrale verdediger en alleen in dat seizoen Ajacied ), Sonny Silooy, Frank Rijkaard, Ronald Koeman, Felix Gasselich, Marco van Basten, Rob de Wit en Gerald Vanenburg. Scoreverloop? Edwin Gorter 1-0 ('11), Gasselich 1-1 ('12), Martin v.Geel 2-1 ('41), Koeman 2-2 ('56), Vanenburg 2-3 ('69).

SUCCES!!!
altianet.com