Ajax Showtime Homepage Apple Store Ajax Showtime Google Play Ajax Showtime
Home » Hoofdnieuws »

Matig Ajax pakt drie punten tegen VVV

Matig Ajax pakt drie punten tegen VVV

  • GH
  • , 17-11-2012 17:45
  • , 34712 views
  • , Ajax Showtime |
  • Nu 40% korting op meer dan 100 artikelen in de officiële Ajax-shop.

WINST - Ajax heeft in een slechte wedstrijd een keer wel de drie punten weten te veroveren. Het werd zaterdagavond 2-0 tegen laagvlieger VVV-Venlo in een slecht gevulde Amsterdam Arena. Derk Boerrigter maakte zijn eerste doelpunt van het seizoen en Danny Hoesen scoorde zijn eerste treffer in het eerste van Ajax.

Samenvatting:

Ajax begon met de jonge Joël Veltman op de positie van de licht geblesseerde Toby Alderweireld en met opnieuw Victor Fischer in de basis. De thuisploeg had in de beginfase het meeste balbezit, toch kwam het eerste moment van schrik van VVV-zijde, toen Ricky van Haaren diep werd gestuurd, maar Jasper Cillessen reageerde attent. Cillessen verving de grieperige Kenneth Vermeer in de goal.

Jari Litmanen, die te gast was in het stadion zag Ajax in de 8ste minuut voor het eerst gevaarlijk worden. Helaas kwam Boerrigter niet tot een schot nadat hij mooi voor de keeper werd gezet door Fischer, die de bal in één keer doorspeelde naar de vleugelaanvaller. Ondanks dat Ajax in het eerste kwartier het meeste balbezit had, was het niet meteen de bovenliggende partij. Sterker nog, na een kwartier spelen was VVV juist de ploeg die Ajax even terugdrong. De Limburgers kwamen een aantal keer dreigend naar voren en probeerde Ajax tegen de muur te zetten. Andersom als Ajax in balbezit kwam, had de ploeg moeite om door de muur van VVV heen te breken, ook omdat het tempo te laag lag.

De hele eerste helft kwam hier geen verandering in. VVV zakte steeds verder terug met elf man op eigen helft naarmate de eerste helft vorderde. Het was duidelijk dat de ploeg uit Venlo niet was gekomen om te voetballen. Daarom moest Ajax een opening zien te creëren, maar dat lukte amper. Hierdoor zocht Ajax andermaal dit seizoen met een fluitconcert de kleedkamers op. De ruststand was 0-0.

Al twee minuten na rust kreeg Ajax links van de zestien meter een vrije trap. Derk Boerrigter nam plaats achter de bal en krulde hem goed over de muur achter doelman Niki Mäenpää van VVV. Zo kende Ajax een lekkere start van de tweede helft; 1-0. Ondanks de voorsprong van Ajax veranderde weinig aan het spelbeeld, want VVV bleef net zo behoudend spelen als voor het doelpunt. Ajax probeerde het tempo wat op te voeren, maar een groot verschil met voor rust was niet te bespeuren.

Behalve het doelpunt viel er weinig te beleven in de halfvolle Arena, of het moet het kleine hoogstandje van Ricardo van Rhijn zijn geweest die de bal een paar keer hooghield om vervolgens met een mooie voetbeweging Christian Eriksen aan te spelen. Na rust kreeg VVV zijn enige kans toen de ingevallen Yannick Wildschut werd diepgestuurd en Christian Poulsen eruit liep, maar de spits had niet genoeg kracht in zijn doelpoging om Cillessen te passeren.

Tien minuten voor tijd kroop VVV dan toch eindelijk uit de schulp en koos met Wildschut en invaller Nwofor de aanval. Bijna kwam Ajax nog in de problemen toen Cillessen de bal leek te verspeelde aan Nwofor, maar de keeper kwam met de schrik vrij. Niet lang daarna gooide Ajax de wedstrijd op slot. Invaller Danny Hoesen die Eriksen verving, maakte zijn eerste treffer in het eerste van Ajax ; 2-0. Daarna speelde de Amsterdammers de wedstrijd makkelijk uit en pakte het dit keer de drie punten wel in een matige wedstrijd.


Opstelling Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Blind (Dijks '77); Schöne, Poulsen, Eriksen (Hoesen '72); Boerrigter (Lukoki '62), De Jong, Fischer.
Wissels: Van der Hart, Enoh, Sana, Hoesen ('72), Lukoki ('62), Denswil, Dijks ('77).

Opstelling VVV: Mäenpää; Joppen, Röseler, Seip, Fleuren; Maguire, Türk, Van Haaren (Wildschut '67); Radoslavjevic, Linssen (Otsu '85), Cullen (Nwofor '77).
Wissels: Heimann, Vorstermans, Nwofor ('77), Bergkamp, Otsu, Leiwakabessy, Wildschut ('67).

Doelpunten:
1-0 Boerrigter '47
2-0 Hoesen '84

Bijzonderheden:
-
(foto: Black Bath Towel Photographers)

Lees verder extern


Archief Ajax Showtime

Man of the match

Ajax - VVV Venlo

1.

7.2

2.

6.4

3. Ricardo van Rhijn

6.4

4.

6.3

5. Joël Veltman

6.2

6.

6.1

7. Lasse Schöne

6.1

8. Viktor Fischer

6.1

9. Jasper Cillessen

6.0

10.

6.0

11.

5.9

12. Niklas Moisander

5.6

13.

4.9

14.

4.5


Scheidsrechter:

Gozübüyük

5.4


Teamrapport:

Mentaliteit

4.9

Taktiek

5.0

Techniek

4.9

Concentratie

4.8

Snelheid

3.8


Stafraport:

Frank de Boer

5.6


Publiek:

Ajax-publiek

6.8

70 gebruikers hebben gestemd.

Wil je ook stemmen? Login of registreer jezelf!

Heb je tips, vragen, wil je adverteren of samenwerken? Mail ons: info@ajaxshowtime.com.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn, heeft u nog geen account kunt u zich hieronder registreren.

Login

Registreren

Beschikbaarheid van gebruikersnaam   E-mail adres nieuw   Wachtwoord validatie  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties

Laatste video's:

VAK410 AJAX - Paris Saint-GermainChé Nunnely: Mooiste goals en actiesHighlight Oranje U19 - Servië U19 (1-0)Top 10: 115 jaar Ajax Ajax C1 slacht PSV in Eindhoven (Ajax TV)Viktor Fischer ✖ Ajax Wonderkid ✖ Highlights ✖ HD
Avatar van DHsuarez16
Door DHsuarez16, zondag 18 november 2012 23:18
Reactie op Jeffrey15031, zondag 18 november 2012 22:43
Eindelijk iemand die het met me eens is. Ik kan het niet begrijpen dat vele mensen hem elke week weer fantastisch vinden. Hij speelt de laatste tijd gewoon heel erg zwak. Ben nooit echt fan van hem geweest
Ik schaar me ook bij deze groep mensen. Hij wordt beschouwd als iemand die net zo goed is/was als Litmanen, maar op t veld is er nog niet veel van terug te zien.

Maar goed, hij is ook nog maar 20!
Avatar van Jeffrey15031
Door Jeffrey15031, zondag 18 november 2012 22:43
Reactie op AFCA19, zondag 18 november 2012 11:39
Eriksen kan aardig mee voetballen maar laten we wel zijn...al die aandacht uit het buitenland begrijp ik niet...hij steekt er niet met kop en schouders boven uit...hij moet gaan uitkijken nu...Fischer is hem straks voorbij....Eriksen had nu al een man moeten zijn...maar speelt nog steeds als een jongetje
Eindelijk iemand die het met me eens is. Ik kan het niet begrijpen dat vele mensen hem elke week weer fantastisch vinden. Hij speelt de laatste tijd gewoon heel erg zwak. Ben nooit echt fan van hem geweest
Avatar van tommiej94
Door tommiej94, zondag 18 november 2012 19:55
Reactie op ajaxf4n, zondag 18 november 2012 18:27
Die mensen hebben groot gelijk Je gaat toch niet je zaterdagavond verknallen voor een avondje VVV Het was eigenlijk al duidelijk dat we gingen winnen, het was op een rare tijd op zaterdagavond Begrijpelijk dat mensen dan geen zin of geen tijd hebben En nu ben ik natuurlijk weer een nepsupporter, het boeit me echt werkelijk he-le-maal niks wat jullie van mij denken
Je komt toch ook niet voor VVV, maar voor ajax toch? En hoezo rare tijd?
Avatar van ajaxf4n
Door ajaxf4n, zondag 18 november 2012 18:27
Reactie op tommiej94, zondag 18 november 2012 16:41
Die mensen mogen zich geen supporters noemen.
Die mensen hebben groot gelijk
Je gaat toch niet je zaterdagavond verknallen voor een avondje VVV
Het was eigenlijk al duidelijk dat we gingen winnen, het was op een rare tijd op zaterdagavond
Begrijpelijk dat mensen dan geen zin of geen tijd hebben

En nu ben ik natuurlijk weer een nepsupporter, het boeit me echt werkelijk he-le-maal niks wat jullie van mij denken
Avatar van AlexIbarra
Door AlexIbarra, zondag 18 november 2012 17:12
Het was inderdaad niet leuk om naar te kijken maar met een half tweede elftal en de wedstrijd tegen Dortmund die eraan komt, ben ik allang blij met 3 punten en geen blessures. Woensdag goed voetballen en winnen, daarna in het weekend nog een draak voor 3 punten. Het kan niet elke dag feest zijn..
Avatar van HarryHarHar
Door HarryHarHar, zondag 18 november 2012 16:42
Jaren lang had ons geliefde Ajax verre weg het beste doelsaldo, nu na 13 wedstrijden staan we op plaats 4 en heeft Pisvee + 37 en wij een schamele +15, ik kan me nog een dramasenario herinneren van nog niet zo heel lang geleden dat we het net niet werden op 1 doelpunt verschil soms denk ik wel eens dat het kader daar aan voorbij gaat want het enige wat je hoort is ach we hebben gelukkig weer 3 punten, Dikkie was kwaad gisteren omdat Pisvee er maar 6 had gemaakt, want er zat meer in, toch eens over nadenken jongens! die instelling mis ik momenteel!
Avatar van tommiej94
Door tommiej94, zondag 18 november 2012 16:41
Reactie op ajaxfandennis, zondag 18 november 2012 10:50
We moeten oppassen dat er dalijk maar 35 000 mensen op de tribune zitten. Ik hoorde veel gemopper in het stadion dat ze geen zin hadden om hier wekelijks naar te kijken.
Die mensen mogen zich geen supporters noemen.
Avatar van PietBon
Door PietBon, zondag 18 november 2012 15:48
Reactie op omisom, zondag 18 november 2012 09:44
Is dit het Ajax van de toekomst? diep triest zoals deze spelers liepen te ballen, ja ballen want voetballen kan ik het niet noemen. Een paar spelers die mij zeer zwaar tegenvallen zijn Eriksen die er gisteren echt helemaal niets van bakte, Poulsen is ronduit Ajax onwaardig en dan onze aanvoerder Siem niet te geloven zo zwak die acteerde. Ik ben redelijk positief ingesteld maar naar wat ik gisterenavond heb gezien begin ik toch te twijfelen aan de capaciteiten van het TH. Het leek wel of ze helemaal niet met die wedstrijd bezig waren en al aan woensdag liepen te denken alleen vergeten ze dat de competitie wel veel belangrijker is, niet om het één of ander dat P$V weet wel wat ze moeten doen en dat is gewoon dik winnen. Frank, ik hoop echt dat je ze flink op hun flikker geeft en duidelijk maakt dat je dit onder geen beding accepteert. Ik neem aan dat het publiek zijn geld terug krijgt na zo'n wanprestatie.
Ik ben het niet met je eens als het om Poulsen gaat. Deze man doet veel nuttig werk en vindt hem een waardige opvolger van Anita. Enoh pakt teveel kaarten op die positie.
Avatar van Ajaciedforevere
Door Ajaciedforevere, zondag 18 november 2012 15:04
Reactie op B_02097, zondag 18 november 2012 12:36
alsnog zaten er meer in dan in een gemiddeld aidshoven en vitesse stadion
Nou ik heb me kapotgeergerd aan de lege plaatsen( en al helemaal op f-Side harde kern) dit vind ik een schande
Mensen zeuren over dure seizoenkaarten die ze betalen maar komen vervolgens niet opdagen
Avatar van Ajaciedforevere
Door Ajaciedforevere, zondag 18 november 2012 14:59
Reactie op ajaxfandennis, zondag 18 november 2012 10:50
We moeten oppassen dat er dalijk maar 35 000 mensen op de tribune zitten. Ik hoorde veel gemopper in het stadion dat ze geen zin hadden om hier wekelijks naar te kijken.
Kan ik me voorstellen maar aan de andere ook weer niet je gaat naar je club kijken en meestal doen ze het dan goed dit was even een mindere wedstrijd kan gebeuren maar we hebbe de 3 punten
Avatar van Bonnie Blauw
Door Bonnie Blauw, zondag 18 november 2012 13:26
Reactie op gvvsvw, zondag 18 november 2012 08:58
ik zal eens beginnen met Eriksen wat is die gozer vreselijk slecht zeg !!! Niks anders dan bal verlies !! Dan poulsen is een verdedigende speler , het enige wat hij doet is zich laten inzakken tussen de 2 cv en dan de bal vragen en weer breed leggen , daar heb je niks aan , dan mis je gewoon een extra man op het midden !!! Als er een club komt voor Eriksen en die wil rond de 20 miljoen betalen , gelijk doen , hij is niet het grote talent wat iedereen denkt , al is het hier in Nederland wel Zo dat als je iemand door Zijn benen speelt is het al een fantastische speler , en gewoon boerrigter aub op links en op rechts heb je maar 1 man waar dreiging vanuit gaat dat is lukoki , zijn acties lukken niet altijd , maar geef hem eens wat wedstrijden de kan , gisteren Ook weer gelijk dreiging bij hem . En voor de rest het voetbal is gewoon Ajax onwaardig slecht en dat heeft maar met 1 ding te maken kwaliteit
Ik heb het gevoel dat Eriksen met zijn hoofd al bij een andere competitie is . Eriksen verkopen en Maher halen lijkt mij een goede optie je wordt dan eerder sterker dan zwakker.
Avatar van B_02097
Door B_02097, zondag 18 november 2012 12:36
Reactie op Sjakie Wit, zondag 18 november 2012 08:25
Ik denk dat zo'n 10.000 seizoenskaartgouders er niet waren. Dat is weel heel veel hoor...
alsnog zaten er meer in dan in een gemiddeld aidshoven en vitesse stadion
Avatar van pieke
Door pieke, zondag 18 november 2012 12:29
Reactie op Olle, zondag 18 november 2012 11:10
Je bent supporter of niet, dus het is een slap zooitje als er gaan afhaken....... Maar je bent ook voetballer of niet, en als je zo'n inzet en mentaliteit op het veld laat zien vind ik dat ook respectloos richting de tribunes! Ik bedoel, waar hebben we het nou over!?!? VVV thuis.....daar moet je gewoon een lekker potje voetbal van maken vóór het publiek. Al moet je in de week daarop 3x tegen RM of BD spelen.... Je moet 3 of 4 - 0 minimaal van zo'n ploeg winnen; is ook goed voor het zelfvertrouwen naar zo'n belangrijke wedstrijd als a.s. woensdag toe.......
De wedstrijd was al om 19.45 uur. Moet je toch minstens al om 17.30 uur aan de spaghetti.
Dat scheelt.
Avatar van AFCA19
Door AFCA19, zondag 18 november 2012 11:39
Eriksen kan aardig mee voetballen maar laten we wel zijn...al die aandacht uit het buitenland begrijp ik niet...hij steekt er niet met kop en schouders boven uit...hij moet gaan uitkijken nu...Fischer is hem straks voorbij....Eriksen had nu al een man moeten zijn...maar speelt nog steeds als een jongetje
Avatar van 1eringzuid2
Door 1eringzuid2, zondag 18 november 2012 11:17
Reactie op Cello, zaterdag 17 november 2012 23:49
Ik begin dat ook steeds vaker te denken. Maar als je Eriksen verkoopt dan zou ik graag zien dat men dan toch gaat voor Adam Maher. Die is dan misschien technisch gesproken iets minder dan Eriksen (die er trouwens ook weinig voordeel uit weet te halen), maar wat Maher wel voor heeft op Eriksen is, dat het geen nette lieve jongen is en veel meer strijd en arbeid in zijn spel legt....kortom meer een winnaarsmentaliteit heeft, meer lef en arrogantie aan de dag weet te leggen (wat juist historisch gezien bij Ajax hoort) dan dat Eriksen doet. Ik weet, deels is het ook speculeren wbt Eriksen, maar dat er iets niet klopt.....en dat al een hele tijd, dat moge duidelijk zijn!. Lijkt ook wel alof ie stil staat kwa ontwikkeling. Er lijkt gewoon al lang geen progressie in te zitten (eerder achteruitgang).
Ik vind Eriksen helemaal niet zo technisch. Zeker niet als je de techniek bedoelt om een man uit te spelen, want dat kan hij niet. Hij heeft wel het vermogen om vrij te lopen, ruimte voor zichzelf te creeren en het inzicht om tussen de linies van de tegenstander te lopen om zo met een briljante pass een medespeler voor de goal te zetten. Hij schijnt ook nog ergens een fantastische trap in zijn benen te hebben, maar die zie ik veel te weinig. Vrije trappen van hem vind ik gewoon slecht. Gister ook weer niet tussen de palen en hij neemt toch zo'n 75% van alle hoekschoppen en vrije trappen. Om over zijn fysieke kracht en duelkracht maar helemaal niet te beginnen.Maar nee hoor, hij hoeft niet bij te tekenen. Hij kan alles al....................
Avatar van Olle
Door Olle, zondag 18 november 2012 11:10
Reactie op ajaxfandennis, zondag 18 november 2012 10:50
We moeten oppassen dat er dalijk maar 35 000 mensen op de tribune zitten. Ik hoorde veel gemopper in het stadion dat ze geen zin hadden om hier wekelijks naar te kijken.
Je bent supporter of niet, dus het is een slap zooitje als er gaan afhaken....... Maar je bent ook voetballer of niet, en als je zo'n inzet en mentaliteit op het veld laat zien vind ik dat ook respectloos richting de tribunes! Ik bedoel, waar hebben we het nou over!?!? VVV thuis.....daar moet je gewoon een lekker potje voetbal van maken vóór het publiek. Al moet je in de week daarop 3x tegen RM of BD spelen.... Je moet 3 of 4 - 0 minimaal van zo'n ploeg winnen; is ook goed voor het zelfvertrouwen naar zo'n belangrijke wedstrijd als a.s. woensdag toe.......
Avatar van 1eringzuid2
Door 1eringzuid2, zondag 18 november 2012 11:06
Reactie op omisom, zondag 18 november 2012 09:44
Is dit het Ajax van de toekomst? diep triest zoals deze spelers liepen te ballen, ja ballen want voetballen kan ik het niet noemen. Een paar spelers die mij zeer zwaar tegenvallen zijn Eriksen die er gisteren echt helemaal niets van bakte, Poulsen is ronduit Ajax onwaardig en dan onze aanvoerder Siem niet te geloven zo zwak die acteerde. Ik ben redelijk positief ingesteld maar naar wat ik gisterenavond heb gezien begin ik toch te twijfelen aan de capaciteiten van het TH. Het leek wel of ze helemaal niet met die wedstrijd bezig waren en al aan woensdag liepen te denken alleen vergeten ze dat de competitie wel veel belangrijker is, niet om het één of ander dat P$V weet wel wat ze moeten doen en dat is gewoon dik winnen. Frank, ik hoop echt dat je ze flink op hun flikker geeft en duidelijk maakt dat je dit onder geen beding accepteert. Ik neem aan dat het publiek zijn geld terug krijgt na zo'n wanprestatie.
Amen! Poulsen man van de wedstrijd!? Triester moet het niet worden. Geen enkele keer heeft hij de bal naar voren gespeeld alleen maar breed en achteruit. 66% balbezit en er werkelijk geen ene klote mee gedaan. Na 44 minuten was er het 1e schotje tussen de palen. Het doelpunt van Hoesen was de 1e gecreeerde veldkans, en dat na 85 minuten spelen tegen, met alle respect voor VVV, de no.16 van de eredivisie. En dan het betoog van FdB, dat er 2 ploegen nodig zijn om te voetballen......? Uiterst zwak verhaal van meneer de Boer. Nee, dit seizoen is zo goed als beslist. Dit ga je met deze kwaliteitsarme selectie niet meer goedmaken. En FdB ga je is heel ernstig zorgen maken over de motivatie van het meerendeel van je spelers want woensdag lopen ze weer de poten uit hun lijf terwijl je dat gisteravond had moeten brengen als je een voetbal prof bent en het volgende seizoen weer CL wilt spelen!!!!!!
Avatar van 1eringzuid2
Door 1eringzuid2, zondag 18 november 2012 10:58
Reactie op Leviathan, zondag 18 november 2012 10:43
Mooi voetbal of niet 2-0 gewonnen 3 punten en de 0 gehoudenVorig seizoen was het 2-2
Vorig seizoen werd het ook 2-0 en kon je de schaal ophalen na 90 minuten!!!!!!
Avatar van ajaxfandennis
Door ajaxfandennis, zondag 18 november 2012 10:50
We moeten oppassen dat er dalijk maar 35 000 mensen op de tribune zitten. Ik hoorde veel gemopper in het stadion dat ze geen zin hadden om hier wekelijks naar te kijken.
Avatar van Leviathan
Door Leviathan, zondag 18 november 2012 10:43
Mooi voetbal of niet 2-0 gewonnen 3 punten en de 0 gehoudenVorig seizoen was het 2-2
Avatar van Balgobind
Door Balgobind, zondag 18 november 2012 10:39
Jody veel heerlijk in zeg!
Avatar van omisom
Door omisom, zondag 18 november 2012 10:31
Reactie op Bky, zondag 18 november 2012 10:25
En als Ajax deze week weer wint van Dortmund ben jij de eerste die zegt dat jij nooit getwijfeld hebt aan het TH of niet?
Nee, zo ben ik toevallig niet maar kijk al weken naar een team wat aan geen kant draait oké we spelen een paar goede wedstrijden in de CL maar waar moeten we de punten scoren????? juist in de competitie. Ik blijf het nog steeds belachelijk vinden dat een club als Ajax start met een middenvelder als spits en dat ligt aan het TH.
Ik vraag me wel eens af wat er had gebeurd als er een directeur boven het TH had gestaan welke ook eisen stelde?????
Avatar van Bky
Door Bky, zondag 18 november 2012 10:25
Reactie op omisom, zondag 18 november 2012 09:44
Is dit het Ajax van de toekomst? diep triest zoals deze spelers liepen te ballen, ja ballen want voetballen kan ik het niet noemen. Een paar spelers die mij zeer zwaar tegenvallen zijn Eriksen die er gisteren echt helemaal niets van bakte, Poulsen is ronduit Ajax onwaardig en dan onze aanvoerder Siem niet te geloven zo zwak die acteerde. Ik ben redelijk positief ingesteld maar naar wat ik gisterenavond heb gezien begin ik toch te twijfelen aan de capaciteiten van het TH. Het leek wel of ze helemaal niet met die wedstrijd bezig waren en al aan woensdag liepen te denken alleen vergeten ze dat de competitie wel veel belangrijker is, niet om het één of ander dat P$V weet wel wat ze moeten doen en dat is gewoon dik winnen. Frank, ik hoop echt dat je ze flink op hun flikker geeft en duidelijk maakt dat je dit onder geen beding accepteert. Ik neem aan dat het publiek zijn geld terug krijgt na zo'n wanprestatie.
En als Ajax deze week weer wint van Dortmund ben jij de eerste die zegt dat jij nooit getwijfeld hebt aan het TH of niet?
Avatar van omisom
Door omisom, zondag 18 november 2012 09:44
Is dit het Ajax van de toekomst? diep triest zoals deze spelers liepen te ballen, ja ballen want voetballen kan ik het niet noemen. Een paar spelers die mij zeer zwaar tegenvallen zijn Eriksen die er gisteren echt helemaal niets van bakte, Poulsen is ronduit Ajax onwaardig en dan onze aanvoerder Siem niet te geloven zo zwak die acteerde. Ik ben redelijk positief ingesteld maar naar wat ik gisterenavond heb gezien begin ik toch te twijfelen aan de capaciteiten van het TH.
Het leek wel of ze helemaal niet met die wedstrijd bezig waren en al aan woensdag liepen te denken alleen vergeten ze dat de competitie wel veel belangrijker is, niet om het één of ander dat P$V weet wel wat ze moeten doen en dat is gewoon dik winnen.
Frank, ik hoop echt dat je ze flink op hun flikker geeft en duidelijk maakt dat je dit onder geen beding accepteert. Ik neem aan dat het publiek zijn geld terug krijgt na zo'n wanprestatie.
Avatar van PietBon
Door PietBon, zondag 18 november 2012 09:34
Ajax speelt 9 van de 10 keer beroerd als het niet op zondagmiddag om half drie speelt. Nu dus ook weer en het publiek weet dat inmiddels ook. Je zag de lege plekken op de tribunes. Dit is dus de tol die je betaald als je Champions League wil spelen. Veel spelers speelden weer onder hun niveau. Anderen werken hard maar zijn uit vorm en er was er ook deze week maar één die er met kop en schouders bovenuit stak. Zijn naam is Daley Blind, al weken lang een zeven.
Avatar van gvvsvw
Door gvvsvw, zondag 18 november 2012 08:58
ik zal eens beginnen met Eriksen wat is die gozer vreselijk slecht zeg !!! Niks anders dan bal verlies !! Dan poulsen is een verdedigende speler , het enige wat hij doet is zich laten inzakken tussen de 2 cv en dan de bal vragen en weer breed leggen , daar heb je niks aan , dan mis je gewoon een extra man op het midden !!! Als er een club komt voor Eriksen en die wil rond de 20 miljoen betalen , gelijk doen , hij is niet het grote talent wat iedereen denkt , al is het hier in Nederland wel Zo dat als je iemand door Zijn benen speelt is het al een fantastische speler , en gewoon boerrigter aub op links en op rechts heb je maar 1 man waar dreiging vanuit gaat dat is lukoki , zijn acties lukken niet altijd , maar geef hem eens wat wedstrijden de kan , gisteren Ook weer gelijk dreiging bij hem . En voor de rest het voetbal is gewoon Ajax onwaardig slecht en dat heeft maar met 1 ding te maken kwaliteit
Avatar van Tinseltown
Door Tinseltown, zondag 18 november 2012 08:56
K....T wedstrijd, maar vind wel dat je 2 teams nodig hebt om te voetballen. VVV was alleen naar Amsterdam gekomen om te verdedigen.Moet je opletten als Ajax tegen Dortmund speelt dan krijg je een hele andere wedstrijd te zien. In ieder geval nog ff mijn grootste favoriet Mitchell Dijks zien invallen.
Avatar van Sjakie Wit
Door Sjakie Wit, zondag 18 november 2012 08:25
Reactie op eenstad31, zondag 18 november 2012 02:25
Ik vond de arena trouwens echt goed volzetten voor zo'n pritswedstrijd
Ik denk dat zo'n 10.000 seizoenskaartgouders er niet waren. Dat is weel heel veel hoor...
Avatar van eenstad31
Door eenstad31, zondag 18 november 2012 02:25
Ik vond de arena trouwens echt goed volzetten voor zo'n pritswedstrijd
Avatar van trainerdv
Door trainerdv, zondag 18 november 2012 01:38
Reactie op Bjornzuindas, zaterdag 17 november 2012 23:06
We hebben gewoon 3 punten , Gaat er soms niet om hoe Gewoon goed dat dit soort wedstrijden gewonnen worden en niet in de 85 min counter tegenstander 1-1 gewoon zoals de concurent ook zijn punten pakt.
Dat is waar, maar het is wel een teken.
Ajax speelt gewoon erg zwak dit seizoen.
Het voetbal is vooralsnog niet goed genoeg om weer kampioen mee te worden.
Het gemak waarmee laagvliegers verslagen horen te worden is er gewoon niet.
Avatar van Dennis_Gijs12
Door Dennis_Gijs12, zaterdag 17 november 2012 23:57
Reactie op , zaterdag 17 november 2012 23:49
Ja maar Barca is wereldtop en spelers verdienen daar top. Barca is het plafond en spelers kunnen wel weg gaan maar dan gaan ze voor salaris maar geen sportieve keuze..
Dan moet Ajax ook niet steeds met Barca vergeleken worden. De weg die is ingeslagen werpt over 2/3 naar echt wel zijn vruchten af. Ajax is Ajax en Barca is Barca geen gelul.
Avatar van Cello
Door Cello, zaterdag 17 november 2012 23:49
Reactie op demildave, zaterdag 17 november 2012 23:43
eriksen heeft niet de macht om een topper te worden. Dit soort wedstrijden kan hij juist opstaan maar dat gebeurt gewoon niet. Hij was slordig en gewoon slecht. Verkoop hem maar in de winter, en laat fischer maar op zijn plaats spelen, en boerrigter is gewoon een drama. Hoesen, Fischer,van rijn, blind, lukoki speelde wel goed.
Ik begin dat ook steeds vaker te denken. Maar als je Eriksen verkoopt dan zou ik graag zien dat men dan toch gaat voor Adam Maher. Die is dan misschien technisch gesproken iets minder dan Eriksen (die er trouwens ook weinig voordeel uit weet te halen), maar wat Maher wel voor heeft op Eriksen is, dat het geen nette lieve jongen is en veel meer strijd en arbeid in zijn spel legt....kortom meer een winnaarsmentaliteit heeft, meer lef en arrogantie aan de dag weet te leggen (wat juist historisch gezien bij Ajax hoort) dan dat Eriksen doet.

Ik weet, deels is het ook speculeren wbt Eriksen, maar dat er iets niet klopt.....en dat al een hele tijd, dat moge duidelijk zijn!. Lijkt ook wel alof ie stil staat kwa ontwikkeling. Er lijkt gewoon al lang geen progressie in te zitten (eerder achteruitgang).
Avatar van Dennis_Gijs12
Door Dennis_Gijs12, zaterdag 17 november 2012 23:45
Reactie op ObjectoJood, zaterdag 17 november 2012 23:02
Wij zijn Ajax geen Barelona. Wij hebben niet t geld wat daar wel te vinden is. Dus om in te gaan op je inhoudelijke????? verhaal, slaat nergens op. Maar ga eens in op t feit dat jij je club niet steunt????? Dat je altijd maar loopt te kotsen op de club waarvan je beweert fan van te zijn. Je bent niet meer dan een kakkerlak, die zijn ook 24/7 bezig met kotsen op Ajax, dus ga lekker naar die site's
Barcelona behoud wel elk seizoen zijn selectie.. Dat is iets wat Ajax ook eens zou moeten doen.
Avatar van Ajacied1997
Door Ajacied1997, zaterdag 17 november 2012 23:45
ik vind dat lasse ook wel een keer een duw in de rug mag krijgen want die vind ik de laatste paar wedstrijden ook steeds constanter worden, en hij toont wel regelmatig in wedstrijden de felheid die andere ook in hun spel zouden moeten tonen, mijn compimenten voor hem dus en hoop dat hij ff in de basisblijft staan.
overigens wil ik nog wel iets kwijt over eriksen, hij ziet namelijk heel vaak maar dan ook heel vaak wel het overzicht(waar de bal naartoe moet) maar heeft echt veel te vaak balverlies, hij geeft namelijk regelmatig te moeilijke ballen.
Avatar van Cello
Door Cello, zaterdag 17 november 2012 23:44
Reactie op BigDaddy84, zaterdag 17 november 2012 23:12
Tjah, ik ben geen azijnpisser, maar de realiteit is dat dit gewoon een slechte wedstrijd was. Wijzen naar VVV is daarbij geen oplossing. Ik mis lef in het spel van Ajax, het is allemaal veels te netjes. Je hebt tegen dit soort tegenstanders een aantal spelers nodig die een mannetje uit kunnen spelen of lef tonen door een bal een keer wat dieper te spelen (middenveld overslaan, spits inspelen, terugleggen op Eriksen of Schöne en vervolgens weer doorspelen of schieten). Het ergste vind ik persoonlijk nog dat dit team dat wel degelijk kan. Maar op de één of andere manier lijkt dat geloof er niet te zijn. Frank hiervoor de schuld geven is denk ik te makkelijk. Zeker gezien het feit dat toen de wissels erin kwamen er meer kansen werden gecreëerd. Lukoki is een uiterst bruikbare speler tegen dit soort tegenstanders, de tandem Fischer - Dijks loopt heel behoorlijk aanvallend (is te zien dat ze meer hebben samengespeeld) en Hoessen is vooral technisch een verademing in de spits. Als Hoessen balvast wordt kan het weleens een hele goede gaan worden voor Ajax. Al met al is het vooral te hopen dat Ajax aanvallend meer lef gaat tonen, verdedigend er wat meer bovenop zit en dat ze wat meer zelfvertrouwen krijgen. Dan zie ik ze meedoen voor de titel. Blijft dat uit, is plaats 2 helaas echt het hoogst haalbare.
Wat je ook weinig ziet is dat er gelijk al bij balverlies vooruit verdedigd wordt....laat staan dat men de bal afjaagt.... als je dan ziet dat zelfs bij tijd en wijle VVV de kans krijgt om zich daar makkelijk uit weg te spelen (vanuit hun verdediging), dan geeft het ook al wel iets te denken. Nu gat het bij dat soort teams doorgaans fout verder in de opbouw, maar een team dat iets beter is dan VVV of gewoon een goede dag heeft, die kunnen daar dan maximaal van profiteren.
Avatar van demildave
Door demildave, zaterdag 17 november 2012 23:43
eriksen heeft niet de macht om een topper te worden. Dit soort wedstrijden kan hij juist opstaan maar dat gebeurt gewoon niet. Hij was slordig en gewoon slecht. Verkoop hem maar in de winter, en laat fischer maar op zijn plaats spelen, en boerrigter is gewoon een drama. Hoesen, Fischer,van rijn, blind, lukoki speelde wel goed.
Avatar van BigDaddy84
Door BigDaddy84, zaterdag 17 november 2012 23:12
Tjah, ik ben geen azijnpisser, maar de realiteit is dat dit gewoon een slechte wedstrijd was. Wijzen naar VVV is daarbij geen oplossing. Ik mis lef in het spel van Ajax, het is allemaal veels te netjes. Je hebt tegen dit soort tegenstanders een aantal spelers nodig die een mannetje uit kunnen spelen of lef tonen door een bal een keer wat dieper te spelen (middenveld overslaan, spits inspelen, terugleggen op Eriksen of Schöne en vervolgens weer doorspelen of schieten). Het ergste vind ik persoonlijk nog dat dit team dat wel degelijk kan. Maar op de één of andere manier lijkt dat geloof er niet te zijn. Frank hiervoor de schuld geven is denk ik te makkelijk. Zeker gezien het feit dat toen de wissels erin kwamen er meer kansen werden gecreëerd. Lukoki is een uiterst bruikbare speler tegen dit soort tegenstanders, de tandem Fischer - Dijks loopt heel behoorlijk aanvallend (is te zien dat ze meer hebben samengespeeld) en Hoessen is vooral technisch een verademing in de spits. Als Hoessen balvast wordt kan het weleens een hele goede gaan worden voor Ajax. Al met al is het vooral te hopen dat Ajax aanvallend meer lef gaat tonen, verdedigend er wat meer bovenop zit en dat ze wat meer zelfvertrouwen krijgen. Dan zie ik ze meedoen voor de titel. Blijft dat uit, is plaats 2 helaas echt het hoogst haalbare.
Avatar van ajaxf4n
Door ajaxf4n, zaterdag 17 november 2012 23:06
Reactie op ObjectoJood, zaterdag 17 november 2012 23:02
Wij zijn Ajax geen Barelona. Wij hebben niet t geld wat daar wel te vinden is. Dus om in te gaan op je inhoudelijke????? verhaal, slaat nergens op. Maar ga eens in op t feit dat jij je club niet steunt????? Dat je altijd maar loopt te kotsen op de club waarvan je beweert fan van te zijn. Je bent niet meer dan een kakkerlak, die zijn ook 24/7 bezig met kotsen op Ajax, dus ga lekker naar die site's
Ajax word toch graag vergeleken met Barcelona?
Maar goed, ingaan op je feit? Prima.

Ik kots niet op de club, ik ben negatief
Dat is iets heel anders, noem eens iets waarbij ik kots op de club?
Waarbij ik Ajax uitscheld, nergens!
Maar goed, als jij wilt beweren dat het kotsen is, prima.
En als jij mij een kakkerlak noemt, i dont care
Avatar van Bjornzuindas
Door Bjornzuindas, zaterdag 17 november 2012 23:06
We hebben gewoon 3 punten ,
Gaat er soms niet om hoe

Gewoon goed dat dit soort wedstrijden gewonnen worden en niet in de 85 min counter tegenstander 1-1 gewoon zoals de concurent ook zijn punten pakt.
Avatar van ObjectoJood
Door ObjectoJood, zaterdag 17 november 2012 23:02
Reactie op ajaxf4n, zaterdag 17 november 2012 22:22
Ga weg, Ajax als "topclub" zijnde moet een degradatiekandidaat als VVV gewoon kapot spelen Dat lukt zelfs niet, dan moet je je kapot schamen Eerste helft: belabberd Tweede helft: belabberd Barcelona heeft wekelijks te maken met tegenstanders die zich ingraven, en die winnen toch ook? Die spelen toch ook zonder een echte centrumspits? Ajax wilt toch zo graag vergeleken worden met Barcelona, probeer dan eerst maar eens van degradatiekandidaten te winnen met dominant voetbal.. Maar ik zeg je, we zijn niks vergeleken met Barca Maar dat ziet het Boertje natuurlijk anders
Wij zijn Ajax geen Barelona. Wij hebben niet t geld wat daar wel te vinden is. Dus om in te gaan op je inhoudelijke????? verhaal, slaat nergens op. Maar ga eens in op t feit dat jij je club niet steunt????? Dat je altijd maar loopt te kotsen op de club waarvan je beweert fan van te zijn. Je bent niet meer dan een kakkerlak, die zijn ook 24/7 bezig met kotsen op Ajax, dus ga lekker naar die site's
Avatar van Cello
Door Cello, zaterdag 17 november 2012 22:59
Reactie op ajaxf4n, zaterdag 17 november 2012 22:54
Kun je wat meer op de inhoud ingaan? Ik heb gewoon gelijk, daarom reageer je zo
Nee hoor. De teneur in jouw posts zijn puur en vrijwel alleen maar negatief. Vrijwel nooit val jij te betrappen op positiviteit......daarom reageert niet alleen Objectojood zo, maar vele anderen ook.
Avatar van Cello
Door Cello, zaterdag 17 november 2012 22:56
Reactie op , zaterdag 17 november 2012 22:18
-Ik heb toch liever Cilessen, die word alleen maar beter, als hij een echte kans krijgt. -Siem deed het nice tegen City maar speelt heel het seizoen al matig en is gewoon geen aanvoerder. -Eriksen is gewoon een goede speler maar echt nog niet klaar voor de volgende stap en moet minimaal 2 seizoenen in Amsterdam blijven om echt, als een grote jongen naar het buitenland te gaan. Ik ben Eriksen fan maar hij is echt nog niet klaar voor een volgende stap. Een speler die het goed doet bij Ajax en dan gaat vertrekken moet een constant zijn en reeks zetten van goede wedstrijden en beslissend zijn. Ik weet niet wie hem influistert dat hij zo geweldig is maar die persoon is niet eerlijk en denkt alleen maar aan centjes...
Ik denk dat Eriksen veel kwaliteit heeft voetballend gezien, maar kwa mentaliteit juist minder kwaliteit heeft. Hij is gewoon een te aardige en te nette jongen kwa karakter. Niet echt een lefgozertje, niet een ettertje. Ook is het niet echt een doorzettertje, geeft makkelijk en snel op, zo lijkt het vaak.

Daarom denk ik, dat een speler als Adam Maher uiteindelijk veel beter uit de verf bij Ajax zal komen dan bijvoorbeeld een Eriksen, die zich gewoonweg te snel en te makkelijk laat afbluffen......
Avatar van ajaxf4n
Door ajaxf4n, zaterdag 17 november 2012 22:54
Reactie op ObjectoJood, zaterdag 17 november 2012 22:49
Ga jij eens weg met je azijn pisserij staatsdebiel. Steun je club altijd, in goede en slechte tijden, maar ik weet zeker dat jij voor aan staat bij een huldiging, want je bent nooit in een stadion te vinden normaal gesproken, alleen als een vriend van een vriend niet gaat ben je er, en dan loop je nog te huilen als een baby. Triest figuur ben je. Woensdag winnen we van Dortmund en dan sta jij te springen en te juichen. Eigenlijk zou je een stadionverbod moeten krijgen met je negatieve gelul....
Kun je wat meer op de inhoud ingaan?
Ik heb gewoon gelijk, daarom reageer je zo
Avatar van Cello
Door Cello, zaterdag 17 november 2012 22:53
Reactie op , zaterdag 17 november 2012 22:20
Wat zijn eigenlijk sterke punten van Hoesen? Heb hem nog niet goed kunnen beoordelen. Wel mooi dat hij bij zijn debuut in Eredivisie, gelijk scoort.
Technisch sterk, vaak balvast (waardoor ook anderen kunnen aansluiten), heeft een neusje voor de goal en ook om de juiste plaats te kiezen (gekoppeld aan dat ie technisch sterk is dus ook vaak levensgevaarlijk).

Moet wel wat sterker worden fysiek gezien, maar heb begrepen, dat daar vooral nu aan gewerkt wordt. En ja wat verder kan je je wensen als Hoesen zijnde dat je dagelijks met iemand als idd Bergkamp kan en mag werken. Die je door zijn ervaringen te delen je alle ruimte geeft om nog beter te worden....perfect om aan zo'n jongen te kunnen schaven.....

Maar juist dat laatste als ook dat ie dus meer ook het krachthonk in gestuurd wordt, zijn de punten waarop De Boer al voor de wedstrijd zei, dat ze vooral bezig zijn hem klaar te stomen voor deel 2 van de competitie, dus na de winterstop. Maar ja, wie weet gebeurt het al eerder en weet Hoesen al eerder een basisplaats te veroveren.......
Avatar van ObjectoJood
Door ObjectoJood, zaterdag 17 november 2012 22:51
Reactie op Ajaxaddicted, zaterdag 17 november 2012 22:47
Ajax ga je schamen. Frank ga je schamen. Het enige goeie wat je deed was eriksen vervangen. Wat was het slecht. Geen aanval gecreëerd. Geen één keer de diepte gezocht. Geen één keer op goal geschoten. Geen voorzet kwam aan..De vleugels trokken naar binnen en er kwam geen pass aan. Aanvallers bleven achter de verdedigers staan. Als je zo over 2 weken voetbalt, krijg je met 0-5 klop. Kan er niet meer van maken...
Nog zo'n azijnzeiker. Geen kans weg gegeven, twee goals gemaakt tegen een ploeg die niet wil voetballen, maar nee we gaan weer lopen huilen omdat er geen 10-0 wordt gemaakt.

Avatar van Ajaxaddicted
Door Ajaxaddicted, zaterdag 17 november 2012 22:49
Ajax ga je schamen. Frank ga je schamen. Het enige goeie wat je deed was eriksen vervangen. Wat was het slecht. Geen aanval gecreëerd. Geen één keer de diepte gezocht. Geen één keer op goal geschoten. Geen voorzet kwam aan..De vleugels trokken naar binnen en er kwam geen pass aan. Aanvallers bleven achter de verdedigers staan. Als je zo over 2 weken voetbalt, krijg je met 0-5 klop. Kan er niet meer van maken...
Avatar van ObjectoJood
Door ObjectoJood, zaterdag 17 november 2012 22:49
Reactie op ajaxf4n, zaterdag 17 november 2012 22:22
Ga weg, Ajax als "topclub" zijnde moet een degradatiekandidaat als VVV gewoon kapot spelen Dat lukt zelfs niet, dan moet je je kapot schamen Eerste helft: belabberd Tweede helft: belabberd Barcelona heeft wekelijks te maken met tegenstanders die zich ingraven, en die winnen toch ook? Die spelen toch ook zonder een echte centrumspits? Ajax wilt toch zo graag vergeleken worden met Barcelona, probeer dan eerst maar eens van degradatiekandidaten te winnen met dominant voetbal.. Maar ik zeg je, we zijn niks vergeleken met Barca Maar dat ziet het Boertje natuurlijk anders
Ga jij eens weg met je azijn pisserij staatsdebiel. Steun je club altijd, in goede en slechte tijden, maar ik weet zeker dat jij voor aan staat bij een huldiging, want je bent nooit in een stadion te vinden normaal gesproken, alleen als een vriend van een vriend niet gaat ben je er, en dan loop je nog te huilen als een baby. Triest figuur ben je. Woensdag winnen we van Dortmund en dan sta jij te springen en te juichen.

Eigenlijk zou je een stadionverbod moeten krijgen met je negatieve gelul....
Avatar van Ajaxaddicted
Door Ajaxaddicted, zaterdag 17 november 2012 22:47
Ajax ga je schamen. Frank ga je schamen. Het enige goeie wat je deed was eriksen vervangen. Wat was het slecht. Geen aanval gecreëerd. Geen één keer de diepte gezocht. Geen één keer op goal geschoten. Geen voorzet kwam aan..De vleugels trokken naar binnen en er kwam geen pass aan. Aanvallers bleven achter de verdedigers staan. Als je zo over 2 weken voetbalt, krijg je met 0-5 klop. Kan er niet meer van maken...
Avatar van Cootje2710
Door Cootje2710, zaterdag 17 november 2012 22:44
stelletje pisnichten hier zeg. ben blij dat jullie nooit in onze Arena komen. Lekker hier blijven zitten zeiken en in mei weer vooraan staan. Donderstraal toch op. hier komen blijkbaar geen ECHTE Ajacieden meer op deze site (uitzonderingen daar gelaten....en ik ken ze....).3 punten in de pocket, achtervolging is ingezet.
Avatar van ajaxf4n
Door ajaxf4n, zaterdag 17 november 2012 22:22
Reactie op ObjectoJood, zaterdag 17 november 2012 22:15
Jouw clubliefde is beschamend. Ajax moest wederom tegen een club die zich in groef, 10 man achter de bal en als je dan geen echte centrumspits hebt wordt het lastig. Ik vond het niet zo saai, ben schor en ik ben blij dat iedereen fit is voor Dortmund (op de blessures van de spitsen na) en ik hoop dat Toby er bij is. Nuttige overwinning en belangrijk ook denk ik.
Ga weg,
Ajax als "topclub" zijnde moet een degradatiekandidaat als VVV gewoon kapot spelen
Dat lukt zelfs niet, dan moet je je kapot schamen

Eerste helft: belabberd
Tweede helft: belabberd

Barcelona heeft wekelijks te maken met tegenstanders die zich ingraven, en die winnen toch ook?
Die spelen toch ook zonder een echte centrumspits?
Ajax wilt toch zo graag vergeleken worden met Barcelona, probeer dan eerst maar eens van degradatiekandidaten te winnen met dominant voetbal..
Maar ik zeg je, we zijn niks vergeleken met Barca
Maar dat ziet het Boertje natuurlijk anders
Avatar van ObjectoJood
Door ObjectoJood, zaterdag 17 november 2012 22:15
Reactie op ajaxf4n, zaterdag 17 november 2012 22:10
Op uitnodiging van een vriend (heeft 2 seizoenskaarten) toch meegegaan naar de Arena. Van te voren sterke twijfels want een avondje Arena is immers een avond van je leven vergalt na de laatste reeks zaadpartijen . En ja hoor, weer een zaadpartij, ik heb me stierlijk lopen vervelen en ik was niet de enigste Ik heb medelijden met de mensen die een seizoenskaart hebben aangeschaft, wat moeten die zich genaaid voelen. Cillessen? Geef mij maar Vermeer... De Jong? Beschamende aanvoerder, geen andere woorden voor Eriksen? Zoals gewoonlijk, belabberd, weg met dit overschat talenttje Voor de rest ook maar matig Nu ff een paar biertjes nuttigen om nog wat van de avond te maken Waarom in de CL wel en in de Mickey Mouse competitie niet? Beschamend
Jouw clubliefde is beschamend. Ajax moest wederom tegen een club die zich in groef, 10 man achter de bal en als je dan geen echte centrumspits hebt wordt het lastig. Ik vond het niet zo saai, ben schor en ik ben blij dat iedereen fit is voor Dortmund (op de blessures van de spitsen na) en ik hoop dat Toby er bij is.

Nuttige overwinning en belangrijk ook denk ik.
Avatar van ajaxf4n
Door ajaxf4n, zaterdag 17 november 2012 22:10
Op uitnodiging van een vriend (heeft 2 seizoenskaarten) toch meegegaan naar de Arena.
Van te voren sterke twijfels want een avondje Arena is immers een avond van je leven vergalt na de laatste reeks zaadpartijen .
En ja hoor, weer een zaadpartij, ik heb me stierlijk lopen vervelen en ik was niet de enigste
Ik heb medelijden met de mensen die een seizoenskaart hebben aangeschaft, wat moeten die zich genaaid voelen.

Cillessen? Geef mij maar Vermeer...
De Jong? Beschamende aanvoerder, geen andere woorden voor
Eriksen? Zoals gewoonlijk, belabberd, weg met dit overschat talenttje
Voor de rest ook maar matig

Nu ff een paar biertjes nuttigen om nog wat van de avond te maken

Waarom in de CL wel en in de Mickey Mouse competitie niet?
Beschamend
Avatar van Cello
Door Cello, zaterdag 17 november 2012 22:09
Verder ben ik blij, dat Hoesen zijn goaltje te pakken heeft. Ik ben wel een fan van hem.

En Eriksen. Die jongen is weer een drama vandaag en hij begint het ook uit te stralen, want de tegenstander, dat merk je gewoon, zet iemand dicht op hem en dan heeft ie al balverlies. Op die manier komt de tegenstander wel heel makkelijk terug in balbezit. Dus gewoon teveel en tevaak onnodig balverlies.
De inspiratie, de ideeën onbreken. Niet onderscheidend genoeg. En dat geldt voor nog meer spelers binnen onze groep.

Gelukkig weer eens de 'nul' gehouden, want toen de 80-minutengrens bereikt was nam bij mij de spanning wel toe of men nu niet weer als eerder de doelpunten zou 'weggeven'.

Avatar van Jeffrey15031
Door Jeffrey15031, zaterdag 17 november 2012 22:03
Reactie op IamLegend, zaterdag 17 november 2012 21:48
snel vergeten deze wedstrijd, hoe vonden jullie eriksen spelen in de 1e helft?
Speelde zoals de laatste tijd weer heel zwak!
Avatar van Myajax
Door Myajax, zaterdag 17 november 2012 22:01
Waardeloos was het, maar Frank was weer zeer tevreden. Hoe laag kun je de lat leggen......
Avatar van AFCA19
Door AFCA19, zaterdag 17 november 2012 21:53
Reactie op leazi, zaterdag 17 november 2012 21:42
Ik vond ondanks zijn goeie redding Cillessen weer tegenvallen. Ik hou bij hem meer me adem in dan dat ik bij Vermeer doe.
Cillessen zal er ooit staan maar vermeer is gewoon #1
Avatar van Cello
Door Cello, zaterdag 17 november 2012 21:48
Reactie op leazi, zaterdag 17 november 2012 21:42
Ik vond ondanks zijn goeie redding Cillessen weer tegenvallen. Ik hou bij hem meer me adem in dan dat ik bij Vermeer doe.
Ik vond Cillesen dus niet tegenvallen. Kan ook niet, want de man heeft praktisch niets te doen gehad en stond te verkleumen in de goal.....
Ik houd eerder me adem in bij Vermeer dan bij Cillessen, ja ook na het momentje dat ie de bal bijna verspeelde en VVV met wat meer geluk misschien een kans had gekregen. Maar als je het eerlijk bekeek kreeg ie de bal ook niet heel lekker aangespeeld.
Maar verder, op die redding na, heeft Cillessen geen ene moer te doen gehad. Dus echt beoordelen kan je de man niet.

Avatar van IamLegend
Door IamLegend, zaterdag 17 november 2012 21:48
snel vergeten deze wedstrijd, hoe vonden jullie eriksen spelen in de 1e helft?
Avatar van B_02097
Door B_02097, zaterdag 17 november 2012 21:44
overwinning vieren met bier in het cafe zie jullie straks
Avatar van leazi
Door leazi, zaterdag 17 november 2012 21:42
Ik vond ondanks zijn goeie redding Cillessen weer tegenvallen.

Ik hou bij hem meer me adem in dan dat ik bij Vermeer doe.
Avatar van paulat
Door paulat, zaterdag 17 november 2012 21:38
Wat een bout wedstrijd. Wie nog beweert dat Vermeer door Cillessen moet worden vervangen heeft het niet helemaal op een rijtje. Poulsen man van de wedstrijd? Zegt genoeg over de wedstrijd. Het enige wat ie schijnt te kunnen is tikkie terug. Maar goed 3 punten belangrijkste. Trieste wedstrijd voor de supporters die van mij de hoogste cijfer krijgen.
Avatar van bosbes
Door bosbes, zaterdag 17 november 2012 21:37
Haha Ooijer zegt Ajax gaat naar huis met 3 punten dacht dat we thuis speelde
Avatar van eenstad31
Door eenstad31, zaterdag 17 november 2012 21:35
Niet meer over hebben. Dortmund thuis pakken!!!!
Avatar van AFCA19
Door AFCA19, zaterdag 17 november 2012 21:34
Zoveel balletjes breed...niet om aan te zien
Avatar van Bky
Door Bky, zaterdag 17 november 2012 21:32
Reactie op Bonnie Blauw, zaterdag 17 november 2012 21:25
Dit is echt een totale wanprestatie! Waarom wint PSV wel met 1-6 ? Ook vind ik dat Ajax wel iets mag doen na dat debacel tegen Vitesse!
Waarom wint PSV met 1-6?

Omdat ADO dramatisch speelde, 3 linies 20 meter ruimte ertussen ofzo.

VVV speelt de hele wedstrijd met 3 linies met 2 cm ruimte ertussen.
Avatar van AFCA19
Door AFCA19, zaterdag 17 november 2012 21:32
We mogen blij zijn met de uitslag maar meer niet...er zit geen power in deze selectie...ik heb nog nooit een Ajax gezien die de bal verovert in de eigen 16 en vervolgens rent er niemand naar de zijkanten om massaal aan te vallen...iedereen wacht af
Avatar van katukker
Door katukker, zaterdag 17 november 2012 21:32
Reactie op B_02097, zaterdag 17 november 2012 21:25
Wist dat die ging scoren!
Belchinees

Avatar van robert R.
Door robert R., zaterdag 17 november 2012 21:27
waarom gaat die lokhoff nog een keer wisselen? Heeft toch geen nut meer
Avatar van jollie18
Door jollie18, zaterdag 17 november 2012 21:26
Weer een debutant die scoort!
Avatar van robert R.
Door robert R., zaterdag 17 november 2012 21:26
Nou die viel op het juiste moment.
Avatar van AFCA19
Door AFCA19, zaterdag 17 november 2012 21:26
Aub nog twee goals erbij vroor het gevoel
Avatar van Bonnie Blauw
Door Bonnie Blauw, zaterdag 17 november 2012 21:25
Reactie op Discordia, zaterdag 17 november 2012 21:11
Je mag zeker weer niks zeggen over het trieste veldspel omdat we 1-0 voor staan tegen VVV...
Dit is echt een totale wanprestatie! Waarom wint PSV wel met 1-6 ? Ook vind ik dat Ajax wel iets mag doen na dat debacel tegen Vitesse!
Avatar van kadavertje
Door kadavertje, zaterdag 17 november 2012 21:25
Zo. Rustig aan...wedstrijdje controleren en gewoon zakelijk winnen. Niks mis mee hoor dit.
Avatar van robert R.
Door robert R., zaterdag 17 november 2012 21:25
JES
Avatar van AFCA19
Door AFCA19, zaterdag 17 november 2012 21:25
Gelukkig
Avatar van B_02097
Door B_02097, zaterdag 17 november 2012 21:25
Wist dat die ging scoren!
Avatar van Bky
Door Bky, zaterdag 17 november 2012 21:24
Zo, klaar. Inpakken, wegwezen.
Avatar van robert R.
Door robert R., zaterdag 17 november 2012 21:24
Ben blij als het voorbij is en we de 3 punten hebben
Avatar van Bky
Door Bky, zaterdag 17 november 2012 21:23
Was geen fout van Cillessen, meer van Veltman. Op dat moment moet die bal ALTIJD naar voren.
Avatar van AFCA19
Door AFCA19, zaterdag 17 november 2012 21:23
Gelukkig speelt Vermeer binnenkort weer
Avatar van robert R.
Door robert R., zaterdag 17 november 2012 21:22
ja, je wordt er niet vrolijk van
Avatar van AFCA19
Door AFCA19, zaterdag 17 november 2012 21:21
Reactie op Intec, zaterdag 17 november 2012 21:19
Nee eredivisie live het was als geintje bedoeld serieuze.. Of ben je nagels aan het kouwen..
Haha ja...een goeie actie van VVV en we hebben weer het nakijken
Avatar van katukker
Door katukker, zaterdag 17 november 2012 21:20
Ik wordt hier echt heel triest van
Avatar van Intec
Door Intec, zaterdag 17 november 2012 21:19
Reactie op AFCA19, zaterdag 17 november 2012 21:16
Volgens mij kijk jij via teletekst
Nee eredivisie live het was als geintje bedoeld serieuze..
Of ben je nagels aan het kouwen..
Avatar van robert R.
Door robert R., zaterdag 17 november 2012 21:18
Kom op AJAX
Avatar van AFCA19
Door AFCA19, zaterdag 17 november 2012 21:17
Waarom word die bal niet wat sneller rond getikt
Avatar van AFCA19
Door AFCA19, zaterdag 17 november 2012 21:16
Reactie op Intec, zaterdag 17 november 2012 21:15
Ja harstikke vooral die voorzetten zijn gevaarlijk voor de mensen op de eerste rij :) Ik vind iedereen een 6 en poulsen een 7
Volgens mij kijk jij via teletekst
Avatar van AFCA19
Door AFCA19, zaterdag 17 november 2012 21:15
Reactie op Bky, zaterdag 17 november 2012 21:14
Is geen straf, is gewoon met oog op Dortmund. Heeft ook gewoon een interland gespeeld deze week.
Als dat het is dan is dat jammer...hij heeft echt mindere dingen laten zien
Avatar van Intec
Door Intec, zaterdag 17 november 2012 21:15
Reactie op AFCA19, zaterdag 17 november 2012 21:09
Lukoki is gevaarlijk
Ja harstikke vooral die voorzetten zijn gevaarlijk voor de mensen op de eerste rij :)
Ik vind iedereen een 6 en poulsen een 7
Avatar van AFCA-CBS!
Door AFCA-CBS!, zaterdag 17 november 2012 21:15
Reactie op AFCA19, zaterdag 17 november 2012 21:13
Eindelijk krijgt Eriksen straf
Zo denkt frank niet denk ik.. Denk meer voor rust die hem geeft
Avatar van Bky
Door Bky, zaterdag 17 november 2012 21:14
Reactie op AFCA19, zaterdag 17 november 2012 21:13
Eindelijk krijgt Eriksen straf
Is geen straf, is gewoon met oog op Dortmund. Heeft ook gewoon een interland gespeeld deze week.
Avatar van AFCA19
Door AFCA19, zaterdag 17 november 2012 21:13
Eindelijk krijgt Eriksen straf
Avatar van robert R.
Door robert R., zaterdag 17 november 2012 21:13
HOESEN
Avatar van Discordia
Door Discordia, zaterdag 17 november 2012 21:12
Waarom dan niet Siem De Jong eraf
Avatar van Intec
Door Intec, zaterdag 17 november 2012 21:12
Poulsen tot nu toe beste ajax speler..
Zit overall tussen maakt weinig fouten..
Prima
Avatar van AFCA19
Door AFCA19, zaterdag 17 november 2012 21:12
Blind gaat binnenkort scoren
Avatar van B_02097
Door B_02097, zaterdag 17 november 2012 21:11
Ja Gloria Gaynor; http://www.youtube.com /watch?v=CoUCj5t-Z_w Lukoki song
Avatar van Discordia
Door Discordia, zaterdag 17 november 2012 21:11
Je mag zeker weer niks zeggen over het trieste veldspel omdat we 1-0 voor staan tegen VVV...
Avatar van B_02097
Door B_02097, zaterdag 17 november 2012 21:10
Jooodyyy lu-koki naananananana
""
I love you baby jalalal.

Haha verzinnen ze wel weer lekker hoor 410
Avatar van AFCA19
Door AFCA19, zaterdag 17 november 2012 21:10
Dat was ook niet zon slimme actie van Siem
altianet.com