Ajax Showtime Homepage Apple Store Ajax Showtime Google Play Ajax Showtime

Scout Ajax bekijkt Donk

  • Sjoerd Valkering
  • , 25-04-2012 08:42
  • , 14517 views
  • , Het Laatste Nieuws |
  • Nu 40% korting op meer dan 100 artikelen in de officiële Ajax-shop.

VIZIER OP AMSTERDAMSE VERDEDIGER - Een scout van Ajax is afgelopen weekend naar België gestuurd om Ryan Donk te bekijken. De Amsterdammers bekeken hem in de wedstrijd tussen AA Gent en Club Brugge.

Donk is gecharmeerd van de interesse en heeft op Twitter al eerder laten weten graag voor Ajax te willen spelen.

De centrumverdediger staat nog tot 2013 onder contract bij Club Brugge. Naast Ajax hebben Zenit Sint-Petersburg, Bordeaux, Lille, Anderlecht en Beerschot interesse. (foto: VI Images/Orange Pictures)

Tags

Heb je tips, vragen, wil je adverteren of samenwerken? Mail ons: info@ajaxshowtime.com.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn, heeft u nog geen account kunt u zich hieronder registreren.

Login

Registreren

Beschikbaarheid van gebruikersnaam   E-mail adres nieuw   Wachtwoord validatie  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties

Laatste video's:

C1 wint mini-Klassieker, D1 stevig aan kopHighlight Oranje U19 - Noorwegen U19 (1-1)Dames Ajax halen hard uit (Ajax TV)Het hakje van BulykinGoals & Skills Patrick KluivertVAK410 AJAX - Paris Saint-Germain
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, vrijdag 27 april 2012 10:52
Reactie op Daneman, vrijdag 27 april 2012 07:06
Douglas komt voetballend veel te kort maar is verdedigend een kei. Als Douglas de enige is met minder voetbal achterin is dat toch geen probleem?
Misschien geen groot probleem voor de meeste teams, maar FdB is nu juist een team aan het bouwen dat vanuit het centrum begint met voetballen. Dus als je Douglas haalt, moet je weer van speelstijl veranderen.
Avatar van Daneman
Door Daneman, vrijdag 27 april 2012 07:06
Reactie op RobertoStrife, woensdag 25 april 2012 14:03
Douglas en Donk zijn 2 verschillende types, hebben maar twee dingen gemeen, een donkere huidskleur en dat Ajax ze allebei niet moet halen. Douglas komt voetballend veel tekort, Donk verdedigend. Blind is beter dan Donk, Veltman en Denswil in potentie ook. Hij had ooit veel talent, maar heeft zich niet ontwikkeld. Club Brugge is zijn niveau, laat hem lekker daar.
Douglas komt voetballend veel te kort maar is verdedigend een kei. Als Douglas de enige is met minder voetbal achterin is dat toch geen probleem?
Avatar van Daneman
Door Daneman, vrijdag 27 april 2012 07:02
Reactie op tonny, woensdag 25 april 2012 16:00
die hebben we niet nodig lijkt me toch..........maar zeker beter dan die douglas laat die lekker in enschede blijven
Zie veel liever Douglas
Die is af en toe wilt en onbesuist.
Maar oogt toch meestal zo solide. Dan zou Douglas de enige verdedigende verdediger zijn. De andere jongens komen vaak aardig mee op. Lijkt me niets mis mee
Avatar van Daneman
Door Daneman, vrijdag 27 april 2012 06:59
Reactie op RobertoStrife, woensdag 25 april 2012 18:13
Ik woon in België, dus ik weet toevallig wel een beetje van hoe hij het spelletje nu speelt en ik kan je vertellen, hij is weinig gegroeid. Dat nonchalante heeft hij nog steeds. In de Belgische competitie is hij één van de betere, maar de aanvallers van een clubje als Westerlo, zijn niet te vergelijken met die van Heerenveen, of zelfs Groningen. De competitie hier is gewoon erg zwak, daarom lijkt hij soms vrij sterk. Als bankzitter kan het misschien nog net, maar in de basis, never nooit niet. Voeg daarbij toe dat hij in Alkmaar al bekend staat als een notoire sfeerverpester, zeg ik nee.
Kijk, dit ziet er helder uit.
Avatar van chauf22
Door chauf22, donderdag 26 april 2012 18:21
You have got to be kiddin' me!
Avatar van Timzlz
Door Timzlz, donderdag 26 april 2012 15:34
Belgische clubs vragen teminste normale bedragen (2milj) voor een speler met een 1-jarig contract.
Is hier in Nederland wel anders als Ajax aanklopt.
Avatar van SanderAFCA
Door SanderAFCA, woensdag 25 april 2012 18:23
Ach ja Ryan Donk is al jaren Ajacied ! In zijn AZ tijd was hij dat al !
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, woensdag 25 april 2012 18:13
Reactie op elpresidente, woensdag 25 april 2012 16:33
Hij is groter dan Vertonghen iets langer en zelfde bouw. Dan mag je toch wel aannemen dat het een sterke jongen is of niet. Ik volg hem vanaf jong Oranje heb hem in de Eredivisie zien spelen en ben hem een beetje uit het oog verloren toen hij naar Belgie ging maar heb hem nog wel af en toe gezien. Het is een jongen die alles heeft voor een verdediger met wat nonchalant gedrag waardoor hij fouten maakt. Goed dat maken alle verdedigers en we kunnen nou eenmaal niet selecteren uit de Europese top. met zijn 26 jaar is hij toch behoorlijk ervaren. Wat ook niet verkeerd is voor een verdediger en een jonge ploeg als Ajax. Mocht hij het dan net niet redden als basis speler heb je iig een goede back up mochten er blessures of schorsingen komen. Dit is wel een van de beste verdedigers in Belgie. Plus dat hij vrij goedkoop is met een kort contract uit een lagere competitie. We kunnen hem vrij goedkoop halen met een normaal salaris. Persoonlijk zou ik hem graag als back up zien voor het centrum en misschien kan hij nog wel veel beter. Ik ben iig blij dat ze hem in ieder geval bekijken. Want het is een hele complete verdediger.
Ik woon in België, dus ik weet toevallig wel een beetje van hoe hij het spelletje nu speelt en ik kan je vertellen, hij is weinig gegroeid.

Dat nonchalante heeft hij nog steeds. In de Belgische competitie is hij één van de betere, maar de aanvallers van een clubje als Westerlo, zijn niet te vergelijken met die van Heerenveen, of zelfs Groningen.

De competitie hier is gewoon erg zwak, daarom lijkt hij soms vrij sterk. Als bankzitter kan het misschien nog net, maar in de basis, never nooit niet.

Voeg daarbij toe dat hij in Alkmaar al bekend staat als een notoire sfeerverpester, zeg ik nee.
Avatar van Cello
Door Cello, woensdag 25 april 2012 18:02
Het goede nieuws is, dat ze hem volgen en niet alleen via de tv-beelden, maar ook daadwerkelijk live in het stadion.
In zijn AZ-tijd waren er al supporters die hem wel graag zagen komen, herinner ik me nog.

Hoe hij het tegenwoordig doet bij Brugge weet ik niet...zelf niet gezien, maar als je dan hoort hoe men reageert op zijn huidige spel....dan klinkt het goed. Kijk ook maar eens naar de vermeende belangstelling van de hele rij clubs.
En Donk is dacht ik ook een echte Amsterdammer.... dat vind ik ook niet onbelangrijk!. Ik houd er wel van dat er ook gewoon echte Amsterdammers in Ajax staan....
Avatar van leeke
Door leeke, woensdag 25 april 2012 16:49
inderdaad,ik zie hem ook vaak spelen.iedereen is ook echt tevreden over hem,zeker ook zijn oud trainer Koster....jammer dat er nog mensen zijn die hem verdedigend nog minder dan Blind vinden,want dan was hij Zeker bij Club Brugge door de mand gevallen
Avatar van elpresidente
Door elpresidente, woensdag 25 april 2012 16:33
Reactie op RobertoStrife, woensdag 25 april 2012 14:35
Zo krachtig is Donk niet, hij ging en gaat elk duel in als een mietje. Hoe vaak heb jij hem zien spelen in de laatste 2 jaar? Want het is volgens mij echt nog steeds niks.
Hij is groter dan Vertonghen iets langer en zelfde bouw. Dan mag je toch wel aannemen dat het een sterke jongen is of niet.

Ik volg hem vanaf jong Oranje heb hem in de Eredivisie zien spelen en ben hem een beetje uit het oog verloren toen hij naar Belgie ging maar heb hem nog wel af en toe gezien.

Het is een jongen die alles heeft voor een verdediger met wat nonchalant gedrag waardoor hij fouten maakt. Goed dat maken alle verdedigers en we kunnen nou eenmaal niet selecteren uit de Europese top. met zijn 26 jaar is hij toch behoorlijk ervaren. Wat ook niet verkeerd is voor een verdediger en een jonge ploeg als Ajax. Mocht hij het dan net niet redden als basis speler heb je iig een goede back up mochten er blessures of schorsingen komen. Dit is wel een van de beste verdedigers in Belgie. Plus dat hij vrij goedkoop is met een kort contract uit een lagere competitie. We kunnen hem vrij goedkoop halen met een normaal salaris.

Persoonlijk zou ik hem graag als back up zien voor het centrum en misschien kan hij nog wel veel beter.

Ik ben iig blij dat ze hem in ieder geval bekijken. Want het is een hele complete verdediger.
Avatar van tonny
Door tonny, woensdag 25 april 2012 16:00
die hebben we niet nodig lijkt me toch..........maar zeker beter dan die douglas laat die lekker in enschede blijven
Avatar van Unknown
Door Unknown, woensdag 25 april 2012 14:59
Eigenlijk ken ik hem helemaal niet en geloof je wel dat het een aardige speler is, hij is wel al 26 he, dus twijfel wel of hij nog veel potentie heeft en beter kan worden dan dat ie nu is..
Avatar van IamLegend
Door IamLegend, woensdag 25 april 2012 14:49
Ik heb de gegevens, en statestieken van deze speler gelezen. Verder zegt het me niks. Maar denk wel dat hij van toegevoegde waarde kan zijn bij ajax. Betere keus dan douglas.

Jammer dat het geen linkspoot is..
Avatar van IamLegend
Door IamLegend, woensdag 25 april 2012 14:47
190 cm lang, 80 kilo? pfff weet iemand het gewicht van jan vertonghe?:P
Avatar van jeppie
Door jeppie, woensdag 25 april 2012 14:42
zo geweldig is hij niet .....kijk vaak naar belgisch voetbal.
Avatar van WinstonWeed
Door WinstonWeed, woensdag 25 april 2012 14:41
Iedereen speculeert over wat Donk mischien kan zijn, niemand weet echter zeker dat ie goed genoeg is.
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, woensdag 25 april 2012 14:35
Reactie op elpresidente, woensdag 25 april 2012 14:32
Ja ik ken alle lofzang verhalen over de talenten uit de jeugd. Zogenaamd was Ligeon de beste rechtsback sinds tijden. Blind was de Reïncarnatie van zijn vader, Maduro was de nieuwe Rijkaard, etc etc etc. Jeugd moet kansen krijgen dat ben ik met je eens maar 60 wedstrijden opvullen met jongens die nog niet eens hun debuut hebben gemaakt, is niet een optie voor een club die kampioen moet worden en Europees wil meedraaien tot op zekere hoogte. Als ik Donk vergelijk met Douglas heb ik het niet over huidskleur. Maar over zijn kracht zijn snelheid en is donk ook nog eens een betere voetballer.
Zo krachtig is Donk niet, hij ging en gaat elk duel in als een mietje. Hoe vaak heb jij hem zien spelen in de laatste 2 jaar?

Want het is volgens mij echt nog steeds niks.
Avatar van elpresidente
Door elpresidente, woensdag 25 april 2012 14:32
Reactie op RobertoStrife, woensdag 25 april 2012 14:03
Douglas en Donk zijn 2 verschillende types, hebben maar twee dingen gemeen, een donkere huidskleur en dat Ajax ze allebei niet moet halen. Douglas komt voetballend veel tekort, Donk verdedigend. Blind is beter dan Donk, Veltman en Denswil in potentie ook. Hij had ooit veel talent, maar heeft zich niet ontwikkeld. Club Brugge is zijn niveau, laat hem lekker daar.
Ja ik ken alle lofzang verhalen over de talenten uit de jeugd. Zogenaamd was Ligeon de beste rechtsback sinds tijden. Blind was de Reïncarnatie van zijn vader, Maduro was de nieuwe Rijkaard, etc etc etc. Jeugd moet kansen krijgen dat ben ik met je eens maar 60 wedstrijden opvullen met jongens die nog niet eens hun debuut hebben gemaakt, is niet een optie voor een club die kampioen moet worden en Europees wil meedraaien tot op zekere hoogte.

Als ik Donk vergelijk met Douglas heb ik het niet over huidskleur. Maar over zijn kracht zijn snelheid en is donk ook nog eens een betere voetballer.
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, woensdag 25 april 2012 14:03
Reactie op elpresidente, woensdag 25 april 2012 13:57
en waarom ? Deze jongen was altijd een van de grootste talenten in Nederland heeft zich alleen maar verder ontwikkeld. Ik denk dat Donk niks onder doet voor Douglas. Gewoon een hele goede verdediger snel, sterk, Nederlands geschoold dus kan opbouwen. Alleen maakt hij nog wel eens een foutje. Er gaan 3 verdedigers weg en bij sommige kun je grote vraagtekens zetten. Ooijer , Vertonghen, Vd Wiel en boilesen kan wel eens een chronische blessure hebben. Blind is ongelooflijk vaak terecht hier bekritiseerd. Waar moet Ajax dan vervangers halen ? Rest met jeugd opvangen ? Donk is gewoon met zijn korte contract zijn verleden en zijn prestaties van de afgelopen jaren een hele logische optie.
Douglas en Donk zijn 2 verschillende types, hebben maar twee dingen gemeen, een donkere huidskleur en dat Ajax ze allebei niet moet halen.

Douglas komt voetballend veel tekort, Donk verdedigend. Blind is beter dan Donk, Veltman en Denswil in potentie ook. Hij had ooit veel talent, maar heeft zich niet ontwikkeld. Club Brugge is zijn niveau, laat hem lekker daar.
Avatar van elpresidente
Door elpresidente, woensdag 25 april 2012 13:57
Reactie op RobertoStrife, woensdag 25 april 2012 12:49
Nooit halen.
en waarom ?

Deze jongen was altijd een van de grootste talenten in Nederland heeft zich alleen maar verder ontwikkeld.

Ik denk dat Donk niks onder doet voor Douglas. Gewoon een hele goede verdediger snel, sterk, Nederlands geschoold dus kan opbouwen. Alleen maakt hij nog wel eens een foutje. Er gaan 3 verdedigers weg en bij sommige kun je grote vraagtekens zetten. Ooijer , Vertonghen, Vd Wiel en boilesen kan wel eens een chronische blessure hebben. Blind is ongelooflijk vaak terecht hier bekritiseerd. Waar moet Ajax dan vervangers halen ? Rest met jeugd opvangen ?

Donk is gewoon met zijn korte contract zijn verleden en zijn prestaties van de afgelopen jaren een hele logische optie.
Avatar van ValkenburgZH
Door ValkenburgZH, woensdag 25 april 2012 13:13
We zoeken toch een linkspoot centraal achterin?
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, woensdag 25 april 2012 12:49
Nooit halen.
Avatar van Daantje Makkes
Door Daantje Makkes, woensdag 25 april 2012 12:47
Middelmatig als de pest.
Avatar van Toby1900
Door Toby1900, woensdag 25 april 2012 12:39
Hahah, dat eigen doelpunt en die penal vergeet ik niet meer!
Avatar van Rdk1983
Door Rdk1983, woensdag 25 april 2012 11:58
Ik zie het niet in hem. Maar misschien is ie na AZ ineens heel goed geworden.
Avatar van Mokum24
Door Mokum24, woensdag 25 april 2012 11:49
Reactie op DHsuarez16, woensdag 25 april 2012 11:46
Bedoel je door het 'expres' missen van de beslissende penal tijdens de bekerfinale?
en nog een mooi doelpunt in eigen doel.

Avatar van DHsuarez16
Door DHsuarez16, woensdag 25 april 2012 11:48
Reactie op Cruijff4ever, woensdag 25 april 2012 10:42
Die geruchten zijn juist, ik ken een gozer die met die dame werkte! Demy stond de pers te woord terwijl Waterman en Donk zijn vriendin een sandwich gaven. Demy zei "zij eruit of ik eruit", Donk en Waterman zijn vertrokken, maar de spelersgroep bleef Demy dat kwalijk nemen, waardoor hij een jaar later zelf alsnog vertrok.
Nice, Umberto Tan op AS!
Avatar van DHsuarez16
Door DHsuarez16, woensdag 25 april 2012 11:46
Reactie op kampioen0809, woensdag 25 april 2012 11:31
Heeft al veel voor ons beteked in het verleden! NIET HALEN!
Bedoel je door het 'expres' missen van de beslissende penal tijdens de bekerfinale?
Avatar van kampioen0809
Door kampioen0809, woensdag 25 april 2012 11:31
Heeft al veel voor ons beteked in het verleden! NIET HALEN!
Avatar van heinp
Door heinp, woensdag 25 april 2012 11:19
Reactie op preme, woensdag 25 april 2012 10:40
Donk heeft niet de juiste mentaliteit voor het type speler dat Frank wil. Daarnaast is Nuytinck aanvoerder van jong oranje onder Cor Pot, dat zegt ook veel. Tegen Ajax thuis gaf die jongen helemaal niet thuis en afgelopen weekend stond hij ook als een blind paard tegen PSV te spelen.
Afgelopen week telt niet naar mijn mening , elke speler gaat uit zijn doen raken met teveel media aandacht en vooral als je pas 19 bent .Maar ik denk dat hij van het sterke type douglas is ,af en toe te wild maar dat kan Japie hem wel afleren
Avatar van AjaxHeerlen
Door AjaxHeerlen, woensdag 25 april 2012 11:17
Reactie op boris, woensdag 25 april 2012 11:10
bedoel je kalac? die is van chelsea namelijk
Denk dat ie Kashia bedoelt ;-)
Avatar van boris
Door boris, woensdag 25 april 2012 11:10
Reactie op heinp, woensdag 25 april 2012 10:21
Niet Moisander ,maar Gouweleeuw en die laatse man van Vitesse ,aanvoerder ook maar die ligt voor lange tijd vast maar hij is super goed.
bedoel je kalac? die is van chelsea namelijk
Avatar van boris
Door boris, woensdag 25 april 2012 11:09
Reactie op jepster, woensdag 25 april 2012 10:59
Donk is alles behalve constant. En een betrouwbare verdediger juist wat we nodig hebben achterin.
jij hebt hem de afgelopen 2 jaar gevolgd? of is dit gebasseerd uit zijn az-tijd
Avatar van DeBaarsjes
Door DeBaarsjes, woensdag 25 april 2012 11:06
Reactie op ambtenaar, woensdag 25 april 2012 10:51
Weet iemand hoe Donk zich ontwikkeld heeft in Belgie ? Hou het Belgische voetbal totaal niet bij.
hij heeft zich vrij sterk ontwikkeld, is groot en heeft veel respect opgebouwd in de Belgische competitie, daarnaast is hij aanvoerder van Club Brugge als ik me niet vergis...
Dus kan hij misschien binnenkort zijn seizoenskaart van Ajax inruilen voor een plek in de Ajax-selectie?
Avatar van Hwb
Door Hwb, woensdag 25 april 2012 11:05
Reactie op ambtenaar, woensdag 25 april 2012 10:51
Weet iemand hoe Donk zich ontwikkeld heeft in Belgie ? Hou het Belgische voetbal totaal niet bij.
Wordt daar wel als sterke speler gezien volgens mij. Maar het niveau is daar ook niet zo hoog. Met name onder Koster presteerde hij volgens mij goed.
Avatar van jepster
Door jepster, woensdag 25 april 2012 10:59
Donk is alles behalve constant. En een betrouwbare verdediger juist wat we nodig hebben achterin.

Avatar van ambtenaar
Door ambtenaar, woensdag 25 april 2012 10:51
Weet iemand hoe Donk zich ontwikkeld heeft in Belgie ?
Hou het Belgische voetbal totaal niet bij.
Avatar van heinp
Door heinp, woensdag 25 april 2012 10:51
Reactie op preme, woensdag 25 april 2012 10:40
Donk heeft niet de juiste mentaliteit voor het type speler dat Frank wil. Daarnaast is Nuytinck aanvoerder van jong oranje onder Cor Pot, dat zegt ook veel. Tegen Ajax thuis gaf die jongen helemaal niet thuis en afgelopen weekend stond hij ook als een blind paard tegen PSV te spelen.
Afgelopen week telt niet naar mijn mening , elke speler gaat uit zijn doen raken met teveel media aandacht en vooral als je pas 19 bent .Maar ik denk dat hij van het sterke type douglas is ,af en toe te wild maar dat kan Japie hem wel afleren
Avatar van Cruijff4ever
Door Cruijff4ever, woensdag 25 april 2012 10:42
Reactie op RyanBabel8, woensdag 25 april 2012 09:03
De geruchten gingen dat hij en Boy Waterman bij AZ een paar keer over de toenmalige vriendin van Demy zijn gegaan
Die geruchten zijn juist, ik ken een gozer die met die dame werkte! Demy stond de pers te woord terwijl Waterman en Donk zijn vriendin een sandwich gaven. Demy zei "zij eruit of ik eruit", Donk en Waterman zijn vertrokken, maar de spelersgroep bleef Demy dat kwalijk nemen, waardoor hij een jaar later zelf alsnog vertrok.
Avatar van preme
Door preme, woensdag 25 april 2012 10:40
Reactie op , woensdag 25 april 2012 10:18
Jaren geleden ging er ook een gerucht over Ibra en Silvie maar of het waar is?... On-topic---Donk heb ik altijd wel een talent gevonden maar ik volg het Belgische voetbal niet en ik weet niet of hij zichzelf goed,door ontwikkeld heeft maar zoals ik hier al las,Stam/De Boer kan er wel wat mee. Enige nadeel?Donk is rechtsbenig maar ik zie hem liever komen dan Moisander. Trouwens sinds ze bij VI/studio voetbal over Viergever praten,valt die naam Viergever wel vaak hier. Viergever is een leuke voetballer maar absoluut geen verdediger met power,die ons sterker maakt. Dan zie ik liever die captain van jong Oranje komen,Nutinck..
Donk heeft niet de juiste mentaliteit voor het type speler dat Frank wil.

Daarnaast is Nuytinck aanvoerder van jong oranje onder Cor Pot, dat zegt ook veel.

Tegen Ajax thuis gaf die jongen helemaal niet thuis en afgelopen weekend stond hij ook als een blind paard tegen PSV te spelen.

Avatar van RyanBabel8
Door RyanBabel8, woensdag 25 april 2012 10:28
Reactie op , woensdag 25 april 2012 10:18
Jaren geleden ging er ook een gerucht over Ibra en Silvie maar of het waar is?... On-topic---Donk heb ik altijd wel een talent gevonden maar ik volg het Belgische voetbal niet en ik weet niet of hij zichzelf goed,door ontwikkeld heeft maar zoals ik hier al las,Stam/De Boer kan er wel wat mee. Enige nadeel?Donk is rechtsbenig maar ik zie hem liever komen dan Moisander. Trouwens sinds ze bij VI/studio voetbal over Viergever praten,valt die naam Viergever wel vaak hier. Viergever is een leuke voetballer maar absoluut geen verdediger met power,die ons sterker maakt. Dan zie ik liever die captain van jong Oranje komen,Nutinck..
Je meent toch niet serieus dat je Nuytinck beter vind dan Viergever ofwel??
Avatar van Raiko
Door Raiko, woensdag 25 april 2012 10:22
Reactie op heinp, woensdag 25 april 2012 10:21
Niet Moisander ,maar Gouweleeuw en die laatse man van Vitesse ,aanvoerder ook maar die ligt voor lange tijd vast maar hij is super goed.
En jij denkt dat Heerenveen 2 sterkhouders gaat verkopen aan Ajax? En mochten zij dat doen, dan gaat Ajax dit goudgeld kosten.
Avatar van heinp
Door heinp, woensdag 25 april 2012 10:21
Reactie op , woensdag 25 april 2012 09:53
Wie zouden jullie nemen? Douglas Moisander Donk of Nuytinck
Niet Moisander ,maar Gouweleeuw en die laatse man van Vitesse ,aanvoerder ook maar die ligt voor lange tijd vast maar hij is super goed.
Avatar van Raiko
Door Raiko, woensdag 25 april 2012 10:19
Nee niet deze pannenkoek halen, Donk maakt te vaak domme fouten.
Avatar van heinp
Door heinp, woensdag 25 april 2012 10:06
Reactie op RyanBabel8, woensdag 25 april 2012 09:55
ik zou gaan voor Viergever of Chivu ;)
Donk ,Viergever ,Nuytink ,Gouweleeuw ,
allemaal jong die kunnen allemaal beter worden bij Japie
Avatar van Sibculoer
Door Sibculoer, woensdag 25 april 2012 09:58
Reactie op RyanBabel8, woensdag 25 april 2012 09:03
De geruchten gingen dat hij en Boy Waterman bij AZ een paar keer over de toenmalige vriendin van Demy zijn gegaan
Ai, pijnlijk. Zowel letterlijk als figuurlijk waarschijnlijk...
Avatar van RyanBabel8
Door RyanBabel8, woensdag 25 april 2012 09:55
Reactie op , woensdag 25 april 2012 09:53
Wie zouden jullie nemen? Douglas Moisander Donk of Nuytinck
ik zou gaan voor Viergever of Chivu ;)
Avatar van preme
Door preme, woensdag 25 april 2012 09:40
Reactie op SR, woensdag 25 april 2012 08:44
Gelukkig is De Zeeuw al weg dan ;)
Als zo'n jongen de mentaliteit heeft om de vriendin van zijn medespeler te naaien moet je die niet naar Ajax halen.
Avatar van RyanBabel8
Door RyanBabel8, woensdag 25 april 2012 09:40
Wat ziet iedereen trouwens in die Nuytinck van NEC, die vent is groot en sterk maar kan de bal nog niet normaal recht vooruit schieten. Nee geef mij dan Viergever of Gouweleeuw maar
Avatar van AFCA127
Door AFCA127, woensdag 25 april 2012 09:29
Reactie op Sibculoer, woensdag 25 april 2012 08:55
Hoezo? Licht even toe? Ryan Donk is een echte Ajacied. Hij miste vast bewust die penal in de bekerfinale toen...
... en schoot een week later in de Arena in eigen doel tijdens de playoffs
Avatar van Sxndxr
Door Sxndxr, woensdag 25 april 2012 09:28
Reactie op Figo, woensdag 25 april 2012 09:18
Eerlijk is eerlijk, Donk heeft zich heel sterk ontwikkeld bij Club Brugge. Of het genoeg is voor een basisplaats bij Ajax: dat betwijfel ik.
We denken niet over alles hetzelfde, maar hierin kan ik je volledig volgen. Voor mij is het een NEE. Liever kiezen Poulsen/Nuytinck/Moisander als versterking (evt. breedte) of gewoon eigen jeugd.
Avatar van hindriks1987
Door hindriks1987, woensdag 25 april 2012 09:20
Is gelul want de Boer wil niet met 2 rechtspoten centraal achterin spelen!
Avatar van Figo
Door Figo, woensdag 25 april 2012 09:18
Eerlijk is eerlijk, Donk heeft zich heel sterk ontwikkeld bij Club Brugge. Of het genoeg is voor een basisplaats bij Ajax: dat betwijfel ik.
Avatar van ajaxsva-assende
Door ajaxsva-assende, woensdag 25 april 2012 09:17
halen!
Avatar van thekingr
Door thekingr, woensdag 25 april 2012 09:09
Heb deze jongen de laatste jaren niet meer zien spelen..dus heb ik echt geen idee of dit wel Ajax waardig is.
Dat van die geruchten dat is wel lame..maja dat zou ik wel bij horen bij voetballers (John Terry)
Avatar van RyanBabel8
Door RyanBabel8, woensdag 25 april 2012 09:03
Reactie op Sibculoer, woensdag 25 april 2012 08:55
Hoezo? Licht even toe? Ryan Donk is een echte Ajacied. Hij miste vast bewust die penal in de bekerfinale toen...
De geruchten gingen dat hij en Boy Waterman bij AZ een paar keer over de toenmalige vriendin van Demy zijn gegaan
Avatar van heinp
Door heinp, woensdag 25 april 2012 08:59
ik heb me vaker verbaasd dat hij nooit meer in Nederland in the picture kwam ,maar ik denk dat hij namelijk veel beter is dan Moisander plus het feit dat hij vaak opkomt en veelvuldig belangrijke doelpunten maakt .Nuchter ,posioneel sterk ,alleen af en toe hetzelfde als Vertonghen ,iets te gemak zuchtig .
Laat Stam maar eens zijn gang gaan met hem en hij zal ongetwijfeld in oranje komen ,daar ben ik van overtuigd .
Avatar van Sibculoer
Door Sibculoer, woensdag 25 april 2012 08:55
Reactie op SR, woensdag 25 april 2012 08:44
Gelukkig is De Zeeuw al weg dan ;)
Hoezo? Licht even toe?

Ryan Donk is een echte Ajacied. Hij miste vast bewust die penal in de bekerfinale toen...
Avatar van thekingr
Door thekingr, woensdag 25 april 2012 08:54
Als De Boer en technische staf wat in Ryan Donk zien, dan vertrouw ik daar volledig op!!
Avatar van Randy428
Door Randy428, woensdag 25 april 2012 08:54
Een scout naar België gestuurd, zit daar niet standaard een scout van Ajax dan?
Avatar van Flowetic
Door Flowetic, woensdag 25 april 2012 08:48
Reactie op SR, woensdag 25 april 2012 08:44
Gelukkig is De Zeeuw al weg dan ;)
hahahahah erg erg lelijk
Avatar van SR
Door SR, woensdag 25 april 2012 08:44
Gelukkig is De Zeeuw al weg dan ;)
altianet.com