Ajax Showtime Homepage Apple Store Ajax Showtime Google Play Ajax Showtime
Home » Bijzaken en geruchten »

Sanders: 'Sulejmani duurder dan onze aanval'

Sanders: 'Sulejmani duurder dan onze aanval'

  • NP
  • , 6-12-2012 18:46
  • , 14870 views
  • , AD Sportwereld |
  • Nu 40% korting op meer dan 100 artikelen in de officiële Ajax-shop.

Algemeen directeur van PSV Tiny Sanders maakt zich druk over het imago dat zijn club een koopclub zou zijn en trekt daarom een vergelijking met Ajax. 'Miralem Sulejmani heeft Ajax meer gekost dan wij hebben betaald voor onze complete voorhoede. En dan zijn wij een koopclub', zegt hij op AD.nl.

'We hebben Phillip Cocu, één van onze grootste iconen, op de A1 gezet. Dat geeft al aan hoe serieus wij onze jeugdopleiding nemen. Wij hebben een duidelijk beleid, kiezen voor jonge voetballers, bieden ruimte aan de jeugd. Aan het eind van de jaren 80 kocht PSV grote spelers weg bij Ajax. Daarvan is al lang geen sprake meer.'


Archief Ajax Showtime

Heb je tips, vragen, wil je adverteren of samenwerken? Mail ons: info@ajaxshowtime.com.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn, heeft u nog geen account kunt u zich hieronder registreren.

Login

Registreren

Beschikbaarheid van gebruikersnaam   E-mail adres nieuw   Wachtwoord validatie  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties

Laatste video's:

Het hakje van BulykinGoals & Skills Patrick KluivertVAK410 AJAX - Paris Saint-GermainChé Nunnely: Mooiste goals en actiesHighlight Oranje U19 - Servië U19 (1-0)Top 10: 115 jaar Ajax
Avatar van Wayout
Door Wayout, vrijdag 7 december 2012 20:02
Wat een Calimero's zijn die psv-ers. Die aankoop van Sulejmani was niet slim, wij hebben er van geleerd. Trouwens Ajax heeft altijd meer doorgebroken spelers gehad uit de eigen jeugd, dan psv ooit zal hebben, De enige europacup 1 ( nu chamipons league titel) heeft psv gehaald met de ajacieden, Lerby, Arnesen, Kieft, Vanenburg, Jonk en destijds ook Koeman (Ronald), dat is meer dan een half elftal weggekocht bij Ajax Ajax heeft europese succeseen altijd met eigen jeugd gehaald. Begint die Sanders te janken om 1 speler waar Ajax mee in zijn vingers heeft gesneden. Ajax geeft tenminste ook haar eigen fouten toe, maar die pisvee-ers blijven janken en ze blijven doorgaan met kopen!
Avatar van pimp
Door pimp, vrijdag 7 december 2012 19:19
Wat zouden we ervan vinden als we Wijnaldum voor Sulejmani zouden ruilen? Beide bakken er nu niks van en waren ooit de grootste talenten van de eredivisie...
Avatar van AFCAMM
Door AFCAMM, vrijdag 7 december 2012 17:41
Feitelijk pure onzin en bovendien gejank. Als mensen PSV kut vinden moet je naar die club kijken, niet naar anderen wijzen.
Avatar van Anne D
Door Anne D, vrijdag 7 december 2012 15:47
Maar Ajax vraagt geen geld aan de gemeente in ruil voor een parkeerterrein
Wat komt er de volgende keer uit de hoge hoed een rotonde . een vluchtstrook.
Ach doe die doodlopende weg maar.
Avatar van LuckyLuk
Door LuckyLuk, vrijdag 7 december 2012 14:24
Maar zo is Eriksen en Fischer bij ons ook gekocht. Hopelijk is dat in de toekomst niet eens meer nodig omdat we Nederlandse toppertjes hebben rondlopen die je niet bij hun gezin weg hoeft te halen. Dat zou ideaal zijn.
Avatar van OKP-AFCA
Door OKP-AFCA, vrijdag 7 december 2012 14:19
Reactie op Stapelton, vrijdag 7 december 2012 14:03
Het aantrekken van Sulejmani zal de geschiedenis ingaan als de laatste mega aankoop en symbool staan voor de richtingsloosheid van een decennium. Een decennium waarin de fundamenten van de club verloochend werden in de grote race achter het geld van de champions league machine. De hervonden weg zal niet direct succes opleveren en niet altijd even stabiel zijn. Het is wel een weg met een duidelijke richting. Het is de weg richting een gezonde club met een herkenbaar gezicht en in de toekomst ongetwijfeld weer succes. Ik kijk weer met plezier naar mijn club. Dat plezier zal bij PSV ver te zoeken zijn. Meer en meer wordt dat een club zonder ziel en zonder hart. En iedereen weet dat je zonder ziel en zonder hart niet ver komt. Succes ermee Tiny! (leuke naam in Engeland trouwens...)
Mee eens. Ik voel gewoon dat er weer succesvolle jaren aankomen als je ziet wat voor talentvol team er staat en nog een aantal jonge talenten die in potentie misschien nog beter zijn achter de hand.

Er is eigenlijk maar één ding dat roet in het eten kan gooien, dat eeuwige geld uit Europa.

Tiny, tsja zouden ze die kennen in Engeland? Ik ben dan meer benieuwd hoe het Cock Jol vergaat, de fantastische asset van Martin's team.
Avatar van Stapelton
Door Stapelton, vrijdag 7 december 2012 14:03
Het aantrekken van Sulejmani zal de geschiedenis ingaan als de laatste mega aankoop en symbool staan voor de richtingsloosheid van een decennium. Een decennium waarin de fundamenten van de club verloochend werden in de grote race achter het geld van de champions league machine. De hervonden weg zal niet direct succes opleveren en niet altijd even stabiel zijn. Het is wel een weg met een duidelijke richting. Het is de weg richting een gezonde club met een herkenbaar gezicht en in de toekomst ongetwijfeld weer succes. Ik kijk weer met plezier naar mijn club. Dat plezier zal bij PSV ver te zoeken zijn. Meer en meer wordt dat een club zonder ziel en zonder hart. En iedereen weet dat je zonder ziel en zonder hart niet ver komt. Succes ermee Tiny! (leuke naam in Engeland trouwens...)
Avatar van Luie
Door Luie, vrijdag 7 december 2012 13:48
een boer die ouwe koeien uit de sloot haalt heel normaal in Brabant
Avatar van thehawk
Door thehawk, vrijdag 7 december 2012 13:41
Wat een ongelofelijk stelltje calimero's zeg, tis lachwekkend.
Avatar van Bky
Door Bky, vrijdag 7 december 2012 13:05
Waarom moeten ze uberhaupt Ajax erbij halen?

Lachwekkend.
Avatar van Bapinho
Door Bapinho, vrijdag 7 december 2012 12:50
: "Sulejmani kost meer dan onze hele voorhoede bij elkaar" waarom ie op dat punt ajax erbij moet halen zou ik niet snappen, en laat staan dat dat al 5 jaar geleden is, 2 trainers geleden, een volledig ander bestuur dus ook volledig ander plan voor de toekomst, en voor het gemak maar even vergeet dat Ajax elke wedsrtrijd gemiddeld met 8/9 zelf opgeleide spelers speelt en psv nou laten we zeggen.. willems? Daar houdt t al ongeveer mee op. Nu misschien dan nog een beetje depay en locadia die af en toe 10 min mogen invallen als er niks meer op t spel staat
Avatar van Darkbird
Door Darkbird, vrijdag 7 december 2012 11:10
Lens, Narsingh en Matavz komen ook al snel op 17 miljoen samen, maar Tiny Sanders telt gekochte bankzitters natuurlijk niet mee....

Ik denk zelfs dat er geen enkele zelf opgeleide speler op dit moment in de basis bij PSV staan. Ik weet het zelfs wel zeker!
Avatar van Semtex
Door Semtex, vrijdag 7 december 2012 10:23
*gaap*
volgende kalimero komt weer aan het woord...
Avatar van datroy
Door datroy, vrijdag 7 december 2012 10:05
Huh hele voorhoede is gekocht hun hele middenveld is gekocht en op Willems na is ook hun hele verdeging gekocht! En hun talenten mogen alleen spelen als er niks meer op het spel staat! Jaah inderdaad PSV is geen koopclub.
Avatar van Cello
Door Cello, vrijdag 7 december 2012 09:40
Reactie op heinp, vrijdag 7 december 2012 06:43
willie van der kuilen was een echte psv er uit helmond.
Was dat niet die oud-speler, die financieel zodanig in de problemen zat, dat ie o.a. in een caravan woont/woonde en dat men bijna 'hemel en aarde' moest bewegen om die man te helpen met een baantje bij PSV?. Je weet wel, die warme club...... maar iets minder warm dat ze een icoon eerst in de kou lieten staan en geen poot uitstaken om de helpende hand te bieden. Men kwam pas in actie toen het een nieuwsitem werd.
Ik weet niet 100% zeker, maar ik dacht echt dat het om Van der Kuijlen ging.
Avatar van MankeNelis
Door MankeNelis, vrijdag 7 december 2012 09:37
Philips Cocukeleku is eigenlijk een Vitas man. Kan je nagaan. Wat een dropstaaf die Tineke.
Avatar van vakMforever
Door vakMforever , vrijdag 7 december 2012 09:23
Tiny -----in heel Nederland is dat een wijvennaam.
Behalve in Brabant.....zegt genoeg.
Avatar van 12ajax
Door 12ajax, vrijdag 7 december 2012 08:20
Reactie op AjaciedNB, vrijdag 7 december 2012 08:15
Jezus wat laat die Sanders zichzelf kennen nu. Dit zegt hij puur omdat de koopclub Psvau gewoon faalt met hun peperdure aankopen. wat voor een overgroot deel te wijten is aan deze man en marcel brands.
helemaal mee eens het blijven zielige mensen die Sanders en Brands, altijd naar AJAX kijken.
Betekend ook dat ze AJAX een veel grotere club vinden dan PSV.
Avatar van AjaciedNB
Door AjaciedNB, vrijdag 7 december 2012 08:15
Jezus wat laat die Sanders zichzelf kennen nu.
Dit zegt hij puur omdat de koopclub Psvau gewoon faalt met hun peperdure aankopen. wat voor een overgroot deel te wijten is aan deze man en marcel brands.
Avatar van theov
Door theov, vrijdag 7 december 2012 08:11
dat is al weer even geleden ,,mijneer de melkboer ,dat was in de tijd dat er nog van die eikels als uwes zaten
Avatar van heinp
Door heinp, vrijdag 7 december 2012 06:49
Reactie op RobertoStrife, vrijdag 7 december 2012 04:18
Mooie is, club-icoon Cocu heeft minder dan 200 wedstrijden gespeeld voor PSV. Wel 205 voor Barcelona en 134 voor Vitesse. Van Bommel ook maar 180 en Van the man minder dan 70.
Kleine verbeteringen zal ik aanbrengen maar de essentie klopt helemaal.
Rene en willy van der kerkhof gingen van mulo uit helmond naar fc twente en daar kocht psv hen weg onder leiding van de toenmalige trainer kees rijvers.
Vna Nislerooy werd voor 18 miljoen gulden gekocht van heereveen . Huntelaar brak overigens niet door bij de jeugd van psv ,Hiddink liet hem naar agovv vertrekken.
koeman kwam van Ajax via fc gronningen en zijn broer van kv mechelen via groningen.terwijl hij de jeugd bij psv doorlopen had en te licht werd bevonden.
Cocu kwam van vitesse ,van gaal had hem als eerste opde korrel maar hij koos in tweede instantie voor psv omdat hij in eindhoven geboren was.
Avatar van heinp
Door heinp, vrijdag 7 december 2012 06:43
Reactie op RobertoStrife, vrijdag 7 december 2012 04:18
Mooie is, club-icoon Cocu heeft minder dan 200 wedstrijden gespeeld voor PSV. Wel 205 voor Barcelona en 134 voor Vitesse. Van Bommel ook maar 180 en Van the man minder dan 70.
willie van der kuilen was een echte psv er uit helmond.
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, vrijdag 7 december 2012 04:18
Reactie op eros, vrijdag 7 december 2012 00:56
De grote spelers van P$V: Cocu (Az), Van Bommel (Fortuna), van Breukelen (FC Utrecht), van Beveren (Sparta), Rene en Willy van der Kerkhof (FC Utrecht), van Nistelrooy (Den Bosch), Koeman (Groningen) en Robben (Groningen) komen ook echt uit de jeugd bij P$V natuurlijk!! De grote spelers van Ajax: Kluivert, Sneijder, van der Vaart, Heitinga, Cruijff, gebroeders de Boer,.... Nou ja,... jullie snappen het zelf denk ik wel,... welke grote speler van P$V is nou eigenlijk echt door P$V opgeleid?! Ik denk dat we er nog geen 10 kunnen vinden!! Daarnaast heeft ajax idd bijna 17 miljoen uitgegeven, maar wel aan 1 speler (al keur ik dit zeker af!!) en niet aan het hele team!! Ik denk dat P$V in heel de selectie misschien 2 á spelers uit de eigen jeugd heeft,... de rest is gekocht! Dus ja,... P$V is zeker een koop club!! En dat maakt mij ook verder helemaal niet uit,... ik vind het mooier van een club als P$V te winnen die elk jaar 50 miljoen ofzo spendeert, dan van een club als feyenoord die misschien 2 miljoen kan uitgeven. (alhoewel het altijd mooi is als ajax wint!! ;-) )
Mooie is, club-icoon Cocu heeft minder dan 200 wedstrijden gespeeld voor PSV. Wel 205 voor Barcelona en 134 voor Vitesse. Van Bommel ook maar 180 en Van the man minder dan 70.
Avatar van RobertoStrife
Door RobertoStrife, vrijdag 7 december 2012 04:10
Haha, dat is 4 jaar geleden meneer Sanders, sindsdien is er veel veranderd in de ArenA!
Avatar van WinstonWeed
Door WinstonWeed, vrijdag 7 december 2012 02:34
Kan niet wachten tot Sulejmani verleden tijd is.
Avatar van Jimmy
Door Jimmy, vrijdag 7 december 2012 01:37
Calimerooo!
Avatar van eros
Door eros, vrijdag 7 december 2012 00:56
De grote spelers van P$V: Cocu (Az), Van Bommel (Fortuna), van Breukelen (FC Utrecht), van Beveren (Sparta), Rene en Willy van der Kerkhof (FC Utrecht), van Nistelrooy (Den Bosch), Koeman (Groningen) en Robben (Groningen) komen ook echt uit de jeugd bij P$V natuurlijk!!

De grote spelers van Ajax: Kluivert, Sneijder, van der Vaart, Heitinga, Cruijff, gebroeders de Boer,....

Nou ja,... jullie snappen het zelf denk ik wel,... welke grote speler van P$V is nou eigenlijk echt door P$V opgeleid?! Ik denk dat we er nog geen 10 kunnen vinden!!
Daarnaast heeft ajax idd bijna 17 miljoen uitgegeven, maar wel aan 1 speler (al keur ik dit zeker af!!) en niet aan het hele team!!

Ik denk dat P$V in heel de selectie misschien 2 á spelers uit de eigen jeugd heeft,... de rest is gekocht! Dus ja,... P$V is zeker een koop club!! En dat maakt mij ook verder helemaal niet uit,... ik vind het mooier van een club als P$V te winnen die elk jaar 50 miljoen ofzo spendeert, dan van een club als feyenoord die misschien 2 miljoen kan uitgeven. (alhoewel het altijd mooi is als ajax wint!! ;-) )
Avatar van AFCAMARK
Door AFCAMARK, vrijdag 7 december 2012 00:19
mertens en strootman waren samen 18 miljoen dus mertens heeft 9 gekost en idd lens narsingh waterman uit de jeugd van ajax . wat een hypocriet zeg
Avatar van B_02097
Door B_02097, donderdag 6 december 2012 23:16
Reactie op DeKlassieker, donderdag 6 december 2012 22:34
(Reactie vanaf Voetbalzone.nl die het juist heeft): Als je dan toch gaat 'fact' checken, doe het dan wel goed. Lens = 5 Miljoen Mertens = 4,75 Miljoen Matavz = 5,5 Miljoen Toivoinen = 4 Miljoen Narsingh = 5 Miljoen Nijland = 4 Miljoen Sanders heeft het immers of de gehele aanval: 5+4,75+5,5+4+5+4 = 28,25 Dan pakken we de gehele Ajax voorhoede erbij Suljemani = 17,9 Miljoen Sigthorsson = 4,5 Miljoen Andersen = 1,3 Miljoen Fischer = 1,3 Miljoen Hoesen = 350.000 Sana = 350.000 Boerrigter = 800.000 Totaal: 17,9 + 4,5 + 1,3 + 1,3 + 0,35 + 0,35 + 0,8 = 26,5 Miljoen Hierbij heb de maximale cijfers gebruikt. En ook mag er aan worden toegevoegd dat Suljemani al 4 jaar bij Ajax zit
maar dan wie Spelen er ook echt

Nijland? Nee, Matavz? Nauwelijks in de tijd dat hun onder contract staan in eindhoven. = 9,5 miljoen aan niks

Ajax speelt alleen andersen nog niet. Sulejmani, sigtorsonn aandeel gehad in de kampioenschappen dus die 23 miljoen had je alweer terug verdient.
Avatar van LeonardoAjaxxModerator
Door LeonardoAjaxx, donderdag 6 december 2012 23:04
"Barcelona topclub? Ja, zij verliezen wel van Celtic - Lekkere vergelijking weer Sanders, die man is ook de weg kwijt.
Avatar van Cello
Door Cello, donderdag 6 december 2012 22:58
Reactie op DeKlassieker, donderdag 6 december 2012 22:34
(Reactie vanaf Voetbalzone.nl die het juist heeft): Als je dan toch gaat 'fact' checken, doe het dan wel goed. Lens = 5 Miljoen Mertens = 4,75 Miljoen Matavz = 5,5 Miljoen Toivoinen = 4 Miljoen Narsingh = 5 Miljoen Nijland = 4 Miljoen Sanders heeft het immers of de gehele aanval: 5+4,75+5,5+4+5+4 = 28,25 Dan pakken we de gehele Ajax voorhoede erbij Suljemani = 17,9 Miljoen Sigthorsson = 4,5 Miljoen Andersen = 1,3 Miljoen Fischer = 1,3 Miljoen Hoesen = 350.000 Sana = 350.000 Boerrigter = 800.000 Totaal: 17,9 + 4,5 + 1,3 + 1,3 + 0,35 + 0,35 + 0,8 = 26,5 Miljoen Hierbij heb de maximale cijfers gebruikt. En ook mag er aan worden toegevoegd dat Suljemani al 4 jaar bij Ajax zit
Dat geldt ook voor Nijland, die officieel al een paar jaar daar onder contract staat. Dus als je dan de laatste 2 jaar gaat vergelijken kom je tot de conclusie, uitgaande van jouw cijfers, dat PSV 24,25 miljoen heeft uitgegeven en Ajax 8,6 miljoen. Dat is 15,65 miljoen verschil, dat PSV meer heeft uitgegeven. Dat is dus in de tijd dat Tiny Sanders daar samen met Brands aan het roer staat.
Avatar van DeKlassieker
Door DeKlassieker, donderdag 6 december 2012 22:34
(Reactie vanaf Voetbalzone.nl die het juist heeft):

Als je dan toch gaat 'fact' checken, doe het dan wel goed.
Lens = 5 Miljoen
Mertens = 4,75 Miljoen
Matavz = 5,5 Miljoen
Toivoinen = 4 Miljoen
Narsingh = 5 Miljoen
Nijland = 4 Miljoen

Sanders heeft het immers of de gehele aanval: 5+4,75+5,5+4+5+4 = 28,25

Dan pakken we de gehele Ajax voorhoede erbij
Suljemani = 17,9 Miljoen
Sigthorsson = 4,5 Miljoen
Andersen = 1,3 Miljoen
Fischer = 1,3 Miljoen
Hoesen = 350.000
Sana = 350.000
Boerrigter = 800.000

Totaal: 17,9 + 4,5 + 1,3 + 1,3 + 0,35 + 0,35 + 0,8 = 26,5 Miljoen

Hierbij heb de maximale cijfers gebruikt.
En ook mag er aan worden toegevoegd dat Suljemani al 4 jaar bij Ajax zit
Avatar van AFCA19
Door AFCA19, donderdag 6 december 2012 22:18
Dat is flauw van Tiny...sulejmani was jaren geleden...PSV is van nu
Avatar van Sammeister
Door Sammeister, donderdag 6 december 2012 22:04
Reactie op Georginho, donderdag 6 december 2012 20:09
ja heb ook dat gezeik telkens,, klote reclames erbij
Google Chrome gebruiken + add blocker installeeren, gaat alles veel sneller :)
Avatar van Noordside
Door Noordside, donderdag 6 december 2012 21:48
Lens 5m
Matavz 7m
Mertens 7m
Narsingh 4m

Ik tel toch echt meer.
Avatar van Melvin01
Door Melvin01, donderdag 6 december 2012 21:05
Wat een domme (stomme) opmerking van die sukkel.
Stel dat je 15 miljoen uitgeeft aan 1 speler (ajax) is dat toch een groot verschil als je 4 spelers voor dit bedrag koopt?! Dan ben je toch eerder een koop club als je 4 spelers koopt ipv van 1?! Dat zijn dan toch meer spelers, waardoor je een koopclub wordt?!

Dat het miss een betere investering is, oké....
Dat die kerel lekker door gaat met de club failliet te maken, daar lach ik alleen maar om haha.
lekker doorgaan zonder visie!! Korte termijn planning haha.

Daarom meneer de directeur kiezen spelers voor ajax!
VISIE EN TALENTEN DIE KANSEN KRIJGEN!! PLUS DE STAP NAAR DE TOP IS KLEINER!
WIJ GAAN MET RESPECT OM MET ONZE JEUGD!
Avatar van Tinus
Door Tinus, donderdag 6 december 2012 21:00
Reactie op Am*, donderdag 6 december 2012 19:41
1. Voor Psv kosten de spelers maar de Helft. 2. Het gaat om het kopen niet de prijs. 3. Geen koopclub maar geen enkele speler uit de eigen jeugd in de basis zegt genoeg.
Sterker nog, om bij psv in de basis te komen kun je beter bij ajax in de jeugd hebben gespeeld. Lens en waterman.
Avatar van Sami88
Door Sami88, donderdag 6 december 2012 20:48
Van je fouten moet je leren . En een speler voor heel veel geld kopen van je eigen zak , spijt hebben en met een visie verdergaan . Vind ik veel beter dan je als rapper te gedragen met een uitkering !
Avatar van Am*
Door Am*, donderdag 6 december 2012 20:39
De vlaboer spreekt. Geen jeugdspelers in de basis maar we zijn geen koopclub?!? Leuke logica.
Haha gelukkig heeft hij meer verstand van melkproducten.
Avatar van WimBaarman
Door WimBaarman, donderdag 6 december 2012 20:36
Dit is wel heel erg appels met peren vergelijken... Een aankoop van jaren terug vergelijken met aankopen die recent gedaan zijn. Koopclub dat ze zijn.
Avatar van Goalbeinn_Sigi9
Door Goalbeinn_Sigi9, donderdag 6 december 2012 20:34
Poeh poeh, Cocu is echt een wereldtopper geweest hoor. *sarcasme modus uit*

Dus omdat zij 1 oud-speler, die het als hoofdcoach niet heeft gered, als jeugdcoach hebben zijn ze goed met de jeugd bezig? Kijk naar Ajax: Dennis Bergkamp, Frank de Boer, Marc Overmars, Edwin van der Sar, Wim Jonk etc.

Je maakt je volkomen belachelijk Tiny door te zeggen dat je je op jeugdspelers richt. Ja je zet er 3 jeugdspelers in tijdens de Europa League als je al uitgeschakeld bent.. mislukte koekenbakker
Avatar van B_02097
Door B_02097, donderdag 6 december 2012 20:27
haha dat kan je niet vergelijken oetlul. Sinds hij daar is heeft PSV al 40 MILJOEN uitgegeven! dat is het dubbele van sulejmani maar ook een kwart van wat wij de afgelopen 2 jaar hebben uitgegeven.

PLus de afspraak; Wij willen geen koopclub meer zijn, maar sindsdien een elftal vol hebben gekocht. 1 jeugdspeler depay krijgt minuutjes en de rest niet.

laten we hun gewoon de mond snoeren door de 3e titel op rij te pakken en met die miljoentjes te gaan zwaaien voor hun nosso
Avatar van Mark03
Door Mark03, donderdag 6 december 2012 20:17
Heb er ook last van. Ook kan ik via Firefox de filmpjes van Ajax TV niet kijken.
Avatar van Eliwini
Door Eliwini, donderdag 6 december 2012 20:16
begint langzaam sneue vormen aan te nemen in eindhoven
Avatar van Georginho
Door Georginho, donderdag 6 december 2012 20:09
Reactie op wesley_ajax93, donderdag 6 december 2012 20:01
ja AS heb schijt aan FF denk, site is ook vrij sloom
ja heb ook dat gezeik telkens,, klote reclames erbij
Avatar van BigDaddy84
Door BigDaddy84, donderdag 6 december 2012 20:02
Dit is niet makkelijk scoren van Sanders. Het is gewoon een ontzettend domme opmerking. Waarom is het een domme opmerking?

Om te beginnen zijn bijna alle fans en ook vele (ex-)directieleden van Ajax het erover eens dat Sulejmani nooit voor dat bedrag gehaald had mogen worden. Los gezien van zijn bijdrage aan het team (waar ook over gediscussieerd kan worden) is het bedrag natuurlijk te gek voor woorden.

Ten tweede valt hij met zijn opmerking (misschien indirect) Ajax ook aan. Dit doet hij terwijl er nu al een tijdje het beleid is dat er eerst in de jeugd gekeken wordt. Psv heeft zich hier nooit zo over uitgesproken, maar zelfs als ze hetzelfde zouden willen doen dan kunnen ze die visie geen kracht bijzetten met een gedegen uitvoering. We horen immers alleen maar dat Van Ooijen, Ritzmaier, Koch en Locadia (nog) niet goed genoeg zijn. En zelfs een talent als Depay krijgt bijna geen speelminuten. Er wordt eerder met uitgearrangeerde spelers zoals Engelaar en Manolev gevoetbald. Dat terwijl bij Ajax jonge spelers voor de leeuwen worden gegooid en er een schaduwelftal op te maken is met puur talenten. Vd Hart, Ligeon, Veltman, Denswil, Dijks, Boccara, Andersen, Klaassen, Lukoki, Hoessen, Fischer. En dan noem ik jongens als Boilesen, Koppers, Sporkslede, Rits en De Sa niet eens.

Dat maakt het verschil tussen een koopclub en een ploeg die talenten de kans geeft. Waar psv bij vertrek van Strootman en niet verlengen van Van Bommel waarschijnlijk nieuwe spelers haalt (Van Ooijen en Ritzmaier zijn niet goed genoeg), daar stelt Ajax bij vertrek van Eriksen en Alderweireld met gemak Andersen en Veltman op (of andere talenten).

Ps: de verloren wedstrijd met Real werd weliswaar als voorbeeld voor de revolutie gebruikt, maar dit ging niet alleen om het resultaat. Ik snap niet dat mensen dat blijven zeggen. Ajax speelde niet meer zoals de Ajax-filosofie voorschreef en speelde met uitgearrangeerde spelers in plaats van talenten. Daar ging het om! Zeggen dat het alleen om die wedstrijd ging is onzin. Bij Ajax werd er al veels te lang een rotzooitje van gemaakt. Zowel technisch als financieel.
Avatar van wesley_ajax93
Door wesley_ajax93, donderdag 6 december 2012 20:01
ja AS heb schijt aan FF denk, site is ook vrij sloom
Avatar van Robinjo1988
Door Robinjo1988, donderdag 6 december 2012 20:01
Wat een randdebiel... Gaat ie 1 speler opnoemen terwijl die boeren elk jaar miljoenen uitgeven aan eredivisie spelers en rare buitenlanders. Ze geven zelden een jeugdspeler de kans. Zo'n Depay zou bij Ajax al lang in de basis staan of in ieder geval veel meer speelminuten krijgen.

Dus ja Tinus dat clupje van je is een koopclub zonder beleid en visie. Altijd al geweest, jankerd!
Avatar van JariBergkamp
Door JariBergkamp, donderdag 6 december 2012 19:45
En koop er nog maar 1,
en koop er nog maar 1,
en koop er nog maar 1,
en koop er nog maar 1,
en koop er nog maar 1,
en koop er nog maar 2,
en koop er nog maar 2,
en koop er nog maar 2,
en koop er nog maar 2,
en koop er nog maar 2,
en koop er nog maar 2,
.....................................
en koop er nog maar 10,
en koop er nog maar 10,
en koop er nog maar 10,
en koop er nog maar 10,
en koop er nog maar 10!

Avatar van Am*
Door Am*, donderdag 6 december 2012 19:44
Dick Calimero en Tiny het andere uilskuiken
Avatar van Am*
Door Am*, donderdag 6 december 2012 19:41
1. Voor Psv kosten de spelers maar de Helft.
2. Het gaat om het kopen niet de prijs.
3. Geen koopclub maar geen enkele speler uit de eigen jeugd in de basis zegt genoeg.
Avatar van AfcaYid
Door AfcaYid, donderdag 6 december 2012 19:38
ZO typisch dit weer. Of het nou een Psv fan, speler, bestuurslid is, de eerste reactie van een psv-er op kritiek is "Ja maar Ajax..." in plaats van hun eigen club te verdedigen.
Avatar van RoodWit
Door RoodWit, donderdag 6 december 2012 19:32
Luciano Narsingh - 3.608.000 £
Przemyslaw Tyton - 2.200.000 £
Tim Matavz - 6.160.000 £
Jetro Willems - 704.000 £
Timothy Derijck - 660.000 £
Dries Mertens - 7.480.000 £
Georginio Wijnaldum - 4.400.000 £
Kevin Strontman - 3.960.000 £
Jeremain Lens - 5.368.000 £
Marcelo - 3.344.000 £
Jagos Vukovic - 1.056.000 £
Orlando Engelaar - 3.520.000 £
Stanislav Manolev - 2.728.000 £

Prijzen in Ponden.

Een zielloze koop club.
Avatar van hyun jun suk
Door hyun jun suk, donderdag 6 december 2012 19:27
Wat heb ik toch een hekel aan die calimero club
Ik zal het begrip PSV maar is nader toelichten:
-Schijtbestuur
- Schijtsupporters
- Schijtspelers
- Schijtstadion
-Schijtjeugdspelers
- Schijtimago
- Schijtvoetbal
- Schijtcoach

Kortom een en al schijtzooi !

Avatar van pimp
Door pimp, donderdag 6 december 2012 19:25
Beetje oude koeien uit de sloot halen. Ajax heeft al aangegeven dit nooit meer te doen!
Avatar van OKP-AFCA
Door OKP-AFCA, donderdag 6 december 2012 19:21
Suggereren of insinueren.

Over nuanceverschil gesproken.

Ik maak me er verder ook niet zo druk over maar het hele verhaal van Tiny is gewoon een beetje... simpel.
Avatar van TurboUrby
Door TurboUrby, donderdag 6 december 2012 19:20
Tja, de reserve spits van PSV (Matavz) koste meer dan onze complete basiself. Wat zijn dit voor vergelijkingen? Calimero gedrag
Avatar van russelboyajax
Door russelboyajax, donderdag 6 december 2012 19:14
de aankoop van Suljemani is gebeurd onder een hele andere Directie. ik noem dit daarom ook goedkoop scoren van Tiny Sanders!. hi probeert op deze doorzichtige manier de huidige gang van zaken bij PSV te verbloemen maar slaagt daar niet echt in.

Avatar van RoodWit
Door RoodWit, donderdag 6 december 2012 19:14
Hahaha lachwekkend dit.
Avatar van OKP-AFCA
Door OKP-AFCA, donderdag 6 december 2012 19:13
Oh dus het feit waar hij gelijk in heeft, dat van Sulejmani moeten we allemaal beamen, logisch. Maar we mogen niet reageren op de feiten die dubieus zijn?

En Tiny (wat een kut naam overigens, maar dat even terzijde) insinueert dat Ajax een koopclub is omdat Sulejmani meer gekost heeft dan hun voorhoede... daar kan ik niet zo goed tegen.
Avatar van Lewis Hamilton
Door Lewis Hamilton, donderdag 6 december 2012 19:05
Zelfs Bazoer heeft ingezien wat voor een koopclub Gemeente Eindhoven is Brands!
Avatar van OKP-AFCA
Door OKP-AFCA, donderdag 6 december 2012 19:02
Inderdaad Tiny, wat een lading jeugdspelers is er doorgebroken de laatste jaren en wat een inspirerend leider die Philip.

Tiny je snapt er geen donder van, het gaat niet om het transferbedrag wat er betaald is maar om de hoeveelheid spelers die je haalt. En dat zijn er bij jou schijt club toch nog altijd meer dan bij Ajax. En dan gaat het ook niet over één hele transferperiode van clubs die 100 jaar oud zijn.

En als die - als het een - paar miljoen - is - verschil met jullie voorhoede en Sulejmani het verschil is tussen koopclub en geen koopclub is dan is dat wel een heel dunne lijn.
altianet.com