Ajax Showtime Homepage Apple Store Ajax Showtime Google Play Ajax Showtime

Ajax-journaal in de tram

Het Ajax-nieuws is sinds dit weekeinde ook te lezen in de trams in Amsterdam. Op beeldschermen in de trams, maar ook in de Mc Donalds-restaurant, zijn nu Ajax-nieuwsberichten te vinden. Ajax wil hiermee nóg zichtbaarder zijn voor de supporters en fans.


De Ajax-nieuwsberichten worden verzorgd door de redactie van www.ajax.nl en gaan verder dan alleen nieuws over Ajax 1. Net als op de website en Ajax TV bijvoorbeeld al het geval is, komen in de nieuwsberichten ook de Toekomst en Jong Ajax regelmatig voorbij. De Ajax-fans in de hoofdstad hoeven dus ook in de tram niets meer te missen van en over hun favoriete club!

Lees verder extern

Tags

Heb je tips, vragen, wil je adverteren of samenwerken? Mail ons: info@ajaxshowtime.com.

Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn, heeft u nog geen account kunt u zich hieronder registreren.

Login

Registreren

Beschikbaarheid van gebruikersnaam   E-mail adres nieuw   Wachtwoord validatie  

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties

Laatste video's:

Schöne in vorm op trainingMeet and greet met Davy KlaassenC1 wint mini-Klassieker, D1 stevig aan kopHighlight Oranje U19 - Noorwegen U19 (1-1)Dames Ajax halen hard uit (Ajax TV)Het hakje van Bulykin
Avatar van Foquinho
Door Foquinho, vrijdag 25 september 2009 11:52
Mooi toch dan horen de toeristen in Amsterdam ook weer eens van Ajax!
Avatar van AFCaHunter
Door AFCaHunter, donderdag 24 september 2009 19:56
Reactie op Frostahh, maandag 18 januari 2010 23:35
Supporter zijn gaat niet om winst om verlies. Het betekend er zijn voor je club. Er altijd staan. Altijd als een blok achter je cluppie. Dapp\'re strijders, fier en koen.
Ghehe dit gaat over de trams he, niet over de metro. Metro in A\'dam heeft ook geen schermen. En het is trouwens best een end lopen van Muiderpoort naar de Wibautstraat, zou ik je niet aanraden :P
Avatar van waynelove
Door waynelove, donderdag 24 september 2009 19:04
nice, ik gebruik de metro tegenwoordig niet echt meer, maar vanaf nu zal ik bij muiderpoort de trein uitstappen om richting centraal te gaan met een metrotje ;).hoef ik die spits ook niet meer door te bladeren hehe.
Avatar van Vak411degekste
Door Vak411degekste, donderdag 24 september 2009 18:08
Stoer! ajax grijpt overal de macht!
Avatar van JRD20
Door JRD20, donderdag 24 september 2009 17:52
Jaa ik zag het !!Trouwens er staan nu wel in alle AH\'tjes feyenoord shirtje zag ik vanmiddag...is die nieuwe actie met puzzelstukjes.
Avatar van Kokkie0341
Door Kokkie0341, donderdag 24 september 2009 17:32
Reactie op RobertoStrife, donderdag 1 oktober 2009 22:18
hij mag wel meer bewegen ja, maar ik zou niet zeggen dat hij slecht is.

In de passing is hij goed, dus een 6
iets te ver idd, geld is belangrijk, te belangrijk geworden tegenwoordig, ma ik denk ook dat Suarez en dat soort spelers kwa competitie hoger willen spelen dan Nederland, ik bedoel bij Ajax zal die genoeg verdienen alleen is de kans op Europese prijzen bij ons erg klein, en nationaal ook de laatste jaren, dus spelers gaan liever in de echte top spelen helaas, clubliefde bestaat niet meer...
Avatar van AFCaHunter
Door AFCaHunter, donderdag 24 september 2009 17:30
Dat is wel vet!! Ik reis niet zo heel vaak met de tram, maar dit is een leuk initiatief. Ook leuk dat toeristen het Ajax-journaal kunnen zien en misschien eerder een uitstapje naar de Arena/ Ajax fan shop gaan maken. Dat levert weer extra inkomsten op en dat zorgt er uiteindelijk voor dat we spelers als Suarez niet meer hoeven te verkopen omdat ze dollars voor hun ogen zien. Of is dat iets te ver doorgedacht?
Avatar van Timothy
Door Timothy, donderdag 24 september 2009 17:27
hah grappig
altianet.com