Invaller Babel kan verlies Depor niet voorkomen

BVeenstra, 22-09-2016 om 21:50, 2010 views, AS |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Oud-Ajacied Ryan Babel heeft bij zijn debuut voor Deportiva La Coruna niet kunnen voorkomen dat zijn nieuwe club in eigen huis verloor van Leganes. De ploeg uit het westen van Spanje ging met 1-2 onderuit tegen de promovendus.

Dankzij een treffer van Celso Borges kwam Deportivo La Coruna nog wel op voorsprong, maar na rust kwam Leganes dankzij doelpunten van Luciano Neves en Gabriel op voorsprong. Vlak daarna viel Babel in, maar in het laatste kwart van de wedstrijd kon hij zijn team niet helpen aan minimaal een gelijkspel.

Babel liet enkele weken geleden zijn contract bij Al Ain ontbinden en trainde daarna kort mee bij Jong Ajax. Een paar dagen later tekende hij een contract tot 1 januari 2017 bij Deportivo La Coruna.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EVH
Ik had niet anders verwacht
1 -1
nuff-said
Cheap shot. Je kan niet veel verwachten in een kwartier. Gedraag je man
0 -2
EVH
Ik had gewoon niet anders verwacht, dat is de waarheid.

Grow some balls dude
0 -2
Pettersson1963
Je hebt gelijk. Na zijn vertrek bij Ajax in 2007 werd het alleen maar minder.
3 -1
gi0vanni
Hij heeft zeker de potentie die hij had niet geheel gehaald. Vandaar dat hij bij steeds kleinere clubs ging spelen. M.u.v. Ajax natuurlijk de grootste club waar hij ooit voor heeft gespeeld. Bij zijn terugkeer speelde hij geweldig ten BVB. Maar ondanks dat hij de ED wel aan kan geen speler die er 25 per seizoen inschiet.

ps: In 15 minuten niet scoren is niet zo bijzonder dat lukt af en toe Zlatan zelfs niet.
0 0