Cillessen over Zweden: 'Nog niks zeker'

NielsE, 04-09-2016 om 19:41, 3981 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jasper Cillessen heeft voor de camera van FOX Sports gereageerd op zijn plek op de bank bij het Nederlands Elftal. De sluitpost zit op dit moment in een mindere periode en werd zodoende gepasseerd door bondscoach Danny Blind.

'Ik heb vorig jaar gesproken met de trainer, die zei dat ik deze (slechte) lijn niet moest doortrekken. Dan is dat helaas toch gebeurd, Jeroen Zoet en Maarten Stekelenburg hebben het wel goed gedaan', begint Cillessen over zijn plek op de bank bij Oranje. 'Het is even lastig, ik moest een knop omzetten. Ik ga er alles aan doen om op de trainingen te laten zien dat ik wél in de basis moet staan bij het Nederlands Elftal.'

'Het is lastig te zeggen waar het slechte spel aan ligt, we hebben natuurlijk een boel blessure gehad dat speelt wel mee. We hebben geen vastigheden in het spel kunnen slijpen. Ik hoop dat de trainer dinsdag tegen Zweden alsnog voor mij kiest onder de lat, er is nog niks zeker. Dat ik nu voor het duel met Griekenland ben gepasseerd betekent niet dat dat dinsdag wéér gaat gebeuren', sluit de keeper van FC Barcelona af. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
UltimateKaos
Blijft toch vreemd om dit onder 'voetbalnieuws te zien staan'.
0 0
ajaxtukker89
na mijn mening moet gewoon stekelenburg op goal ik vind dat toch meer iemand die uitstraalt bij mij kom je er niet zo snel langs ,en als je die 2 slunge ielige studentjes heb staan
0 -2
Starring
Danny zijn baantje staat op het spel. Ik verwacht niet dat hij voor een keeper kiest die niet in topvorm verkeert, Jasper.
0 -1
jollie18
Door je vertrek bij ajax ben je plek onder de lat kwijt Jasper.
1 -1
FlyingDutchMan
Als Danny hem passeert, dan lekker Maarten op doel!
1 0