Suárez scoort voor winnend Barca

BVeenstra, 10-08-2016 om 22:25, 4180 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

FC Barcelona heeft woensdagavond de Trofeu Joan Gamper opnieuw weten te winnen. Het Italiaanse Sampdoria werd, mede door een treffer van Luis Suárez, met 3-2 verslagen.

Al snel opende Suárez koppend de score toen Messi met een omhaal (!) een assist gaf. Messi zelf zorgde daarna voor nog twee Spaanse treffers. Tussendoor scoorden de Italianen ook tweemaal, waardoor de wedstrijd in een 3-2 zege eindigde voor FC Barcelona.

De Trofeu Joan Camper is een jaarlijkse vriendschappelijke wedstrijd dat staat voor de opening van het nieuwe seizoen voor FC Barcelona. De naam van het evenement is vernoemd naar de oprichter van de Catalaanse club.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JPC40
Of Messi een baardje heeft en zijn haar geverfd wat interesseert mij dat !!, lekker belangrijk, wat ik nu wel eens wil weten of Suarez zijn woord houd om terug te keren naar Ajax waar hij zo hard geroepen heeft.
0 0
Redrum
Ze hebben het wel altijd over Ronaldo die op mannen valt, maar Messi heeft zichzelf hier pas echt een extreem nichterige look aangemeten. Mijn hemeltje zeg.
0 0
Ajacied33
Messi Messi, wat is er gebeurd met hem man...
Het ziet er niet uit dat kleurtje in z'n haar, die tattoe's, dat baardje..
Hoe dan ook, Luis baas!
0 0
Jarl1989
Ha Justin Bieber naast Suarez! Leuk dat hij ook mee speelt. Man man man...Baard, blond.
2 -1
Barra
Heb ze veel gekker gezien. Verbaas me nog elke keer als ik Vilhena zie.
1 -1
JubbegaAFCA
Of die andere droeftoeter Bilal..
1 -1