[Update II] 'We sluiten Nederland niet uit'

BvdPloeg, 10-08-2016 om 09:33, 44876 views, Goal/AD | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Siem de Jong zou in gesprek zijn met PSV over een (tijdelijke) terugkeer naar Nederland, zo meldt Goal.com. De middenvelder staat onder contract bij Newcastle United, maar komt daar niet veel in de plannen van coach Rafael Benitez voor.

PSV zoekt nog een aanvallende middenvelder, nu bekend is geworden dat Marco van Ginkel niet nogmaals gehuurd kan worden. De Jong vertrok in de zomer van 2014 bij Ajax en tekende voor zes jaar bij Newcastle. Allerlei blessures wierpen hem echter ver terug, waardoor hij in twee seizoenen slechts tot 1288 minuten kwam, verdeeld over 44 wedstrijden (gemiddeld een klein half uurtje per duel).

Tot overmaat van ramp degradeerde Newcastle het afgelopen seizoen ook nog eens uit de Premier League. Hoewel veel spelers bleven, lijkt een andere club dus best kans te hebben bij De Jong. De oud-Ajacied werd in zijn Ajax-tijd vier keer kampioen, maar concurrent PSV wil hem nu dus inlijven. In Eindhoven kan Siem eventueel voor het eerst samenspelen met zijn broer Luuk, die er al onder contract staat. Het Eindhovens Dagblad meldt dinsdagochtend alleen dat De Jong 'in beeld kan komen', maar spreekt nog niet over iets concreets.

Update - 17.02 uur
Volgens Rik Elfrink, verslaggever namens het Eindhovens Dagblad, zijn er (nog) geen gesprekken geweest tussen PSV en het management van Siem de Jong. Echter, het idee wordt niet weggeworpen, zo laat Elfrink weten. Op dit moment zou de oud-Ajacied werken aan zijn herstel en wordt verwacht dat hij over twee tot drie weken hersteld zou zijn. Daarnaast zou PSV meerdere opties bekijken.

Update II - 09.31 uur (10 augustus 2016)
Volgens de zaakwaarnemer van Siem de Jong, Louis Laros, wordt een tijdelijke overgang naar PSV niet op voorhand uitgesloten. De Ajacied herstelt momenteel van een blessure, maar wil daarna best nadenken over een overstap naar Ajax' concurrent. 'Laat ik vooropstellen dat er nu geen gesprekken tussen PSV en ons zijn. Ik snap de gedachte wel, ook omdat zijn broer in Eindhoven speelt', stelt Laros in het Algemeen Dagblad.

'Siem richt zich momenteel op zijn herstel en dat duurt vermoedelijk nog twee of drie weken', vervolgt hij. 'Wij sluiten niks uit en ook niet in Nederland. Het hangt er uiteraard vanaf wat de plannen van Newcastle United zijn en of ze open staan voor een huurperiode.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EEAAEAjacied
Duitse Jood
0 0
FissaDeGekste
Dit zou me wel pijn doen. Als je aanvoerde bent geweest van Ajax moet je deze stap gewoon niet ondernemen. Blijft een vrije keuze natuurlijk, maar dan hoef je je ook nooit meer in de buurt van Amsterdam te vertonen. Rollend op de vloer door zijn goal naar Twente, het zou allemaal vergeten zijn.

Iedereen hieronder is wel dieptriest alle credits aan Eriksen aan het geven. Siem was de beste dat jaar, Eriksen de meest getalenteerde.
1 0
grannig mokum1
Zelf weten, maar niet schreeuwen er is maar 1 club in Nederland voor mij en dat is ajax.... Bla Bla bla
0 0
nicholas87
Hij wordt toch wel basisspeler bij Internazionale?
0 0
amthree
Als hij hun kampioen maakt vinden jullie dat dus oke?
2 -1
Dit is mijn club
Zou wel typerend zijn. Totaal gefaald in Engeland (net als zijn broer) en op hangende pootjes weer terug naar onze B-competitie. Zegt eigenlijk alles over het niveau van beide De Jongs.
0 0
Leviathan
Maarja zijn broertje legt ze hier wel in het netje zie ik Siem nog niet doen
0 0
Heiko
Luuk de jong wordt ook overschat.
0 0
Kingoffdatoilet

PSV is gek als ze hem huren. Dit is dr een die je net zo makkelijk kunt kopen.
0 0
Christiano91
Zou het wel jammer vinden als de held van de 3e ster in Eindhoven gaat speler.
Maar hij moet doen wat het beste is voor zijn carrière.
4 -2
JCr14
De echte held was Eriksen. Die de verdediging verschillende keren op het verkeerde been zette. Waardoor hij meer tijd kreeg om te scoren.
1 -1
pizzapunt
Siem moet gewoon gaan doen wat voor hém het beste is. Die man zit op een dood spoor als hij dit seizoen niet aan de bak komt. Bij Ajax is hij overbodig, En of dat dan gaat ballen bij PSV is of elders moet niet uitmaken. Wees hem dankbaar voor o.a. 15 mei.
3 -1
Afca_126
Als Siem naar pisv gaat ben ik hem helemaal nergens meer dankbaar voor. Siem is ajax o.a. door 15mei als hij d'r anders over denkt en met ze broertje wil voetballen doe je best. Maar je hij gaat van held naar een zoon van hoer.
7 -7
3sterren
Stoerrrrr...
0 0
3*stars*3
mwa, laatste jaren heeft hij te kampen met veel blessures en NU is ook nog gedegradeerd.
Nu kan hij bij 1 van de 2 topclubs sprlen van NL, met zijn broer en CL.

zou pas erg zijn als hij naar die kakies zou gaan.
0 0
Truth
Ik herken het gevoel dat je omschrijft. Ik zou het ook écht walgelijk vinden. Maar de zoon van een hoer gaat me wat ver. Maar, inderdaad, de man die op 15 mei één van de grote helden was in een pisvee shirt te moeten zien spelen roept bij mij gevoelens van diepe walging op
0 -1
Erik87
Sorry, maar dit vind ik echt een bekrompen reactie. Hij heeft een carrière als voetballer en als sporter wil je in de paar jaar die je hebt, daar het maximale uit halen.
Ik heb zelf echt een hekel aan PSV maar als Siem daar kansen ziet, moet hij dat niet nalaten vanwege sentimenten. En wij als supporters zouden hem dit moeten gunnen, omdat hij voor Ajax ook altijd alles gegeven heeft. toch hoop ik dat Frank hem meeneemt naar Milaan.
2 -1
timajaxkampioen
meldde dit vorige week al.. werd ik door een paar clowns belachelijk gemaakt haha
1 -10
eros
Siem moet je altijd terug halen als het kan, en dan vooral vanwege zijn team geest en winnaars mentaliteit.

Het probleem is alleen een beetje dat hij op een overvol middenveld te recht komt.
S. de Jong, Klaassen, Bazoer, Sinkgraven, Riedewald, Gudelj, vdBeek, Nouri, F. de Jong,... lijkt een beetje te veel van het goede. 3 laats genoemde verhuren?

Als spits zou ik hem niet halen,...
Cassierra, Dolberg, Zivko, als jonkies,... en 'de' aankoop als topspits,... dan hebben we hem daar zeker niet nodig.
0 -1
BRAMHOUTEN
We lopen altijd te zeiken op PSV dat PSV een koopclub is, maar ik lees hier al maanden dat Ajax moet kopen en dat Marc moet opschieten. Ajax heeft prima spitsen al zijn ze nog super jong, een prima middenveld en erg talentvol. We zijn sterker dan vorig jaar, aangezien de jonge talenten weer een jaartje verder zijn. 2 zeer goede Colombianen aangetrokken. Denk dat Ajax sterker kan worden met een zeer ervaren spits maar ook al komt deze er niet heb ik nog vertrouwen in deze groep
4 -4
Spuit11
Seizoen is lang he?
Ik denk dat het geen kwaad kan om toch nog een kwaliteit injectie te geven in de spelersgroep.
0 -1
chrisjuhhh
Je kan het ook proberen en luk het niet dan kan je altijd in de winterstop kijken .
Of eind van de maand zelfs nog als je perse 3 a 4 wedstrijden wil winnen in de CL , maar dan moet het hele team goed staan en niet enkel de spits .
Cassierra sta elke keer goed en houd overzicht ,dus vertrouwen geven , anders moet je een spits huren van hoog niveau , maar ook die moet bediend worden .
0 0
Clarence
Je hebt btje moeite met de persoonsvorm he? Of is de t op je toetsenbord kapot?
0 0
Spuit11
Je maakt zelf ook tikfouten.

Verbeter de wereld - begin bij jezelf.
0 0
BRAMHOUTEN
Klopt maar wie zegt dat het met een aankoop wel goed gaat. Er zit ontzettend veel talent in de groep. Als de groep het op kan brengen om elke wedstrijd 100% te geven heb je genoeg kwaliteit om je wedstrijden te winnen in de eredivisie , ja ook tegen PSV.
0 -2
Spuit11
Ik denk dat dat het probleem is van afgelopen seizoen, 100% geven. Ik heb dat niet altijd gemerkt. Ja, 100% tegen PSG maar tegen RKC Waalwijk? Kwaliteit erbij is altijd goed in mijn ogen. Ik spreek niet over "ervaring" zoals sommigen, maar over kwaliteit (!).
0 0
Lazell
Hoort bij elkaar als je het mij vraagt. Jonge spelers zijn vaak niet constant. Hele talentvolle spelers die niet constant zijn noem ik nog(!) geen kwaliteit. Spelers die constant matig zijn ook niet. Dan zoek je een speler die al een jaar of 3 á 4 op niveau speelt en die lijken mij heel lastig te halen, omdat spelers in de leeftijdscategorie 24-29 in een grote competitie willen spelen en bij 30 willen cashen.

Bewezen kwaliteit halen is zeer moeilijk en het zou van Overmars heel knap zijn als het hem toch lukt. Ik denk dat jonge spelers die het net niet halen in een topcompetitie bij een grote club omdat de competitie nog nét iets te zwaar is (Younes, Milik) of ongeveer 20-jarige talenten die er binnen een half jaar kunnen staan het beste is wat Ajax kan halen. En af en toe die ene uitzondering op de regel binnenhalen of die voetballer met een grote binding met Ajax.
2 0
Spuit11
Ik ben in grote lijnen met je eens. Vooral dat stuk over bewezen kwaliteit. Die hebben zich bewezen en kunnen lekker in het buitenland voetballen/cashen.

Dus Ajax zal een soort scenario moeten zoeken zoals Milik, zoals Younes of zoals Babel toendertijd. Spelers die Ajax dan weer gebruiken om in de picture te spelen naar de grotere club. Clubliefde, zoals Heitinga heeft, bestaat bijna niet meer.
Waar ik ook aan denk is dat het een gok is om die talentvolle speler erbij te halen (kwaliteit) en zo de andere speler af te lossen als het niveau niet constant is. Ik schat Bosz daar wat zakelijker in dan De Boer die Fischer en vooral Sigthorson wel heel veel kansen heeft geboden.
0 0
Santiago
Jongens kunnen wij hem niet gewoon ophalen voor het middenveld?
0 -6
Leprechaun
Siem liet het team altijd uitstekend spelen als gelegenheidsspits. Voor het middenveld vind ik hem veel te traag en technisch te beperkt. En van dat soort middenvelders hebben we er inmiddels voldoende.
2 -1
AlexIbarra
Lijkt alsof vooral Rik Elfrink heeft bedacht dat het wel leuk zou zijn als Siem naar Eindhoven zou gaan.
Ik zie hieronder mensen reageren alsof de contracten al getekend zijn.

Newcastle heeft ook niet echt mazzel gehad. 6 jarig contract voor een De Jong die behalve zijn laatste seizoen drie jaar lang alles speelde bij Ajax. En bij hun rolt ie van de ene blessure in de andere. Hoop dat Siem gauw weer lekker aan het voetballen komt, maar niet bij z'n broer uiteraard. ;)
0 -2
4xbestevaneurop
Volgende week wacht rostov. Komt er nog wat bij meneer overmars? Geen enkele aanvaller in de selectie ouder dan 23. Oh nee, leeftijd is maar een getal toch Johnny. Helaas is voetbal een teamsport en dj zijn of racen doe je in principe alleen ook al rijd je in een team. Als je tegenstanders gem. 26/27 jaar oud zijn hoe eigenwijs ben je dan om te denken dat je het met gem. 22/23 jarige ook wel gaat redden. Echte mannen heb je nodig, en geen jongetjes die de ideale schoonzonen zijn.
En mensen die denken: Waar maak je je druk om? We hebben toch 2 leuke spitsen cassierra en dolberg. Die snappen er weinig van. Die jongens gaan je niet op sleeptouw nemen als het echt moet. Ja tegen Nec en Zwolle maar niet in de CL
1 -1
AjaxLiving
Er gaat absoluut niks bij komen voor Rostov, als we geluk hebben daarna nog 1 speler.
0 0
Ajaxbrl
Het is weer triest gesteld met het aankoopbeleid , We zullen het waarschijnlijk weer moeten doen met een zeer matige selectie..
0 0
Ajaxbrl
Luuk had 2jaar geleden lekker naar Ajax moeten komen en Siem had lekker bij Ajax moeten blijven dan hadden ze samen de nieuwe 'de Boertjes' kunnen worden bij Ajax en jaren lang samen kunnen spelen..
0 -3
BennJii020
begrijp dat hij wilt spelen, maar naar ons grootste concurrent in eredivisie zou pijn doen... Zie Siem namelijk wel als Ajacied...
0 -1
theflyingdutchm
Gewoon laten gaan. Nog een hard werkende loper hebben wij niet nodig wij hebben er zelfs nog een paar in de aanbieding als het aan mij ligt.
0 -1
CrazyJew
Ik denk eerder dat als ie fit is Frank hem ophaalt. Was altijd zijn lieveling en ik denk dat dit ook qua budget aantrekkelijk is voor Inter. Zou ik ook het mooist vinden trouwens, PSV shirt staat hem niet
4 0
Ajax_026
Siem was dé rechterhand van Frank in het veld. Ik vond Ajax positioneel beter spelen als Siem er in stond vooral bij het druk zetten. Zou dus een logische stap zijn voor Siem.
0 -2
LeonSuarez
net zoals het shirt ook niet staat bij ze broer... die had ik toen der tijd graaag gezien in het ajax shirt en dan samen met siem maar ik denk wel dat je gelijk hebt als het gaat om siem naar inter... zou mooie stap zijn en ook weer bij frankie
0 0
YungInternet
Ik weet niet waarom er zo nuchter en realistisch wordt gereageerd door sommigen. Hoe lang zijn jullie al voetbal- en Ajax supporters? Club supporters zijn sentimentele, gevoelige mensen. We zijn gevoelig voor John Heitinga die in zijn AFCA vest tussen de F-side gaat staan, en we zijn gevoelig voor Jan Verthongen die kut-kakkerlakken zingt. Het is toch niet zo raar dat de maker van misschien wel de belangrijkste doelpunten in de afgelopen 10 jaar status verliest als hij naar PSV gaat?

Ik begrijp het wel, want hij moet toch wat. Op de bank zitten bij Newcastle in de Championship is voor niemand leuk. Maar fuck dat. Siem de Jong was mijn held en ik zou het ZEER jammer vinden als hij naar PSV gaat.
7 -1
Yev Nehuda
Het maken van doelpunten is iets anders dan een vest aantrekken of iets doms brullen. Voor dat soort apengedrag ben ik inderdaad gevoelig, maar niet op een positieve manier.
1 -3
YungInternet
Dan ben jij niet het type supporter waar ik het over heb. Als de beste maar wint en het is maar een spelletje toch?
0 -2
Yev Nehuda
Voetbal is oorlog en ik eis dat Ajax zo attractief mogelijk speelt, zoveel mogelijk wint en dat met een zo hoog mogelijke uitslag doet. Mijn helden worden geboren op het veld, niet daarnaast. Aan volksmenners heb ik een hekel en hun volgelingen vind ik eng.

Ik heb meer met Vertonghen's reactie direct na het behalen van de titel. En Heitinga, ach, lees zijn blog..
0 0
jollie18
Ja ja ik geloof de voetbal wereld niet meer. ze zullen echt wel gesproken hebben.
0 0
ram
Ik zie het hem wel doen. Hij heeft altijd de wens gehad om eens met zijn broer te spelen; uitgelezen kans. En met een club als PSV mag hij zéér blij zijn na drie jaar 'niets' door blessureleed.
4 0
Ben
Ik denk dat dit wel doorgaat, en ik zou Siem geen ongelijk kunnen geven. Carriere op het spel, CL voetbal, op de positie die je wilt, met familie samen in 1 team, bekende competitie.. en zijn te veel pluspunten voor hem. Hij zal altijd aan blijven geven dat Ajax zijn club is, maar ik denk dat hij deze kans niet kan laten lopen (als het echt waar is).
0 0
Ajacied33
Of: Bony zn huurconstructie kunnen we ook uit onze hoofd zetten
Gaat naar Everton toe voor 30 miljoen
0 -2
robafca777
Waarom Siem de Jong terughalen naar Ajax.. De nieuwe man van glas.. Overigens zou hij dat ook niet doen, Amsterdam is zijn stad, Ajax is zijn club.
0 -2
amberjari
A) Het is een gerucht waarvan ik niet denk dat het gaat gebeuren.
B) Worden ze niet sterker van.

Kortom, ik snap het probleem wat veel mensen hiermee hebben niet.
0 -3
Harrie Nak
Ze mogen hem hebben. We hebben daar de absolute jackpot voor gekregen, want daarna is hij niet anders dan geblesseerd geweest.
4 0
RH1900
Zou verschrikkelijk zeer doen en voelen als puur verraad. Vanuit Siem gezien: een kat in het nauw maakt rare sprongen. Wordt wellicht ook wel min of meer gedwongen, zijn carrière is momenteel op leven na dood.
1 -2
chrisjuhhh
100% zeker , dat een Jan Verthongen een Louis Suarez never nooit naar psv of 010 zou gaan .
De ware Ajacieden .
3 -2
Jim Wonk
of Johan Cruyff, oh wacht...
1 0
Heiko
Maar dat zijn geen Nederlanders en ze hebben geen broer bij een Nederlandse club spelen. Is een totaal andere situatie dan Siem.
1 -1
ajax4ever01
Boeiend..
0 0
ajaxminimax
Het is goal.com... meestal hartstikke onbetrouwbaar. Geloof er heel weinig van
2 -1
Heiko
Het Eindhovens Dagblad meldt het ook.
0 0
raoulchintje
nuff said
0 0
waynelove
Lekker met zn broer samen.. Ik had het vroeger liever bij Ajax gezien. Maar ik neem hem niks kwalijk. Tenzij hij ineens praatjes heeft :P
1 0
jollie18
Ik denk wel dat hij naar PSV gaat. Kan daar zijn carrière weer verder opbouwen en weer fit worden.
2 0
Mokum31
Siem heeft ons veel gegeven. Wellicht kan hij bij ons weer de oude worden
0 -4
Mokum31
Off Balotelli waarschijnlijk naar Chievo
Salaris van 6 mil is nog probleem... Goh daar haar Marc geen probleem mee haha.
Laat ie gewoon Dost halen en dan mogen onze handjes dichtknijpen ipv al die debiele namen.
Jammer dat wij als extra Siem niet jaar huren ( je kan het ook omdraaien)
4 -1
afca95
de Jong heeft aangegeven niet als spits te spelen maar als middenvelder
1 0
Redrum
Ja als het salaris een probleem is dan hebben wij zeker wel een serieuze kans gemaakt.
1 0
niels1992
Als hij de kans krijgt en het niet doet, dan is het echt een dombo. Je kunt toch niet verwachten dat iemand die in de 2e divisie in Engeland speelt niet kiest voor een club uit de CL? Ja, het is een Ajacied, maar ik mag hopen dat er ook wel naar zijn sportieve toekomst moet worden gekeken. Bij Psv zijn er veel meer kansen om weer in "the picture" te komen dan in die eindeloze Engelse 2e divisie waar hij toch helemaal niet tot z'n recht komt.
1 -2
afca95
Als hij naar p$v wilt moet hij lekker gaan. Zijn eigen keus. Ik hou mij liever bezig met voetballers die voor Ajax voetballen.
2 -2
Cesc87
Als Ajax niet naar hem informeert en hij moet kiezen tussen spelen in de second division of spelen met zijn broer dan neem ik het hem niet kwalijk.
2 -1
Eastwood
Weer een typische PSV-actie dit. Een voormalig Ajax-speler die in het buitenland op een dood spoor dreigt te belanden naar Eindhoven proberen te halen. 80's & 90's revisited.
4 -1
Redrum
Ja gewoon weer ouderwetse rattenstreek van die nepclub. Hun enige Europese prijs hebben ze te danken aan ex-Ajacieden. Maar wel huilen als wij Bazoer een contract geven. Gatverdamme wat is het toch een misselijke schijtclub.
2 -1
Jim Wonk
Het zal nooit mijn club worden maar het is natuurlijk zijn goed recht om voor PSV te gaan spelen, ik ben dat gehaat op andere clubs of oud spelers een beetje moe, laten we lekker naar ons zelf kijken, ik neem het alleen de Ajax directie kwalijk als ze zich laten aftroeven op de transfer markt verder niemand.
2 0
chrisjuhhh
Ik begrijp jou niet met je opmerking "het zal nooit mijn club worden " ik neem aan psv ?
Vraag me af wat voor supporter jij ben ?
1 -1
Jim Wonk
Ja natuurlijk bedoel ik PSV
0 0
hakkietjakkie
Zou ik leuk vinden voor hem, dat wilden die jongens al tijden ooit samen spelen. Maar iedereen hier zal Siem dan wel weer een verrader vinden...
2 -1
chrisjuhhh
Dat is die dan ook , moet hij niet gaan gillen om bij Ajax te roepen alleen bij Ajax te spelen .
Samen spelen kunnen ze bij de Graafschap einde carrière
0 -1
Wijnvoord
Wat een teksten allemaal, er is nog niets zeker en wat dan nog. Ajax vraagt hem niet en zoals hieronder al aangegeven wilde hij graag met zijn broer nog een keer spelen. Dat zou dus bij PSV kunnen zijn. Kan me voorstellen dat hij niet een divisie lager wil spelen in Engeland.
En om hem uit te maken voor alles wat lelijk is vind ik absoluut te ver gaan. Toen hij ze er inschoot tegen Twente en Ajax kampioen werd was er geen betere. Veel van jullie zijn supporters die leven bij de waan van de dag, sorry.
2 -1
Mokum31
Tja er is maar 1 club in nederland
2 -2
TikkieTerugJaap
Wat een scouts bij PSV. Maar van mij mag ie, bij ons is er geen plek voor hem. Het is puur verraad maar dat zijn we wel gewend.
1 -3
trainerdv
Hij wou altijd graag een keer met zijn broer samen spelen, dus het zou best kunnen.
Luuk naar Ajax was in dat geval een mooier scenario geweest. Maar ach.
Als hij het doet: vind ik hem er geen kuttere voetballer door. ik vond het namelijk al een kutvoetballer: (Op Twente thuis in 2011 na dan)
1 -5
Rsv
Als hij gaat vind ik het echt een klootzak.
8 -5
copaclassic
Inderdaad
0 -4
stefanzob
Toch wel een teken aan de wand dat hij zelfs niet aan spelen toe komt bij een club die naar de Championship is gedegradeerd...
0 -1
Jari Litmanen
Niet fit toch? Begon de voorbereiding wel maar wederom geblesseerd..
1 -1
Toekomst1900
Judas
2 -8
nr.14
Zolang ie maar niet naar ons komt.
Hebben met Gudelj en Klaassen al genoeg spelers die zich graag verstoppen. Spelers die de bal liever niet willen hebben niks in de as te zoeken!
0 -6
JordyAjacied
Klaassen was de man tegen PAOK (uit) en Sparta, dus bekkie.
0 0
MS22
Idd hoe sommige over Klaassen praten is echt schandalig. Die heeft meer Ajax DNA in z'n lijf dan die 10 andere bij elkaar! Beetje meer respect mag er wel zijn voor onze captain!
1 0
Luie
het zou vervelend zijn als hij naar PSV zou gaan maar ook als hij naar Ajax zou gaan.
1 -1
WyZynDeBeste
Verwacht ik niet van een Ajacied als Siem. Als jij Ajax de derde ster hebt bezorgd en die dag in de Arena op het veld stond, kun je toch geen ander shirt meer aan?
1 -1
Leprechaun
Hm, hij moet natuurlijk doen wat goed is voor zijn carrière, maar ik zou het toch wel pijnlijk vinden om hem voor PSV te zien spelen. Zou hij dat zelf echt serieus overwegen? Ik schat hem toch in als een jongen met een groot Ajax-hart.

Is hij trouwens geen optie voor ons? Met Siem in de spits speelden wel altijd alleraardigst! Gewoon voor een jaartje, totdat Dolberg of Cassierra er klaar voor is.
4 -1
Redrum
Wat mij betreft is hij van harte welkom.
2 0
afca_sittard
Nee is dus echt niet de speler die ajax op dit moment nodig heeft.
0 -2
Avontia
Wij hebben 'm totaal niet nodig. Lekker doen als hij daar blij van wordt..
1 -1
Jari Litmanen
Ik zie geen bron, geen verwijzing naar ook maar iets dat op feiten gebaseerd is.. Lijkt mij gewoon een lekker broodje aap verhaal..

Waarschijnlijk gewoon door iemand iets geroepen en hoppa iedereen met een ajax hart van slag..
5 0
Heiko
hier is de bron: http://www.goal.com/nl/news/786/transfers/2016/08/09/26348292/siem-de-jong-in-gesprek-met-psv?ICID=HP_HN_1
0 -1
Jari Litmanen
En nu graag een serieuze bron! Laat me niet lachen, niet ieder website die van alles mag en kan roepen en kopieren noemen we bron, goal.com is gewoon een website met kreten om clicks te genereren..
0 0
Heiko
'Siem de Jong optie voor PSV'

PSV overweegt voormalig aanvoerder van Ajax Siem de Jong te huren. Met die opvallende suggestie komt het Eindhovens Dagblad. Technisch manager van de landskampioen Marcel Brands wil tegenover de krant niet inhoudelijk reageren.

De Jong verliet in de zomer van 2014 Ajax voor het Engelse Newcastle United. In Noord-Engeland kende hij vooralsnog echter weinig successen. De middenvelder was vooral vaak geblesseerd en degradeerde het afgelopen seizoen zelfs met Newcastle United uit de Premier League. Bij PSV speelt het jongere broertje van De Jong, Luuk.
0 0
Jari Litmanen
Ok check ED maar even.. Ik zie alleen onderstaand artikel..
http://www.ed.nl/sport/voetbal/psv/psv-woensdag-om-tafel-over-versterking-1.6251629
1 0
stefanzob
Wij hebben hem nu niet nodig, toch zou het als een klap in het gezicht voelen...
0 0
IboAFCA
Maar zelfs bij PSV is hij niet gegarandeerd van speeltijd. Tenzij hij op 10 gaat spelen ten koste van Hendrix. In alle andere gevallen lijkt hij mij gewoon een backup middenvelder/ spits.
1 0
vak114
Lekker belangrijk.
Lekker met ze jank broertje ballen.
2 -3
Christian Eriksen
Ik snap Siem wel, het is Ajax' eigen domme fout dat ze dit laten gebeuren. Wel eeuwig zonde.
1 -5
Leviathan
De beperking van Siem werd verbloemd door Eriksen naast hem het is net Klaassen maar dan nog iets minder en daar heeft Ajax dus niets aan krijg je anders Siem de Jong Gudelj en Klaassen op t middenveld dat is pas betonvoetbal
1 0
Redrum
Het idee dat de Jong straks juicht in dat lelijke shirt geeft me echt koude rillingen. De man die ons naar de 3e ster heeft geschoten mag nooit naar die laffe koopclub!
10 -2
ram
Laffe koopclub, zonder jeugdopleiding. En wij kopen nooit en zijn een pure opleidingsclub... Right.
4 -6