'Olde Riekerink blijft trainer Galatasaray'

BartVeenstra, 09-06-2016 om 22:29, 3778 views, Turkish Futbol |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Voormalig Ajacied Wesley Sneijder heeft waarschijnlijk ook volgend seizoen te maken met Jan Olde Riekerink als trainer van Galatasaray Dat meldt Turkish Futbol donderdagavond via Twitter.

Olde Riekerink, die in het verleden bij Ajax hoofd jeugdopleiding en trainer van het beloftenelftal was, kwam in eerste instantie naar Galatasaray om daar de jeugdopleiding onder zijn hoede te nemen. Al snel werd de oefenmeester overgeheveld naar het eerste elftal, waar hij interim-trainer werd. Naar verluidt heeft de Turkse topclub nu besloten hem ook volgend seizoen voor de groep te laten staan.

In het afgelopen seizoen eindigde Galatasaray teleurstellend zesde in de Turkse competitie. Wel werd in de bekerfinale met 1-0 gewonnen van aartsrivaal Fenerbahce. Omdat CimBom vanwege het overtreden van de Financial Fair Play-regels een straf uitzit, speelt men volgend seizoen geen Europees voetbal.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kingoffdatoilet
Mooi voor die kerel. Hoop dat hij daar eerste wordt. Maar Sneijder mag dr nou wel eens weg. Het team Is veel te min voor hem.
1 0
EVH
Fantastisch voor deze man.

Vaak beschimpt in Nederland, maar maakt het nu waar bij een hele mooie club.

Proficiat.
2 0
Ajax#1900
Kom op, ze ontslaan daar om de paar maand hun trainer, zon eventuele verlenging zegt niks.
0 -1
Wimmel
Zegt juist heel erg veel.
0 0