Trainer GSK: 'Sneijder niet naar China'

BartVeenstra, 06-02-2016 om 22:20, 2050 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Volgens Galatasaray-trainer Mustafa Denizli zal Wesley Sneijder geen transfer maken naar China. De Chinese club Jiangsu Suning zou naar verluidt zestien miljoen euro over hebben voor de oud-Ajacied, maar de oefenmeester weet van niets, zo schrijft Voetbal International.

'De meerderheid van alles wat er door de media wordt geschreven, klopt niet. Ik denk niet dat Wesley Sneijder ook zal gaan', aldus Denizli, die wel spits Burak Yilmaz op korte termijn ziet vertrekken. De aanvaller, die naar verluidt afgelopen zomer ook in de belangstelling van Ajax stond, gaat binnenkort voetballen voor Beijing Guoan.

Ondanks dat Yilmaz niet de jongste meer is, baalt Denizli van het tussentijdse vertrek van zijn spits. 'Ik heb alles geprobeerd om hem op andere gedachten te brengen, maar hij wilde per se weg. Als hij was gebleven, had hij het misschien niet meer kunnen opbrengen om alles te geven. In de zomer halen we een vervanger voor hem', besluit de trainer. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Suarez16_
Niet dat ik iets tegen Chinezen heb ofzo, maar waarom moeten ze op 1 van de andere dag opeens geforceerd subtoppers zoals J. Martinez, A. Texeira en Ramires uit Europa weg halen voor bedragen wat Chelsea en City nog niet eens de helft voor over zouden hebben. China heeft niks met voetbal en voetbal heeft niks met China, dus ik begrijp sowieso niet dat zulke spelers daar uberhaupt willen voetballen tussen allemaal voetballers waarvan ze de naam niet eens kunnen uitspreken. Ga dan lekker in Turkije, Rusland of Oekraine voetballen als je toch veel wilt verdienen met weinig weerstand. Zul je zien dat ze over 5 jaar als ze hier nog meer hebben weggehaald opeens willen mee doen met de CL en dat de UEFA ze lekker toe laat in een Europese competitie, omdat ze er geld mee verdienen en dan wordt onze competitie nog meer verkracht.
1 0