Donk hoopt op Babel bij Galatasaray

BVeenstra, 13-01-2016 om 15:55, 2615 views, NTV Spor |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Galatasaray wist recentelijk al verdediger Ryan Donk te strikken en het zou kunnen dat de Turkse topclub deze transfermaand nog een Nederlander gaat vastleggen. De club uit Istanbul, waar onder meer oud-Ajacied Wesley Sneijder speelt, is namelijk ook geïnteresseerd in voormalig Ajax-aanvaller Ryan Babel. Als het aan Donk ligt, komt de Amsterdammer dan ook naar Galatasaray, zo meldt NTV Spor. 

'Ik praat elke dag met Ryan', vertelt Donk. 'Als er een bod komt, dan komt hij met alle plezier naar Galatasaray. We hebben met alle plezier met elkaar gespeeld bij Kasimpasa. Hij is een talentvolle speler, dat is één ding wat zeker is', doet de oud-AZ'er een oproep naar zijn nieuwe club om Babel te halen.

Vlak voor de jaarwisseling kwam het gerucht in het nieuws dat CimBom interesse heeft in Babel, maar vooralsnog wist Galatasaray geen overeenstemming te bereiken met de huidige club van de oud-Ajacied, Al Ain uit de Verenigde Arabische Emiraten. 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JohnDylan
Ik blijf het jammer vinden dat Overmars en De Boer er toen voor hebben gekozen om het contract van Babel niet te verlengen. Hij maakte toen zijn blessure een goede indruk als spits (maar moest jammer genoeg als linksbuiten spelen toen Sigthorsson weer fit was) en wilde graag blijven. Ik hem heb nog een redelijk aantal wedstrijden voor Kasimpasa zien spelen en toen deed hij het ook goed. Als hij nu nog steeds fit is zou ik het niet erg vinden als Ajax hem weer terug naar Amsterdam haalt. Als ze toch een ervaren spits zoeken lijkt Babel mij geen slechte optie.

Ik schreef trouwens vorig jaar winterstop al dat ik Donk en Babel graag samen naar Ajax zag komen. Donk speelt inmiddels bij Galatasaray en Babel gaat daar misschien ook heen.
0 0
ajaxinho
Donk moeten we in de toekomst zeker proberen te halen.
Anders doet PSV of Feyenoord dat wel.
0 0
3*stars*3
Idd jammer dat ze geen moeite (lijken te) doen voor Babel.
Iemand die het Ajax spel snapt en die ook overal in voorhoede kan spelen.
0 -1
TikkieTerugJaap
Als Traore niet haalbaar is mag Babel naar ons komen hoor, geen probleem.
0 0