Al Ain heeft vervanger Babel al binnen

SamVR, 04-01-2016 om 20:15, 6442 views, Sport360 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Al Ain heeft de Colombiaan Danilo Asp​r​illa aangetrokken als vervanger van Ryan Babel. Verwacht wordt dat laatstgenoemde speler zo snel mogelijk vertrekt bij de club uit de Verenigde Arabische Emiraten. Dat melden Arabische media maandagavond.

Asprilla is reeds gepresenteerd bij Al Ain. Babel beschikt bij de club over een contract tot medio 2017, maar de aanvaller keert zeer waarschijnlijk terug naar de Turkse competitie. Daar speelde Babel eerder voor Kasimpasa en kan hij nu mogelijk bij een topclub aan de slag. Onder meer Galatasaray wordt genoemd.

Babel doorliep de jeugdopleiding van Ajax en speelde tot de zomer van 2007 in het eerste elftal. Na periodes bij Liverpool en TSG Hoffenheim keerde Babel in de zomer van 2012 voor een seizoen terug bij Ajax. Daarna tekende hij voor Kasimpasa, waar hij twee goede jaren kende. Een lucratief contract bij Al Ain volgde.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
eros
Ik zie liever Huntelaar komen deze zomer!

Daarnaast probeert AC Milaan Nigel de Jong te verkopen voor slechts 3 miljoen,... met zo iemand haal je het kampioenschap toch binnen?!
0 0
Keizer020
ik zie liever uth komen
0 -1
MNJ7
De Jong zal zich wel te goed voelen ..
0 0
JubbegaAFCA
halen die babel!!
0 0
Kupke
Laat hem maar terugkomen naar ons aller Ajax. Ik denk dat dit een goede backup is voor Milik en hij kan ook nog eens op de flanken. Bovendien kent hij het Ajax spelletje door en door.
0 0
JordyAjacied
Spitsen zijn bij ons allang al niet meer de topscorders, en ik denk dat hij ook wel een doelpuntje of 10 kan maken, en heeft een betere techniek dan Milik, ook in de combinatie zou het beter draaien met Younes en Fischer of Ghazi.
0 0
Stam86
10 over een heel seizoen of nu in de resterende 2e helft van het seizoen?
0 0
trainerdv
Waardeloze speler. Alleen snel.
0 0
samfromamsterdamxxx
Babel in de spits zou mooi zijn
0 -2
jaribombari
Ligt er aan bij welke club je bedoelt.
2 0
3*stars*3
Zou top zijn als die kleine Marc eens moeite doet en deze man kan overtuigen om terug te komen.
Hij snapt het Ajax spel en liet in Dortmund zien, wat een Ajax spits moet doen.
Hoe hij destijds tegen Dortmund speelde (Dortmund wat toen EU top was en CL finale haalde), heb ik geen 1 Ajax spits daarna zien spelen.
Maar de wedstrijden daarna, moest Babel weer naar de flank want Siem/Siggy moest weer eens in de spits spelen -_-
4 -2
masterrr
Het is nooit een echte goalgetter geweest, ik zou het niet de kwaliteitsinjectie vinden die nodig is.

Natuurlijk is Sanogo nog veel slechter, maar ik vind dat Ajax nu echt eens mag investeren in een aanvaller. Misschien dat die Veldmate een lijstje met zich meebrengt.
3 -3
mickey2602
Ligt er dan wel aan wanneer je die kwaliteitsinjectie wil zien. Veldmate begint nl pas per 1 februari dus deze winterstop een spits van zijn lijstje hoeven we niet te verwachten.
0 0
3*stars*3
Goalgetter is hij nooit geweest maar wel teamspeler, een spits die; bal bij zich kan houden, sterk is, met zijn rug naar het doel kan spelen, kaatsen, kortom, ''de kapstok'' waar ze binnen Ajax zo naarstig op zoek zijn.
En Babel is ook ervaren, iets wat dit team kan gebruiken.

Milik en Sanogo stonden ook niet bekend als goalgetters maar Ajax koos wel voor hun.

Willen we nu een spits, die het Ajax spel snapt en het team beter maakt in samenspel of blijven zoeken naar goalgetters, die teveel kosten en waar we na 4 maanden achter komen dat hij nooit in het systeem gaat passen?

Maar ze zullen wel weer roepen dat Babel teveel verdient en hun aandacht verleggen naar dure bankzitter van degradatiekandidaat Sunderland....
2 -2
Stam86
Het terughalen van Babel is een veel minder groot risico dan dat van Van der Vaart of Heitinga. Het verwachtingspatroon licht namelijk aanzienlijk lager. Babel is een intelligente jongen en een echte Ajacied. Mijn verwachting is ook niet dat hij er 30 inschiet, maar wel dat hij zijn doelpuntjes meepakt (20 in een seizoen) en het team beter laat voetballen. Ajax zal geen echte topper kunnen halen en ik zie ze dus geen beter speler dan Babel aantrekken. Als Babel fit blijft (was in zijn vorige periode helaas niet zo) heb je een speler die direct klaar staat. Dat is helaas maar weinig aankopen gegeven de laatste jaren. Van mij mogen ze hem halen!

Milik heeft ook een echte concurrent nodig en dat is Sanogo-al niet.
0 0
SNTR
Best zielig eigenlijk. Die is sterk, snel en heeft techniek. Een afmaker is het nooit geweest, maar hij heeft een aardige knal. Kijk eens hoe vaak hij op social media al heeft gezegd terug te willen. Dan is het toch een messteek in die jongens rug als je met fucking sanogo aan komt zetten..
3 -1
3*stars*3
1
1 -1