Rep over Feyenoord: 'Voelde me er niet thuis'

SamVR, 22-11-2015 om 18:25, 7780 views, Santos |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Johnny Rep vertelt in Santos magazine dat hij zich nooit thuis heeft gevoeld bij Feyenoord. De voormalig spits begon zijn carrière in de jaren zeventig bij Ajax en speelde later in de jaren tachtig twee seizoenen voor de aartsrivaal uit Rotterdam.

'Voor ik naar Feyenoord ging had ik acht jaar in het buitenland gevoetbald en twee jaar bij PEC', vertelt Rep. 'Maar goed, ik was toch die Ajacied en de opvolger van Cruijff. Johan had het goed gedaan. Hij maakte Feyenoord landskampioen. Ik voelde me er helemaal niet thuis. Het klikte niet met de coach, Thijs Libregts.'

Bovendien was Mario Been destijds bij Feyenoord de directe concurrent van Rep. 'Mariodonna, hè. Toen werd het lastig. Vooral bij de supporters', aldus Rep, die acht hoofdprijzen won met Ajax in binnen- en buitenland.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterren
Volgens mij zijn er maar twee bekende Ajacieden de club tot hun laatste snik trouw gebleven...
Swart en Blind.
0 0
Arim_
Goh, ik was helemaal vergeten dat Rep voor Feyenoord had gespeeld.
0 0
A Cohen
Was te verwachten. Ik voel mij ook niet op m'n gemak met ongedierte om mij heen.
5 -3
PietBon
''Thuis'' heeft ie zeker niet gezegd. Hij zal met z'n Zaanse accent ''theus'' gezegd hebben maar dat even terzijde.
1 -3
ach ja
Pfff vermoeiend zo'n man, zelfde als 'de verlosser' voor mij ben je gewoon geen ajacied meer als je voor de kakkies hebt gespeeld. Als je die haatclub kampioen hebt gemaakt, lig je er wat mij betreft de rest van je leven uit. Zit al 20 jaar trouw op de tribune en heb zaterdag ook gefloten toen onze 'harde kern' na de rust het stadion binnenkwam. Hoe kun je je spelers zo aanmoedigen, gênant gewoon. Hou op met dat negatieve gedoe dat je echt nergens anders ziet. Hoe vaak 'de harde kern' de spelers al in de steek hebben gelaten, met hun stille protest. Ik vind de leiding ook ruk, maar laat je club nooit in de steek, zoals de verlosser en rep. Kijk eens goed naar Jonk, naar dat smoelwerk, die gaat Ajax niet helpen, ik zie veel liever Frank die hier veel afgezeken wordt, tsja ben het ook altijd niet met hem eens maar het is wel een echte ajacied die nooit voor een andere club zal uitkomen, respect dus! Ga achter je spelers staan en protesteer tegen die nitwits bij de club, maar nooit tijdens een wedstrijd, zullen we dat afspreken?
4 -13
je
20jaar als ji je zelf wat meer verdiept in het verleden is de reden dat Johan Cruijff voor Feijenoord ging spelen kwam omdat Ajax te Goedkoop was om hem meer geld te geven nadat Johan Cruijff Ajax Kampioen heeft gemaakt en 17 Thuiswedstrijden strak waren uitverkocht in de Meer dus in plaats van 5000 man op de tribune zaten er 30 000 Duizend x 17 = een hoop geld . En toen zei Ajax ondanks dat het Stadion elke 2weken volspeelt tijdens het Kampioensjaar gaven ze hem niet meer geld.En toen ging Johan Cruijff naar Rotjeknor.
6 -2
Barra
Frank de Boer die als speler destijds via een arbitragezaak een transfer naar Barcelona afdwong? Voor mij zijn echte Ajacieden, spelers die destijds in het shirt van Ajax alles gegeven hebben en het liefst na hun actieve loopbaan Ajax op de voet blijven volgens. Daar vallen zowel de Boer als Cruijff en Rep onder.
7 -2
ach ja
Barcelona is geen feyenooit, snap gewoon niet dat je dat doet klaar, die clunb haat ons op een ziekelijke manier, we hebben het niet over de pederasten waar ook menig 'ajacied' zijn diensten heeft aangeboden, maar over een haatclub. Ik heb in dat kakkerlakkennest menig wedstrijd van ajax gevolgd, stiekem, maar het is echt heel erg hoe die lui tekeer gaan. Ik zit daar dan met angst in mijn lijf. Ik snap niet dat je dat als voetballer met een ajaxhart kan volhouden, geef me maar veel minnetjes maar jullie weten als jullie echte ajacieden zijn dat ik gelijk heb
0 -10
Arim_
Nee, als echte ajacieden weten we dat Ajax zo groot is dankzij de rivaliteit met Feyenoord.
0 0
je
Dan ben je ook de rechtzaak vergeten die Frank de Boer tegen Ajax aanspande en Morten Olsen door het slijk haalden.
Geheugen verlies ouwe .
3 0
ach ja
oke afgezien van Frank, zou een echte ajacied ooit voor de kakkies kunnen spelen, minnetjes graag!
1 -4
ach ja
oke afgezien van Frank, zou een echte ajacied ooit voor de kakkies kunnen spelen, minnetjes graag!
0 -5
3*stars*3
Altijd maar afgeven op Ajax maar als ze de kans krijgen, halen ze daar graag Ajacieden naar die clubje...
2 -1
RobertAjax97
Rap over Feyenoord
0 -1
Eastwood
Kan me er iets bij voorstellen.
1 -2