Suarez: 'Nominatie Gouden Bal niet verwacht'

BVeenstra, 18-11-2015 om 17:25, 3523 views, Goal.com |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Oud-Ajacied Luis Suárez zag, ondanks het feit dat hij geweldig presteert in dienst van FC Barcelona, niet aankomen dat hij genomineerd zou worden voor de Gouden Bal. De aanvaller uit Uruguay behoort tot de 23 genomineerden voor het winnen van de prestigieuze prijs.

Tijdens een persconferentie ging hij in op zijn nominatie, zo meldt onder andere Goal. 'Ik had nooit verwacht dat ik bij de 23 genomineerden zou zitten en ik durf er zelf niet eens aan te denken om bij de drie finalisten te zijn. Heb is nooit mijn doel geweest', aldus Suárez, die al eens dichtbij een andere mooie individuele prijs was. 'Ik was erg verrast dat ik behoorde tot de drie genomineerden voor de 'Beste Speler in Europa Award' van de Uefa, die Messi won. Maar het winnen van de Gouden Bal is niet iets wat mij enorm in beslag neemt.'

Suarez denkt nog steeds dat Messi de beste speler van de wereld is. 'Messi is van een ander niveau, met name omdat hij alles gewonnen heeft wat er te winnen valt en dat nog steeds doet. Neymar is net achter hem, ik geniet ervan om samen met hem te spelen. De tijd zal het leren of wij een van de beste aanvalstrio's in de gehele geschiedenis zullen zijn, maar het is duidelijk dat we goed met elkaar door één deur kunnen', sluit de oud-Ajacied af.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterren
Suarez speel soms ’beestachtig’ goed...
Ik mis hem, Ajax mist hem.
0 0
ajaxinho
Met Suarez speel je met 12 man.
0 0
Bapinho
is messi al wereldkampioen geworden dan
0 0
Ajax4life16
Hij is minimaal top 5 vd wereld dus dat hij dit zegt is best wel verrassend..
0 0
AjaciedForLive
die aanval...
0 0